تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1838029984
علاقه زيادي به حضور در انتخابات نداشتيم
واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: علاقه زيادي به حضور در انتخابات نداشتيم
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي با اشاره به اينكه تشكيل جبهه پايداري از ابتدا گفتماني بوده وحضور ما در انتخابات هم متأثر از فضاي گفتماني است گفت : در بيانيه ها و صحبتها به كرات به اين مطلب اشاره كرده ايم كه ما فقط براي انتخابات نيامده ايم، انتخابات براي ما اصل نيست و علاقه زيادي به حضور در انتخابات نداشتيم.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران، كامران باقري لنكراني عضو سابق شوراي مركزي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان و سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي صبح امروز با حضور در همايش سياسي "موقعيت بدر و خيبر" كه توسط اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در مشهد برگزار مي گردد، گفت: تشكلهاي دانشجويي بايستي ظرفيتهاي جوان دانشگاهها را شناسايي كرده و با يك نگاه مومنانه اين ظرفيتها را در خدمت انقلاب اسلامي و سياستهاي رهبري انقلاب در آورند و شبهات موجود در جوانان را برطرف كنند.
لنكراني افزود: برخي متخصصين مثل حوزوي ها ممكن است اصلا از شبهات مطرح در دانشگاهها مطلع نباشند. لذا وظيفه تشكلهاي دانشجويي در اين باره بسيار خطير است كه علاوه بر جنبه هاي نفيي و رفعه شبهه، موارد اثباتي انقلاب اسلامي را نيز تشكلهاي دانشجويي بايد در سطح دانشگاهها تقويت و مطرح كرده و با نگاه كاربردي آنرا تبديل به فرهنگ كنند.
وزير بهداشت دولت نهم گفت: يكي از غصه هاي بنده اين است كه خيالشان از فعاليت دانشجويي بر اين است كه جلسه اي بگيريم و يكسري اخبار را رد و بدل كنيم و از عده اي تعريف و از عده اي انتقاد كنيم. اما كار را بايد عميقتر و اساسي ديد كه كار تشكلهاي دانشجويي بايد مبتني بر اصول و مباني باشد.
***روشنگري از مهم ترين نياز هاي امروز جامعه است
اين فعال سياسي با بيان اينكه بحث روشنگري از مهمترين نيازهاي امروز جامعه است، گفت: امروز به وضوح مي بينيم كه برخي كه ادعاي روشنفكري دارند، حرفهايي مي زنند كه با نام روشنفكري است ولي خودشان تحمل هيچگونه نقدي را ندارند.
وي در ادامه با ذكر مثالي در اين خصوص گفت: مثلا برخي آقايان امروز حرفهايي را مي زنند و مي گويند كه ما امروز در شرايط قحطي قرار گرفته ايم و شرايط انقلاب مثل شرايط 19 دي ماه است، بعد نفر سومي مي ايد و همان پازل را ادامه مي دهد و وقتي به وي مي گوييم چرا اين حرف را مي زنيد و چرا اصلا الآن اين حرف را مي زنيد، تحمل نقد از خودشان را ندارند و ما را با القابي مثل وكيل الدوله ها و گرين كارتي ها و... متهم مي كنند و از پاسخ دادن سر باز مي زنند.
لنكراني گفت: حق را بشناس چراكه اهل حق را از روي آن خواهي شناخت. ما نمي توانيم بگوييم شما به دليل آنكه يك زماني آدم خوبي بودي حتما تا آخر خوب خواهي ماند؛ و براي خودمان هم اين ادعا را نمي توانيم بكنيم. شما چرا نمي گذاريد كسي خودتان را نقد كند؟
وي ادامه داد: در قرآن كريم هم، خداوند به پيامبر مي فرمايد كه مومنان را به قتال با كفار تحريك كن كه اگر از شما بيست نفر آدم صابر باشد بر دويست نفر غلبه مي كند و اگر از شما صد نفر باشد بر هزار نفر غلبه مي كند. اين به اين دليل است كه اهل كفر قومي هستند كه درك و فهم ندارند. پس از ان مي فرمايد:چون خداوند ضعف شما را ديد، اين قدرت شما را كاهش مي دهد و اگر از شما صد نفر آدم صابر باشد بر دويست نفر و هزار نفر بر دوهزار نفر غلبه مي كند.
لنكراني افزود: بايد فكر كنيم در اين موضوع و ببينيم كه چه مي شود كه قوت ده برابر به قوت دوبرابر تبديل مي شود؟ ما مي دانيم كه اسلام از روز اول هميشه در حال تزايد بوده و قوت آنها نيز رو به افزايش بوده است. در جنگ بدر كه اين آيه ها متعلق به اين جنگ است، سپاه اسلام هفتاد شتر و نزديك بيست اسب داشت و بيشتر مسلمانان پياده بودند در حالي كه سپاه دشمن پانصد اسب و بيش از هزار شتر داشت.
عضو سابق شوراي مركزي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در ادامه گفت: علامه طباطبايي در تفسير الميزان مي فرمايند كه پايان آيه اول كه قدرت ده برابر را وعده مي دهد، اين است كه قوم كافران درك و فهم و بصيرت ندارند. علامه توضيح مي دهد كه اگر صبر داشته باشيد توان شما دوبرابر و اگر بصيرت داشته باشيد پنج برابر مي شود و مجموع اينها مي شود ده برابر. پس ما اگر بخواهيم موقعيت پيروزي هاي اوايل اسلام در بدر و خيبر را حفظ كنيم بايد هم صبر و هم بصيرت داشته باشيم همانگونه كه اميرالمومنين هم مي فرمايند كه اين پرچم را كسي تحمل نمي كند جز كساني كه اهل بصيرت و صبر هستند.
لنكراني گفت: برخي مفسرين مي گويند كه نفوذ منافقين در جامعه باعث وارد آمدن خلل در بصيرتها مي شود و توان ده برابري را تبديل به توان دوبرابري مي كنند. ترديد به وجود مي آورندو دلها را خالي مي كنند. مثلا مي گويند مطمئني اين حرفي كه پيامبر مي گويد درست است؟ مطمئني اين راهي كه با پيامبر مي روي درست است؟
وي ادامه داد: امروز هم برخي همين حرفها را مي زنند و مي گويند كه تمام دنيا عليه ما شده و فشارها ازدياد يافته است . همين اتفاقات و ترديد آفريني ها در جامعه امروز ما بسيار زياد است و خيلي ها نمي خواهند بگذارند كه اين صحنه ها، صحنه ي بدر و خيبر بشود و مي خواهند در همان شرايط شعب ابيطالب بمانيم.
***شرايط امروز ما عاشورايي است
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي با يادآوري صحبتهاي دهه هفتاد مقام معظم رهبري درباره شرايط عاشورايي ايران گفت: اگر خاطرتان باشد برخي در آن زمان مي گفتند كه عده اي دنبال اين هستند كه شرايط ما را مثل شرايط امام حسن(ع) بكنند و صلح را به ما تحميل كنند. اما رهبر معظم انقلاب اسلامي مقتدرانه اعلام كردند كه آنها كه مي خواهند صلح را به ما تحليل كنند بدانند كه ما الآن در شرايط امام حسن مجتبي نيستيم بلكه شرايط امروز ما شرايط عاشورا يي است و مقتدرانه با هرگونه دشمني مي جنگيم حتي اگر شهيد شويم.
وي افزود: امروز ما از موضع عاشورايي نيز عبور كرده ايم و موضع امروز ما همانگونه كه رهبر معظم انقلاب فرمودند، موقعيت بدر و خيبر است.
لنكراني گفت: در سالهاي هفتاد و نه_هشتاد وظيفه ي عاشورايي ما اين بود كه حتي اگر احتمال پيروزي هم ندهيم، وظيفه مان اين است كه پاي آرمانهايمان بايستيم اما امروز شرايط بدر و خيبري ما اين است كه اگر پاي وظيفه مان بايستيم، از پيروزي مان تقريبا مطمئن هستيم.
***9 دي 88، مرز عبور از شرايط عاشورا به بدر و خيبر بود
عضو سابق شوراي مركزي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان گفت: تفكر عاشورايي به همراه بصيرت و صبر است كه موقعيت بدر و خيبر را به وجود مي آورد و نهم ديماه 88 به نظر بنده مرز عبور ما از شرايط عاشورا به شرايط بدر و خيبر بود. چرا كه مردم با حضور حماسي و دشمن شكن خود، بصيرت مثال زدني را از خود نشان دادند.
لنكراني ادامه داد: بصيرت مردم در نهم ديماه به حدي بالا رفت كه حتي از برخي مسئولين و سياسيوني هم كه در فتنه 88 ساكت بودند انتقاد كردند ؛ خودشان به عرصه وارد شدند ، بساط فتنه را جمع كردند لذا ما هميشه بايد بدانيم كه تفكر عاشورايي و بصيرت و صبر، نتيجه اش در همين دنيا نيز پيروزي است.
وزير بهداشت دولت نهم با بيان اينكه در سوم تير 84، مردم نهضت بصيرت افزايي را شروع كردند، افزود: در اين برهه گفتماني در حال شكل گيري بود كه مي گفت در صحنه بين المللي ما بايد قواعد جاري جهاني را بپذيريم و با كدخداي جهان دوست باشيم و تحت امر وي باشيم، در صحنه اقتصادي بايستي به هر قيمتي رشد كنيم ولو اينكه تفاوت طبقاتي زياد شود، در عرصه فرهنگي بايد تساهل و تسامح داشته باشيم و تهاجم فرهنگي را توهم مي پنداشتند و در عرصه اجتماعي نيز بايد به هر قيمتي كه شده توسعه اجتماعي داشته باشيم. لذا مردم در سوم تير اين گفتمان را مردود دانستند و نشان دادند كه عدالتخواهي به يك مطالبه ي عمومي تبديل شده است.
عضو سابق شوراي مركزي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان ادامه داد: اولين جلسه دولت نهم كه در محضر مقام معظم رهبري تشكيل شد، ايشان ضمن قدرداني از دكتر احمدي نژاد گفتند: من از شما تشكر مي كنم كه آرمانهاي امام و انقلاب و اسلام را زنده كرديد. بنده به نزديكانم مي گفتم ايشان اگر رأي هم نياورد، همين كه اين شعارها را زنده كرد نزد خدا مأجور است.
لنكراني با بيان اينكه در آن برهه برخي تصورشان از خواست عمومي ملت اشتباه بود گفت: در همان سالها مثلا در انتخابات مجلس هفتم و علي الخصوص شوراي شهر دوم مي ديديم كه برخي براي تبليغات خودشان عكس با كراوات مي انداختند و شعارشان براي كانديداتوري شوراي شهر اين بود كه مي خواهيم با آمريكا رابطه برقرار كنيم و وقتي از آنها سوال مي شد كه شوراي شهر چه ربطي به سياست خارجي دارد، هدفشان را از اعلام اين مطالب، فقط جمع آوري رأي مي دانستند.
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: در آن جلسه، رهبري گفتند شما كار خوب و بزرگي را شروع كرديد ولي نبايد خيالتان به همين راحت باشد. بلكه ادامه ي اين مسير مهمتر است.
وي افزود: همانطور كه مي بينيم عده اي رو به كعبه داشتند و امروز رو به بتكده ها دارند، اگر فكر كنيم كه پرچمدار يك مسير از راه اصلي منحرف شد و به راه ديگري رفت بايد مسير را عوض كنيم، در اشتباه خواهيم بود.
لنكراني ادامه داد: در انتخابات رياست جمهوري نهم مي ديديم كه برخي افراد مثلا با لباسهايي با فلان قيمت و با وسيله هاي نقليه غول پيكر عكس مي انداختند و گمان مي كردند كه اين چيزها براي آنها رأي جمع مي كند. يا مثلا اگر هنوز شما در اينترنت كلمه ي "هاشمي 2005" را جستجو كنيد مي بينيد كه چه عكسهايي ديده مي شود. خانمهايي كه اسم يكي از كانديداها را روي پيشاني و دور كمر خود مي بستند و در شهر حركت مي كردند. اين تفكري است كه ما قبول نداريم و معتقديم بجاي اينگونه كارها بايستي به اصول پافشاري كرد.
***جبهه پايداري به كرات اشاره كرده است كه فقط براي انتخابات نيامده
وي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه، آيا اساس تشكيل جبهه پايداري بر توليد گفتمان سالم درون نظام براي انتخاب اصلح بوده يا اينكه بناي تشكيل اين جبهه بر رقابت براي انتخاب گروه خالص تر و مطالبه گرتر بوده است؟ و آيا از ابتداي تشكيل اين جبهه، اصل آن بر وحدت با ساير گروههاي اصولگرا بوده يا اينكه از ابتدا با توجه به عدم حضور جدي اصلاح طلبان براي رقابت جدي تشكيل شده است؟ گفت: ببينيد، ما اصلا به فكر اينكه تشكلي راه بيندازيم نبوديم. اما اتفاقي كه در ارديبهشت امسال افتاد تلخ بود. البته اين به معناي اين نبود كه دنيا به آخر رسيده باشد ولي ما توقع اينچنين چيزي را نداشتيم.
