تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 29 شهریور 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816872297




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

در ارزيابي از پاسخ دبير كل سازمان ملل به نامه نمايندگان صورت گرفتتاكيد لاريجاني بر ظرفيت فعال و زنده مجلس شوراي اسلامي براي احقاق حقوق ملت‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:واحد مرکزي خبر: در ارزيابي از پاسخ دبير كل سازمان ملل به نامه نمايندگان صورت گرفتتاكيد لاريجاني بر ظرفيت فعال و زنده مجلس شوراي اسلامي براي احقاق حقوق ملت‌ها
رييس مجلس شوراي اسلامي تصريح كرد: : ظرفيت مجلس شوراي اسلامي براي احقاق حقوق ملت در ابعاد داخلي و تحرك در بعد خارجي ظرفيتي فعال و زنده است.


به گزارش خبرنگار اعزامي خانه ملت، "علي لاريجاني" امروز پنج‌شنبه در دفتر خود در شهر قم در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوال خبرنگار خانه ملت، گفت: نامه نمايندگان به "بان كي مون" در زنجيره كارهايي بود كه پارلمان ايران در زمينه غزه انجام داد و نبايد آنرا به عنوان يك عمل انفرادي در نظر گرفت.

رييس قوه مقننه در ادامه اقداماتي كه از طريق بين‌المجالس آسيايي و بين‌المجالس اسلامي و همچنين تماس‌هايي كه با مقامات كشورهاي مختلف و همچنين سازمان‌هاي بين‌المللي صورت گرفت را مجموعه‌اي از تحرك لازم و ضروري براي مردم غزه دانست و خاطرنشان كرد: پاسخ دبير كل سازمان ملل به نامه نمايندگان مجلس شوراي اسلامي نشان مي‌دهد كه نامه نمايندگان تاثير مناسبي داشته ‌است.

لاريجاني تصريح كرد: پاسخ بان كي مون حكايتگر اين است كه توجه ايشان نيز به اين مسئله جلب شده است و جنايت‌هايي كه رژيم صهيونيستي در غزه مرتكب شده است از نظر وي نيز قابل اغماض نمي‌باشد.

رييس مجلس اظهار داشت: دبير كل سازمان ملل در اين زمينه اظهار تاسف نموده‌ و قول پيگيري اين مسئله را داده است.

لاريجاني تصريح كرد: ظرفيت مجلس شوراي اسلامي براي احقاق حقوق ملت در ابعاد داخلي و تحرك در بعد خارجي ظرفيتي فعال و زنده است.

نماينده مردم قم همچنين در خصوص ملاقات‌هاي صورت گرفته در خصوص مشكلات مردم استان قم گفت: اينگونه ملاقات‌ها باعث به وجود آمدن ايده‌هايي براي شخص من مي‌شود كه باعث خواهد شد تا اين پروژه‌ها در سطح ملي پيگيري شود.

وي با بيان اينكه برخي از پيچيدگي‌هايي كه در قم وجود دارد، بايد به عنوان يك پروژه ملي مورد توجه قرار گيرد، گفت: به عنوان مثال در سفرهاي قبلي ملاقاتي با قالي بافان شهر قم صورت گرفت و از مشكل آنها كه حق بيمه بود اطلاع يافتم.

وي افزود: پس از آن متوجه شدم كه اكثر قالي‌بافان فاقد بيمه مي‌باشند و اين مشكل مربوط به اين قشر در برخي از مناطق ديگر كشور نيز مي‌باشد.

رييس قوه مقننه خاطرنشان كرد: اين مسئله تبديل به طرحي در خصوص بيمه قالي بافان گشت كه با دو فوريت در مجلس به تصويب رسيد.

وي افزود: براساس مصوبه مجلس هشتاد درصد حق بيمه را دولت خواهد پرداخت و مابقي را قالي بافان.

نماينده مردم قم با تاكيد بر اينكه بعضي از ملاقات‌ها به حل مشكلات در عرصه ملي و براي همه مردم كمك خواهد كرد،‌ در عين حال اظهار داشت: بعضي از امور نيز مربوط به مسايل اختصاصي استان از جمله وضعيت آب شرب و پروژه‌ها و سرمايه گذاري مي‌باشد كه اميدواريم اين مسايل نيز حل شود و فضاي منطقي‌تري براي كار و توليد در قم به وجود آيد.

"علي لاريجاني" در پاسخ به سوالي در مورد مصوبه مجلس در مورد ارث بردن زنان از اموال منقول و غير منقول و نظر علما در اين زمينه اظهار داشت: جاي تشكر دارد كه علما و مراجع تقليد چنين ريزه‌كاري‌هايي را از نظر فقهي مورد توجه قرار مي‌دهند.

رييس مجلس همچنين ضمن تشكر از نامه يكي از مراجع تقليد د راين خصوص، خاطرنشان كرد: مجلس قصد كار تشريعي به معناي وضع قوانين اسلامي ندارد.

وي با تاكيد بر اينكه مجلس واضع قوانين اسلامي نيست، يادآور شد: وظيفه مجلس، وضع قوانين عرفي است و وضع قوانين عرفي نيز در چهارچوب قوانين اسلامي صورت مي‌گيرد.

لاريجاني با اشاره با اشاره به مصوبه مجلس در زمينه ارث بري زنان از اموال غيرمنقول گفت: در اين موضوع نيز همين مسير طي شد كه آيا زنان در اموال غير منقول ارث مي‌برند يا خير و بحث اين بود كه اگر در قيمت اموال ارث مي‌برند در قانون ذكر شود.

رييس قوه مقننه به استفتاي شوراي انگهبان از مقام معظم رهبري در رابطه با اين موضوع اشاره و خاطرنشان كرد: ايشان فتوايي صاردنمودند كه زنان مي‌توانند به همان نسبتي كه در شرع آمده است، اگر فرزندي داشته‌باشند يك هشتم و در صورت نداشتن فرزند يك چهارم از قيمت اموال غيرمنقول ارث ببرند.

وي ادامه داد: اين فتوا با بعضي از آرا و فتاوي و قوانين گذشته تفاوت داشت بنابراين در چهارچوب نظرات فقهي كه وجود دارد و مقام معظم رهبري نيز فرموده‌اند، پاسخ استفتاي شوراي نگهبان را متن قانون قرار داديم.

لاريجاني گفت: در واقع ما وضع جديدي در قانون انجام نداده‌ايم چون قوانيني كه ما بحث مي‌كنيم مقدار‌ي در چهارچوب همان قوانين فقهي است.

رييس مجلس با بيان اينكه ما نظري كه برخي از مراجع فرموده‌اند قبول داريم تاكيد كرد:‌ مجلس در قوانين عرفي در چهارچوب قوانين فقهي كه اقتباس كرده و نيز با همان مباني اجتهادي عمل خواهد كرد و در اين مورد هم همان طور عمل شده است.

وي افزود: يعني با كسب نظري كه از فتوا شده است همان متن را پاسخ دادند و در قانون لحاظ كردند.

لاريجاني در پاسخ به سوال خبرنگار ديگري مبني بر تفاوت‌‌هاي بودجه سال جاري نسبت به سال گذشته گفت: آنچه كه مهم است و در كلان بايد به آن توجه كرد اين است كه وضعيت بودجه كشور با توجه به قيمت نفت و اتكا بودجه كشور به نفت، شرايط متفاوتي را ايجاد كرده است.

وي با بيان اينكه نبايد اين مسئله به كسري بودجه زيادي منجر شود،‌ افزود: اما ظاهر آن نشان مي‌دهد كه چنين چيزي در بطن آن وجود دارد.

رييس مجلس ادامه داد: نكته دوم اين است كه سياست‌هاي اصل 44 در تنظيم قانون بودجه لحاظ شود.

لاريجاني خاطرنشان كرد: اگر سياست‌هاي اصل 44 در تنظيم بودجه و لايحه برنامه لحاظ نشود تفسيري در بيرون نخواهد داشت.

وي فربه بودن بخش دولتي از نظر تعداد دستگاه‌هاي دولتي، وزارتخانه‌ها و شركت‌هاي دولتي را يكي از معضلات كشور دانست و گفت اصل 44 نيز بايد در كوشا و چابك كردن اين بخش‌ها به طور جد رعايت شود.

رييس قوه مقننه با بيان اينكه هنوز ظرفيت‌هاي جديدي در بودجه نديده‌ايم گفت: توصيه من به كميسيون بودجه و ساير كميسيون‌ها اين است كه در اجراي اصل 44 و سياست‌هاي مقام معظم رهبري و قانوني كه مجلس تصويب كرده است مصر شوند.

وي افزود: به عنوان مثال در سياست‌هاي اصل 44 ضوابطي ابلاغ شده كه ر اساس آنها در بودجه عمراني كه نبايد هر پروژه‌اي را بپذيريم بلكه بايد پروژه‌هايي متناسب با اصل 44 كه مربوط به بخش خصوصي و تعاوني مي‌باشد را بپذيريم.

لاريجاني با بيان اينكه تلاش مي‌كنيم تا كاستي‌ها در بودجه به استقراض نيانجامد تصريح كرد: اگر سياستهاي اصل 44 اجرا مي‌شد امروز ما با كسري بودجه مواجه نبوديم در واقع سياست‌هاي اصل 44 با تاخير انجام شده است.

شنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: واحد مرکزي خبر]
[مشاهده در: www.iribnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن