تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1836808934
30 سال سربلندي/لرستان؛ جلوه اي ناب از سه دهه تحول و افتخار
واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 30 سال سربلندي/لرستان؛ جلوه اي ناب از سه دهه تحول و افتخار
خرم آباد - خبرگزاري مهر: استان لرستان در غرب خطه پهناور ايران اسلامي در طول سه دهه گذشته از پيروزي انقلاب اسلامي همواره شاهد تحولات گسترده در بخش هاي مختلف بوده است به گونه اي كه اين استان را مي توان جلوه اي ناب از سه دهه افتخار و تحول دانست.
به گزارش خبرنگار مهر در خرم آباد، استان لرستان با مساحتي حدود 28 هزار و 64 كيلومتر مربع و جمعيتي بالغ بر يك ميليون و 716 هزار و 527 نفر يكي از استان هاي زيبا و تاريخي در غرب كشور پهناور ايران است.
لرستان در طول انقلاب اسلامي ايران به دستاوردهاي بيشماري دست يافت كه شايد بتوان هر كدام از اين دستاوردها را به نوعي تحول در ابعاد مختلف توسعه اين استان نسبت به سالهاي قبل از پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي دانست.
با نگاهي گذرا به تحولات مختلف در بخش هاي آموزشي، كشاورزي، اقتصاد و صنعت و خدمات مي توان به قضاوتي نشست كه شايد نتيجه آن تنها تاييد تحولات شگرف به بركت انقلاب در لرستان خواهد بود.
انقلاب مدرسه سازي، تحول بخش كشاورزي
رئيس سازمان آموزش و پرورش استان لرستان در سخناني با اشاره به دستاوردهاي انقلاب در حوزه آموزش و پرورش، عنوان كرد: در رقمي بي سابقه در طول 30 سال گذشته بيش از دو هزار و 700 ميليارد ريال اعتبار صرف تجهيز آموزشگاه هاي اين استان شده است.
علي ماكنعلي با تاكيد بر انقلاب مدرسه سازي در لرستان در طول سه دهه گذشته از افتتاح مدارس استانداردي سخن گفت و افزود: شايد قبل از انقلاب اسلامي ايران در هيچ كجاي لرستان اثري از مدرسه سازي نبود.
اما بخش كشاورزي به عنوان پايه اقتصاد لرستان نيز در طول انقلاب اسلامي دستخوش تغيير و تحولي بنيادين شد تا امروز اين بخش به عنوان پايه اقتصاد لرستان براي اين استان همواره حامل نويدهايي نو باشد.
رئيس سازمان جهاد كشاورزي استان لرستان در اين رابطه به مهر مي گويد: در رقمي بي نظير ميزان توليد محصولات كشاورزي در استان لرستان بعد از پيروزي انقلاب اسلامي ايران به بيش از دو ميليون تن در سال رسيده است.
علي حيدري با تاكيد بر اينكه در دوران پيش از انقلاب اسلامي هيچگاه چنين رقمي حتي قابل تصور نبود، يادآور مي شود: اين در حالي است كه پيش از انقلاب ميزان توليد محصولات كشاورزي در استان لرستان تنها 100 هزار تن بوده است.
استان حاضلخيز و پرآب لرستان به بركت انقلاب اسلامي دچار تحولي گسترده شده است كه 20 برابر شدن توليد محصولات كشاورزي در اين استان را شايد بتوان تنها اشاره كوچكي از اين تحول دانست.
تحول خدمات رساني به روستاها، دستاورد انقلاب محرومان و مستضعفان
بخش هاي خدماتي لرستان نيز در طول انقلاب حامل دستاوردهايي بوده اند كه دستاوردهاي اين بخش را شايد بتوان يكي از دستاوردهاي انقلاب براي محرومان و مستضعفان ايران دانست زيرا خدمات رساني به روستاها كه تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي مغفول مانده بود امروز به عنوان دستاوردي درخشان بر صفحه بركات اين انقلاب عظيم مي درخشد.
مديرعامل شركت مخابرات استان لرستان در اين باره به مهر چنين مي گويد: پيش از انقلاب اسلامي تنها 16 هزار و 301 شماره تلفن در لرستان داير بود كه در حال حاضر با گذشته سه دهه از انقلاب اين ميزان به بيش از 542 هزار و 189 تلفن رسيده است.
محمد جعفر چنگايي همچنين بيان داشت: امروز 521 هزار نفر مشترك تلفن همراه در لرستان هستند.
وي همچنين از راه اندازي 265 سايت تلفن همراه در لرستان در طول 30 سال گذشته خبر داد و يادآور شد: هم اكنون بيش از 23 شهر اين استان تحت پوشش شبكه تلفن همراه قرار دارد.
اين مسئول با اشاره به وجود 26 تلفن همگاني پيش از انقلاب در اين استان، افزود: اين در حالي است كه امروز بيش از پنج هزار و 117 دستگاه تلفن همگاني در لرستان نصب شده است.
چنگايي با اشاره به راه اندازي 296 دفتر ICT روستايي در اين استان، ادامه داد: در حال حاضر ضريب نفوذ تلفن همراه در لرستان 29 درصد است.
در بخش برق رساني به روستاها نيز لرستان را مي توان صحنه اي بارز از اين خدمت دانست به طوريكه مديرعامل شركت توزيع برق استان لرستان با ارائه آماري از اين دستاوردها چنين مي گويد: تا قبل از انقلاب اسلامي ايران در لرستان تنها 30 روستاي برقدار وجود داشت در حالي كه امروز برق رساني به بيش از دو هزار و 298 روستا دستاوردي افتخارآميز در سه دهه انقلاب است.
سيد سعيد موسوي يادآور مي شود: همچنين تعداد مشتركان برق در لرستان تا قبل از انقلاب اسلامي ايران تنها 52 هزار و 779 مشترك بوده است كه در حال حاضر اين رقم با افزايش بيش از 348 هزار و 917 مشترك در طول سه دهه گذشته به بيش از 401 هزار و 696 مشترك در لرستان رسيده است.
آبرساني به روستا و گازرساني به مناطق دورافتاده و صعب العبور يكي ديگر از دستاوردهاي درخشان انقلاب است كه شايد آمار از سوي مديرعامل شركت گاز استان لرستان بتواند تاييدي بر اين مدعا باشد.
مديرعامل شركت گاز استان لرستان اظهار داشت: به بركت انقلاب اسلامي هم اكنون از مجموع يك ميليون و 700 هزار نفر جمعيت استان لرستان يك ميليون نفر از مزاياي گاز طبيعي برخوردار هستند.
به گزارش مهر، شايد ارائه آمار كلي از استان لرستان پيرامون دستاوردهاي انقلاب را بتوان با ارائه آمار جزئي تر و بررسي هاي ريزتر در شهرستان ها به واقعيتي ناب نزديكتر كرد به طوريكه بايد اذعان كرد كه گسترش تحولات در پهنه يك استان و در ميان شهرستان هاي آن نيز دستاوردي ديگر از نگاه عدالت محورانه انقلاب اسلامي است.
بروجرد، نمادي از آباداني و غرور انقلاب
به گزارش خبرنگار مهر در شهرستان بروجرد، اين شهرستان به عنوان يكي از شهرستانهاي آباد و زيباي پهنه لرستان همواره زادگاه فرزانگاني بوده است كه نقش اساسي در شكل گيري تحولات مختلف در عرصه ايران اسلامي داشته اند.
شهرستان بروجرد، زادگاه آيت الله العظمي بروجردي -استاد حضرت امام خميني(ره)- را شايد به نوعي بتوان يكي از موثرترين شهرستان هاي كشور در شكل گيري انقلاب اسلامي ايران و انديشه هاي آن دانست.
معاون استاندار لرستان و فرماندار شهرستان بروجرد در گفتگو با خبرنگار مهر در بروجرد، اظهار داشت: يكي از وظايفي كه بر عهده همه مسئولان است انتقال اقدامات انجام شده بعد از پيروزي انقلاب اسلامي و مقايسه اين دستاوردها با پيش از انقلاب است.