وي ادامه داد: در اين حال و هوا، يك عده كه از علاقمندان گفتمان سوم تير بودند، مردد و نااميد شدند. عده اي هم آنطرف تر به جاي بردن نقد روي عملكرد افراد، نقد را روي مباني بردند و گفتند كه شما از اول انتخابتان اشتباه بوده است و بايد از اين راه برگرديد و توبه كنيد. در اين هنگام، برخي از بزرگان مثل آيت الله مصباح، آيت الله خوشوقت و آيت الله يزدي ما را به حضور خواستند و وقتي خدمت ايشان رسيديم، از ما خواستند كه ساكت ننشينيم و اجازه ندهيم تا نااميدي بوجود آمده، مباني را زير سوال ببرد.
لنكراني افزود: تشكيل جبهه پايداري از ابتدا گفتماني بوده و در بيانيه ها و صحبتها نيز به كرات اشاره كرده ايم به اين مطلب كه ما فقط براي انتخابات نيامده ايم. چرا كه برخي فكر مي كنند جبهه هايي كه براي انتخابات تشكيل مي شود ما هم جزو اينها هستيم. مثلا ديروز من شنيدم كه جبهه اي اعلام موجوديت كرده كه جبهه پايداري تفاوت اساسي با اينها دارد.
***انتخابات براي ما اصل نيست
عضو سابق شوراي مركزي اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان در ادامه با بيان اينكه جبهه پايداري از ابتدا تا انتها گفتماني بوده است، گفت: حضور ما در انتخابات هم متأثر از فضاي گفتماني ماست وگرنه انتخابات براي ما اصل نيست.
لنكراني با انتقاد از حملاتي كه به جبهه پايداري مي شود گفت: ما انتظار نداشتيم كه اين همه هجمه و حمله به جبهه اي گفتماني و اصولي وارد شود. افرادي كه مي گويند يك عده ي قليل نادان آمده اند و جبهه پايداري را تأسيس كرده اند، ما را به ياد آيه ي شريفه ي "لشرذمه قليلون" مي اندازند. اما جبهه پايداري اينطور نيست كه خط كش بردارد و جامعه را خط كشي كند.
وي افزود: ما فقط براي احياي گفتمان انقلاب به ميدان آمده ايم و معتقديم كه نبايد فضاي انتخابات طوري باشد كه هركس خدم و حشم و پول و تشكيلات بيشتر و بزرگتري داشت مسئول مملكت شود. اين منطق اسلامي نيست. منطق اسلامي اين است كه مسئولين با حساسيت بسيار ويژه اي انتخاب شوند.
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: البته ما به مدارا نيز معتقديم اما مي گوييم كه نبايد مداراي با ديگران را به معناي مداراي با آدمهاي رفوزه تفسير كنيم. در برخوردهاي فردي شايد بتوان اين كار را كرد اما در مسايل اداره مملكت حق اين كار را نداريم.
***علاقه زيادي به حضور در انتخابات نداشتيم
لنكراني با بيان اينكه ما علاقه زيادي به حضور در انتخابات نداشتيم، گفت: بسيار علاقمند بوديم كه بقيه همين حرفها را بزنند تا ما به كار گفتماني و اصولي خودمان بپردازيم. چرا كه حضور در انتخابات ما را از كار گفتماني باز مي دارد. ولي در شرايط حاضر ما آمده ايم تا بگوييم آقايان -خانمها همگي حواستان به اصول باشد.
***تاثير اعلام موجوديت جبهه پايداري را در عكس العمل ها ببينيد
وي همچنين با بيان اينكه اگر مي خواهيد تأثيري را كه اعلام موجوديت جبهه پايداري گذاشته است ببينيد، بايد به عكس العمل ها در مقابل آن نگاه كنيد، افزود: در يكي از خبرنامه هاي وابسته به يكي مؤسسات امنيتي يكي از دولتهاي مستكبر، چندين هفته به بحث جبهه پايداري پرداخته بود و گفته بود كه اين جبهه از همه گروههاي داخل ايران براي ما خطرناكتر است. چرا كه پافشاري اينها بر اصول انقلاب و خط امام خميني بسيار شديدتراز بقيه است.
