واضح آرشیو وب فارسی:مهر: داوران مرحله نهايي جشنواره مطبوعات و خبرگزاريها معرفي شدند
داوران مرحله نهايي جشنواره مطبوعات و خبرگزاريها معرفي شدند
اسامي 9 داور نهايي هجدهمين جشنواره سراسري مطبوعات و خبرگزاريها اعلام شد.
به گزارش خبرگزاري مهر، نشست هيئت داوران نهايي جشنواره مركب از كاظم معتمدنژاد، علياكبر اشعري، امير محبيان، محمدهادي همايون، محمدمهدي فرقاني، بيژن مقدم، اميدعلي مسعودي، ساسان واليزاده و رضا مقدسي با حضور محمدجعفر محمدزاده معاون امور مطبوعاتي و اطلاعرساني وزير ارشاد در محل اين معاونت برگزار شد.
داوران پس از بررسي آثار منتخب، در پايان اين نشست برترينهاي هر بخش را معرفي كردند.
در اين نشست محمدجعفر محمدزاده معاون امور مطبوعاتي و اطلاع رساني وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي در سخناني گفت: براي رقابتيتر شدن فضاي رسانه اي كشور و تحقق سياست كيفي سازي مطبوعات و خبرگزاريها دو كار مهم صورت گرفت.
وي يكي از اين اقدامات را راهاندازي جشنواره فصلي در كنار جشنواره ساليانه عنوان كرد و همچنين از برگزاري دوره سوم اين جشنواره طي هفته جاري خبر داد.
معاون مطبوعاتي ارشاد افزود: در جشنواره فصلي، روزانه مطبوعات و خبرگزاريها رصد شده و هر هفته در هيئت داوري كه روزهاي چهارشنبه تشكيل ميشود، آثار برتر انتخاب ميشوند. خوشبختانه هر فصل شامل تكامل اين جشنواره بودهايم و در ارتباط با اين جشنواره كتابي هم با نام «بعد از خبر» منتشر شده كه همزمان با برگزاري جشنواره سوم رونمايي ميشود.
محمدزاده افزود: درجشنواره فصلي ما ديگر منتظر نميمانيم كه كسي براي ما اثر بفرستد و روزانه نشريات و روزنامهها رصد ميشوند و بدون اينكه صاحبان آثار اطلاعي داشته باشند، آثار برتر در معرض سنجش و داوري قرار ميگيرند.
وي ادامه داد: كار مهم ديگري كه صورت گرفت تفكيك نمايشگاه مطبوعات از جشنواره مطبوعات بود؛ در سالهاي گذشته جشنواره در كنار نمايشگاه برگزار ميشد و به اين دليل نميشد نقاط ضعف و قوت آن را به طور جداگانه ديد زيرا ضعفها و قوتهاي هر يك از دو رويداد جشنواره و نمايشگاه ممكن بود به حساب ديگري گذاشته شود در حالي كه در حال حاضر و با تفكيك جشنواره از نمايشگاه، جامعه رسانهاي كشور صاحب دو رويداد مستقل فرهنگي با نفوذ و اثرگذاري جداگانه شده است.
معاون مطبوعاتي وزير ارشاد تصريح كرد: كار ديگري كه در جشنواره امسال در نظر داريم، افزايش كيفي و كمي جوايز جشنواره است. متأسفانه در سالهاي قبل جوايز جشنواره مطبوعات از لحاظ مادي و معنوي به هيچ وجه قابل مقايسه با جشنوارههاي فرهنگي ديگر نبوده است.
محمدزاده افزود: علاوه بر اين ما هميشه شاهد اين بودهايم كه برندگان جشنوارههاي ديگر تا مدتها عنواني را كه در جشنواره به دست آوردهاند، در سوابق فرهنگي خود و يا بر پيشاني كتابها و آثارشان درج ميكنند، اما در فضاي مطبوعات اينچنين نبوده است. اعتقاد بر اين است كه بايد تجليل از صاحبان آثار برتر رسانهاي به درستي نهادينه شود و نويسنده يك مقاله بتواند عنواني را كه در جشنواره مطبوعات كسب كرده است، با افتخار زير نام خود درج كند.
محمدزاده افزود: علاوه بر جوايز نقدي به برگزيدگان جشنواره بورس تحصيلي هم اعطاء خواهد شد و كساني در جشنواره برگزيده شدهاند، ميتوانند در صورت تمايل و واجد شرايط بودن از آن استفاده كنند كه در اين زمينه به زودي تفاهم نامهاي با دانشكده خبر منعقد ميشود.
هجدهمين جشنواره مطبوعات، خبرگزاريها و پايگاههاي اينترنتي كه امسال براي اولين بار از نمايشگاه مطبوعات تفكيك شده بود با شعار «ترويج و نهادينه كردن فرهنگ اصيل اسلامي و بسط و گسترش روزنامهنگاري حرفهاي» از روز 17 مرداد و همزمان با روز خبرنگار آغاز شد كه مراسم پاياني آن در بهمن ماه امسال برگزار خواهد شد.
© 2003 Mehr News Agency .
سه|ا|شنبه|ا|11|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 70]