واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: پورمحمدي: منشاء و مصدر انقلاب اسلامي تحول در انديشه و تفكر بود 22 بهمن اعلام حضور و پافشاري بر خط و مسير انقلاب است
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق
رييس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به پيشرفت كشور در بخشهاي مختلف بعد از پيروزي انقلاب اسلامي گفت: آنچه باعث رشد و مبدأ تحولات در كشور ما شد اين بود كه عقلانيت، انديشه و تفكر ما در جاي صحيح خود قرار گرفت.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا) حجتالاسلام والمسلمين مصطفي پورمحمدي ظهر پنج شنبه در جمع مديران و فرهنگيان شيراز با تبريك ميلاد حضرت محمد(ص)، امام جعفر صادق(ع) و ايام دهه فجر گفت: خدا را سپاسگزاريم كه افتخار ايجاد چنين نهضت عالم گيري را نصيب مان كرد و ما را جزو پايه گذاران انقلاب اسلامي در زمان معاصر قرار داد. خدا را شاكريم كه عمر ما را در چنين فضاي حق طلبي، اخلاق گرايي و انسان مداري قرار داد و اين فخر و مباهاتي براي عموم مردم و نخبگان و فرهيختگان ما است.
وي ادامه داد: انقلاب اتفاقي بود كه در كشور ما افتاد و هر چند تابلوي آن سياسي است اما تحولي كه ايجاد شد نظامي و اداري بود. با وقوع انقلاب ساختارهاي مديريت و اجرايي كشور دگرگون شد. اين اتفاقات بسيار بزرگ است. اما مصدر و منشأ و مبدأ اين اتفاقات، تحول و انقلابي بود كه در انديشه و تفكر جامعه ما شكل گرفت.
پورمحمدي افزود: زماني كه نگاه ملت ما به اوضاع، زندگي، وضعيت و مديريت كشور و تحولات جهاني تغيير پيدا كرد انقلاب اسلامي واقع و اين موضوع، مبدأ و مصدر همه تحولات در كشور شد. اساس تحول انساني نيز تحول فكري است. وجه تمايز انسان مبدأ عقلانيت، تشخيص و انتخاب گري او است. اين است كه باعث قوام و شكل انسانيت انسان ميشود. نهضت انبياء نيز همين امر است. قرآن ميگويد ما پيامبر فرستاديم تا تفكر انسانها را شكل داده و دانش آن را افزايش دهيم. خدا به پيامبر(ص) ميگويد اگر ميخواهي دعا كني بگو خدايا دانش مرا بيفزا كه اين نشان دهنده اهميت دانش در دين ما است.
وي با بيان اينكه انقلاب اسلامي ايران برگ ديگري در چرخه تحولي تاريخ بود، گفت: ملت ايران آمد تا بگويد قبل از هر چيز بايد انديشه اصلاح شود تا حيات انساني و طيب حاصل شود. اين موضوع مصدر همه اتفاقات ديگر در كشور ما شد و ما را به قدرتي تبديل كرد كه بعد از سي و چند سال با قدرت و استواري تلألو و جلوهگري پيدا ميكند. جمهوري اسلامي ايران به بركت تفكر ناب و به خاطر گرايشهاي عميق حقطلبانهاش در زمينههاي مختلف از جمله آموزش و پرورش، علم آموزي، پژوهش و تحقيق و... رشد يافته است.
رييس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به پيشرفت كشور در بخشهاي مختلف بعد از پيروزي انقلاب اسلامي گفت: آنچه باعث رشد و مبدأ تحولات در كشور ما شد اين بود كه عقلانيت، انديشه و تفكر ما در جاي صحيح خود قرار گرفت. هم اكنون دنيا نيز تحت تأثير اين مسئله است. كينه ورزي دشمن با ما نيز به خاطر هراس از تفكر ما است. هراس غرب و آمريكا از پيشرفتهاي علمي ملت ما نيست چرا كه جمهوري اسلامي ايران جايگاه تفكر جهاني را تغيير ميدهد.
وي تصريح كرد: كسي در خصوص وضعيت كشور به اشتباه نيفتد. اگر امروز در منطقه نهضت بيداري اسلامي اتفاق افتاد به اين خاطر است كه ذهن انسانها تغيير پيدا كرده و تفكر اصلاح شده است. ذهن مبدأ همه تحولات است. موج بيداري و مقاومت در كشورهاي اروپايي نيز به اين خاطر است.
پورمحمدي با بيان اينكه تفكرها بايد ناب شوند، گفت: بايد تفكر انساني و ارزشها در جايگاه خود قرار بگيرند. اگر اين طور شود انسانها بيدار شده و نقش تعيين كننده پيدا ميكنند. جمهوري اسلامي ايران نيز بايد همچنان قدرتمند باقي بماند؛ چرا كه نقش بيدار كنندهگي دارد.
رييس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به آيه 24 سوره ابراهيم «ضَرَبَ اللهُ مَثَلاً كَلِمَةً طَيّبَةً كَشَجَرَةٍ طَيِّبَةٍ أَصْلُهَا ثَابِتٌ وَ فَرْعُهَا فِي السَّمَاء» گفت: انقلاب اسلامي كلام و شجره طيب است. روي اين كلمه بايد بسيار فكر شود. اينكه چرا قرآن از كلمه و پيام طيب ياد كرد. كلام طيب مانند يك درخت طيب ميماند كه ريشه طيب دارد و هر زمان بهرهاش را ميدهد. انقلاب، كلمه طيب است. اما اين كلمه حفاظت و آبياري و هرس ميخواهد. ريشه، ناب است؛ تنه تنومند است ولي بايد حواسمان جمع باشد و نگذاريم آفت بگيرد. بايد مواظب باشيم كه دشمن نيايد تا با تبر طمع كارانه خود شاخه و برگهاي آن را بزند.
وي در ادامه گفت: شما فرهنگيان مهمترين ركن فرهنگ سازي كشور هستيد و بايد مواظب باشيد كه درخت انقلاب آفت نگيرد. انقلاب اسلامي راه خود را با تمام اين فراز و فرودها و مشكلات ادامه داده است. اگر ما ضعيف و ناتوان بوديم اين قدر با ما دشمني نميكردند. اگر در اين سالها قوي عمل نميكرديم اين قدر براي ما نقشه و برنامه تدارك نميديدند. پس معلوم است در جايگاه مناسبي قرار گرفتهايم.
پورمحمدي اظهار كرد: دشمني دشمن به خاطر ضعف ما نيست بلكه به خاطر قوت و تاثير گذاري و نقش آفريني ما است. به خاطر آن است كه جمهوري اسلامي در عرصه بينالملل و جهاني جاي پاي قوي پيدا كرده است ولي بايد حواس ما باشد كه دشمن را دست كم نگرفته و از نقشه او غافل نشويم.
وي تصريح كرد: نبايد گرفتار مسايل خودمان بشويم كه خود يك مشكل بزرگ است. اگر اين طور شود نميتوانيم دشمن را خوب ارزيابي كنيم. نميتوانيم توان خود را خوب ارزيابي كرده و خوب تدارك ببينيم. امروز هم بيش از گذشته به اين تدارك نياز داريم. امروز بيش از گذشته به ظرفيت شناسي داخلي و به بسيج تواناييهاي مان نياز داريم. امروز چشمهاي دوستان به ما دوخته شده و كينه ورزي دشمنان بيشتر شده است. امروز بالاي قله قرار داريم و خطرات بيشتر است. اگر گفتيم با فساد مبارزه كرده، با برنامه عمل كنيم و... به اين معنا نيست كه ضعيف هستيم بلكه به اين خاطر است كه موقعيت ما عاليتر شده و بايد بيشتر مراقب باشيم.
رييس سازمان بازرسي كل كشور با اشاره به اينكه به بركت حركت مردم جايگاه امروز انقلاب اسلامي حاصل شده است، گفت: بايد تلاش كرد از حواشي و زوايد پرهيز كنيم. در فرهنگ اجتماعي بايد بيشتر به اخلاق توجه كنيم. رسالت پيامبر(ص) اخلاق مداري است. بدگويي، تهمت زدن، سوء زن داشتن، خرده گيري، نق زني، بدقولي و عهد شكني آفت است.
وي افزود: در دستگاه اداري بينظمي و بيبرنامهگي آفت است و اگر در عرصه مقابله با دشمن وحدت و انسجام اجتماعي مختل شود، آفت است. نبايد در فضايي كه دشمن ميخواهد به ما شرايط بد اقتصادي تحميل كند در مصرف زيادهطلب شويم.
پورمحمدي با اشاره به در پيش بودن راهپيمايي 22 بهمن گفت: در برابر دشمن بايد حضور با صلابت و مقتدرانه نشان داد. حضور با صلابت و مقتدرانه بايد در روز 22 بهمن اعلام شود. 22 بهمن، اعلام حضور و پافشاري بر يك خط و مسير است. 22 بهمن تكراري بر يك گفتمان است؛ معرفي نو به نوي يك تفكر است.
وي ادامه داد: 22 بهمن، يك جشن تشريفاتي و دولتي نيست. 22 بهمن جشني ملي است؛ جشن عمق باورها و تفكر ملي و عمق احساس ناب مردم است. اين حضور براي دشمن پيام دارد؛ يعني به دشمن ميگوييم كه ما در تمام عرصههاي انقلاب ايستاده و حضور داريم.
رييس سازمان بازرسي كل كشور در ادامه به انتخابات مجلس نهم اشاره كرد و گفت: در انتخابات نيز بايد حضور داشته باشيم تا اعلام كنيم كه نسبت به سرنوشت مان بي تفاوت نيستيم. تلاش ميكنيم نيروي خوب به مجلس بفرستيم.
وي افزود: حضور گسترده مردم در راهپيمايي 22 بهمن و انتخابات درخت انقلاب را آبياري و آفت زدايي ميكند و مطمئنا نقش تعليم و تربيت در اين عرصه زياد است چون انقلاب ما انقلاب فكري و فرهنگي است.
پورمحمدي در بخش ديگر صحبتهايش شيراز را شهر فرهنگ، ادب، هنر و شعر خواند و گفت: اساس فرهنگ ادبيات و زبان است. زبان فارسي به عنوان يكي از زبانهاي فاخر جهاني توسعه زيادي داشت. 800 سال در شبه قاره، زبان فارسي زبان متداول مردم بود. 400 سال زبان ديواني هند بود. الان تمام موزههاي هند غير از مجسمهها و بتها آنچه هنر مكتوب ميراث هند است به فارسي است.
وي افزود: وقتي پاي انگليس به هند رسيد اولين كاري كه كرد اين بود كه كاربرد زبان فارسي را ممنوع كرد. اگر كسي بخواهد بر دنيا سلطه ايجاد كند، بر تفكر و ابزار تفكر يعني زبان دست ميگذارد. انگليس نيز اين كار را كرد.
رييس سازمان بازرسي كل كشور در پايان گفت: امروز بايد بدانيم نقش و جايگاه تاريخي ما چقدر مهم است. بايد به جايگاه خود ايمان بياوريم. اگر با اين فهم از جايگاه خود حركت كنيم توفيقات ما در عرصه جهاني خيلي بيشتر از امروز خواهد بود. اين امكان در كشور ما وجود دارد. نعمتهاي بي بديل انساني، فرهنگي، تمدني و مادي در كشور ما به وديعه گذاشته شده است و اگر اين نعمتها را به فعليت نرسانيم بايد پاسخ بدهيم.
انتهاي پيام
پنجشنبه|ا|20|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 301]