تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):زكات عقل تحمّل نادانان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840487912




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

خسرو شکیبایی بازیگر ماندگار ایران + تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:فارس پاتوق:
خسرو شکیبایی بازیگر ماندگار ایران + تصاویر  
کنار رفتن از پرده‌ سینما در سن شصت و چهار سالگی برای بازیگری که با صدا، لحن و بازی خود سبک جدیدی به عرصه‌‌ بازیگری سینما وارد کرد، زود بود. خبرآنلاین: کنار رفتن از پرده‌ سینما در سن شصت و چهار سالگی برای بازیگری که با صدا، لحن و بازی خود سبک جدیدی به عرصه‌‌ بازیگری سینما وارد کرد، زود بود.
«شب» ساخته‌ رسول صدر عاملی که این روزها روی پرده سینماهاست، آخرین حضور خسرو شکیبایی بود. هرچند بعد از مرگ او هربار که نامی از وی برده می‌شود و یا صحنه‌ای از فیلم‌هایش به نمایش در می‌آید آن‌چنان مورد تشویق قرار می‌گیرد که انگار قدرتمندتر از همیشه در سینما حضور دارد، اما با مرگ او بسیاری از اهالی سینما تجربه‌ همکاری با این هنرمند را از دست دادند.

خسرو شکیبایی بازیگر ماندگار ایران + تصاویر
مرحوم خسرو شکیبایی در نمایی از «خواهران غریب» تئاتر، «شب بیست و یکم»
عمده فعالیت‌های مرحوم شکیبایی مربوط به سینماست و بازیگری در عرصه‌ی سینما را به صورت حرفه‌ای از سال ۱۳۶۱ با بازی در فیلم «خط قرمز» مسعود کیمیایی شروع کرد، اما از آنجایی که دانش‌آموخته‌ رشته‌ی بازیگری از دانشکده‌ی هنرهای زیبا بود، پیش از انقلاب با حضور در روی صحنه‌ی تئاتر بازیگری را به نحوی دیگر تجربه کرده بود.
از جمله‌ نمایش‌هایی که وی در آن‌ها ایفای نقش کرده می‌توان به «سنگ و سرنا»، «همه‌ی پسران من»، «شب بیست و یکم»، و «بیا تا گل برافشانیم» اشاره کرد. شکیبایی چندین نمایش تلویزیون مانند «فیزیکدان‌ها» و «هنگامه‌ شیرین وصال» را هم در کارنامه‌ی هنری خود دارد.
با توجه به صدای منحصر به فرد و دوست داشتنی مرحوم شکیبایی، دومین عرصه‌ای که بعد از تئاتر به آن قدم گذاشت، دوبلوری بود. پنج سال پس از ورود به تئاتر، یعنی در سال ۱۳۴۷ وارد حرفه‌ دوبلوری شد و مدت کوتاهی در این زمینه فعالیت کرد.

خسرو شکیبایی بازیگر ماندگار ایران + تصاویر
خسرو شکیبایی در نمایی از فیلم «کاغذ بی خط» سینما، حمید هامون
حمید هامون ماندگارترین نقشی‌است که شکیبایی از خود به‌جا گذاشت. این از معدود دفعاتی بود که شخصیت یک فیلم ماندنی‌تر از خود فیلم شد و بر نام کارگردان سایه انداخت. از آن به بعد خیلی‌ها شکیبایی را با نام هامون می‌شناختند. به خاطر بازی در این فیلم، موفق به دریافت سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد از هشتمین جشنواره‌ی فیلم فجر شد.
هامون آن‌قدر بر شکیبایی تاثیر گذاشت که در فیلم‌های بعدی هم نتوانست از سیطره‌ این نقش بیرون بیاید. اما بازی در «کیمیا» احمدرضا درویش و این‌بار، بازی در نقش مردی آرام و دور از هرگونه هیاهو او را از جلد حمید هامون بیرون کشید.
بازی در «کیمیا» سبب شد شکیبایی سیمرغ بلورین بهترین بازیگر مرد جشنواره‌ دهم فیلم فجر را از آن خود کند. از دیگر نقش‌های متفاوت شکیبایی در سینما می‌توان به فیلم «خواهران غریب» کیومرث پوراحمد اشاره کرد.
وی در این فیلم با وجود نداشتن تسلط کامل بر موسیقی، به خوبی از عهده‌ی نقش برآمد و بار دیگر توانست خاطره‌ای خوب از یک شخصیت سینمایی به یادگار باقی گذارد.
اما سومین سیمرغ بلورین بهترین بازیگر نقش مکمل مرد را همکاری با فریدون جیرانی و بازی در فیلم «سالاد فصل» در بیست و دومین دوره‌ی جشنواره، برای شکیبایی رقم زد. پس از گذشت نزدیک به بیست و دو سال از اولین حضورش در فیلم کیمیایی بار دیگر در «حکم» و در کنار عزت‌الله انتظامی با کیمیایی فیلم دیگری را تجربه کرد.
از دیگر فیلم‌هایی که این هنرمند در آن‌ها خوش درخشید می‌توان به «پری» و «سارا» داریوش مهرجویی، «دست‌های خالی» ابوالقاسم طالبی، «ترن» امیر قویدل، و «اتوبوس شب» کیومرث پوراحمد اشاره کرد.
آخرین بازی او در سینما فیلم سینمایی «شب» ساخته‌ی رسول صدرعاملی است که شکیبایی آن را در دوران بیماری بازی کرد. این فیلم بعد از گذشت سه سال از ساختش این روزها روی پرده‌ سینماست.

خسرو شکیبایی بازیگر ماندگار ایران + تصاویر
خسرو شکیبایی و بیتا فرهی در نمایی از فیلم «هامون» تلویزیون، «خانه‌ی سبز»
شکیبایی اولین بار به دعوت محمدرضا اصلانی کارگردان سینما و تلوزیون و با بازی در مجموعه‌ی «سمک عیار» پا به تلویزیون گذاشت و پس از آن در سریال‌هایی چون «لحظه»، «کوچک جنگلی»، «مدرس»، «روزی روزگاری»، «خانه‌ی سبز»، «کاکتوس»، «آواز مه»، «تفنگ سرپر»، و «در کنار هم» بازی کرد، اما ماندگارترین بازی او در عرصه‌ی تلویزیون مجموعه‌ «خانه‌ی سبز» است که نام شکیبایی را برای مدت زیادی بر سر زبان‌ها انداخت. هم‌بازی شدن با مهرانه‌ مهین‌ترابی و تعامل این زوج هنری تا جایی پش رفت که باعث محبوبیت بیژن بیرنگ و مسعود رسام کارگردانان «خانه‌ سبز» شد.
صدا و نوع خاص بیان شکیبایی در گفتن دیالوگ‌های «خانه‌ی سبز» بیش از دیگر آثارش به چشم آمد.

خسرو شکیبایی بازیگر ماندگار ایران + تصاویر
خسرو شکیبایی و محمدرضا فروتن در نمایی از فیلم «اتوبوس شب» تنها صداست که می‌ماند
خسرو شکیبایی بخش قابل توجهی از موفقیت‌های هنری‌اش را در عرصه‌ی بازیگری مرهون صدای به یاد ماندنی‌اش بود. وی به خوبی می‌دانست کجا و چگونه باید از شیوه‌ خاص بیانش استفاده کند و نحوه‌ی ادای کلماتش را با شخصیت‌های فیلم منطبق می‌کرد.
این توانایی او سبب شد که در ادامه‌ فعالیت‌های هنری‌‌‌‌اش برخی از آثار فروغ فرخ‌زاد، سهراب سپهری، سیدعلی صالحی و محمدرضا عبدالملکیان را دکلمه کند و اتفاقا این‌کار با استقبال ویژه‌ای روبه‌رو شد.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس پاتوق]
[مشاهده در: www.farspatogh.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 313]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن