تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هیچ کس روز قیامت در امان نیست، مگر آن که در دنیا خدا ترس باشد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826531291




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

كتاب «سيره امام على(ع)» را آنلاين بخوانيد


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاري قرآني ايران: كتاب «سيره امام على(ع)» را آنلاين بخوانيد
گروه فضاي مجازي: پايگاه اطلاع‌رساني «غدير»، در بخش كتابخانه خود، نسخه آنلاين كتاب «سيره امام على(ع)» را در دسترس كاربران قرار داده است.
به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا)، پايگاه اطلاع‌رساني «غدير» سيره كامل تاريخي و زندگي حضرت علي(ع) كه شامل 24 بخش اصلي و به تفكيك موضوع است، را در دسترس كاربران و علاقه‌مندان به مطالعه سيره اهل‌البيت قرار داده است.

بخش‌هاي مختلف اين كتاب شامل اميرالمؤمنين على(ع) در يك نگاه، القاب و كنيه‏‌هاى امام على(ع)، مادر، ولادت در خانه خداوند و نام‌گذارى، فرزندان ابو‌طالب و فاطمه، هجرت به مدينه، افتخار على به سبقت در اسلام، رفع يك شبهه، ميلاد امام على(ع)، در خانه پيامبر(ص)، در شعب ابى‏طالب، ليله‌المبيت، اوصاف بدنى على(ع)، پدر، خواهران و برادران و غيره است.

در بخش «اميرالمؤمنين على(ع) در يك نگاه» آمده است: «آن حضرت را به دو كنيه ابو‌الحسن و ابو‌الحسين ناميده‏اند. امام حسن(ع) در حيات پيامبر پدرش را با كنيه ابو‌الحسين و امام حسين(ع) او را با كنيه ابو‌الحسن مي‏خوانده‏اند. پيامبر(ص) نيز وى را با هر دوى كنيه‏ها خطاب ‌كرده است. چون پيامبر وفات يافت، على(ع) را به اين دو كنيه صدا مي‏كردند. يكى ديگر از كنيه‏هاى على (ع)، ابو‌تراب است كه آن را پيامبر(ص) برگزيده و بر وى اطلاق كرده بود.»

«در استيعاب نقل شده است: به «سهل‌بن‌سعد» گفته شد: حاكم مدينه مى‏خواهد تو را وا دارد تا بر فراز منبر، على را دشنام گويى. سهل پرسيد: چه بگويم؟ گفت: بايد على(ع) را با كنيه ابو‌تراب خطاب كنى. سهل پاسخ داد: به خدا سوگند جز پيامبر(ص) كسى على را به اين كنيه، نام‌گذارى نكرده است.»

در ادامه مي‌خوانيم: «فرد مورد نظر پرسيد: چگونه‏اى ابو‌العباس؟ جواب داد: على(ع) نزد فاطمه رفت و آن‏گاه بيرون آمد و در حياط مسجد دراز كشيد و به خواب رفت. پس از او، پيغمبر(ص) پيش فاطمه آمد و از او پرسيد: پسر عمويت كجاست؟ فاطمه گفت: اينك او در مسجد آرميده است. پيامبر(ص) به صحن مسجد آمد و على را ديد كه ردايش بر پشت مباركش افتاده و پشتش خاك آلود شده است. پيامبر(ص) با دست‏ شروع به پاك كردن خاك از پشت على كرد و فرمود: بنشين اى ابو‌تراب! به خدا سوگند جز پيامبر(ص) كسى او را به اين نام، نخوانده است و قسم به خدا در نظر من هيچ اسمي از اين نام دوست داشتني‌تر نيست.»

در بخش «شعب ابي‌طالب» آمده است: «على(ع) پيوسته در كنار پيغمبر(ص) بود و نگهبانى و از او نگهباني مي‌كرد، ابن‌ابى‌الحديد از امالى محمد‌بن‌حبيب آورده است: ابوطالب بر جان پيغمبر مى‏‌ترسيد. بسا شب هنگام به بستر او مى‌‌رفت و او را بلند مي‌كرد و على(ع) را به‌جاى وى مى‏‌خواباند.»

«شبى على(ع) گفت: من كشته مي‌شوم، ابوطالب در چند بيت‏ به او چنين گفت: پسرم! شكيبا باش كه شكيبايى خردمندانه‏‌تر است و هر زنده‏اى مى‏ميرد. بلايي دشوار است، اما خدا خواسته است دوستى فداى دوستى شود. اگر مرگى رسيد تنها براى تو نيست، هر زنده ‌اى مى‏‌ميرد. على(ع) چنين پاسخ مى‏دهد: مرا در يارى احمد شكيبايى مى‌فرمايى؟ به خدا آنچه گفتم از بيم نبود. من دوست ‏دارم يارى مرا ببينى و بدانى. من پيوسته فرمان‏بردار تو هستم، من احمد را كه در كودكى و جوانى ستوده است، ‏براى رضاى خدا يارى مى ‌كنم.»

كتاب «سيره امام على(ع)» را اينجا بخوانيد!

شنبه|ا|17|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاري قرآني ايران]
[مشاهده در: www.iqna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 50]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن