واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: آذربايجان غربي ظرفيت تبديل شدن به قطب گردشگري كشور را دارد
معاون سياسي اجتماعي استاندار آذربايجان غربي با غني خواندن ظرفيت هاي تاريخي، فرهنگي و جاذبه هاي طبيعي استان گفت: اين استان توانمندي هاي لازم براي تبديل شدن به قطب گردشگري در ايران و خاورميانه را دارد.
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران،ابراهيم فتح الهي در جمع اعضاي كانون ملي گردشكري با تاكيد بر اينكه بايد استراتژي همه دستگاه ها جذب گردشگر باشد، اظهار داشت: توسعه صنعت گردشگري، جلب و جذب سرمايه گذاري در اين بخش مهمترين و اساسي ترين ساز و كاري است كه مي تواند توسعه استان را شتاب بخشد.
در اين جلسه كه با حضور مدير كل ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان و اعضاي كانون ملي گردشگري برگزار شد فتح الهي افزود: امنيت محيطي از عوامل جذب گردشگر كه در دو سال گذشته استانداري آذربايجان غربي فعاليت هاي خوبي را در اين زمينه انجام داده و كوشيده است تا فضاي ذهني كشور را نسبت به اروميه و آذربايجان غربي تغيير دهد.
وي برگزاري همايش ها و مسابقات كشوري و بين المللي را براي جذب گردشگر مثبت ارزيابي كرد و گفت: متاسفانه وقتي از آذربايجان غربي سخن به ميان مي آيد مسائلي مانند قاچاق كالا ،سوخت و مسائل امنيتي مرزها مطرح مي شود در حالي كه اكنون آذربايجان غربي يكي از مناسب ترين استان ها براي توسعه فعاليت هاي گردشگر است.
فتح الهي، اب و هواي مناسب، جاذبه هاي طبيهي بيشمار و مهمان نوازي مردم استان را از بارزترين ويژگي هاي بي بديل آذربايجان غربي در بحث جذب گردشگري عنوان كرد و افزود: فضا هاي فرهنگي، آثار و بناهاي تاريخي متعدد و محوطه هاي باستاني در اقصي نقاط استان، آذربايجان غربي را به يك منطقه مستعد سرمايه گذاري در بحث گردشگري تبديل كرده است.
معاون سياسي اجتماعي استانداري آذربايجان غربي تاكيد كرد: ظرفيت ها گردشگري استان طلب مي كند رشته ميراث فرهنگي در دانشگاه اروميه راه اندازي شود تا از اين طريق ظرفيت هاي بالقوره را به بالفعل تبديل كرد.
فتح الهي ظرفيت هاي آذربايجان غربي در بخش مبادلات اقتصادي، علمي، فرهنگي و ورزشي با كشورهاي همسايه را نيز از ظرفيت هاي قابل توجه گردشگري دانست و گفت: برگزاري نشست مشترك وزراي خارجه ايران، تركيه و آذربايجان، رفت و آمد هيات هاي سياسي، اقتصادي و فرهنگي كشورهاي همسايه به آذربايجان غربي در يك سال اخير نشان مي دهد اين استان مي تواند مركزي براي فعاليت هاي بين المللي باشد.
وي اظهار كرد اگر بتوانيم كاري كنيم تا اروميه به مقر يكي از نهادهاي فرهنگي يا اقتصادي بين المللي تبديل شود و محل رفت و آمد مسوولان عالي رتبه اقتصادي و سياسي قرار گيرد همين رفت و آمد ها باعث مي شود تا آرام آرام شهر اروميه قطب گردشگري شود.
معاون استاندار آذربايجان غربي حضور اقليت هاي ديني از قبيل ارامنه و آشوريان در اروميه را يك فرصت مهم براي معرفي توانمندي هاي گردشگري ارميه دانست و گفت: در حوزه هاي علمي و فرهنگي و دانشگاهي نيز مي توان نمايندگي يكي از سازمان هاي بين المللي علمي يا فرهنگي را در اروميه قرار داد، همانند مقر سازمان يونسكو كه در پاريس قرار دارد.
فتح الهي در بخش دوم سخنان خود به لوازم جذب گردشگر پرداخت و گفت: فرهنگ اجتماعي و نحوه برخورد با خارجي ها در اين ميان از اهميت خاصي برخوردار است و آمادگي بازار و تابلوها و علائم شهري نيز مهم است.
وي استقرار آژانس هاي ويژه گردشگري در مبادي ورودي شهرها را يك ضرورت براي جذب ميهمان و گردشگران عنوان كرد و افزود: رعايت استانداردهاي مختلف و نحوه پذيرايي از مهمان در هتل ها چيزي است كه در همه دنيا آداب و قواعد خاص خود را دارد و ما نيز بايد در اين حوزه آموزش هاي لازم را ارايه دهيم.
معاون سياسي اجتماعي استانداري آذربايجان غربي با اشاره به اطلاعات تور گردانها اظهار كرد: آشنايي با زبان هاي خارجي امروز براي همه تور گردان ها امري ضروري است./س
چهارشنبه|ا|12|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]