تبلیغات
تبلیغات متنی
آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
راهنمای انتخاب شرکتهای معتبر باربری برای حمل مایعات در ایران
چگونه اینورتر های صنعتی را عیب یابی و تعمیر کنیم؟
جاهای دیدنی قشم در شب که نباید از دست بدهید
سیگنال سهام چیست؟ مزایا و معایب استفاده از سیگنال خرید و فروش سهم
کاغذ دیواری از کجا بخرم؟ راهنمای جامع خرید کاغذ دیواری با کیفیت و قیمت مناسب
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1867120796


3 ( در شهر )
واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 3 ( در شهر )
كارشناسان و مردم تأكيد كردند؛ طرح تعريض معابر كاشمر؛ بايد مراقب ميراث فرهنگي باشيم
كاشمر- خبرنگار قدس: اين روزها برخي شهروندان كاشمري خواسته يا ناخواسته با بحث تعريض خيابان امام(ره) (يكي از چهار مسير اصلي منتهي به مركز شهر) درگير هستند. عده اي موافق اين طرح و عده اي مخالف آن هستند.
موافقان طرح اين كار را ضروري مي دانند و معتقدند براي زيباسازي شهر و روان شدن ترافيك و اجراي طرح جامع شهري اين طرح بايد اجرا شود. برخي نيز معتقدند اين خيابان بافت جديد را به بافت قديم وصل مي كند و با توجه به اين طرح بايد شاهد عقب نشيني حوزه علميه صدساله سلطان العلماء، موقوفه عصمتيه، مسجد ارگ وبخشي از بقاياي ارگ كاشمر باشيم. اين گروه معتقدند به دليل لزوم توجه به هويت فرهنگي هر شهر اين طرح بايد با دقت بررسي و اجرا شود.
يكي از افراد صاحب نظر در مباحث شهرسازي در اين ارتباط مي گويد: در طرح تعريض خيابانها در روشهاي نوين بايد پيشينه باستاني و تاريخي به شكل كامل در نظر گرفته شود. وي انتخاب راه هاي ساده و كوتاه در اجراي طرح را باعث از بين رفتن ميراث فرهنگي و هويت شهر دانست و گفت: در شهر كاشمر اگر اصرار بر ادامه طرح تعريض خيابان امام(ره) وجود دارد بايد اين طرح در ساير گذرهاي اصلي منتهي به مركز شهر و بافت قديمي با بررسي كارشناسي ودر جهت حفظ هويت شهر لحاظ شود.
* يك پيشنهاد
يك شهروند نيز مي گويد: بي گمان طرح ياد شده در روان سازي ترافيك اين خيابان مؤثر است، ولي تصور ميزان ورود و خروج وسايل نقليه از اين مسير به ساير مسيرها خود باعث تاثيرگذاري منفي در گذرهاي ديگر شهر است.
وي تأكيد مي كند: شهر كاشمر از عدم وجود مسير تردد كمربندي رنج مي برد و اگر در چهار سوي شهر مسيرهاي منتهي به داخل شهر پيش بيني شود و در كنار آن مسيرهاي موازي با خيابان امام(ره) و مسيرهاي اصلي بهسازي و ساماندهي شود، شاهد روان شدن ترافيك و سهولت دسترسي به نقاط مختلف شهر خواهيم بود.
وي با اشاره به تمركز داروخانه ها و مطب پزشكان در جوار درمانگاه عصمتيه در اين خيابان معتقد است با توجه به محل استقرار بيمارستان حضرت ابوالفضل(ع) در غرب شهر و در جوار شهرك فرهنگيان و تعاوني كاركنان دولت و همچنين واقع شدن بيمارستان شهيد مدرس در جنوب شهر بايد شوراي اسلامي شهر با كمك شهرداري، نظام پزشكي و شبكه بهداشت و درمان كاشمر طرح انتقال داروخانه ها و درمانگاه ها و مطب پزشكان به مسيرهاي منتهي به اين دو بيمارستان را بررسي و اجرايي كند.
* فعال كردن مسيرهاي موازي خيابان امام(ره)
يكي از شهروندان كاشمري نيز به جلسات متعدد ادوار قبلي و فعلي شوراي اسلامي شهر در خصوص خيابان امام(ره) اشاره مي كند و مي گويد: برخي معتقد بودند مي توان با فعال كردن مسيرهاي موازي اين خيابان، بهسازي كوچه ها و مسيرهاي منتهي به اين خيابان، انتقال مراكز درماني، داروخانه ها و مطب پزشكان و ساماندهي پاساژها و مراكز خريد ترافيك اين خيابان را كاهش داد و مي توان با الگوبرداري از تجربيات شهرهاي ديگر نظير اصفهان و مشهد، در اين خيابان سهولت تردد به وجود آورد.
از سوي ديگر بحث قطع درختان اين مسير از جمله دغدغه هاي مطرح شده در آغاز طرح تعريض خيابان مذكور تاكنون بوده است.
* اصرار شهرداري و شوراي شهر بر اجراي طرح
در حال حاضر شوراي اسلامي شهر و شهرداري كاشمر نيز اصرار دارند طرح تعريض اين خيابان اجرا شود به تعبيري اجراي اين طرح براي شوراي شهر كاشمر به طرحي حيثيتي تبديل شده است. همچنين اين طرح بر اساس ضوابط و قوانين و با اعتبار اختصاص يافته در حال اجراست. برخي از مالكان نيز معتقدند، عقب نشيني ملكشان براي تعريض خيابان، صرفه اقتصادي ندارد و برخي درخواست خريد كل ملك از سوي شهرداري را دارند و گويا شهرداري نيز چنين امكاني را دست كم در سطح گسترده ندارد. البته مديريت شهري از طريق امكانات و روشهاي تشويقي بر آن است تا مردم را به همكاري با اين برنامه ترغيب نمايد.
اين در حالي است كه بزودي شاهد اتمام بيش از 70 درصد از طرح تعريض اين خيابان خواهيم بود.
در عين حال كاشمر جزو 10 شهر تاريخي خراسان رضوي است و به همين دليل بايد براي اين شهر قدمتي افزون بر هزار سال ذكر كرد. از سويي خيابان امام(ره) ميدان مركزي شهر را به شمال شهر و مسير منتهي به امامزاده سيدحمزه (ع) وصل مي كند. ميدان مركزي شهر نيز در مركز كاشمر قديم يا ترشيز كهن قرار گرفته است و به گفته كارشناسان نيازمند توجه باستان شناسان و كارشناسان ميراث فرهنگي براي تحقيق و پژوهش است. در پيرامون اين ميدان نيز آثاري چون مسجد جامع كاشمر، حمام باقي مانده از دوران قاجار، ارگ قديمي شهر با سابقه اي دست كم 300 ساله، حوزه علميه سلطان العلماء و كاروانسراي امين التجار قرار گرفته است كه به طور قطع تعريض اين خيابان بر هويت اين آثار تأثيرهايي دارد. حتي برخي نيز مدعي اند سازه ها و آثار مدفون در مسير اين خيابان چشم انتظار كاوش متخصصان است.
وزير كشور در مشهد: تداوم پيشرفتهاي كشور به تلاش و جهاد خستگي ناپذير نيازمند است
خراسان امروز- علي محمدزاده: وزير كشور در حاشيه افتتاح نمايشگاه « 30 سال تلاش در سرزمين خورشيد» گفت: خراسان رضوي به لحاظ اجراي طرحهاي عمراني در دولت نهم، از جمله استانهاي برتر كشور است.
محصولي با بيان اين مطلب افزود: به بركت پيروزي انقلاب و همدلي بين مردم و مسؤولان، هر روزه شاهد پيشرفتهاي روزافزون در بخشهاي مختلف هستيم و اين نمايشگاه تنها گوشه اي از دستاوردهاي 30 سال تلاش فرزندان انقلاب است.
وي اظهار داشت: براي تداوم اين پيشرفتها به عقل و اراده ناشي از ايمان و تلاش و جهاد خستگي ناپذير نيازمنديم.
محصولي در خصوص تغييرات احتمالي قانون انتخابات نيز گفت: وزارت كشور مجري قوانين مصوب است و هر قانوني كه از سوي قانونگذاران تصويب شود، ما اجرا خواهيم كرد؛ اما آنچه مسلم است اينكه بهتر بود فرصت بيشتري براي بررسي و تغييرات داشتند، زيرا با توجه به فرصت باقي مانده تا زمان برگزاري انتخابات، نتيجه حاصل با آنچه مد نظر بوده شايد در مواردي مطابقت نداشته باشد كه اميدواريم قانون جديد با كمترين ايرادها به تصويب برسد.
وزير كشور در ادامه، با اشاره به كاهش بودجه انسداد مرزها در بودجه سال آينده نيز گفت: با توجه به برنامه هاي در دست اجرا در مرز، بودجه لازم تخصيص داده مي شود.
در سال جاري اين مبلغ يك ميليارد ريال بود و در سال آينده به 85 ميليون ريال كاهش خواهد يافت كه با توجه به انجام بخش عمده اي از برنامه هاي سال جاري، اين بودجه براي تكميل و يا اجراي برنامه ها در سال آينده كافي خواهد بود.
محصولي با اشاره به اظهارات سيد حسن نصرا... در خصوص سرنوشت گروگانهاي ايراني نيز گفت: مسؤولان عالي رتبه كشوري همواره پيگيري لازم را داشته اند و با اظهارات جديد سيد حسن نصرا... نيز دور جديد از اقدامها در دستور كار قرار خواهد گرفت.
همچنين، مهندس محمدي زاده استاندار خراسان رضوي نيز گفت: دهه فجر فرصت مغتنمي است كه ما بار ديگر آرمانها را بازخواني كنيم و دستاوردهاي انقلاب را به نمايش بگذاريم.
پژمان در مراسم معارفه مديرعامل جديد سازمان اتوبوسراني و سرپرست شركت قطار شهري مشهد: توقعات و انتظارات زمين مانده ما همچنان وجود دارد
خراسان امروز: طي مراسمي «محسن شوشتري» به عنوان مدير عامل سازمان اتوبوسراني و «هوشنگ خندان دل» به عنوان سرپرست شركت قطار شهري مشهد معرفي شدند.
براساس اين خبر، مهندس سيد محمد پژمان، شهردار مشهد در اين آيين توديع و معارفه، تغيير و تحولات در هر مجموعه اي از جمله دولتي، خصوصي و عمومي را امري عادي و رويكردي طبيعي دانست و گفت: با افزايش زمان مديريت حساسيتها نسبت به محيط كاهش مي يابد و ميزان خلاقيتها فروكش مي كند كه اين جا به جايي در برنامه ريزي ها امري مفيد و مؤثر است.
وي با تأكيد بر اهميت بخش حمل و نقل درون شهري و تأثيرگذاري آن بر ديگر بخشها و با اشاره به اينكه 1/5 ميليون سفر از 5 ميليون سفر درون شهري مشهد بر عهده ناوگان اتوبوسراني است، تصريح كرد: بايد زمان را از دست ندهيم و با بهره گيري از حداكثر ظرفيتهاي كارشناسي و اقدامات اصلاحي، پيگيري، تأميني و توسعه اي، به نحوي مردم را نسبت به اين بخش اميدوارتر نماييم.
مهندس پژمان خطاب به مدير عامل سازمان اتوبوسراني بر شاخصه هاي ارتقاي بهره وري ناوگان اتوبوسراني و شاخصه هاي كمي و كيفي ايستگاه ها و پايانه ها، به كارگيري سامانه هاي نوين حمل و نقل، ايجاد مهندسي ترافيك و حمل و نقل هوشمند در مديريت شبكه و ناوگان، اجراي طرح جامع حمل و نقل در بخش مديريت شبكه و حمل و نقل اتوبوسراني، افزايش مباحث رفاهي پرسنل و كاركنان اتوبوسراني و فراهم نمودن زمينه افزايش مشاركت بخش خصوصي تأكيد كرد.
وي همچنين با اشاره به تلاش مجموعه قطار شهري مشهد گفت: در مسير خط يك قطار شهري اقدامات خوبي صورت گرفته و عمليات اجرايي خط دو نيز آغاز شده و مطالعات خط سوم نيز مورد تصويب قرار گرفته است.
به گفته شهردار مشهد، طي سالهاي اخير سازمان اتوبوسراني و نيز قطار شهري مشهد در مقايسه با همتايان خود در ساير شهرها داراي رتبه هاي ممتاز مي باشند.
وي افزود: ما بر تلاشهاي مديران اين مجموعه واقفيم، اما توقعات و انتظارات زمين مانده ما همچنان وجود دارد.
گفتني است، حسين ضيائي مدير عامل سابق سازمان اتوبوسراني به عنوان مشاور شهردار در امور حمل و نقل منصوب شد.
يك مسؤول تشريح كرد؛ عملكرد سازمان نظام پزشكي مشهد در خصوص كنترل تعرفه هاي پزشكي
خراسان امروز- طيراني: همزمان با دهه مبارك فجر پنجمين دوره نظام پزشكي مشهد آغاز به كار كرد.
در اين مراسم رئيس دانشگاه علوم پزشكي مشهد با اشاره به اينكه نظام پزشكي در بحث سلامت و مسائل علمي پيرامون آن بايد نسبت به گذشته پررنگ تر عمل كند، گفت: بسياري از مشكلات نظام سلامت مي تواند از طريق اعضاي هيأت مديره سازمان نظام پزشكي ريشه يابي و با كارشناسي مناسب راهكارهاي رفع آنها ارائه شود. دكتر مسعود ملكي ادامه داد: در هيأت مديره جديد با ورود همكاران پزشك عمومي، تيمي كامل تشكيل شده و هم اكنون نظام پزشكي مشهد جايگاه خود را پيدا كرده است، بنابراين انتظار مي رود مسائل بهتر از گذشته مورد ارزيابي قرار گيرد.وي با اذعان به اينكه نظام پزشكي نقش مؤثري در كاهش تصدي گيري دولت داشته است، افزود: در گذشته صدور پروانه پزشكي و شغلهاي مرتبط با آن توسط دانشگاه علوم پزشكي صادر مي شد، اما از دوره گذشته اين مسؤوليت توسط سازمان نظام پزشكي اجرا مي شود كه با اين اقدام، مسؤولان دانشگاه فرصت بيشتري براي نظارت خواهند داشت.
وي با ابراز رضايتمندي از تعامل بين دانشگاه و سازمان نظام پزشكي مشهد گفت: با ايجاد تعامل دوستانه تاكنون بسياري از مشكلات برطرف شده است، ضمن آنكه هر جا همكاران سازمان نيازمند حمايت بوده اند مسؤولان دانشگاه در اين زمينه همكاري لازم را داشته اند.
وي با اشاره به اصلاحات انجام شده در خصوص تعرفه هاي پزشكي در مشهد يادآور شد: از جمله اقدامهاي ارزشمند سازمان نظام پزشكي مشهد ايجاد تعادل بين تعرفه هاي اعلام شده از سوي سازمان نظام پزشكي و هيأت دولت بوده است.دكتر ملكي تصريح كرد: نظام پزشكي مشهد در زمينه كنترل تعرفه هاي پزشكي بسيار موفق عمل كرده و به عنوان الگوي كشوري معرفي شده است.
وي ادامه داد: طبق بررسي هاي انجام شده در اسفندماه 86 كمتر از 1/1 دهم درصد تخلف در زمينه تعرفه ها گزارش شده كه برخوردهاي لازم با متخلفان صورت گرفته و حقوق بيماران به آنان بازگردانده شده است.
در اين جلسه كه اعضاي هيأت مديره قبلي و جديد سازمان نظام پزشكي و همچنين جمعي از مسؤولان دانشگاه علوم پزشكي مشهد حضور داشتند اعلام شد طبق ماده 6 تشكيل سازمان نظام پزشكي بايد طي سه روز 6 نماينده از بين منتخبان پنجمين دوره نظام پزشكي مشهد براي شركت در مجامع عمومي انتخاب شوند.
در جوابيه شبكه بهداشت و درمان نهبندان به «خراسان امروز» عنوان شد؛ تعداد مرگ و مير مادران باردار طي 3 سال 4 مورد بوده است
خراسان امروز: در پي درج خبري با عنوان «افزايش مرگ و مير در نهبندان به دليل نبود پزشك متخصص» در دوم بهمن ماه در صفحه يك «خراسان امروز» شبكه بهداشت و درمان نهبندان جوابيه اي به قدس ارسال كرد. در متن اين جوابيه آمده است: با توجه به چارت 32 تختخوابي بيمارستان شهيد آتشدست نهبندان كه در آن حضور 5 متخصص داخلي، جراحي زنان، اطفال و بيهوشي لازم بوده است، و از زمان افتتاح بيمارستان(مهر 83 ) تا اين لحظه و در رشته هاي پنج گانه مزبور (به غير از يك دوره 12 ماهه نبود متخصص زنان) در ساير زمانها هيچ كمبودي از لحاظ متخصص نبوده است.
به علاوه متخصص راديولوژي نيز به صورت خارج از روند قانوني چارت سازماني، هفته اي دو روز در اين شهرستان حضور مي يابد. از سويي مطالب درج شده در خبر به نقل از روابط عمومي اين شبكه، همگي در راستاي افزايش تعداد مراكز بهداشتي درماني و پايگاه هاي اورژانس و خانه هاي بهداشت در زمان بعد از انقلاب مي باشد كه باعث اميدواري هر خواننده اي مي شود. ليكن بيان مطالب بعد از آن خبر به عنوانهايي مانند «شايان ذكر است...، گفته مي شود...، اگر چه...» نشان دهنده نظرات شخصي خبرنگار محترم آن روزنامه مي باشد كه مي خواسته اند بعد از بيان اخبار مثبت، به نوعي ارزش اين خدمات را زير سؤال ببرند. بخصوص كه تيتر خبر كه در نگاه اول به چشم هر بيننده اي مي آيد، تيتري جنجال برانگيز و فاقد مستندات لازم مي باشد.
در عين حال بررسي مرگ و مير مادران باردار اين شهرستان نشان مي دهد كه در كل شهرستان محروم و وسيع نهبندان طي سالهاي 84 و 85 و 86 ميزان مرگ و مير مادران باردار چهار مورد بوده است كه علت آنها نيز ضمناً مسائلي از قبيل سكونت مادر در روستاهاي پراكنده، تيم سيار و دوري فاصله از مراكز ارائه دهنده خدمات بهداشتي و درماني است (كه متأسفانه مشكل عمده اين شهرستان پراكندگي روستاها و مقاومت اهالي روستاها در خصوص تجميع روستاهاست). همچنين مراجعه بعضي از مادران به ماماهاي سنتي ساكن در روستاها و مراجعه دير هنگام آنان به بيمارستان بعد از نااميد شدن از خدمات ماماي سنتي مي باشد كه در بعضي مناطق مثل طبسين رواج دارد و البته اين شبكه در اين خصوص تلاشهاي خود را در خصوص افزايش آگاهي و نگرش مردم شهرستان و نيز برخورد قانوني با ماماهاي دوره نديده سنتي با همكاري ارگانهايي از قبيل دادگستري ادامه مي دهد. همچنين علت عمده دو مورد از مرگ و ميرها نيز آمبولي ريه و مراجعه دير هنگام به مراكز درماني و تا حدودي سهل انگاري اطرافيان بيمار در ترخيص زود هنگام بيمار با رضايت شخصي بعد از زايمان و نيز جدي نگرفتن علايم بيماري و خطر بعد از ترخيص بوده است و اين عوامل ارتباط مستقيمي با عدم حضور متخصص زنان ندارد، بويژه كه از چهار مورد مذكور، فقط يك مورد آن در فاصله زماني عدم حضور متخصص زنان در شهرستان اتفاق افتاده است. مستندات پرونده اي و علمي مرگ و ميرهاي اتفاق افتاده همگي در اين شبكه موجود بوده و قابل ارائه به مراجع ذي صلاح مي باشد.
پاسخ قدس:
ذكر اين نكته ضروري است كه «روزنامه قدس» در راستاي رسالت رسانه اي، هدفي جز كمك به مسؤولان و ساختار فعلي دستگاه هاي مختلف به منظور برون رفت از تنگناها و مشكلات موجود و در نهايت توسعه يافتگي كشور نداشته و ندارد. از اين رو اخبار و گزارشهاي خبرنگاران و گزارشگران «قدس» در راستاي خواسته ها، مطالبات و دغدغه هاي مردمي و از سويي ياري رساني به مديران اجرايي كشور، در زمينه شناسايي نقاط ضعف و قوت و اصلاح عملكرد آنان صورت مي گيرد. از سوي ديگر متأسفانه انتظار برخي مديران از رسانه ها، انعكاس عملكرد و برجسته كردن نقاط قوت آنان است و با اين ديدگاه، به جاي قبول نمودن ضعفهاي موجود و تلاش براي بر طرف كردن آنها، در برابر نقد رسانه ها بعضاً مواضع تندي اتخاذ مي نمايند.
اين در حالي است كه «روزنامه قدس» با همكاري روابط عمومي شبكه بهداشت و درمان نهبندان در ماه هاي گذشته دهها خبر مربوط به فعاليتهاي اين شبكه را به بهترين نحو ممكن انعكاس داده است. اما بايد گفت جوابيه «شبكه بهداشت و درمان» نهبندان خوشبختانه نه تنها مهر تأييد بر تحليل كوتاه «خبرنگار» ماست، بلكه در حقيقت پاسخ «قدس» تلقي مي گردد.
همان گونه كه در جوابيه نيز مشخص است برخي مشكلات و كمبودها در بخش بهداشت و درمان اين شهرستان مرزي و محروم ديده مي شود كه اميدواريم با نگاه ويژه دولت و مسؤولان و تلاشهاي كاركنان خدوم شبكه بهداشت و درمان، شاخصهاي بهداشتي و درماني در شهرستان نهبندان تا حد مطلوب ارتقا يابد.
همچنين در خبر «قدس» به مرگ و مير برخي مادران باردار اشاره شده بود كه وقفه در ارايه خدمات درماني در بيمارستان 32 تختخوابي نهبندان به دليل نبود متخصص زنان در يك دوره طولاني مدت 12 ماهه، مؤيد نقد منصفانه «قدس» در اين خصوص است.
همچنين براساس جوابيه شبكه بهداشت و درمان نهبندان، اگر چه با پيگيريهاي صورت گرفته متخصص راديولوژي هفته اي دو روز در شهرستان حضور مي يابد، اما بايد گفت به رغم ادامه خدمات محدود راديولوژي همچنان پا برجاست، زيرا امكان ارايه خدمات راديولوژي به بيماران اورژانسي در ساير ايام هفته وجود ندارد.
لحظه ها
هلاكت دو شرور مسلح در تايباد
تايباد- خبرنگارقدس: سرهنگ محمدامين شاهرخي، فرمانده انتظامي تايباد گفت: در پي كسب خبري مبني بر ورود دو گروه از قاچاقچيان مسلح به ارتفاعات منطقه، مأموران فرماندهي انتظامي تايباد با اتخاذ تدابير عملياتي در مسيرهاي احتمالي ورود، اقدام به اجراي كمين كردند كه در نتيجه درگيري با قاچاقچيان و اشرار مسلح، دو نفر از اشرار به هلاكت رسيدند.
وي گفت: دو نفر از سوداگران نيز دستگير و 26/5 كيلوگرم انواع مواد مخدر از نوع ترياك و هروئين فشرده و حشيش از آنان كشف شد.
32 نسخه خطي در قاين كشف شد
بيرجند- خبرنگار قدس: مأموران انتظامي شهرستان قاين موفق به كشف تعداد 32 نسخه خطي و مقدار 1000 ليتر سوخت قاچاق شدند.
مأموران انتظامي شهرستان قاين حين كنترل خودروهاي عبوري در بازرسي از يك دستگاه اتوبوس كه از زاهدان به سمت گرگان در حركت بود، تعداد 32 نسخه خطي كوچك و بزرگ كشف و ضبط كردند كه در اين رابطه يك نفر متهم دستگير شد.همچنين، مأموران انتظامي شهرستان قاين حين كنترل خودروهاي عبوري، موفق به كشف و ضبط 1000 ليتر سوخت قاچاق شدند.
دستگيري كلاهبرداران حرفه اي در بيرجند
بيرجند- خبرنگار قدس: رئيس پليس آگاهي خراسان جنوبي از دستگيري دو نفر كه اقدام به كلاهبرداري با عنوان فروش زمين مي كردند، خبرداد.
وي گفت: در پي اخبار واصله مبتني بر كلاهبرداري توسط دو نفر با عنوان فروش اراضي ملي و زمين غير به مردم، رسيدگي به اين موضوع در دستور كار اداره مبارزه با جرايم خاص قرار گرفت.به گفته وي، پس از بررسي و تحقيقات انجام شده و تأييد موضوع، افراد موردنظر شناسايي و دستگير شدند. رئيس پلس آگاهي خراسان جنوبي افزود: در تحقيقات انجام شده از متهم، وي به جرم خود اعتراف كرد و همدست خود را نيز معرفي نمود كه پرونده اين متهمان جهت سير مراحل قانوني به مراجع قضايي ارسال شده است.
كشف 122 قبضه سلاح غيرمجاز در خراسان شمالي
بجنورد- خبرنگار قدس: رئيس پليس امنيت عمومي استان خراسان شمالي گفت: طي 10 ماهه سال 87 تعداد 122 قبضه انواع سلاح غيرمجاز كشف كه از اين ميزان 35 قبضه اسلحه جنگي و 87 قبضه اسلحه شكاري مي باشد.سرهنگ بزرگمهر افزود: همچنين در طول اين مدت 15 نفر از اراذل و اوباش دستگير شدند كه 160 درصد بيشتر از شاخص عمل شده است.
وي همچنين از صدور 10 هزار و 870 جلد گذرنامه خبرداد و اظهار كرد: 47 نفر اتباع خارجي غيرمجاز نيز شناسايي، دستگير و از كشور اخراج شدند.
وي با اشاره به 2575 مورد بازديد از مراكز پذيرايي بين راهي متذكر شد: 118 مورد اخذ تعهد شده و 87 مورد نيز اخطاريه به اين مراكز داده شده است.وي در خصوص طرح كنترل و نظارت بر سالنهاي ورزشي و باشگاههاي بيليارد نيز اظهار داشت: در 10 ماهه سال جاري 28 مورد بازديد از اين مراكز صورت گرفت كه به دليل برخي تخلفات منجر به 5 مورد پلمب و 13 مورد اخطاريه صادر شد.
وي در ادامه از 202 مورد بازديد از بنگاههاي مشاورين املاك و پلمب 120 بنگاه كه اغلب غيرمجاز بودند، سخن گفت و تصريح كرد: در طول طرح كنترل و نظارت بر كافي نتها نيز از 227 مورد بازديد صورت گرفته كه 3 مورد پلمب و 73 مورد اخطار دريافت كردند.
كشف سوخت قاچاق، سلاح غيرمجاز و موادمخدر در خراسان جنوبي
بيرجند- خبرنگار قدس: مأموران انتظامي شهرستان قاين موفق به كشف و ضبط 15 كيلوگرم ترياك شدند.
به گزارش رسيده، اين مقدار مواد مخدر در بازرسي از يك دستگاه خودرو پژو كه از بيرجند به سمت مشهد در حركت بود، كشف و ضبط شده است.
گفتني است، در اين رابطه 3 متهم دستگير شدند.
خبر ديگري حاكي است، مأموران انتظامي شهرستان نهبندان موفق به كشف و ضبط 600 ليتر سوخت قاچاق و همچنين سه قبضه سلاح غيرمجاز شدند.
به گزارش مركز اطلاع رساني فرماندهي انتظامي خراسان جنوبي، مأموران انتظامي بخش شوسف شهرستان نهبندان در حين گشت زني در محور نهبندان به بيرجند از يك دستگاه خودرو پژو، 600 ليتر سوخت قاچاق كشف و ضبط كردند.
همچنين، در پي اخبار واصله مبني بر وجود اسلحه غيرمجاز در يكي از روستاهاي شهرستان نهبندان بلافاصله مأموران به منطقه اعزام و پس از هماهنگي با مقام قضايي در بازرسي از يك منزل دو قبضه سلاح غيرمجاز كشف و ضبط كردند.گفتني است، در عمليات ديگري و در پي اخبار و اطلاعات واصله مبني بر وجود مقاديري سلاح و مهمات غيرمجاز در حوالي يكي از روستاهاي شهرستان نهبندان، بلافاصله مأموران به محل اعزام و پس از بازرسي از محل، مقدار 2 كيلو و 100 گرم ترياك و يك قبضه سلاح غيرمجاز به همراه 85 عدد فشنگ مربوط كه در محل مخفي شده بود، كشف و ضبط كردند.
فرماندار خواستار شد؛ ارتقاي مركز بهداشت جوين به شبكه
جوين- خبرنگار قدس: رئيس دانشگاه علوم پزشكي سبزوار از ارايه خدمات بيشتر دانشگاه علوم پزشكي به مردم شهيدپرور جوين خبرداد.
وي در مراسم آغاز عمليات اجرايي دومين اورژانس 115 جوين اظهار داشت: با اختصاص 500 ميليون ريال اعتبار براي احداث اورژانس 115 جوين و واگذاري آن به پيمانكار دومين اورژانس شهرستان جوين در آينده اي نزديك در خدمت مردم خواهد بود.
عبدالكريم نقابي، رئيس شوراي شهر نقاب نيز با تشكر از رئيس دانشگاه علوم پزشكي سبزوار گفت: براي احداث اورژانس 500 مترمربع زمين به طور رايگان در اختيار دانشگاه علوم پزشكي قرار داده ايم.
وي اظهار اميدوري كرد كه امكانات بهداشتي شهرستان افزايش يابد تا بيماران مجبور نشوند به شهرستانهاي مجاور عزيمت كنند.
فروزان فرماندار شهرستان جوين نيز از مسؤولان دانشگاه خواست نسبت به ارتقاي مركز بهداشت جوين به شبكه بهداشت و درمان اقدام نمايند.
افتتاح 3 پروژه بزرگ شهري در قوچان
قوچان- خبرنگار قدس: همزمان با دهه مبارك فجر سه پروژه بزرگ شهرداري قوچان به بهره برداري رسيد. اولين پروژه تعريض خيابان شهيد بهاگير بود كه اين پروژه نقش بسزايي در روان سازي ترافيك شهر قوچان دارد.همچنين پروژه دوم نيز پل قوسي در خيابان امام خميني(ره) مي باشد كه اين پروژه با بيش از 650 ميليون تومان به بهره برداري رسيده است.بر اساس اين خبر، پروژه سومي كه به بهره برداري رسيده، پل دو دهانه نسيم آباد مي باشد كه طول آن 5 متر و با هزينه اي بيش از 70 ميليون تومان احداث گرديده است.
كارآفريني، موتور محرك توسعه كشور است
بيرجند- خبرنگار قدس: معاون امور مجلس و بين الملل وزارت كار و امور اجتماعي از راه اندازي دانشكده كارآفريني خبر داد.دكتر موالي زاده افزود: براي شكوفايي هر چه بيشتر پديده كارآفريني بايد قدمهاي مؤثري برداريم.
وي افزود: كارآفريني در واقع موتور محركه توسعه اقتصادي كشور است اين مسأله تهديدها را به يك فرصت تبديل مي كند.وي تصريح كرد: با آغاز به كار دولت نهم، بحث بنگاههاي زودبازده در دستور كار قرار گرفته است.
چه خبر
تربت جام: واحد فرهنگي زندان تربت جام در جهت ترويج فرهنگ قرآني و آشنايي كاركنان اداري، پرسنل وظيفه و مددجويان با مفاهيم قرآن و احكام اسلامي اقدام به تشكيل دارالقرآن نمود.
در پي فعاليتهاي اين واحد، نتايجي همچون كسب سه مقام اولي رشته حفظ و يك مقام سومي رشته ترتيل در مسابقات قرآن مددجويان در زندان نيشابور كسب شد و يك مقام سومي رشته ترتيل در مسابقات قرآن ويژه پرسنل در شهرستان مشهد به دست آمد كه حاكي از تأثيرگذاري اين فعاليتهاست.
بيرجند: همزمان با آغاز ايام ا... دهه فجر آيينهاي ويژه بزرگداشت سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي در خراسان جنوبي برگزار شد.
باخرز: همزمان با سراسر كشور زنگ انقلاب در مدارس باخرز نواخته شد.
اين مراسم با حضور جمع زيادي از مسؤولان، دانش آموزان مقاطع مختلف و مردم برگزار شد.
هدف
پايان مسابقات نوجوانان با قهرماني پرسپوليس
مسابقات فوتبال نوجوانان باشگاه هاي مشهد كه با حضور 12 تيم در مجموعه ورزشي كارگران قاسم آباد در حال برگزاري بود، پس از پشت سر گذاشتن 66 بازي با قهرماني تيم پرسپوليس به پايان رسيد و تيمهاي كشاورز و عالي و حرفه اي مقامهاي دوم و سوم را كسب نمودند. در هفته آخر اين مسابقات 6 ديدار برگزار شد كه اين نتايج به دست آمد: عالي و حرفه اي يك- پيام /2 غدير خراسان 2 - كارگران يك/ ابومسلم يك - پرسپوليس /3 جام عسل صفر - شهرداري /3 كشاورز 2 - پيشگامان يك/ مرصاد 4 - سايپا 6
* هفت بازي در هفته هفتم رقابتهاي فوتبال نوجوانان
از سري مسابقات هفته هفتم رقابتهاي فوتبال نوجوانان دسته دوم باشگاه هاي مشهد هفت ديدار برگزار شد كه در ديدارهاي انجام شده اين هفته تيم فوتبال نوجوانان دهداري 4 بر يك مقابل نمازگزاران مساجد رضاشهر به برتري دست يافت، المنتصر 110 با المپيك به تساوي يك بر يك رسيد، استقلال با نتيجه 4 بر 3 از پيام آريا شكست خورد، بازرگاني لنگران 3 بر صفر از سد گلاب نادر گذشت، مراقب با 3 گل پرسپوليس را شكست داد، ديدار دو تيم پاراك و سامرا در نهايت با برتري 3 بر صفر پاراك خاتمه يافت و پژند در يك ديدار پر گل 5 بر صفر مقابل انتظار به پيروزي دست يافت.
شايان ذكر است، در پايان هفته هفتم اين رقابتها چهار تيم دهداري، مراقب، پژند و المنتصر 110 به مرحله پاياني مسابقات راه يافتند.
* دسته دوم اميدها به خط پايان رسيد
مسابقات فوتبال دسته دوم اميدهاي باشگاه هاي مشهد كه با حضور 9 تيم در حال برگزاري بود، پس از انجام 38 ديدار در اين مسابقات تيم فوتبال اميد شاهد توانست به عنوان قهرماني دست يابد و بعد از اين تيم نيز تيمهاي شايان و هماي خراسان مقامهاي دوم و سوم اين دوره از مسابقات را به خود اختصاص دادند. در رقابتهاي هفته نهم و پاياني اين مسابقات چهار ديدار برگزار شد كه در اين دوره، شاهد موفق شد با 5 گل از سد استيل آذين بگذرد. ديدار دو تيم ياران مقاومت و شايان با تساوي صفر بر صفر به پايان رسيد، غدير خراسان 3 بر صفر بر هماي خراسان پيروز شد و پرسپوليس يك بر صفر از ثامن شهيد رجايي شكست را پذيرا شد.
فوتسال دسته اول بزرگسالان در ايستگاه سوم
هفته سوم مسابقات فوتسال دسته اول بزرگسالان مشهد با انجام 7 ديدار پيگيري شد كه در ديدارهاي انجام شده اين هفته اين نتايج به دست آمد: داماش يك- مقداد /4 ثابت الكتريك 5 - شهيد علوي /3 گلسراي محبت 5 - پرسپوليس /3 جام عسل يك - فدك يك/ شهيد برونسي يك - پنج تن آل عبا يك/ شهيد رجايي 7 - پليس فرودگاه /7 «المنتصر 110 » 8 - هماي نوين صفر
نتايج فوتسال دسته دوم بزرگسالان
از سري مسابقات فوتسال دسته دوم بزرگسالان باشگاه هاي مشهد 10 ديدار برگزار شد در اين ديدارها فرهنگ با نتيجه 5 بر 3 بر سامان پيروز شد، پيشگامان كامپيوتر 7 بر 2 از مسلم بن عقيل شكست خورد، سهيل 6 بر 4 مقابل شادروان ناروندي به پيروزي دست يافت، فجر كارگران با نتيجه 6 بر 3 بهرام را شكست داد، دهياري شترك 5 بر يك مغلوب پارسيان شد، شهدا ي طرق با 7 گل بر مشهد سوله پيروز گرديد، آموزش با نتيجه 4 بر يك آلومينيوم مظفريان را شكست داد، ديدار دو تيم جوانان بني هاشم با عرشيا با برتري 6 بر 2 عرشيا خاتمه يافت، سقاي كربلا با نتيجه 6 بر 5 مقابل مشكي پوشان ثامن به برتري دست يافت و مشهدالرضا با يك گل از سد اميد گذشت.
رقابتهاي داغ در دسته سوم فوتبال بزرگسالان
هفته دوم رقابتهاي فوتبال دسته سوم باشگاه هاي مشهد با انجام ديدارهايي پيگيري شد كه در مسابقات انجام شده اين نتايج به دست آمد: قائم يك- ثامن الائمه(ع) اصول گرايان يك/ شايان فارمد 3 - ياران رضاشهر /3 اميد وحدت صفر- چي توز خاوران /3 شهداي فرخد يك- دهياري قرقي /5 بهمن اميرآباد 2 - فجر طلاب /2 ياران مقاومت حمزه يك- پژند /3 پشتيباني منطقه پنج 5 - ذوالفقار صفر/ انتفاضه 4 - مرشد يك/ دهداري 54 سه- جوانان استقلال صفر/ وحدت كوهسنگي يك- هدايت /8 صبا 3 - ايثار يك
پايان هفته پنجم فوتسال جوانان استان
هفته پنجم رقابتهاي فوتسال ليگ برتر جوانان استان خراسان رضوي با انجام 4 ديدار در شهرهاي مختلف برگزار شد كه در نهايت اين نتايج به دست آمد. مشهدالرضا يك- پيرايش خزان فريمان يك/ جهان زعفران تربت حيدريه 3 - ماهان مشهد /2 توس پرك 3 - پرسپوليس بجستان يك/ شهرداري رشتخوار صفر- مقداد مشهد 2
سقوط دو تيم به ليگ دسته دوم استان
كميته انضباطي هيأت فوتبال خراسان رضوي رأي خود را در خصوص تخلف انجام شده در بازي دو تيم پاسارگاد خاوران مشهد و شركت زراعي تربت جام صادر كرد. به گزارش روابط عمومي هيأت فوتبال خراسان رضوي، اين دو تيم دسته اولي استان طبق رأي كميته انضباطي به دليل درگيري و زد و خورد به يك رده پايين تر، يعني ليگ دسته دوم سقوط كردند، ضمن اينكه هر دو باشگاه به پرداخت 5 ميليون ريال جريمه محكوم شدند. بازيكنان باشگاه هاي پاسارگاد خاوران و شركت زراعي تربت جام نيز هر كدام به مبلغ سه ميليون ريال جريمه نقدي محكوم شدند.
ليگ هاي فوتسال استان قرعه كشي شد
مراسم قرعه كشي مسابقات ليگ برتر، دسته اول و دسته دوم فوتسال باشگاه هاي استان خراسان رضوي در فصل 89 - 88 در محل سالن همايش هاي تربيت بدني مشهد برگزار شد. در اين مراسم مقرر گرديد كه ليگ برتر با حضور 12 تيم در يك گروه، ليگ دسته يك با حضور 16 تيم در دو گروه هشت تيمي و ليگ دسته دوم با شركت 20 تيم در چهار گروه 5 تيمي از دهه سوم فروردين 88 آغاز شود.
يکشنبه|ا|13|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8080]
-
گوناگون
پربازدیدترینها