واضح آرشیو وب فارسی:دنياي اقتصاد: در سفر دوم هيات دولت به استان كرمانشاه به تصويب رسيداجراي 28 طرح بزرگ صنعتي در كرمانشاه
90درصد مصوبات دور اول سفر دولت به استان كرمانشاه اجرايي شده استگروه استانها - رييسجمهور و هيات دولت در پنجاه و يكمين سفر استاني خود به استان كرمانشاه سفر كردند تا ضمن بررسي مصوبات دور اول سفر به اين استان، با تشكيل كارگروههاي تخصصي كشاورزي، اشتغال، صنعت و آب مصوبات جديدي براي پيشرفت و آباداني اين استان به تصويب برسانند.
محمود احمدينژاد، رييسجمهوري اسلاميايران در بدو ورود به فرودگاه بينالمللي كرمانشاه با بيان اينكه «خدا را سپاسگزارم كه در آستانه دهه فجر و اين عيد بزرگ توفيق پيدا كرديم در يكي بزرگترين مناطق ايران يعني استان سرافراز كرمانشاه حضور پيدا كنيم و از نزديك عرض ارادت به مردم اين استان داشته باشيم»، افزود: حقيقت اين است كه كرمانشاه، ديار عزت، سرافرازي، مجاهدت، استقامت و پايداري است. وي به برنامههاي هيات دولت در دومين سفر استاني به كرمانشاه نيز اشاره كرد و افزود: انشاءالله در طول اين سفر تصميمات جديدي براي پيشرفت و آباداني هر چه بيشتر استان اتخاذ و همچنين مصوبات دور اول و ميزان اجرايي شدن آنها بررسي ميشود و اگر گره و مشكلي در اين ارتباط وجود داشته باشد، سعي ميكنيم آن را حل كنيم. بر اساس اين گزارش سفر به اين استان در حالي صورت گرفت كه به گفته استاندار كرمانشاه 90درصد مصوبات دور اول سفر هيات دولت به كرمانشاه اجرايي شده است.وي در آستانه سفر دولت به اين استان گفته بود كه سفر دور اول هيات دولت به استان كرمانشاه مصوبات مهميداشت كه بالغ بر 6هزار و 800ميليارد تومان اعتبار بود. مجيد غفوري در عين حال اجراي طرحهاي دور اول سفر به استان كرمانشاه و بهرهبرداري از آنها را منشا تحول در استان و حتي غرب كشور دانست.
185 مصوبه
بر اساس اين گزارش، دومين گام بلند دولت براي تسريع در عمران و آباداني كرمانشاه نيز با تصويب 185مصوبه در پنجاه و يكمين جلسه استاني هيات دولت برداشته شد. در اين جلسه كه به رياست محمود احمدي نژاد و با حضور اعضاي هيات دولت در محل استانداري شهر كرمانشاه به مدت بيش از 4 ساعت برگزار شد، طرحهاي مهميبراي افزايش سطح رفاه، توسعه، امنيت و آباداني استان به تصويب رسيد.
صنعت، معدن و اشتغال
اجراي 28 طرح توليدي بزرگ با سرمايهگذاري 7500 ميليارد ريال، ساخت كارخانه خودروسازي، اجراي 3 طرح فرآوري سيليس و توليد سنگهاي مصنوعي، مطالعه ايجاد منطقه ويژه اقتصادي قصرشيرين و كرمانشاه، معافيت 10 ساله مالياتي واحدهاي توليدي جديدالاحداث داخل شهركها و نواحي صنعتي خارج از شعاع 30 كيلومتر و اختصاص مبلغ 344ميليارد ريال براي اجراي طرح توليد كاغذ در كرمانشاه از جمله مهمترين طرحهايي است كه در بخش صنعت و معدن به تصويب هيات دولت رسيد.
راه و حمل و نقل
در بخش حمل و نقل نيز طرحهايي از قبيل تكميل و بهرهبرداري راهآهن غرب كشور حداكثر تا پايان سال 1390، تسريع در شروع عمليات اجرايي راهآهن كرمانشاه- اسلام آباد غرب، تسريع در اجراي باند دوم كامياران- كرمانشاه و مطالعه تكميل ساخت باند دوم كرمانشاه- هرسين در سال 1388به تصويب رسيد.
مسكن و عمران شهري
اختصاص مبلغ 5/67ميليارد ريال براي توسعه فعاليتهاي شهرداريها و دهياريها، بررسي و ارائه لايحه مورد نياز براي واگذاري قطعي اموال منقول و غيرمنقول ستاد بازسازي مناطق جنگزده به شهرداريهاي استان ظرف مدت دو ماه به هيات دولت، اختصاص مبلغ 70ميليارد ريال بابت باقي مانده اعتبار تامين زيرساختهاي شهرها و روستاهاي جنگزده، اختصاص مبلغ 10ميليارد ريال براي كمك به بهسازي و نوسازي بافت فرسوده شهري استان طي سالهاي 1387 و 1388، ايجاد ادارات مسكن و شهرسازي شهرستانهاي استان و افزايش حجم عمليات طرح فاضلاب شهر كرمانشاه با اجراي مدول دوم فاضلاب شهر كرمانشاه از مهمترين طرحهايي است كه در زمينه مسكن و عمران شهري به تصويب رسيد.
آب و كشاورزي
در بخش آب و كشاورزي نيز اختصاص تسهيلات براي متقاضيان ساخت سيلو و انبار مكانيزه نگهداري گندم، افزايش حجم عمليات طرح تامين و انتقال آب براي توسعه باغات استان تا سقف 20هزار هكتار، تجهيز و تقويت ايستگاههاي تحقيقاتي توليد بذر، تجهيز 2 پست قرنطينه مرزي، راهاندازي شعبه موسسه تحقيقات رازي در استان، مطالعه شبكههاي آبياري مناطق گرمسيري استان از سامانه سيروان و اختصاص 60ميليارد ريال براي اجراي مجتمع آبرساني به 47 روستاي استان نيز از جمله مصوبات اين جلسه در بخش آب و كشاورزي است.
انرژي
در بخش انرژي نيز طرحهاي مهمي از جمله اختصاص مبلغ 100ميليارد ريال براي بهسازي و توسعه شبكه توزيع و خطوط برق روستاهاي سطح استان، مطالعه و اجراي سدهاي جوانرود، كبوتر لانه، هرسين، كاشنبه و سياخور پس از اخذ مجوز، تسريع در عمليات اجرايي خط انتقال ششم سراسري گاز از جنوب كشور به كرمانشاه و اجراي خط انتقال و شبكه گازرساني به بخش باينگان شهرستان پاوه به تصويب هيات دولت رسيد.
بهداشتي و درماني
مطالعه و ساخت بيمارستان 540 تختخوابي جايگزين بيمارستانهاي امام خميني (ره) و معتضدي، تعميرات اساسي بيمارستانهاي طالقاني و فارابي، ساخت 40 خانه پزشك متخصص در سطح استان، اختصاص 20 دستگاه دياليز براي استان، اختصاص 16 دستگاه آمبولانس براي مراكز بهداشتي و بيمارستانها و ساخت 5 درمانگاه تامين اجتماعي در سطح استان از مهمترين مصوبات بخش بهداشت اين جلسه بود.
گردشگري
ايجاد زيرساختهاي مورد نياز براي مناطق نمونه گردشگري طاق بستان و سراب نيلوفر، اختصاص مبلغ 50ميليارد ريال براي ساماندهي و مرمت آثار شاخص استان، تعيين 20 منطقه نمونه گردشگري و مطالعه ايجاد شهرك و بازارچه صنايع دستي در سطح استان نيز از طرحهاي تصويبي در حوزه گردشگري است.
ورزشي
در بخش ورزش نيز اختصاص مبلغ 35ميليارد ريال براي تكميل 2 پروژه ورزشي كارگران در شهر كرمانشاه، اختصاص مبلغ 30ميليارد ريال براي مطالعه و ساخت استخر سرپوشيده روانسر و سرپل ذهاب و اختصاص مبلغ 15ميليارد ريال براي ساخت زورخانه مسابقاتي كرمانشاه از طرحهايي است كه به تصويب رسيد. در اين سفر طرحهايي نيز به بهرهبرداري رسيد و اجراي برخي طرحها آغاز شد كه مختصر به برخي از آنها اشاره ميشود.
طولانيترين تونل آبي كشور
همزمان با دومين سفر استاني رييسجمهور به كرمانشاه سد گاوشان و تونل انتقال آب اين سد به عنوان طولانيترين تونل آبي كشور از طريق سيستم ويدئو كنفرانس با حضور رييسجمهور افتتاح شد. با افتتاح اين سد و تونل آبرساني آن كه در هر ثانيه 30 متر مكعب خروجي آب دارد، 35هزار هكتار از اراضي استانهاي كرمانشاه و كردستان زير پوشش شبكه آبياري قرار خواهند گرفت و بخش مهمي از آب شرب شهرهاي كرمانشاه و كامياران تاييد ميشود. اعتبار هزينه شده براي سد و تونل گاوشان تاكنون 5هزار ميليارد ريال بوده است.
كلنگزني ناحيه صنعتي دالاهو
همزمان با اين سفر كلنگ ناحيه صنعتي شهرستان دالاهو نيز با حضور معاون وزير صنايع و معادن به زمين زده شد.
معاون وزير صنايع و معادن در مراسم كلنگزني اين طرح گفت: وضعيت شهركهاي صنعتي و صنايع كوچك در كشور در دورههاي مختلف در تغييرات بوده، به طوري كه در قبل از انقلاب اسلامي تعداد شهركهاي صنعتي سطح كشور 10 شهرك صنعتي بوده است.
اسماعيل حيدري تصريح كرد: از سال 64 تا سال 84 روند ساخت شهركها و نواحي صنعتي با شيب ملايمي ادامه داشت و از سال 84 با توجه به تواناييهاي بالقوهاي كه در كشور وجود داشت، دولت نهم بستر مناسبي براي توسعه صنعت و شهركهاي صنعتي به وجود آورد.
شنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دنياي اقتصاد]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 302]