لنكراني افزود: تأكيد ما به همه كانديداهايمان در تمام كشور اين است كه اگر جايي مي بينند كانديدايي از آنها اصلح است و توانايي و لياقت بيشتري دارد، وظيفه شرعي است كه به نفع آن كانديدا كنار بروند اما اگر احساس كردند كه وظيفه شان بر ماندن است بايد وظيفه خود را انجام بدهند.
***برخي قوانين مصوب مجلس هشتم قابل قبول نيست
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي گفت: ما مجلسي مي خواهيم كه بهترينها در آن باشند. اگر به مجلس هشتم نگاهي بيندازيد، برخي قوانيني كه تصويب كرده قابل قبول نيست. مثلا قانون وقف دانشگاه آزاد را مصوب مي كند و دوباره مجبور مي شود خودش آنرا لغو كند. قانون حقوق مادام العمر مديران سياسي را تصويب مي كند. ما اينچنين نمايندگاني نمي خواهيم. هرچند كه اگر از حق نگذريم مجلس هشتم برخي اقدامات خوب هم داشته است. مثل مواضع بسيار خوبي كه در عرصه بين المللي گرفته و يا همكاريهايي كه در هدفمندي يارانه ها داشته اينها هم از نقاط قوت مجلس هشتم است.
***امكان به وجود آمدن سيستم تك حزبي در نظام جمهوري اسلامي ايران وجود ندارد
سخنگوي جبهه پايداري انقلاب اسلامي در پاسخ به سوال دانشجويي كه پرسيد" برخي معتقدند تضارب جبهه پايداري با ساير اصولگرايان يك تضارب ساختگي و به منظور گرم كردن تنور انتخابات است در نتيجه نظام به سمت نظام تك حزبي در حال حركت است، نظر شما چيست؟" گفت: نام جمهوري اسلامي يك نظام پويا و در حال رويش دائمي است و امكان بوجود آمدن سيستم تك حزبي در آن وجود ندارد.
وي افزود: امروز به وضوح سلايق مختلف در زمينه هاي مختلف بر سليقه ي خود پافشاري مي كنند و از نمونه هاي آن نيز مي توان به بحثهايي اشاره كرد كه اين روزها در كشور در جريان است. بعنوان مثال بحث وحدت يا خلوص، يك بحث جدي است كه در كشور وجود دارد و ما معتقد به خلوص هستيم و برخي ديگر معتقد به وحدت و گردآوري همه زير يك پرچم واحد هستند.
لنكراني ادامه داد: نظام جمهوري اسلامي يك نظام باز است و حزبي نيست و اين از ابتداي انقلاب با تشكيل جزب جمهوري اسلامي نيز مشهود بوده است. در آن دوران نيز هنگام تشكيل جزب جمهوري، اگرچه امام مخالفتي نكردند، اما حمايت آنچناني هم از تشكيل حزب نكردند و ديديم كه خيلي از مسئوليني هم كه انتخاب مي شدند، از حزب جمهوري اسلامي نبودند.
وزير بهداشت دولت نهم در ادامه گفت: البته ما با ساير اصولگرايان كه به اصول انقلاب اسلامي معتقدند، مشكل غيرقابل حل نداريم. ولي ما رقابت را در چارچوب دار بودن انتخابات مؤثر مي دانيم. اگر بناي مجلس اينده بر اين باشد كه افرادي در آن وارد شوند كه در فتنه 88 مردود شدند، نمي توان انتظار زيادي از آن داشت. مثلا كسي كه بيست روز قبل مي گويد كه تحريمها دارد براي كشور قحطي به بار مي آورد، معلوم است كه موقعيت بدر و خيبر را درك نكرده و جزو همان كساني است كه در دهه هفتاد مي خواستند به رهبري صلح تحميلي را بخورانند.
بر اساس اين گزارش، همايش سياسي "موقعيت بدر و خيبر" به هميت اتحاديه جامعه اسلامي دانشجويان به مدت هفت روز در مشهد مقدس و با حضور پانصد نفر از فعالين دفاتر جامعه اسلامي دانشجويان دانشگاههاي سطح كشور و سخنراني چهره هاي سياسي و فرهنگي كشور برگزار مي گردد./ج
دوشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]
-
گوناگون
پربازدیدترینها