تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمتى نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و آموزش دهيد، بفهميد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872089555




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

محسني اژه‌اي:/‌٥/ سايت هاشمي رفسنجاني تحت شرايطي باز مي‌شود فعلا دنبال اين نيستيم كه متهمان فساد اخير پول‌ها را براي چه مصارفي مي‌خواسته‌اند


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: محسني اژه‌اي:/‌٥/ سايت هاشمي رفسنجاني تحت شرايطي باز مي‌شود فعلا دنبال اين نيستيم كه متهمان فساد اخير پول‌ها را براي چه مصارفي مي‌خواسته‌اند
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: فقه و حقوق - حقوق سياسي

سخنگوي دستگاه قضايي گفت: ما اكنون دنبال اين نيستيم كه پولي را كه متهمان در فساد اخير دريافت كرده‌اند مي‌خواستند در چه زمينه‌اي مصرف كنند.

به گزارش خبرنگار حقوقي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حجت‌الاسلام و المسلمين غلامحسين محسني اژه‌اي در ادامه‌ نشست روز دوشنبه خود با خبرنگاران در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه سايت‌هاي بيگانه درخصوص فردي كه اتهامش داير كردن سايت‌هاي مستهجن بوده و حكم اعدام او از سوي ديوان عالي تاييد شده است مطرح مي‌كنند كه اين فرد داراي جرم سياسي است، تصريح كرد: بارها گفته‌ام؛ از دشمن چه انتظاري داريد؟ آنها در مورد فردي جاني و قاتل كه حداقل سه قتل مرتكب شده و چند كودك حدود 7-8 ساله را ربوده و مورد آزار و اذيت قرار داده است، وقتي مجازات مي‌شود مطالب كذبي مطرح مي‌كنند و اكنون با تعابير خاص از وي به عنوان فردي مذهبي و داراي جايگاه ياد مي‌كنند.

وي ادامه داد: حكم اين فرد كه رحمت‌الله حيدري نام داشت در شيراز اجرا شد و هنگامي كه مادر يكي از مقتولان براي اجراي حكم اقدام كرد، آن رسانه‌ها وي را فردي سياسي و طرفدار فتنه سال 88 مطرح مي‌كنند. بايد توجه داشت كه فردي كه در حد فساد في‌الارض اقدام كرده بايد مجازات متناسبي شود. اين موردي كه شما مطرح كرديد نيز از همين موارد است.

سخنگوي قوه قضاييه در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا افرادي كه در پرونده‌ فساد مالي اخير در مظان اتهام بوده يا تحت تعقيب قرار گرفته‌اند از مشاغل فعلي خود تعليق مي‌شوند؟ اظهار كرد: اين موضوع متفاوت است. به عنوان مثال در مورد اتهام اختلاس اگر براي فردي كيفرخواست صادر شد، دادستان موظف است كيفرخواست را به دستگاه مربوطه ابلاغ كند و آن دستگاه بايد آن فرد را تا زمان رسيدگي تعليق كند اما در بعضي از جرايم اين‌گونه نيست.

خبرنگار ديگري سوال خود را اين‌گونه مطرح كرد كه پس از تاييد حكم ملك‌پور از سوي دستگاه‌هاي امنيتي اعلام شد كه افراد ديگري در همين رابطه شناسايي شده‌اند كه محسني اژه‌اي در پاسخ گفت: معمولا افرادي كه سيستم‌هاي اطلاعاتي و انتظامي آنان را دستگير مي‌كنند كساني هستند كه ايجاد فساد كرده و آن را در جامعه ترويج كرده‌اند. تعداد آنان را نمي‌دانم ولي مي‌دانم كه چند نفري در اين رابطه دستگير شده‌اند؛ البته بايد توجه داشت كه اين‌گونه اقدامات يك فساد يا فحشاي فردي نيست و ميان فاسد و مفسد تفاوت وجود دارد كه حكم آنان نيز متفاوت است.

خبرنگاري درخصوص از دسترس خارج شدن سايت هاشمي رفسنجاني سوال كرد كه محسني اژه‌اي اظهار كرد: سايت‌هايي كه به آنها تذكر داده مي‌شود اگر مطالبشان را از روي خروجي سايت برداشتند كه هيچ؛ البته نوع تخلف متفاوت است. به اين سايت يك بار تذكر داده شده بود، توجه كرده بودند، بار ديگر اين اقدام صورت گرفت كه تذكر داده شد و بعد از آن اقدام قانوني از طريق كارگروه جرايم رايانه‌اي صورت گرفت. اين سايت به نام آقاي هاشمي نبوده بلكه به نام يكي از فرزندان ايشان ثبت شده بود و به آنها گفته شد كه اگر اين سايت را ثبت كنند و آن موارد را بردارند، سايت باز مي‌شود.

به گزارش ايسنا، خبرنگار ديگري سوال خود را اين‌گونه مطرح كرد كه روز گذشته پس از جلسه‌ غيرعلني مجلس، يكي از نمايندگان يادآور شد كه در اين جلسه ادعايي در مورد بدنه‌ بانك مركزي مطرح شده كه اگر در اين راستا اقدام نشود دچار مشكل مي‌شويم كه محسني اژه‌اي در پاسخ گفت: اگر سازمان‌هاي نظارتي گزارشي ارائه دهند رسيدگي مي‌شود. در مورد اين موضوعي كه شما اشاره كرديد گزارشي از مرجعي براي ما ارسال نشده است.

سخنگوي دستگاه قضايي در پاسخ به سوالي مبني بر اينكه آيا از اسناد و مدارك به دست آمده از پرونده‌ فساد مالي اخير اين موضوع حاصل شده كه اين پول‌ها در چه زمينه‌هايي (به عنوان مثال انتخابات) خرج شده است يا خير؟ تصريح كرد: ما بيشتر به نوع تخلف و جرم رسيدگي مي‌كنيم. البته به انگيزه‌ افراد نيز توجه مي‌شود. به عنوان مثال چند نفري كه دستگير شدند و به دريافت وجه اعتراف كردند مشخص است كه اين كارمندان پولي را گرفته‌اند اما اينكه مي‌خواسته‌اند با آن چه‌كار كنند مشخص نيست. ما اكنون دنبال اين نيستيم كه اين پولي را كه دريافت كردي مي‌خواهي در چه زمينه‌اي مصرف كني.

ادامه دارد...

دوشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن