تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر گاه يكى از شما وضو بگيرد و بسم اللّه الرحمن الرحيم نگويد. شيطان در آن شريك است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816413590




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

روزنامه هندي: دهلي نو خريد نفت از ايران را كاهش نمي دهد


واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: روزنامه هندي: دهلي نو خريد نفت از ايران را كاهش نمي دهد
دهلي نو - روزنامه هندي پرشمارگان پايونير نوشت: دهلي نو در باره موضوعات مرتبط با تهران از لفاظي به خردمندي رسيده است و اكنون اعلام كرده كاهش خريد نفت از ايران ممكن نيست.


به گزارش ايرنا، "پي.كي. كماراسوامي" استاد دانشگاه جواهر لعل نهرو در مقاله اي كه روز پنجشنبه در پايونير انتشار يافت، يادآور شده است: اين اعلام قاطع و اجراي آن، يك تغيير موضع خوشايند از بلاتكليفي مكرر در سياست هند در قبال ايران بويژه از زمان سفر مارس سال 2005 كاندوليزا رايس وزير خارجه وقت آمريكا به دهلي نو مي باشد.

در اين مقاله آمده است: دهلي نو روشن و رسا حرف زده است. وزير دارايي هند در سفر به آمريكا، تصريح كرد كه اتخاذ تصميم پذيرش ميزان خواسته شده كاهش در واردات نفت از ايران، ممكن نيست چون اين كشور جايگاه مهمي بين تأمين كنندگان نيازهاي انرژي قدرت هاي نوظهور اقتصادي دارد.

به نوشته اين روزنامه، پراناب موكرجي در سفر به آمريكا افزود: نقش ايران از برخي ديگر كشورها از جمله عربستان سعودي، نيجريه و ديگر كشورهاي حاشيه خليج فارس براي هند چشمگيرتر است.

وي افزود: سالانه 110 ميليون تن نفت خام از ايران وارد مي كنيم و اين ميزان را كاهش نخواهيم داد، زيرا با وجود تحريم هاي آمريكا و اروپا، تهران براي دهلي نو مهم است.

نويسنده در ادامه با اشاره به فشار هاي آمريكا و دعوت از هند براي قاطعيت بيشتر براي رد سياست هاي ضد ايراني كاخ سفيد، نوشت: بنا بر تاكيد يك مفسر، ايران و هند دوستي نزديك و تاريخي دارند و نيازمند توجه آمريكا در مبادلات تجاري بين خود نيستند.

استاد دانشگاه جواهر لعل نهرو در دهلي نو همچنين افزود: روند خط لوله صلح بايد ادامه يابد. بايستي به واشنگتن فهماند تا چه حد مي تواند در امور هند مداخله كند، زيرا بي توجهي غيرمنطقي اغلب كشنده است و مقامات هندي بايد اين واقعيت را هر چه زودتر درك كند.

نويسنده همچنين با اشاره به پيشينه كهن روابط دو كشور ادامه داد: مسئولان هندي خصوصي و آشكارا در مورد روابط تمدني با ايران و امنيتت انرژي صحبت مي كنند.

اين روزنامه درباره يك مورد همسويي دهلي نو با سياست هاي ضد ايراني آمريكا، نوشت: "گناتوار سينگ" وزير امور خارجه وقت، براي اولين بار در هند درست چند روز قبل از رأي گيري در آژانس بين المللي انرژي اتمي و در آن لحظه حساس، ظاهراً بدون تبادل نظر و مشورت داخلي از واشنگتن حمايت كرد و عليه تهران رأي داد.

"دولت هند هيچيك از طرفين را با تغيير موضع خود در آخرين لحظه، خرسند نكرد، زيرا تهران از اين خيانت خشمگين شد و دهلي نو نيز اهرم خود را در برابر واشنگتن از دست داد".

"بنابراين، نه تنها ايران بلكه بسياري نيز در داخل هند از اين اقدام انتقاد كردند و اين رأي ضد ايراني در نهايت باعث شد احزاب چپ سال 2006 به حمايت خود از دولت ائتلاف مترقي متحد پايان دهند".

در ادامه اين مقاله آمده است: هيچ شكي در اهميت زياد ايران براي تضمين امنيت انرژي هند وجود ندارد، ولي مشكل زماني ايجاد مي شود كه اين امر به جنجال هسته اي ربط داده مي شود.

كماراسوامي در ادامه نوشت: ادامه واردات نفت از ايران، لطفي به ايران نيست و با توجه به تصميم اخير اتحاديه اروپا، فرصت تامين امنيت انرژي براي هند با هدف دريافت بي وقفه نفت با قيمت منطقي و براي تهران وجود يك بازار باثبات و مطمئن صادرات نفت فراهم شده است.

در اين مقاله آمده است: از سوي ديگر دهلي نو با حمايت از خريد نفت توليدي ايران مي تواند تنش در باره موضوع هسته اي اين كشور را كاهش دهد.

آساق ** 589**1516

انتهاي خبر / خبرگزاري جمهوري اسلامي (ايرنا) / كد خبر 30809293

پنجشنبه|ا|20|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن