واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: ارجاع 407 مورد همسرآزاري به پزشكي قانوني خراسان جنوبي
خبرگزاري دانشجويان ايران - بيرجند
سرويس: اجتماعي - حوادث
مديركل پزشكي قانوني خراسانجنوبي از ارجاع 407 مورد پرونده همسرآزاري در ده ماه سالجاري به اين سازمان خبر داد و گفت: اين آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته كه 406 مورد بوده 2/0 درصد افزايش داشته است.
به گزارش خبرنگار «حوادث» خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمدرضا نورس صبح دوشنبه با بيان اينكه همسرآزاري به شكلهاي مختلف در جوامع بروز ميكند و در هر خانوادهاي با توجه به شرايط و موقعيت اجتماعي ممكن است نمونهاي از همسرآزاري وجود داشته باشد. افزود: در استان آمار دقيقي از ميزان همسرآزاري وجود ندارد اما براساس آمار مراجعهكنندگان به پزشكي قانوني خراسانجنوبي در ده ماه امسال، 407 مورد همسرآزاري ثبت شده كه 387 مورد زنان و 20 مورد مردان شاكي بودهاند.
مديركل پزشكي قانوني خراسانجنوبي اظهار كرد: ماههاي خرداد و ارديبهشت به ترتيب با 59 و 52 مورد بيشترين و ماههاي مهر و آبان به ترتيب 27 و 28 مورد كمترين آمار مراجعان همسرآزاري را ده ماه امسال داشتهاند.
نورس با بيان اينكه در شهرستانهاي بيرجند و فردوس به ترتيب با 288 و 31 مورد بيشترين و قائن و سربيشه با هشت و 9 مورد كمترين آمار مراجعان همسرآزاري به مراكز پزشكي قانوني استان ثبت شده است گفت: همسرآزاري را ميتوان به چهار گروه همسرآزاري رواني، مالي، جنسي و جسمي تقسيم كرد كه برآوردهنشدن هر يك از نيازها در زمينههاي مالي، رواني و جنسي ميتواند يكي از انواع همسرآزاري را به دنبال داشته باشد.
نورس اظهار كرد: خشونت فيزيكي و بدني، رواني و كلامي، اجتماعي، اقتصادي و در نهايت صدمات و آزارهاي جنسي نمونههاي بارز همسر آزاري است و از آنجا كه تمامي افرادي كه از سوي همسرانشان مورد آزار و اذيت قرار ميگيرند براي شكايت و پيگيري به مراجع ذيصلاح مراجعه نميكنند بنابراين آمار دقيقي در اين خصوص در كشور وجود ندارد.
وي با بيان اينكه پزشكي قانوني تنها مركز مراجعه همسران آزارديده از نظر معاينه و صدور گواهي است، گفت: ميتوان با بررسي و تعيين فراواني هر يك از موارد همسرآزاري به نتايج مناسبي در اين زمينه دست يافت و راهحل مناسبي در اين خصوص در اختيار مسوولين قرار داد.
مديركل پزشكي قانوني خراسان جنوبي تصريح كرد: از آنجا كه افراد آزار ديده براي انجام معاينات و تعيين نوع صدمهها به سازمان پزشكي قانوني كشور مراجعه ميكنند، اين امر زمينه مناسبي را براي انجام بررسيهاي علمي و يافتن راهحلهاي مناسب در زمينه رفع مشكلات ناشي از همسرآزاري در اين سازمان فراهم ساخته است.
نورس خاطرنشان كرد: با بالا بردن سطح فرهنگي جامعه، مهارتهاي زندگي، بهبود شرايط زندگي و نيز توجه به سنتها و احاديث بزرگان ديني و ترويج فرهنگ ديني در امر ازدواج و روابط خانوادگي و اجتماعي ميتوان موارد همسرآزاري را به حداقل رساند.
دوشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 193]