محمد علي توحيدي با تاكيد بر اينكه بروجرد پيش از انقلاب با بروجرد بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تفاوت هاي فاحش و ملموسي دارد، خاطرنشان كرد: پيش از پيروزي انقلاب اسلامي تنها 25 پزشك خارجي در بروجرد فعاليت مي كردند و امروز به بركت انقلاب بيش از 250 پزشك در اين شهرستان مشغول فعاليت هستند.
وي افزايش ميزان باسوادي به 85 درصد را گوشه اي از دستاوردهاي انقلاب دانست و افزود: اين در حالي است كه قبل از انقلاب اين ميزان تنها 45 درصد بوده است.
اين مسئول با اشاره به مشغول تحصيل بودن بيش از 16 هزار دانشجو در 109 رشته دانشگاهي در اين شهرستان بيان داشت: در بحث پوشش دهي شبكه هاي صدا و سيما نيز در حال حاضر هيچ نقطه اي از بروجرد وجود ندارد كه تحت پوشش شبكه هاي اين سازمان نباشد.
توحيدي همچنين با اشاره به زلزله سال 85 در اين شهرستان، افزود: در طول سالهاي اخير بيش از 40 هزار واحد مسكوني در اين شهرستان بازسازي شده است.
620 كيلومتر لوله گذاري و 61 هزار مشترك در بخش گاز؛ دستاورد انقلاب اسلامي
مسئول شركت گاز شهرستان بروجرد در گفتگو با خبرنگار مهر در اين شهرستان، عنوان كرد: پيش از انقلاب هيچ گونه شبكه توزيع و انتقال گاز در بروجرد وجود نداشته است كه پس از انقلاب ميزان شبكه هاي توزيع و انتقال گار اين شهرستان به بيش از 620 كيلومتر رسيده است.
عليرضا گيتي فر با بيان اينكه پيش از انقلاب در زمينه نصب علمك هيچ اقدامي در بروجرد انجام نشده است، افزود: اين در حالي است كه در طول سي سال گذشته از انقلاب بيش از 37 هزار علمك گاز در بروجرد نصب شده است.
وي با اشاره به اينكه هيچ كدام از روستاهاي بروجرد قبل از انقلاب به شبكه گاز وصل نبوده است، افزود: در حال حاضر بيش از 17 روستاي شهرستان بروجرد از نعمت گاز برخوردارند.
اين مسئول خاطرنشان كرد: پيش از انقلاب بروجرد هيچ مشترك گازي نداشته است ولي هم اكنون با گذشت 30 سال از انقلاب اين شهرستان بيش از 61 هزار مشترك گاز دارد.
تحول بخش كشاورزي در طول 30 سال
مدير سازمان جهاد كشاورزي شهرستان بروجرد نيز در اين خصوص به خبرنگار مهر گفت: ميزان توليد گندم در بروجرد قبل از انقلاب تنها 9 هزار تن بوده است كه در حال حاضر به بركت انقلاب اسلامي به بيش از 48 هزار تن در سال رسيده است.
محمود بختياري با اشاره به اينكه اين شهرستان قبل از انقلاب در توليد دانه هاي روغني و برنج هيچ دستاوردي نداشته است، ادامه داد: اين در حالي است كه بعد از انقلاب اسلامي ميزان توليد دانه هاي روغني در بروجرد به 300 تن و ميزان توليد برنج به بيش از 1700 تن در سال رسيده است.
وي توليد بيش از 2300 تن ذرت دانه اي و 9400 تن ذرت علوفه اي را حاصل سالهاي بعد از انقلاب دانست و بيان داشت: پيش از انقلاب هيچ استخر ذخيره آبي در بروجرد نداشتيم ولي در حال حاضر به بركت انقلاب بيش از 95 باب استخر ذخيره آب در بروجرد احداث شده است.
