واضح آرشیو وب فارسی:مهر: آليا:فهرست انتخاباتي جبهه پايداري تغيير نمي كند
فهرست انتخاباتي جبهه پايداري تغيير نمي كند
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري گفت: فهرست انتخاباتي جبهه پايداري بر اساس معيارها و شاخص ها انتخاب شده و به هيچ وجه امكان تغيير در اين فهرست وجود ندارد.
به گزارش خبرنگار مهر، نشست خبري بانوان جبهه پايداري با حضور فاطمه آليا، زهره طبيب زاده، بتول نامجو و زهره لاجوردي كانديداهاي زن اين فهرست انتخاباتي در محل ساختمان رجانيوز برگزار شد.
در ابتداي اين نشست فاطمه آليا، با بيان اينكه گفتمان 3 تير خط بطلاني بر تفكر اصلاح طلبي كشيد، گفت: در دوران اصلاحات در حوزه سياسي، فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي و همچنين بين الملل دچار انحراف شده بوديم كه 3 تير مسئله عدالت، ساده زيستي، تقوا در شيوه حكومتي، توانست گفتمان انقلاب را دوباره احيا كند.
وي با بيان اينكه گفتمان پايداري همان گفتمان 3 تير است، ادامه داد: موضع گيري شفاف در قبال فتنه و جريان انحرافي نيز بعد از فتنه 88 به اين گفتمان اضافه شد كه اكنون نيز محور موضع گيري ها و عمل كانديداهاي جبهه پايداري است.
نماينده مجلس هشتم افزود: جبهه پايداري فقط براي ترويج و گسترش گفتمان امام خميني در جامعه به وجود آمده و خط تمايز خيلي دو رنگي نيز با تفكرات اصلاح طلبي و انحرافي دارد.
آليا در پاسخ به اين سوال كه عده اي ظهور جبهه پايداري را براي انتخابات مي داند گفت: كسانيكه مي گويند جبهه پايداري براي انتخابات به وجود آمده جاهل و يا مغرض هستند. چرا كه جبهه پايداري بعد از انتخابات 88 توسط اعضاي فراكسيون انقلاب اسلامي مجلس كه نسبت به شرايط اجتماعي جامعه و همچنين عملكرد دولت و مجلس نقص هايي داشتند به وجود آمد.
كانديداي جبهه پايداري ادامه داد: اعضاي فراكسيون انقلاب مجلس در نامه اي به مقام معظم رهبري انتقاد خود را به عملكرد دولت و مجلس اعلام داشتند، كه پس از ديدار با مقام معظم رهبري در واقع شكل جديد جبهه پايداري شكل گرفت بنابراين ظهور اين جبهه به انتخابات مربوط نمي شود.
آليا انتخابات را از مهمترين دستاوردهاي انقلاب دانست و تأكيد كرد: جبهه پايداري نسبت به انتخابات نمي توانست ساكت باشد بنابراين وارد ميدان شد و نمايندگان واجد شرايط با ويژگي هاي گفتمان 3 تير را به مردم معرفي كنند.
اين نماينده مجلس هشتم با بيان اينكه جبهه پايداري منشور اصولگرايي را كه توسط جامعتين تدوين شده است را قبول دارد، گفت: جبهه پايداري به دنبال تحقق تفكر اصولگرايي است بنابراين افرادي را كه ويژگي اصليشان تبعيت از رهبري است را انتخاب و به مردم معرفي مي كنند.
وي در واكنش به اينكه برخي گروه ها جبهه پايداري را به افراط گري متهم مي كنند، گفت: من نطقي در مجلس داشتم كه دوستان نمي توانستند تحمل كنند و دائما دو دو مي گفتند و همين ها به ما برچسب افراطي گري مي زنند.
وي افزود: گفتمان پايداري يكبار رد سوم تير توسط مردم تأييد شده است، بنابراين اين گونه تهمت ها با غرض ورزي است.
وي همچنين در مورد منشور جبهه پايداري گفت: بخشي از ديدگاه هاي جبهه پايداري در حوزه سياسي اجتماعي، اقتصادي و فرهنگي در بيانيه اي امروز به اطلاع رسانه ها رسيد و منشور اين جبهه نيز به زودي به خصوص در حوزه بين الملل و مقاومت جهاني منتشر خواهد شد.
وي همچنين افزود: جبهه پايداري به عنوان جبهه اي كه پايبند به تفكر اصولگرايي و تكليف مدار است به تخريب ها و شايعات توجهي نمي كند.
وي با اشاره به نصيحت آيت الله مهدوي كني به جبهه پايداري گفت: آيت الله مهدوي كني فرمودند، در تهيه فهرست انتخاباتي جبهه پايداري هر كانديدايي كه اصلح بود را انتخاب كنيد و به اين توجه نداشته باشيد كه در كدام جبهه و حزبي قرار دارد.
آليا در پايان با اشاره به فهرست انتخاباتي جبهه پايداري خاطرنشان كرد: فهرست انتخاباتي جبهه پايداري بر اساس معيارها و شاخص ها انتخاب شده و به هيچ وجه امكان تغيير در اين فهرست وجود ندارد.
