واضح آرشیو وب فارسی:الف: گفتگوي فردا با رحيمي
پس از اخراج عباسي، مديركل پارلماني دولت از مجلس به دليل پرداخت رشوه پنج ميليون توماني به نمايندگان، دفتر دولت در پارلمان به حال نيمهبسته و فعاليت رابطان دولت به حال تعليق درآمد.
به گزارش فردا، عدم حضور معاون پارلماني رئيسجمهور در مجلس و تعامل ضعيف رابطان دولت با نمايندگان موجب شد تا جمعي از روحانيون پارلمان كه در قالب فراكسيون روحانيون به ديدار احمدينژاد رفته بودند از تعطيلي دفتر دولت در مجلس گلايه كنند. بسياري از نمايندگان در راهروهاي پارلمان با انتقاد از محمدرضا رحيمي معاون پارلماني احمدينژاد افزايش تنش ميان مجلس و دولت را به دليل حضور او در اين سمت ميدانند. اما رحيمي در گفتوگو با كارگزاران معتقد است در ماجراي عباسي به دولت تهمت زده شد و يك عده افراد مريض، موضوع پرداخت رشوه را مطرح كردند.
انتقادات به رابطان دولت با مجلس از ماجراي علي كردان آغاز شد. در روزهايي كه نمايندگان پيگير استيضاح وزير كشور به دليل ارائه مدرك جعلي تحصيلي و دروغگويي بودند، عوض حيدرپور نماينده اصولگراي شهرضا اقدام به افشاگري درباره عملكرد مديركل پارلماني دولت در پرداخت رشوه 5 ميليون توماني به نمايندگان براي پسگيري امضاها از پاي طرح استيضاح كردان كرد. گرچه به دستور علي لاريجاني عباسي مديركل پارلماني دولت از پارلمان اخراج شد، اما محمدحسن ابوترابيفرد، نايبرئيس مجلس كه مسوول پيگيري اين ماجرا بود، در گزارشي از نقش لايههاي پنهاني در اين جريان خبر داد و گفت: موضوع محدود به عباسي نبوده و روساي او در اين ماجرا نقش داشتهاند.
بسياري از نمايندگان مجلس نيز با متهم كردن محمدرضا رحيمي، دوست و يار شفيق كردان انگشت اتهام را به سوي او نشانه رفته و تصريح كردند كه اخراج عباس «ضعيفكشي» بود. پس از اين ماجرا، حضور محمدرضا رحيمي در مجلس بسيار كمرنگ و محدود به همراهي احمدينژاد و حضور رئيسدولت در پارلمان بود. روزنامه كيهان طي يادداشتي به قلم حسين شريعتمداري، مديرمسوول اين روزنامه نيز افشا كرد در جلسهاي با حضور چند نفر از مسوولان دولتي تصميمي براي عدم حضور در مجلس و تعامل با نمايندگان اتخاذ شده است. نمايندگان مجلس نيز انتقادات بسياري به تعطيلي دفتر دولت در مجلس مطرح كردند. در آخرين مورد جمعي از روحانيون مجلس كه به ديدار احمدينژاد رفته بودند، خواستار باز شدن دفتر دولت در مجلس شدند. ديروز در حاشيه حضور احمدينژاد در مجلس و ارائه لايحه هدفمندسازي يارانهها، فرصتي فراهم شد تا با معاون پارلماني رئيسجمهور درباره اين انتقادات گفتوگويي انجام دهيم.
آقاي رحيمي! دفتر دولت در مجلس تعطيل شده است؟
نخير، تعطيل نيست.
اما برخي از نمايندگان ميگويند بعد از اخراج عباسي از مجلس دفتر دولت تعطيل شده و نمايندگان از نحوه تعامل شما ناراضي هستند.
شما آمار گرفتيد كه نمايندگان ناراضي هستند؟ ارتباط من با نمايندگان بيشتر است يا شما؟
فكر ميكنم ارتباط خبرنگاران پارلماني اين روزها بيشتر از شما با نمايندگان است. شما كم به مجلس ميآييد.
شما قضاوت خودتان را كرديد. همان را بنويسيد.
خب! شما توضيح دهيد.
بيانصافي نكنيد. خانمها معمولا از آقايان باانصافتر هستند.
انصاف را رعايت كردم وگرنه ميگفتم كه اصلا به مجلس نميآييد.
شما حكم صادر ميكنيد. ميگوييد دفتر دولت بسته است. بحث اخراج را مطرح ميكنيد و يك نيش ديگر به گذشته ميزنيد. دفتر دولت در مجلس تعطيل نيست. من با اكثريت قريب به اتفاق نمايندگان رفيق هستم. يكسره شب و روز با هم ارتباط داريم. دفتر من يكسره محل رفت و آمد نمايندگان است.
اما همين اخيرا كه روحانيون مجلس با رئيسجمهور ديدار داشتند، از بسته بودن دفتر دولت در مجلس و ارتباط ضعيف رابطان پارلماني گله كردند.
در آن جلسه بنده حضور داشتم. آقاي رهبر (نماينده اصفهان) تعريف و تمجيد زيادي از دولت كردند. از باب نصيحت گفتند كه اين ارتباط را تحكيم كنيد و بيشتر كار كنيد. آقاي ابوترابي هم فرمودند كه «اين دولت را با شاخص مقربين ميسنجيم؛ وقتي چنين است، سعي كنيد بهتر و بيشتر از اين كار كنيد.» يك جلسه صميمي بود و تذكرات هم در اين راستا قابل ارزيابي است.
پس شما قبول نداريد كه بعد از اخراج آقاي عباسي انتقادات نمايندگان گسترده شد؟
در آن قضيه يك مقدار رابطهها آسيب ديد. به دولت تهمت زدند. هرگز دولت درصدد اين كار نبوده و نيست. من كه 16 سال از زندگي خود را در مجلس گذراندم، آداب نمايندگي و فرهنگ مجلس را ميشناسم. محال است چنين حركتي را انجام دهم. به شما عرض ميكنم؛ والله انجام اين كار از مخيلهام هم نگذشت. اما بعضيها راحت نوشتند. اين بيانصافي و بداخلاقي بود.
اگر رابطان دولت اقدام به پرداخت رشوه به نمايندگان نكردند، چرا دولت عباسي را از سمت خود بركنار كرد؟
بركنار نكرديم. عباسي را از آن سمت برداشتيم. جاي ديگر مشغول هستند. فضايي كه ايجاد كردند ما را از پا درآورد. عباسي يك برادر جانبازي است كه در رابطه با نمايندگان زحمت زيادي كشيده است. اكثر نمايندگان براي او احترام زيادي قائل هستند و او را دوست دارند.
برخي نمايندگان عنوان كردند روساي عباسي در جريان پرداخت اين 5 ميليون بودهاند؟
در همه دولتها برخي از هزينههاي نمايندگان در رابطه با حوزههاي انتخابيهشان نظير كمك به مساجد، مدارس و... پرداخت ميشود. اين دولت هم به نمايندگان كمك ميكند. نماينده مجلس پول در اختيار ندارد و فقط يك حقوق از مجلس ميگيرد اما همه مراجعات مردم به او است و از او انتظار دارند.
شما ميگوييد در حق شما و دولت ظلم شد؛ چرا شكايت نكرديد؟
از چند نفر بايد شكايت ميكردم؟ از 300 نفر؟ من از پا درنميآيم. ميخواستند من را از پا دربياورند. اينها يك نوع مرض هست كه از خداوند آرزوي شفاي اين مرضها را داريم. ما درصدد خريد راي نبودهايم و چنين قصدي نداريم. هيچنمايندهاي هم به غير از يك نفر چيزي نگفت.
اما آقاي لاريجاني در واكنش به اين رفتار عباسي را از مجلس اخراج كرد.
آقاي لاريجاني هم در يك فضايي قرار گرفت كه اين كار را كرد. به هر حال، عباسي مظلوم واقع شد.
پنجشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: الف]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 140]