تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر مردم به هنگامى كه بلاها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820788544




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

راه‌اندازي مركز بين‌المللي خدمات گردشگري سلامت در جلفا


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: راه‌اندازي مركز بين‌المللي خدمات گردشگري سلامت در جلفا
خبرگزاري دانشجويان ايران - تبريز
سرويس: گردشگري

معاون فرهنگي، اجتماعي و گردشگري سازمان منطقه‌ي آزاد ارس گفت: راه‌اندازي مركز درماني تخصصي ناباروري ارس در راستاي ايجاد يك برنامه‌ي منسجم براي پذيرش بيماران مي‌تواند علاوه بر تأثيرات مثبت فرهنگي، افزايش رفاه اجتماعي و رضايت گردشگران سلامت را به‌دنبال داشته باشد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) در آذربايجان شرقي، عادل نجف‌زاده اظهار كرد: همزمان با عملياتي شدن محدوده‌ي منطقه‌ي آزاد ارس با حضور استاندار آذربايجان شرقي، مركز بين‌المللي خدمات گردشگري سلامت در پايانه‌ي مرزي جلفا راه‌اندازي مي‌شود.

او گردشگري و بهره‌برداري صحيح از توانمندي‌هاي اين عرصه را از رويكردهاي اصلي سازمان دانست و ادامه داد: گردشگري سلامت در راستاي تحقق جامعه‌ي سالم و توسعه‌ي اقتصاد پويا مورد توجه سازمان است.

وي با بيان اين‌كه سلامت گردشگران تضمين‌كننده‌ي توسعه‌ي اين صنعت است، گفت: هر سال، ميليون‌ها مسافر و گردشگر به نقاط گردشگري، تاريخي و تفريحي منطقه‌ي آزاد ارس سفر مي‌كنند و لازمه‌ي تداوم ارتباط با مخاطبان، ايجاد فضاهاي امن است.

نجف‌زاده با بيان اين‌كه تردد بيش از پنج‌هزار نفر در روزهاي عادي از پايانه‌هاي مرزي اين منطقه بر حساسيت سلامت جامعه‌ي مي‌افزايد، افزود: براي كنترل سلامتي و جلوگيري از شيوع بيماري در نقطه‌ي صفر مرزي ايران با نخجوان، در پايانه‌ي مرزي جلفا نخستين مركز بين‌المللي خدمات گردشگري سلامت راه‌اندازي مي‌شود.

او موضوع انتقال ارزش‌هاي فرهنگي را در گردشگري سلامت داراي اهميت دانست و گفت: هر بيماري كه در استان درمان مي‌شود، مي‌تواند به‌عنوان يك مُبلغ براي ايران اسلامي و منطقه عمل كند و اين موضوع براي كشور ما اهميت فراواني دارد.

وي گردشگري درماني را موضوعي فرابخشي و نيازمند همياري همه‌ي نهادهاي مرتبط دانست و بيان كرد: بايد بتوانيم در سطح منطقه، خدمات متنوع درماني را براي افراد مختلف با توانايي‌هاي متفاوت تعريف كنيم.

معاون فرهنگي، اجتماعي و گردشگري سازمان منطقه‌ي آزاد ارس راه‌اندازي همزمان مركز درماني تخصصي ناباروري ارس را در راستاي ايجاد يك برنامه‌ي منسجم براي پذيرش بيماران دانست كه مي‌تواند علاوه بر تأثيرات مثبت فرهنگي، افزايش رفاه اجتماعي و رضايت گردشگران سلامت را به‌دنبال داشته باشد.

نجف‌زاده دانشجويان علوم پزشكي پرديس بين‌المللي ارس دانشگاه تبريز را توسعه‌بخش امر گردشگري سلامت دانست و گفت: اكنون بيش از چهارهزار دانشجو در دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي منطقه‌ي آزاد ارس مشغول تحصيل هستند و از اين بين، بيش از 500 دانشجو در پرديس بين‌المللي ارس دانشگاه علوم پزشكي تبريز در رشته‌هاي دكتري عمومي، phd و كارشناسي ارشد در حال تحصيل هستند.

او افزود: طبق توافق‌هاي انجام‌شده، جهاد دانشگاهي با راه‌اندازي مركز ناباروري و رويان و يك دانشگاه تك‌جنسيتي مختص بانوان، در كنار پنج دانشگاه و مركز آموزش عالي مستقر مي‌شود و تحقيقات و آموزش‌هاي خود را از سر مي‌گيرد.

انتهاي پيام

جمعه|ا|28|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن