تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسیارند دانشمندانی که جهلشان آنها را کشته در حالی که علمشان با آنهاست، اما به حالش...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

آراد برندینگ

سایبان ماشین

بهترین وکیل تهران

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

خرید یخچال خارجی

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

سلامتی راحت به دست نمی آید

حرف آخر

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

کپسول پرگابالین

خوب موزیک

کرکره برقی تبریز

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

سایت ایمالز

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1812743095




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

دستكاري در متابوليسم با مطالعه خواب زمستاني خرس‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:ايران: دستكاري در متابوليسم با مطالعه خواب زمستاني خرس‌ها
محققان در حال مطالعه روي خواب مصنوعي هستند تا بتوانند از آن براي تثبيت وضعيت سربازان مجروح تا زمان انتقال به مراكز درماني استفاده كنند.
تا به امروز تحقيقات درباره خواب زمستاني روي پستانداران كوچكي از قبيل خارپشت‌ها و سنجاب‌هاي سياه متمركز بوده است. اين جانداران براي چند هفته حرارت بدن خود را تا درجه انجماد پائين مي‌آورند، اين دوره چند هفته‌اي داراي استراحت‌هاي گاه و بيگاه است، در اين دوره‌ها حرارت بدن براي يك روز به درجه معمولي مي‌رسد. خرس‌هاي سياه عادات رفتاري زمستاني مشابهي دارند و از آنجايي كه دانشمندان باور دارند سيستم فرونشاني متابوليكي آنها را مي‌توان در شرايط اضطراري روي انسان نيز اعمال كرد، علاقه ويژه‌اي به مطالعه روي خرس‌هاي سياه دارند.
بر خلاف خرس‌ها، انسان‌ها در دوران غير فعال بودن حجم ماهيچه‌ها و استخوان‌هاي خود را از دست مي‌دهند و از اين رو دانشمندان باور دارند استراحت‌هاي مابين خواب زمستاني عاملي است كه به اعصاب بدن فرصت ترميم آسيب‌هاي وارد شده ناشي از خواب زمستاني را مي‌دهد.
بعضي از دانشمندان بر اين باورند با مطالعه روي مجراهاي بيوشيميايي آماده‌سازي، ورود و بيدار شدن از خواب زمستاني مي‌توانند درماني را براي انسان‌ها خلق كنند كه با استفاده از آن بتوانند به چنين خوابي وارد شده و به راحتي از آن خارج شوند. رؤياي اصلي استفاده از خواب زمستاني براي انسان‌ها، افزايش ميزان نجات افراد مبتلا به جراحت‌هاي عميق با خونريزي شديد و همچنين احياي آسيب‌هاي شديد استخواني و ماهيچه‌اي است.
خواب مصنوعي براي نجات جان سربازان
مطالعه‌اي جديد در مركز مطالعات فناوري‌هاي پيشرفته و پزشكي از راه دور و دانشگاه آلاسكا شايد بتواند چنين رؤيايي را به حقيقت تبديل كند. در اين مطالعه پنج خرس سياه امريكايي به دام افتادند تا در غاري شبيه‌سازي شده به دور از تعاملات انساني پنج ماه به خواب زمستاني فرو روند. اين غار مجهز به ابزارهاي حسگر از راه دور از قبيل دوربين‌هاي فروسرخ و ردياب‌هاي حركتي بود. به صورت معمول، كاهش 10 درجه حرارت بدن جانداران مي‌تواند متابوليسم بدن جاندار را به‌نيم برساند، اما محققان در اين مطالعه دريافتند خرس‌هاي سياه مي‌توانند تنها با از دست دادن پنج يا 6 درجه ميزان متابوليسم بدن خود را 25 درصد كاهش دهند. طي خواب زمستاني ضربان قلب خرس‌ها در دقيقه 14 بار كاهش پيدا كرد و اين جانداران در هر دو دقيقه تنها يك بار تنفس مي‌كردند. بر خلاف ديگر جانداران كه به خواب زمستاني فرو مي‌روند، خرس‌هاي سياه براي تثبيت متابوليسم و متعادل‌سازي درجه حرارت بدن خود هفته‌ها زمان صرف مي‌كنند. نفوذ به سيستم خواب زمستاني جانداران مي‌تواند شيوه‌هاي جديد پزشكي را براي پيشگيري از آتروفي عضلاني و پوكي استخوان ارائه كند. همچنين محققان اميدوارند با درك بهتر اين پديده طبيعي بتوانند ميزان نياز متابوليسمي بدن قربانيان سكته‌هاي قلبي و مغزي را كاهش دهند و آنها را در وضعيت تثبيت شده‌اي قرار دهند تا امكان استفاده از داروهاي مؤثرتر در دوره‌هاي طولاني‌تر به وجود بيايد.

چهارشنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران]
[مشاهده در: www.iran-newspaper.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 142]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن