واضح آرشیو وب فارسی:مهر: بيتوجهي به هنرمندان بيمار/استادمحمد را فراموش نكنيم
استادمحمد را فراموش نكنيم
محمود استادمحمد اين روزها در بستر بيماري بستري است اما توجه به اين هنرمند برجسته عرصه تئاتر و حمايت از او و همچنين راهاندازي صندوق حمايت از هنرمندان بيمار تنها چند روزي دغدغه مديران و مسئولان و رسانهها بود و حال به فراموشي سپرده شده است.
به گزارش خبرنگار مهر، همواره در زماني كه برخي هنرمندان در بيمارستان بستري ميشوند مديران و مسئولان و اهالي رسانه در بيمارستان حاضر شده و پيگير حال هنرمند مدنظر ميشوند. اما زماني كه چند روزي از اين اتفاق ميگذرد، همه چيز به فراموش ميشود. زماني كه سعدي افشار در بيمارستان بستري شد، توجه مديران و مسئولان به تنها بازمانده سياهبازي ايران جلب شد اما بعد از مدت زماني كوتاه ديگر كسي از حال سعدي افشار باخبر نيست.
زماني اين اتفاق براي مجيد فروغي افتاد و ديرهنگام حمايت و توجه از اين هنرمند بيمار آغاز شد و در نهايت فروغي چشم از جهان فروبست. تنها هنرمند بيماري كه از شانس توجه مديران و مسئولان جهت حمايت برخوردار بود، مجيد بهرامي است. البته در آن مقطع زماني كه از مجيد بهرامي حمايت شد، گويا برخي از مديران و مسئولان دغدغه رسانهاي شدنشان بيش از مقاطع زماني ديگر بود.
چندي پيش محمود استادمحمد نمايشنامه نويس و كارگردان برجسته تئاتر كه مدتي در بستر بيماري بود راهي بيمارستان شد. هزينههاي درمان اين هنرمند با سابقه تئاتر به صورت ماهانه مبلغي معادل هفت ميليون تومان است. هزينهاي كه همگان ميدانند حتي پردرآمدترين هنرمندان عرصه تئاتر هم نميتوانند به راحتي اين هزينه را متقبل شوند.
چند روزي كه استادمحمد در بيمارستان بستري بود توجه همگان به سمت او جلب شد و طرح راهاندازي صندوق حمايت از هنرمندان بيمار بين خانواده تئاتر، خانه تئاتر و مديران و مسئولان بيش از پيش مطرح شد. اما با مرخص شدن استادمحمد از بيمارستان و برگزاري سيامين جشنواره بينالمللي تئاتر فجر اين مهم فراموش شد.
همچون سعدي افشار، ديگر كسي سراغي از محمود استادمحمد نميگيرد. كسي پيگير اين نيست كه استادمحمد گرچه در منزل است اما هزينههاي درماني او همچنان باقي است. طي روزهاي گذشته تنها برخي گروههاي نمايشي اجراهاي خود را به استامحمد تقديم كردهاند و گروه تئاتر "دنكيشوت" هم فروش يك اجراي خود را پيش از جشنواره براي تأمين بخشي از هزينههاي درماني استادمحمد تخصيص داد.
اما اين روزها نه صحبتي از راهاندازي صندوق حمايت از هنرمندان بيمار مطرح است و نه حمايتهايي جدي از سوي مديران و مسئولان وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي و همچنين شهرداري تهران كه يكي ديگر از متوليان فرهنگ و هنر است. همين بيتوجهي باعث ميشود كه مديران و مسئولان هنري در مواجهه با اتفاقاتي غيرقابل پيشبيني نظير بيماري هنرمندان عرصه تئاتر، غافلگير شوند و عملكرد مناسبي نداشته باشند.
اگر دغدغه راهاندازي صندوق حمايت از هنرمندان بيمار يا افزايش بيمه تكميلي هنرمندان تئاتر براي مديران و مسئولان جدي باشد بايد هر چه زودتر و پيش از وقوع اتفاقي ناگوار اين مهم به مرحله اقدام و عمل برسد.
© 2003 Mehr News Agency .
چهارشنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 196]