تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه خداوند بخواهد بنده اى را رسوا كند، از طريق زبانش او را رسوا مى كند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868462669




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مشهورترین دانشگاه‌های جهان را بشناسید


واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور:

مشهورترین دانشگاه‌های جهان را بشناسید



بر اساس اعلام نظام رتبه بندي تايمز در شاخص اشتهار و معروفيت، دانشگاه های هاروارد، انستيتو تکنولوژی ماساچوست(MIT)، کمبريج، استنفورد، برکلی و آکسفورد شش دانشگاه اول معروف دنيا هستند.

دكتر جعفر مهراد، سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) در گفت‌وگو با ايسنا با بيان اينكه نظام رتبه بندی تايمز يکی از نظام هايي است که سالانه دانشگاه های جهان را ارزيابی و رتبه بندی می كند، گفت: در بين معيارها و شاخص هايي که اين نظام استفاده می کند و تا حدودی با معيارها و شاخص های ساير نظام های رتبه بندی متفاوت است، شاخص اشتهار يا معروفيت دانشگاه است.

وي افزود: مجموع شاخص های مورد استفاده در نظام رتبه بندی تايمز 13 شاخص است و شاخص اشتهار از مجموع 100 امتياز، در حوزه آموزش و پژوهش به ترتيب 15 و 19.5 درصد را به خود اختصاص داده است.

مهراد با اشاره به اعلام رتبه بندی دانشگاه های ممتاز جهان را بر حسب شهرت و اعتبار در نظام رتبه بندي تايمز در ماه مارس سال 2012 ميلادی تصريح كرد: شش دانشگاه تراز اول از نظر شهرت و معروفيـت به ترتيب دانشگاه های هاروارد، انستيتو تکنولوژی ماساچوست، کمبريج، استنفورد، برکلی و آکسفورد هستند و بدين ترتيب از مجموع شش دانشگاهي که امتيازی بين 100 (رتبه اول) و 71.2 (رتبه 6) را کسب کرده اند، چهار دانشگاه مربوط به ايالات متحده و دو دانشگاه مربوط به کشور انگلستان است.

سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) تاكيد كرد: بعد از رتبه شش که مربوط به دانشگاه آکسفورد با امتياز 71.2 می باشد، يکباره امتياز دانشگاه های بسيار معتبر جهان که همواره آنها را در صدر جداول رتبه بندی می بينيم، افت پيدا كرده و در محدوده امتياز بين 37.9 تا 29.6 قرار می گيرند. اين دانشگاه ها شامل پرينستون (رتبه 7)، توکيو (رتبه 8)، دانشگاه كاليفرنيا در لس آنجلس (يو.سی.ال.اي) (رتبه 9)، ييل (رتبه 10) و انستيتو فناوری کاليفرنيا با رتبه 11 هستند.

به گفته مهراد بدين ترتيب در بين 11 دانشگاه معتبر جهان که امتيازی بين 100 تا 29.6 کسب کرده اند، تنها يک دانشگاه از قاره آسيا وجود دارد که آن نيز دانشگاه توکيو با امتياز 35.6 است.

وي تصريح كرد: پس از رتبه 11، مجددا امتياز تعدادی از دانشگاه های معتبر ديگر سقوط می کند، به طوري که اين دانشگاه ها با رتبه های 12 تا 16 در دامنه امتيازی بين 23.2 تا 20 قرار می گيرند. دانشگاه های ميشيگان، امپريال کالج لندن، شيکاگو، کلمبيا، کرنل و تورنتو رتبه های 12 تا 16 را بدست آورده اند.

مهراد با بيان اينكه در فاصله بين رتبه های 18 تا 20، دانشگاه جانز هاپکينز با امتياز 17.8 ، پنسيلوانيا با امتياز 16.3 و دانشگاه کيوتو در ژاپن با امتياز 15.9 مشاهده می شوند،خاطرنشان كرد: البته بعد از رتبه 20، نام بسياری از دانشگاه های معتبر جهان وجود دارد که عموم اين دانشگاه ها از نظر علمی جايگاه ممتازی در جهان دارند. اما، آنچه مهم است و به خاطر آن اسامی دانشگاه های معتبر بر شمرده شد، صرفا شهرت و اعتبار دانشگاه است که از منظر آموزشی و پژوهشی و بدون پرداختن به تعداد مقالات، استنادها، برندگان جوايز ملی و بين المللی، تعداد دانشجويان و اعضای هيات علمی بين المللی، نسبت استاد و دانشجو و ... مورد توجه قرار گرفته است.

سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) تصريح كرد: اندک بودن امتياز اين دانشگاه ها از اعتبار آن ها نمی کاهد و اين دانشگاه ها هم چنان از جهات مختلف در گروه دانشگاه های برتر جهان قرار دارند. در بين 50 دانشگاهی که از نظر شهرت و معروفيت مشخص شده است، تنها هفت دانشگاه مربوط به قاره آسيا و اقيانوسيه است که اين دانشگاه ها شامل دانشگاه کيوتو و توکيو در ژاپن، دانشگاه ملی سنگاپور، دانشگاه شينگ هوا و پکن در چين، دانشگاه هنگ کنگ و دانشگاه سيدنی در استراليا هستند.




1391/01/20





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[مشاهده در: www.unp.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن