واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران:
در شيب كاهش مرگ و مير مادران، سومين كشور دنيا هستيم
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران گفت: در راستاي كاهش مرگ و مير مادر باردار متخصصان زنان و زايمان در تمام بيمارستانهاي علوم پزشكي تهران كه خدمات زايمان را ارائه ميدهند به صورت شبانهروز مستقرند.
مسعود محمدپور در گفتوگو با فارس در مورد راهكارهاي علوم پزشكي تهران در راستاي بهبود وضعيت مرگ و مير مادران اظهار داشت: اكنون مدتي است كه در تمام بيمارستانهاي تحت پوشش علوم پزشكي تهران متخصصان زنان و زايمان در 24 ساعت شبانهروز در بيمارستان مستقر هستند و خدمات به صورت on call نيست. وي تصريح كرد: اين طرح بيش از 4 ماه است كه در بيمارستانهاي آرش، زنان اكبرآبادي، وليعصر، بيمارستان جامع زنان و بيمارستان شريعتي ارائه شده است.معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي تهران در مورد تأثير استقرار متخصص زنان و زايمان در تمام ايام شب و تعطيل در بيمارستان گفت: حضور متخصص زنان و زايمان قاعدتا جلوي زايمانهاي پرخطر را ميگيرد و در مواردي كه مادر نياز به سرويسهاي خاص مانند سزارين داشته باشد متخصص زنان و زايمان وارد عمل ميشود.محمدپور اذعان داشت: از نظر شيب تند كاهش مرگ و مير مادران سومين كشور دنيا هستيم و در حال حاضر تعداد مرگ و مير مادران ما در سطح علوم پزشكي تهران سالانه بين 8 تا 9 مورد است كه اكثريت قريب به اتفاق اين آمار مربوط به مادراني است كه از بيمارستانهاي ديگر به ما ارجاع شدهاند و معمولا مشكلاتي مانند فشار خون بالا، بيماري قلبي يا كليوي داشتهاند.وي با اشاره به اينكه براي رسيدن به نقطه مطلوب يعني عدد صفر بايد تمهيدات بيشتري را در نظر بگيريم اضافه كرد: قبلا مادري كه ناهنجاري قلبي داشت به سن باروري نميرسيد ولي اكنون اين فرد به بلوغ رسيده، ازدواج كرده و حالا كه باردار شده طبيعي است كه يك زايمان پرخطر را پيش رو دارد.محمدپور در پاسخ به اينكه برخي پزشكان براي فرار از استرس زايمانهاي طبيعي مادران را به سمت سزارين سوق ميدهند گفت: اين كار پايه و اساس علمي ندارد ولي آنچه كه مهم است در حال حاضر آمار سزارين در سطح دانشگاه علوم پزشكي تهران كاهش يافته و نزديك به متوسط كشوري يعني چيزي حدود 30 درصد است.
200 متكدي در انتظار پذيرش بهزيستي
معاون سازمان رفاه، خدمات و مشاركتهاي اجتماعي شهرداري تهران از ايجاد سه گرمخانه جديد تا يكماه آينده در تهران خبر داد و افزود: متاسفانه صدها متكدي و كارتن خواب با وجود داشتن حكم قاضي براي اعزام به بهزيستي ماههاست در گرمخانههاي شهرداري اقامت دارند.
رضا جاگيري در گفتگو با خبرنگار مهر با بيان اينكه با توجه به فصل سرما تعداد جمع آوري متكديان از سطح شهر كاهش يافته است گفت: در اين فصل تعداد كارتن خوابها بيشتر شده و گنجايش گرمخانه به حداكثر ميرسد.وي افزود: وضعيت گرمخانهها نسبت به سالهاي گذشته بسيار بهتر شده كه ميتوان به بهبود وضعيت غذا و خدمات بهداشتي و درماني اشاره كرد تا حدي كه ديگر غذاي گرمخانهها با غذاي خانگي تفاوتي ندارد.جاگيري علت خدمات ضعيف در سالهاي گذشته را سهل انگاري پيمانكاران و عدم نظارت دقيق بر عملكرد گرمخانه ها عنوان كرد و افزود: هم اكنون حدود 700 متكدي و كارتن خواب در گرمخانه هاي تهران اقامت دارند كه با توجه به بارندگيهاي اخير به اين افراد اجازه داده شده تا در گرمخانه بمانند. معاون سازمان رفاه و خدمات اجتماعي شهرداري تهران در دسترس بودن گرمخانهها و سهولت طرح جمع آوري متكديان و كارتن خوابها را از مهمترين اولويتهاي شهرداري تهران عنوان كرد و افزود: سه گرمخانه در مناطق 13، 16 و 9 تهران با تامين بودجه لازم ايجاد شده كه تا يكماه آينده به بهره برداري ميرسد. جاگيري در پاسخ به اينكه آيا بهزيستي به تعهداتش براي پذيرش متكدياني كه با حكم قاضي به بهزيستي بايد منتقل شوند عمل كرده است گفت: بهزيستي ميگويد ظرفيت نداريم و هم اكنون 200 متكدي و كارتن خواب با اينكه حكم قاضي دارند ولي همچنان ماهها است در گرمخانه ها و مراكز اقامتي تهران به سر ميبرند. وي افزود: به اعتقاد من استانداري و فرمانداري تهران ميتوانند با ايجاد يك مجتمع نگهداري از كارتن خوابها و متكديان براي بهزيستي براي هميشه به اين چالش پايان دهند.
تهران داراي بيشترين ميزان برقگرفتگي دركشور
رييس مركز تحقيقات سازمان پزشكي با بيان اينكه در 9 ماهه سال جاري 619 نفر بر اثر برقگرفتگي جان خود را از دست دادند گفت: اين رقم در مقايسه با مدت مشابه سال قبل كه تعداد فوتيهاي ناشي از برق گرفتگي 615 نفر بود، هفت دهم درصد افزايش يافته است.
محمود خدادوست با بيان اينكه از كل فوتشدگان ناشي از برقگرفتگي در آذر سال جاري نيز 552 نفر مرد و 67 نفر زن بودهاند.گفت: در 9 ماهه سال جاري بيشترين مرگ ناشي از برقگرفتگي به ترتيب با 93 نفر در مردادماه و پس از آن با 86 نفر در شهريورماه ثبت شده است. وي افزود: استانهاي تهران و خوزستان نيز به ترتيب با 107 و 73 مورد برقگرفتگي بيشترين و مركزي و خراسانجنوبي به ترتيب با يك و سه نفر كمترين مرگ ناشي از برقگرفتگي را داشتهاند. خدادوست با بيان اينكه همچنين در آذر امسال 65 نفر به دليل برقگرفتگي در كشور فوت كردند گفت: اين رقم در مقايسه با مدت مشابه سال قبل كه تعداد فوتيهاي ناشي از برقگرفتگي 43 نفر بود، 2/51 درصد افزايش يافته است. به گفته وي، از كل فوتيهاي ناشي از برقگرفتگي در آذر امسال 59 نفر مرد و شش نفر زن بودهاند.
62 ميليارد تومان بدهي امسال دولت به مترو
مديرعامل شركت بهرهبرداري مترو تهران و حومه گفت: در حاليكه شهرداري بيش از مبلغ مصوب به مترو يارانه بليت داده است، متاسفانه دولت از مجموع 90 ميليارد تومان يارانه مصوب تاكنون تنها 28 ميليارد تومان پرداخته است.
به گزارش ايلنا، علي محمد قليها با بيان اين مطلب اظهار كرد: امسال دولت و شهرداري بايد هر يك 90 ميليارد تومان به عنوان يارانه بليت به مترو ميپرداختند كه شهرداري 125 ميليارد تومان از ابتداي سال به مترو پرداخت كرده اما از سهم دولت تنها 28 ميليارد تومان دريافت كرده ايم. وي تصريح كرد: در واقع دولت حدود31 درصد از سهم خود را با وجود گذشت 11 ماه از سال پرداخت كرده است كه اين مساله مشكلاتي براي مترو به وجود آورده است. قليها تاكيد كرد: يارانه بليت صرف هزينه هاي جاري مترو مانند حقوق پرسنل، هزينه هاي تعمير و نگهداري واگن ها و... ميشود و عدم پرداخت كامل يارانه بليت مشكلات زيادي را ميتواند به وجود آورد به هميت دليل شهرداري تهران براي آنكه خدمات رساني متوقف نشود مجبور شده است كه بيش از سهم مصوب خود به مترو يارانه بليت بپردازد و در واقع از بودجه ساير بخش ها به مترو كمك شود كه اين انصاف نيست. مدير عامل شركت بهره برداري مترو تهران و حومه ابراز اميدواري كرد كه تا پايان سال دولت سهم مصوب خود از يارانه بليت مترو را به طور كامل بپردازد تا امكان خدمات رساني مناسب تر به شهروندان در مجموعه مترو فراهم شود.
آغاز توزيع كارت آزمون كارشناسي ارشد از امروز
توزيع كارت آزمون كارشناسي ارشد دانشگاهها و موسسات آموزش عالي كشور به صورت اينترنتي از امروز يكشنبه از طريق سايت سازمان سنجش آغاز ميشود.
آزمون كارشناسي ارشد سال 91 با رقابت يك ميليون داوطلب از روز چهارشنبه 26 بهمن در سراسر كشور برگزار ميشود. در آزمون امسال بيش از 930 هزار نفر ثبت نام كردهاند كه با احتساب 87 هزار داوطلب دو رشتهاي، شمار داوطلبان اين آزمون از مرز يك ميليون نفر فراتر ميرود. توزيع اينترنتي كارت داوطلبان آزمون كارشناسي ارشد طي روزهاي 23 الي 25 بهمن ماه از طريق سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org انجام ميشود.
ارسال نظر
شنبه|ا|22|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]