اين مسئول توزيع هزار و 683 دستگاه تراكتور، 22 دستگاه كمباين، 200 دستگاه دروگر و پنج هزار و 204 ادوات كشاورزي را از جمله دستاوردهاي انقلاب اسلامي ايران در بخش كشاورزي برشمرد و افزود: قبل از انقلاب پيرامون احداث جاده بين مزارع در بروجرد هيچ اقدامي صورت نگرفته است در حالي كه در طول 30 سال انقلاب اسلامي بيش از 24 كيلومتر جاده بين مزارع در بروجرد احداث شده است.
بختياري با اشاره به اينكه سيستم آبياري تحت فشار در بروجرد پيش از انقلاب توفيقي نداشته است، افزود: پس از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي بيش از 580 هكتار سيستم آبياري تحت فشار در بروجرد احداث شده است.
وي مرمت 320 قنات و اجراي 6/45 را از ديگر توفيقات انقلاب در بروجرد دانست و از اجراي طرح مطالعه و نقشه برداري 520 هكتار از اراضي اين شهرستان در طول دوران پس از انقلاب خبر داد.
دستاورد 30 ساله صنعت بروجرد، 433 واحد صنعتي فعال
رئيس سازمان صنايع و معادن شهرستان بروجرد هم از ايجاد تحولي شگرف در بخش صنعت بروجرد در طول 30 سال گذشته از انقلاب خبر داد و بيان داشت: پيش از انقلاب اسلامي بروجرد تنها داراي 24 واحد فعال صنعتي بوده است در حاليكه در حال حاضر به بركت انقلاب اسلامي ايران اين شهرستان با داشتن 433 واحد صنعتي فعال يكي از قطب هاي صنعتي محسوب مي شود.
محمد گودرزي حجم سرمايه گذاري در بخش صنعت و معدن بروجرد پيش از انقلاب را 88 ميليون ريال عنوان كرد و خاطرنشان كرد: در حال حاضر با گذشت 30 سال از عمر بابركت انقلاب اين ميزان به بيش از هزار و 560 ميليارد ريال رسيده است.
وي يادآور شد: تعداد شاغلين بخش صنعت قبل از انقلاب تنها 600 نفر بوده است در حالي كه هم اكنون بيش از 9 هزار و 300 نفر در اين بخش مشغول فعاليت هستند.
آبرساني و برق رساني به 180 روستا، دستاورد انقلاب محرومان و مستضعفان
مدير شركت توزيع برق شهرستان بروجرد نيز در اين رابطه به خبرنگار مهر گفت: پيش از انقلاب تنها به پنج روستاي بروجرد برق رساني شده بود در حاليكه امروز بيش از 180 روستاي شهرستان بروجرد به بركت انقلاب داراي نعمت برق هستند.
رحم خدا لشني تاكيد كرد: در حال حاضر هيچ كدام از روستاهاي بروجرد فاقد شبكه برق نيستند.
مسئول شركت آب و فاضلاب روستايي بروجرد نيز در اين رابطه از توفيق ديگري در طول عمر پربركت انقلاب خبر داد و گفت: پيش از انقلاب تنها دو روستاي بروجرد از نعمت آب شرب برخوردار بودند در حاليكه امروز بيش از 180 روستاي بروجرد از آب شرب سالم و آشاميدني برخوردار هستند.
غلامحسين بنادري خاطرنشان كرد: در حال حاضر همه روستاهاي بالاي 50 خانوار بروجرد از نعمت آب آشاميدني سالم بهره مند هستند.
ارتقا آموزش عالي، اوج دستاوردهاي انقلاب
روساي دانشگاه هاي آزاد اسلامي واحد بروجرد، دانشگاه هنر، دانشگاه آيت الله بروجردي و دانشگاه پيام نور بروجرد در گفتگو با مهر ارتقا وضعيت آموزش عالي در بروجرد را اوج دستاورهدهاي انقلاب اسلامي در 30 سال گذشته از انقلاب در اين شهرستان دانستند.
آنها در گفتگو با مهر عنوان كردند: پيش از انقلاب هيچ واحد آموزش عالي در بروجرد وجود نداشته است در حاليكه امروز با گذشت سه دهه از انقلاب اسلامي 9 واحد آموزش عالي در بروجرد مشغول به فعاليت است.
بنا بر اظهارات روساي دانشگاه هاي بروجرد در حال حاضر بيش از 16 هزار دانشجو در قالب 109 رشته دانشگاهي در بروجرد مشغول به تحصيل هستند.
همچنين مدير آموزش و پرورش شهرستان بروجرد در اين رابطه به خبرنگار مهر گفت: قبل از انقلاب جمعيت باسواد بروجرد 45 درصد بوده است كه هم اكنون به بيش از 85 درصد رسيده است.
جمشيد ابوالفتي با اشاره به گسترش آموزش در سطح شهرها و روستاهاي بروجرد، عنوان كرد: در حال حاضر بيش از 65 هزار دانش آموز در بروجرد مشغول به فراگيري علم هستند.
ارتقا شاخص هاي بهداشتي، حاصل سه دهه توسعه
مسئول شبكه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد نيز در گفتگو با خبرنگار مهر در شهرستان بروجرد گفت: قبل از انقلاب در بروجرد تنها 22 باب خانه بهداشت وجود داشته است كه اين ميزان در حال حاضر به بيش از 85 باب در بروجرد رسيده است.
علي بختياري با اشاره به اينكه قبل از انقلاب تنها يك باب پايگاه بهداشتي در بروجرد وجود داشته است، عنوان كرد: در حال حاضر تعداد پايگاه هاي بهداشتي در بروجرد به بيش از 4 باب رسيده است.
وي همچنين با اشاره به فعاليت 12 مركز بهداشت در قبل از انقلاب، ادامه داد: بعد از پيروزي انقلاب اسلامي تعداد مراكز بهداشتي درماني در بروجرد به بيش از 27 باب رسيده است.
اين مسئول با بيان اينكه پيش از انقلاب در بروجرد تنها 82 تخت بيمارستاني فعال وجود داشته است و امروز تعداد تخت هاي بيمارستاني بروجرد به بيش از 450 تخت رسيده است، افزود: در حال حاضر بيش از 250 پزشك بروجردي در 3 بيمارستان و 17 بخش درماني با تجهيزات كامل پزشكي مشغول فعاليت هستند.
105 هزار تلفن همراه و 150 دفتر مخابراتي، دستاور انقلاب در بخش مخابرات
مسئول شركت مخابرات شهرستان بروجرد نيز در اين رابطه به خبرنگار مهر گفت: پيش از پيروزي انقلاب اسلامي تنها 3 هزار شماره آنالوگ در بروجرد داير بوده است در حالي كه امروز بيش از 105 هزار شماره تلفن ثابت در بروجرد فعال است.
منوچهر گودرزي همچنين احداث 150 دفتر مخابراتي در بروجرد در طول 3 دهه گذشته را يكي از دستاوردهاي عمده در عرصه مخابرات دانست و افزود: همچنين پيش از انقلاب هيچ مركز كم ظرفيت و سوئيچ كوچك يا متوسط مخابراتي در بروجرد وجود نداشت در حاليكه امروز اين مراكز به 38 مركز رسيده است.
وي همچنين از احداث 4 مركز بزرگ مخابراتي در بروجرد در طول سالهاي گذشته از انقلاب خبر داد و بيان داشت: پيش از پيروزي شكوهمند انقلاب اسلامي هيچ مشترك تلفن همراهي در بروجرد وجود نداشت در حاليكه امروز بيش از 105 هزار مشترك تلفن همراه در بروجرد وجود دارد.
به هر حال دستاوردهاي انقلاب در بروجرد تنها به اندازه آنچه ذكر شده نيست بلكه فراتر از سطوري است كه توان نوشتن آن را داريم ولي آنچه انكار نشدني است اين است كه انقلاب اسلامي ايران همواره به عنوان انقلابي نويد بخش براي مظلومان و مستضعفان جهان مد نظر بوده است و دستاوردهاي آن خود مهر تاييدي بر اين قضيه است.
چهارشنبه|ا|16|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 251]
-
گوناگون
پربازدیدترینها