واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: ساكتين فتنه نمي توانند نامزد اصلح باشند
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: باتوجه به اينكه ساكتين فتنه بي بصيرت هستند ،نميتوانند براي مردم نامزد اصلح باشند.
به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران؛حجت الاسلام قاسم روانبخش عضو شوراي مركزي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در نشست انتخاباتي كه به همت انجمن اسلامي دانشجويان دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار شده بود، اظهار داشت: ميتوان يك روز كاري در مجلس هفتم و هشتم را با تمام عمر مجلس ششم مقايسه كرد چرا كه مجلس ششم در طول عمر خود تماماً در بحران به سر برد.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: در آستانه برگزاري انتخابات 12اسفند قرار داريم و پس از حضور پرشكوه مردم در راهپيمايي 22 بهمن اميدوارم كه ملت ايران حماسه ديگري آفريده و در واقع انتخابات مجلس نهم دشمن شكن باشد.
روانبخش ادامه داد:اگر فكرمان اين باشد كه مجلس هشتم مانند مجلس نهم باشد، مغبون خواهيم بود.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري تصريح كرد: شرايط منطقه و جهان اسلام تغيير كرده و 4 كشور اسلامي از زير يوغ مستبدان نجات پيدا كرده و حكومتهاي مردمي و اسلامي تشكيل دادهاند. پس بايد سطح مجلس نهم نسبت به مجالس قبلي بالاتر باشد.
عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) با اشاره به اينكه مجلس نهم بايد الگويي براي منطقه و مجالس كشورهاي آزاد شده از يوغ مستبدان باشد، گفت: مجلس نهم بايد از نظر گفتماني قوي بوده و در شأن انقلاب اسلامي و جمهوري اسلامي ايران باشد.
وي افزود:اگر بخواهيم مجالس هفتم و هشتم را با مجلس ششم مقايسه كنيم، از جهت پايداري بر اصول و گفتمان اصولگرايي قابل مقايسه نيستند.
اين كانديداي انتخابات مجلس نهم اظهار داشت: نمايندگان مجلس ششم در روز اول كاري خود خدمت مقام معظم رهبري رسيدند و ايشان اولويتهاي كاري بسياري را براي اين نمايندگان تشريح كردند كه يكي از مهمترين آنها پرداختن به مسائل اقتصادي و رفاه مردم بود.
روانبخش تاكيد كرد: متاسفانه عطاالله مهاجراني كه در آن زمان در كويت به سر ميبرد، پيامي ارسال كرده و اعلام داشت كه اولويت اول مجلس ششم بايد اصلاح قانون مطبوعات باشد، بنابراين اولين مصوبه مجلس ششم اصلاح قانون مطبوعات بود.
وي در ادامه گفت: در روزهاي اول مجلس ششم درگيريهايي درباره اصلاح قانون مطبوعات ايجاد شد كه نهايتاً رهبر معظم انقلاب با حكم حكومتي اين طرح را از دستور كار مجلس خارج كردند.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري تاكيد كرد: البته در مجلس ششم طرحي هم ارائه شد تا دختران دانشجو و مجرد بتوانند بدون اذن پدر به خارج از كشور اعزام شده و تحصيل كنند.
روانبخش افزود:دولت خاتمي دو لايحه به مجلس ششم ارائه كرد كه به لوايح دوقلو معروف شد؛ يكي از آنها اصلاح قانون انتخابات و ديگري افزايش قدرت رئيس جمهور بود كه در واقع اين لايحه يك نوع ديكتاتوري بود.
عضو هيئت علمي موسسه آموزشي و پژوهشي امام خميني (ره) تصريح كرد:در اين لايحه افزايش قدرت رئيس جمهور گنجانده شده بود كه براساس آن رئيس جمهور ميتوانست رهبري را از كار بركنار كند و به وي تذكر قانوني دهد، اين لايحه با سد شوراي نگهبان روبه رو شد.
وي با اشاره به عملكرد مجلس ششم گفت:برخي از نمايندگان مجلس ششم 54 تا 55 جلسه در مجلس غايب بودند؛ در واقع نمايندگاني در مجلس ششم حضور داشتند كه به هيچ مصوبهاي راي نداده بودند.
روانبخش تصريح كرد: در مجلس هفتم گامهايي به جلو برداشته شد و طرحي دو فوريتي براي شكست تعليق هستهاي ايران به تصويب رسيد كه يكي از فعاليتهاي مثبت مجلس هفتم بود.
وي با بيان اينكه مجالس هفتم و هشتم در بحث هستهاي به هيچ عنوان كوتاه نيامدند، ادامه داد: اميدواريم در مجلس نهم نكاتي را كه مقام معظم رهبري به آنها تاكيد داشتند و روي زمين مانده است عملي شود.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري تاكيد كرد: ميتوان يك روز كاري در مجلس هفتم و هشتم را با تمام عمر مجلس ششم مقايسه كرد چرا كه مجلس ششم در طول عمر خود تماماً در بحران به سر برد.
روانبخش تصريح كرد: طرح نظارت و كنترل مجلس يكي از بحثهاي بود كه رهبر انقلاب نسبت به آن تاكيد داشتند و در ديدار با نمايندگان به تشريح آن پرداختند و نمايندگان مجلس هشتم در حمايت از اين طرح تكبير گفتند.
وي افزود:اما در صحن مجلس تنها 60 تا 70 نماينده به آن راي دادند و پس از اتلاف وقت بسيار اين طرح تصويب شد كه البته برخي از شاخ و برگهاي اين مصوبه زده شد و الا اين طرح تصويب نميشد.
روانبخش در ادامه در پاسخ به اين سؤال كه چرا جبهه پايداري تماماً خود را منتسب به آيت الله مصباح يزدي ميداند، گفت: جبهه پايداري بر اصول خود تأكيد ميكند.
روانبخش همچنين اظهار داشت:بنده از ميان علي لاريجاني و جواد لاريجاني، جواد لاريجاني را انتخاب ميكنم چون به صراحت در بحث فتنه اعلام موضع كرد.
عضو شوراي مركزي جبهه پايداري خاطرنشان كرد: كسي كه در فتنه ساكت بوده، داراي بصيرت نيست پس اين گونه افراد نميتوانند براي مردم نامزد اصلح باشند./خ2
سه|ا|شنبه|ا|25|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 148]