لاجوردي: گفتمان پايداري برترين گفتمان اصولگرايي است
همچنين زهره لاجوردي ديگر كانديداي جبهه پايداري در انتخابات نهمين دوره مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به اينه كه چرا تحت عنوان جبهه پايداري در انتخابات شركت كرديد، گفت: گفتمان جبهه پايداري همان گفتمان امام، انقلاب و ولايت مداري بود كه در سوم تير 1384 تجلي پيدا كرد و مورد استقبال زياد مردم ايران قرار گرفت بنابراين اين جبهه را برگزيدند.
وي افزود: جبهه پايداري با نقاط سلبي و ايجابي يعني ولايتمداري و موضع گيري در برابر جريانات فتنه و انحراف به عنوان بهترين گفتمان اصولگرايي است.
وي همچنين با بيان اينكه جبهه پايداري حزب نيست، خاطرنشان كرد: جبهه پايداري گفتمان ناب اسلامي را با محوريت ولايت محوري دنبال مي كند.
نامجو: تأسيس بيمارستان مخصوص زنان هدف بانوان جبهه پايداري در مجلس نهم
در ادامه بتول نامجو با بيان اينكه در ادامه اين نشست تأسيس بيمارستان مخصوص زنان هدف بانوان جبهه پايداري در مجلس نهم است، گفت: 33 سال از انقلاب اسلامي مي گذرد اما ما هنوز يك بيمارستان مخصوص بانوان نداريم بنابراين مجلس به عنوان ريل گذار دولت بايد اين هدف مهم را تحقق ببخشد. بنابراين يكي از اهداف ما در مجلس نهم تأسيس اين بيمارستان است.
وي افزود: چند بيمارستان مخصوص بانوان وجود دارند كه تنها 60 درصد از پرسنل اين بيمارستان ها خانم هستند كه هدف ما اين است كه بالاي 80 درصد از پرسنل اين بيمارستان ها از بانوان باشند.
وي همچنين با بيان اينكه اخلاص و تكليف مداري در نگاه كانديداهاي جبهه پايداري وجود دارد، گفت: اگر رأي نياوريم جو سازي نمي كنيم و اگر هم رأي بياوريم پايبند به اصول هستيم.
طبيب زاده: ميدان تخاصمي ميان جبهه پايداري و جبهه متحد وجود ندارد
همچنين در ادامه اين نشست خبري زهره طبيب زاده از ديگر كانديداهاي جبهه پايداري در پاسخ به اين سوال كه با توجه به اسم شما در دو ليست جبهه پايداري و جبهه متحد وجود دارد تفاوت اين دو جبهه را در چه مي بينيد؟ گفت: اين دو ليست از توانايي هاي يكساني برخوردار نيستند و رقابت وقتي اتفاق مي افتد كه تفاوت وجود داشته باشد اما به شرطي كه تاب و تحمل نقد را داشته باشيم.
وي با بيان اينكه رقابت ميان اصولگرايان بلامانع است، گفت: با توجه به شفاف شدن فضاي سياسي جامعه بعد از فتنه 88 و يكدست و خالص شدن چهره هاي سياسي انتخابات مجلس نهم انتخاب بين شايستگان است كه مردم از بين خوب و خوبتر يكي را بر مي گزينند.
وي ضمن رد اين ديدگاه كه رقابت ميان جبهه پايداري با جبهه متحد به خاطر كسب قدرت است، گفت: من اساسا مخالف اين ديدگاه هستم، چرا كه جبهه پايداري براي انحصار طلبي و كسب قدرت پا به ميدان نگذاشته است و تنها براي اداي وظيفه ديني و شرعي آمده است.
وي افزود: اگر ديدگاه ها و تفكراتي كه جبهه پايداري در آن معتقد و پايبند است توسط ديگر اصولگرايان تأمين مي شد هرگز برنامه هايشان را رها نمي كردند و وارد عرصه انتخابات نمي شدند تا اين بار زمين گذاشته را از زمين بلند كنند بنابراين ميدان تخاصم نيز ميان جبهه متحد و پايداري نمي بينم.
وي همچنين با بيان اينكه احياي فرهنگ اسلامي بايد از مهمترين برنامه هاي مجلس نهم باشد، گفت: دولت نهم و دهم يك دولتي با ديدگاه سخت افزاري بود كه اقدامات خوب زيربنايي براي بهتر شدن معيشت مردم، ارتقاء رشد علمي كشور و شكوفايي اقتصادي انجام داده است اما در زمينه فرهنگي نتوانست مطالبات مردم و دغدغه هاي مقام معظم رهبري را برآورده سازد.
اين كانديداي مجلس افزود: در 40 سالگي انقلاب اسلامي فرهنگ بايد به صورت نهادينه در زمينه هاي سياسي، اجتماعي و اقتصادي خود را بروز دهد و به كمال فرهنگ اسلامي برسد.
وي همچنين با بيان اينكه اگر توفيق خدمت به مردم در مجلس نهم را پيدا كند، 14 سند توانمندسازي و ارتقاي وضعيت زنان در جامعه را عملي خواهد ساخت، گفت: اگر اين سند به نگارش دربيايد و بعد عملياتي بگيرد در سال 1404 به يك افق روشني در حوزه مسائل زنان دست خواهيم يافت.
© 2003 Mehr News Agency .
سه|ا|شنبه|ا|25|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]