واضح آرشیو وب فارسی:ايران: آزمونهاي ادواري سال آينده در 4 نوبت برگزار ميشود
رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي از برگزاري آزمونهاي ادواري در سال آينده در چهار نوبت ماههاي خرداد، شهريور، آبان و بهمن خبر داد.
به گزارش خبرنگار ، كوروش پرند در يك نشست خبري افزود: آخرين مرحله آزمون ادواري در 14بهمن ماه در 39حرفه به صورت همسان و هماهنگ كشوري و بيش از 484حرفه غير همسان در بخشهاي صنعت، خدمات، كشاورزي و فرهنگ و هنر در سراسر كشور برگزار شد.
پرند گفت: برنامهريزي لازم براي برگزاري آزمون ادواري هماهنگ در 31 استان و بيش از 450 حوزه امتحاني انجام شد. وي پيرامون نحوه اعلام نتايج آزمونهاي ادواري سراسري سنجش مهارت گفت: نتايج اين آزمونها 25 بهمنماه از طريق پايگاه اطلاعرساني آزمون ادواري سنجش مهارت و ساير سامانههاي اطلاعرساني اعلام شده است. وي با اشاره به مراحل اجراي آزمونهاي ادواري سنجش مهارت گفت: آزمون هر حرفه شامل دو مرحله كتبي و عملي است.
وي درخصوص شرايط قبولي در آزمونهاي سنجش مهارت بيان داشت: حدنصاب نمره قبولي در آزمون كتبي 50 از 100 و در آزمون عملي 70 از 100 است كه شرط قبولي نهايي براي دريافت گواهينامه مهارت كسب حداقل نمره معدل 70 از 100 از طريق 25 درصد نمره آزمون كتبي بهعلاوه 75درصد نمره آزمون عملي است. رئيس سازمان آموزش فني و حرفهاي كشور با بيان اينكه در آزمونهاي ادواري افراد در كلاسهاي آموزشي شركت نميكنند، گفت: افراد پذيرفتهشده براي تشكيل پرونده از 29 بهمن ماه تا چهارم اسفندماه امسال ميتوانند به مراكز آموزشي مراجعه كنند.
مرحله كشوري دوازدهمين دوره مسابقات ملي مهارت برگزار ميشود
معاون وزير تعاون،كار و رفاه اجتماعي گفت: مرحله كشوري دوازدهمين دوره مسابقات ملي مهارت از 29بهمنماه جاري تا دوم اسفند ماه آينده در سه حوزه استانهاي البرز، تهران و مركز تربيت مربي و پژوهشهاي فني و حرفهاي برگزار ميشود.
پرند افزود: مرحله كشوري دوازدهمين دوره مسابقات ملي مهارت در 26 حرفه آموزشي برگزار ميشود. وي اظهار داشت: در مرحله شهرستاني 16هزار و 388 نفر شركتكننده در 29 رشته رقابت كردند كه در مرحله استاني سه هزار و 398 نفر در 27 رشته و در سطح ملي 491نفر در 26 رشته شركت ميكنند. وي گفت: در اين دوره از مسابقات تعداد 491 نفر شامل 434 نفر مرد و 57 نفر زن با يكديگر به رقابت ميپردازند و برگزيدگان پس از شركت در اردوي آمادگي براي شركت در مسابقات جهاني انتخاب ميشوند.
ايجاد پايههاي جديد مالياتي در كشور
رئيس سازمان امور مالياتي از ايجاد پايههاي جديد مالياتي براي افزايش درآمد دولت خبر داد و گفت: مطالعات نشان ميدهد بدون اصلاح قوانين و مقررات، در شرايط فعلي امكان جذب 15درصد از توليد ناخالص داخلي از طريق ماليات وجود دارد اما هم اكنون نسبت ماليات به توليد ناخالص داخلي 7 درصد است.
علي عسگري در پنجمين همايش سياستهاي مالي و مالياتي ايران با اشاره به منابع بودجه اظهار داشت: درآمدهاي بودجه از محل ماليات، گمرك، داراييهاي سرمايهاي و داراييهاي مالي است و هزينه ها در بخش جاري، عمراني و ايجاد داراييهاي مالي است. وي افزود: در بخش درآمدهاي گمركي 65 ميليارد دلار واردات با نرخ تعرفه مؤثر 7/10درصد نشان ميدهد كه افزايش درآمد از اين بخش انعطاف چنداني ندارد. رئيس سازمان امور مالياتي با اشاره به كسب درآمد از محل فروش واگذاري شركتهاي دولتي گفت: با توجه به اينكه شركتهاي سودده و كارآمد در چند سال اخير واگذار شدهاند در سالهاي آينده فروش شركتهاي دولتي از رشد چنداني برخوردار نخواهند بود. عسگري بيان كرد: در چنين شرايطي دولت، تنها در بخش ماليات ميتواند به دنبال افزايش درآمد باشد كه البته در حال حاضر محدوديتهايي وجود دارد.
وي ادامه داد: مطالعات و بررسيهاي ما نشان ميدهد بدون هيچ اصلاح قوانين و مقرراتي، در شرايط فعلي امكان جذب 15 درصد از توليد ناخالص داخلي از طريق ماليات وجود دارد اما هم اكنون نسبت ماليات به توليد ناخالص داخلي 7 درصد است.
وي افزود: در مدت اجراي 3 سال قانون ماليات بر ارزش افزوده سهم درآمدي اين پايه مالياتي به اندازه يكسوم كل درآمدهاي مالياتي رسيده است.
پنجشنبه|ا|27|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 66]