تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 8 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1835036899




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

وزير امور اقتصادي و دارايي اعلام كرد:آمادگي دولت براي اجراي مرحله دوم قانون هدفمندي يارانه هاخبرگزاري موج -


واضح آرشیو وب فارسی:موج: وزير امور اقتصادي و دارايي اعلام كرد:آمادگي دولت براي اجراي مرحله دوم قانون هدفمندي يارانه هاخبرگزاري موج -


۱۶ بهمن ۱۳۹۰ (۹:۲۳ق.ظ)

وزير امور اقتصادي و دارايي اعلام كرد:

آمادگي دولت براي اجراي مرحله دوم قانون هدفمندي يارانه ها
خبرگزاري موج - وزير امور اقتصادي و دارايي گفت: براي اجراي مرحله دوم هدفمندي يارانه ها آمادگي كامل داريم و به همين منظور جلسات مستمري با حضور رئيس جمهور تشكيل مي شود.

به گزارش خبرگزاري موج ؛ سيد شمس الدين حسيني وزير امور اقتصادي و دارايي در يك برنامه تلويزيوني در خصوص اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها گفت: اين موضوع را نمي خواهم بگويم كه با موانع مواجهيم اما يكسري اقدامات صورت مي گيرد كه فضاي تصميم گيري را براي ما دشوار مي كند.
وي با بيان اين كه در ستادي با رياست رئيس جمهور تقريباً هر يك شب در ميان جلساتي در اين باره برگزار مي كنيم، ادامه داد:سناريوهاي مختلفي نيز دسته بندي كرده ايم كه همه در اختيار رئيس جمهور است.
وزير امور اقتصاد و دارايي گفت: البته رئيس جمهور هم در اين باره تأني هايي دارد و برخي مصوبات كه اخيراً يكي از آنها تصويب شد و يكي ديگر نيز در مجلس در شرف تصويب است مي تواند بر تصميم ما تأثير بگذارد.
وي افزود: اينكه دولت چه زماني اين مرحله از قانون را اجرا مي كند همان موقع است كه بهترين زمان باشد و اينكه چه زماني بايد اجراي آن را اعلام كنيم از نظر ما يك ساعت قبل از اجراست.
حسيني در پاسخ به اين سوال كه براساس وعده رئيس جمهور اين مرحله از قانون پيش از پايان سال اجرا مي شود، گفت: من از آقاي رئيس جمهور براي اينكه در اين وعده تغييري ايجاد شود چيزي نشنيده ام.
وزير امور اقتصاد و دارايي در خصوص عمل نكردن بانك ها در خصوص مصوبات جديد وثيقه بانكي گفت: شوراي پول و اعتبار مصوب كرده است كه براي وام هاي زير 10 ميليون تومان يك ضامن بيشتر دريافت نشود و بانك مركزي بر اين موضوع نظارت مي كند و در خصوص بانك هاي دولتي نيز وزارت امور اقتصاد و دارايي بايد پاسخگو باشد.
وي افزود: البته در خصوص موسسات مالي و اعتباري در وزارت اقتصاد ابزار نظارتي نداريم و وظيفه قانوني ما هم نيست اما بانك مركزي در اين خصوص نظارت مي كند.
حسيني گفت: از نظر ما مصوبه شوراي پول و اعتبار لازم الاجرا و سرپيچي از آن تخلف است و با متخلفان بايد برخورد شود.
وي با اشاره به اينكه برخي مشتريان بدحساب براي بانك ها مشكل آفرين مي شوند، افزود: بانك ها براي آن دسته از كساني كه وام هاي گذشته خود را دقيق و سر وقت تسويه كرده اند بايد اين مصوبه را بيش از ديگران اجرا كنند.
وزير امور اقتصادي و دارايي در توضيح دلايل آشفتگي اخير بازار ارز اظهار داشت: سازگار نبودن الگوي ارزي و تجاري، وجود مانع در نقل و انتقال و همچنين تبديل ارز ها به دليل تحريم اقتصادي، از دست دادن كارايي شيوه هاي ساختاري بازار ارز و دامن زدن برخي افراد در اين بازار از دلايل ايجاد آشفتگي در بازار ارز بود كه مجموعه اين عوامل منجر به ايجاد پديده دلاري شدن در كشور و افزايش تقاضا شد به نحوي كه بيشتر افراد سعي مي كردند دارايي هاي خود را به ساير ارز ها تبديل كنند.
وي افزود: وضعيت عرضه و تقاضا در بازار ارز با ساير بازار هاي همانند بازار تير آهن متفاوت مي باشد،ضمن آنكه نظام ارزي كشور نظام شناور مديريت شده است.
حسيني با بيان اين كه براي حل اين مساله علاوه بر آنكه نظام شناور مديريت شده را دنبال كرديم و از نقل و انتقال فيزيكي ارز جلوگيري شده است، گفت: همچنين با همكاري مطبوعات و با فعال كردن ابزار هايي در بازار پول همانند افزايش سود سپرده ها ثبات و آرامش را به نظام پولي و ارزي بازگردانديم.
سخنگوي اقتصادي دولت در ادامه در خصوص تاخير دولت براي ايجاد ثبات در بازار ارز گفت: ابتدا فرض بر آن بود كه بانك مركزي همانند سال گذشته مي تواند بر اين مشكل فائق آيد اما در نهايت بانك مركزي از دولت درخواست كمك كرد و در چنان شرايطي سياست هاي دولت بايد به گونه اي مي بود كه آزمون و خطا نداشته باشد.
وي افزود: اما در حال حاضر بازار غير رسمي ارز با شوك معكوس مواجه شده و قيمت ها در اين بازار با لختي و چسبندگي در حال كاهش است .
وي در پاسخ به اين سوال كه چرا همزمان با تك نرخي شدن ارز باز هم قيمت ها در بازار متفاوت است، گفت:‌بانك مركزي نرخ بازار اصلي و فرعي را يكسان كرد .
حسيني افزود:‌در گذشته به دنبال آن بوديم كه نرخ در بازار غير رسمي را تعديل كنيم و به همين دليل بانك مركزي ارز را عرضه مي كرد ولي در ماه هاي اخير اين سياست كارايي نداشت.
سخنگوي اقتصادي دولت در پاسخ به سوالي در خصوص شايعات تامين بودجه از محل فروش ارز و سكه گفت:‌ نرخ دلار در بودجه سال 90 هزار و 50 تومان پيش بيني شده بود و قرار بود اگر با نرخي بالاتر نفت به فروش برسد در رديف ديگر واريز شود و مجموع مابه التفات ارز در 10 ماهه امسال رقم زيادي نيست.
سخنگوي اقتصادي دولت در مورد مسايل پيش آمده در مورد افزايش نرخ سود بانكي نيز گفت:دولت بعد از اجراي قانون هدفمند كردن يارانه ها تمايلي به افزايش نرخ سود نداشت اما شوراي پول و اعتبار تصميم به افزايش نرخ سود تسهيلات گرفت، اما از آنجايي كه بانك ها بايد 15 درصد سپرده قانوني را نزد بانك مركزي قرار دهند و يك تا دو درصد هزينه بايد پرداخت كنند بر اساس منطق اقتصادي نمي توانند سودي بالا تر از 20 درصد ارايه دهند.

يکشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 210]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن