واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: معاون فرهنگي و هنري ستاد عالي كانون مساجد كشور: بيش از 12 هزار كانون فرهنگي و هنري در مساجد فعاليت ميكنند
خبرگزاري دانشجويان ايران - ياسوج
سرويس: دين و معارف اسلامي
معاون فرهنگي و هنري ستاد عالي كانون مساجد كشور گفت: ستاد مركزي دهه فجر از كميتههاي مختلفي تشكيل شده كه هر كدام تلاش ميكند دهه فجر امسال را با برنامههاي مختلف و متنوع فرهنگي، هنري، علمي با شكوهتر از گذشته برگزار كنند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)-منطقه كهگيلويه و بويراحمد- مرتضي طاهريان در نشست مطبوعاتي با خبرنگاران افزود: يكي از كميتههاي ستاد دهه فجر كشور، كميته مساجد است كه در اين كميته برنامهريزي و اجراي برنامهها با محوريت مساجد است.
وي اظهار كرد: كميتههاي دهه فجر تلاش و كمك ميكنند تا شرايطي را ايجاد كنند تا اين ايام با جشن و سرور و برنامههاي متنوع علمي و فرهنگي كه هم بهانهاي براي شناخت انقلاب و هم بركاتي را كه داشته است، را نشان دهند.
معاون فرهنگي و هنري ستاد عالي كانون مساجد كشور خاطرنشان كرد: يك هزار جلسه براي مركزي، استاني و شهرستاني براي برنامههاي دهه فجر تشكيل شده است.
طاهريان تصريح كرد: برنامه هاي دهه فجر در 30 هزار مسجد در سراسر كشور را اجرا ميشود.
وي ادامه داد: دومين جشنواره "مسجد پايگاه انقلاب اسلامي" در سطح كشور طراحي شده و در رشتههاي مختلف از جمله خبر، عكاسي ، خاطره نويسي و روزنامه نگاري برگزار ميشود.
معاون فرهنگي و هنري ستاد عالي كانون مساجد كشور بيان كرد: 500 نشست تخصصي با موضوعات روز پيشبيني شده كه در دهه فجر امسال اجرا مي شود.
طاهريان با بيان اين مطلب كه در ايام دهه فجر با همكاري دستگاههاي عضو ستاد دهه فجر 100 هزار برنامه و طرح در كشور اجرا ميشود، ابراز كرد: يادوارههاي شهداي انقلاب اسلامي در كشور 13 و 14 بهمن و 21 بهمن ماه برگزار ميشود كه برخي از آنها برگزار شده و برخي نيز اجرا مي شود.
وي گفت: در حال حاضر در كشور بالغ بر 12 هزار و 230 كانون فرهنگي وهنري مساجد فعاليت ميكنند كه 80درصد كانون ها در 6سال اخير فعال و راه اندازي شدهاند و علاوه بر اين 622 خانه نور داريم كه برنامه هاي قرآني را ارائه ميدهند و فعال هستند.
طاهريان با اشاره به اين مطلب كه طرح قرآني تلاوت نور يك صفحه قرآن بين نمازهاي جماعت و يا بعد از نماز جماعت قرائت ميشود و 27 هزار مركز ، اين طرح را اجرا ميكنند، ابراز كرد: 615 باب كانون تخصصي براساس نياز از جمله تئاتر ، فناورري اطلاعات، نقاشي، سرود ايجاد شده كه اعتبارات و امكانات بيشتري به آنها تعلق خواهد گرفت. 25 رشته تخصصي كانونها در سطح محلي و ملي ارائه خدمات ميكنند.
وي با بيان اين مطلب كه 176مركز فرهنگي و هنري ديجيتال در كنار مساجد كشور داريم، اظهار كرد: امسال 853 هزار جلد كتاب به مناسبت دهه فجر به كتابخانه هاي مساجد اهداء كرديم و نيز 213 هزار جلد كتاب كمك آموزشي به مساجد اهدا كرديم. يكي ديگر از برنامه ها ما بيمه فعالان مساجد بود كه امسال دو هزار نفر ازاعضاي فعال كانون ملي مساجد ازخدمات بيمه بهره مند مي شوند.
معاون فرهنگي و هنري ستاد عالي كانون مساجد كشور گفت:1200هسته پژوهشي نيز در مساجد كشور داريم و در جشنوارههاي هفتگانه قرآني نيز در سالجاري41 هزار و 500 نفر مشاركت داشتند. در سراسر كشور 1،5ميليون نفر از برنامههاي كتابخانهها و كانونهاي مساجد استفاده ميكنند.
طاهريان افزود: برنامههاي نرم افزاري كه در سطح كشور اتفاق ميافتد جنگ فرهنگي و جنگ نرمي است كه دشمن عليه ما آغاز كرده و ما بايد به سمتي برويم كه از همه ابزار و امكانات نه نتها دفاع كنيم بلكه نقش تهاجمي داشته باشيم.
وي ادامه داد: حركت بيداري اسلامي برگرفته از انقلاب اسلامي ايران با استفاده از آموزه هاي ديني و قرآني است و كانون آن از مساجد و با شعار "الله اكبر" آغاز شده است.
معاون فرهنگي و هنري ستاد عالي كانون مساجد كشور تصريح كرد: انس و الفت نوجوانان و جوانان با قرآن و فعاليتهاي ديني و مذهبي مهمترين راه مقابله با جنگ نرم دشمن است اما بايد بعد از آمدن جوانان و نوجوانان امكانات را براي آنها فراهم كنيم و نرم افزارهايي را در اختيار آنان قرار دهيم كه با اعتقادات و آموزه هاي ديني مغايرت نداشته باشند و در جهت رشد و تعالي آنها باشد.
طاهريان عنوان كرد: برگزاري دورههاي آشنايي با فرقههاي ضاله، شيوههاي مقابله با جنگ نرم و طلايه داران عفاف و حجاب از جمله برنامه هاي كانون مساجد در كشور است.
انتهاي پيام
سه|ا|شنبه|ا|18|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]