تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):منتظران ظهور امام مهدى(ع) برترينِ اهل هر زمان‏اند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837559786




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

توجه دانشگاه‌ها به امور فرهنگي بايد جدي باشد


واضح آرشیو وب فارسی:آریا نیوز: توجه دانشگاه‌ها به امور فرهنگي بايد جدي باشد


خبرگزاري آريا- مراسم افتتاحيه اولين كارگاه آموزشي انديشه سياسي،مباني انقلاب اسلامي ويژه اعضاي هيأت علمي جديدالاستخدام با همكاري نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، معاونت آموزشي و معاونت فرهنگي و اجتماعي برگزار شد.
به گزارش خبرنگارآريادرمازندران، سرپرست دانشگاه مازندران دراولين كارگاه آموزشي انديشه سياسي، مباني انقلاب اسلامي، با اشاره به رهبري انقلاب اسلامي توسط مجتهدي عاليقدر گفت: هر ساله حماسه 22 بهمن جمله معروف بنيانگذار انقلاب اسلامي كه "ما مي‌توانيم" را براي ما تحقق مي‌بخشد.
احمداحمدپور افزود: پس از گذشت 33 سال و در آستانه سي و چهارمين سالگرد پيروزي انقلاب شكوهمند اسلامي جمله زيباي ايشان در بخش‌هاي مختلف به خصوص در بخش سياسي، فرهنگي و علمي براي ما قابل لمس است.
وي: با اشاره به كلمه "اقراء" كه از طرف جبرئيل به عنوان اولين جمله به حضرت محمد(ص) نازل شد، اذعان كرد: انقلاب اسلامي ايران نيز تعليم و تربيت را در سرلوحه كار خود قرار داده است.
سرپرست دانشگاه ادامه داد: پس از انقلاب، توسعه مراكز علمي در سرلوحه‌ي كاري مسئولان نظام و از آرمان‌هاي انقلاب اسلامي براي قطع وابستگي و استقلال كامل در عرصه‌هاي فناوري و تكنولوژي قرار داشته است.
وي گسترش دانشگاه‌ها و توسعه مراكز علمي و پژوهشي پس از انقلاب اسلامي را از نمودهاي بارز توجه نظام مقدس جمهوري اسلامي نسبت به گسترش علم و دانش برشمرد.
سرپرست دانشگاه در خصوص افزايش تعداد دانشگاه‌ها و مراكز آموزش عالي به بركت انقلاب اسلامي افزود: قبل از پيروزي انقلاب اسلامي تنها 175 هزار نفر دانشجو در كشور تحصيل مي‌كردند اما هم اكنون پس از گذشت 33 سال از انقلاب اسلامي ، جمعيت دانشجويي استان مازندران به بيش از 200 هزار نفر و در كشور به بيش از چهار ميليون نفر رسيده است.
احمدپور با اشاره به رشد علم در طي سال‌هاي پس از انقلاب گفت: رشد علم در دوران پس از انقلاب هم از لحاظ كمي و هم از نظر كيفي مورد تأكيد قرار گرفت.
سرپرست دانشگاه ادامه داد: هم اكنون حدود 47 موسسه‌ي آموزش عالي غير انتفاعي در استان مازندران فعاليت مي‌كنند.
وي با اشاره به اينكه در حال حاضر بيش از 25 درصد موسسات غيرانتفاعي كشور در استان مازندران هستند، گفت: اكنون در دانشگاه‌هاي استان مازندران دويست و سي هزار دانشجو در 120 دانشگاه و مؤسسات آموزش عالي نظير دو دانشگاه علوم پزشكي در شهرهاي ساري و بابل، دانشگاه‌هاي دولتي اعم از دانشگاه مازندران، دانشگاه صنعتي نوشيرواني بابل، دانشگاه علوم كشاورزي و منابع طبيعي ساري، علم و صنعت بهشهر و دانشگاه تربيت مدرس واحد نور به فراگيري علم مي‌پردازند.
سرپرست دانشگاه با بيان اين مطلب كه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي استان بايد به امور فرهنگي در دانشگاه توجه جدي داشته باشند، بيان كرد: به محتوا و غناي برنامه‌هاي فرهنگي و اجتماعي و ايجاد محيط‌هاي سالم در محيط مقدس دانشگاه عنايت جدي داشته باشيد.
احمدپور به مطالبه مقام عظماي ولايت از دستگاه آموزشي كشور مبني بر دانشگاه تمدن‌ساز و توجه ويژه به علوم انساني اشاره كرد و از همكاران خود در دانشگاه مازندران خواست كه در محتواي درسي، رشته‌هاي مختلف علوم انساني و استفاده از متون اسلامي را در دستور كار خود قرار دهند.
وي با بيان اين‌كه دانشگاه مازندران از دانشگاه‌هاي پيشرو كشور در جذب هيأت علمي است گفت: دستيابي به اهداف سند 1404 نيازمند همكاري بيش از پيش اعضاي هيأت علمي جوان و متعهد در عرصه مراكز علمي و آموزشي است.
دكتر احمدپور خطاب به اعضاي هيأت علمي جديدالاستخدام گفت: با توجه به توان علمي و تعهدات اخلاقي شما انتظار مي‌رود تا مجدانه در راستاي تبديل وضعيت، ارتقاء و فعاليت‌هاي آموزشي و پژوهشي حركت نماييد.
سرپرست دانشگاه در بخش ديگري از سخنانش به كمبود فضاهاي آموزشي اشاره كرد و اذعان داشت: بايد پذيرفت كه با توجه به ميزان جذب دانشجو، طي سال‌هاي اخير، روند اجراي پروژه‌هاي عمراني قابل قبول نبوده است و همين مسأله دانشكده‌ها را دچار كمبود شديد فضاهاي آموزشي كرده است.
وي تأكيد كرد: در حال حاضر با تمام توان به دنبال عملياتي‌كردن برنامه‌هاي عمراني مي‌باشيم.
دكتر احمدپور با اعلام اينكه از 100 پروژه تعريف شده در سال 1391،در وزارت علوم، تحقيقات و فناوري 4 پروژه عمراني به دانشگاه مازندران اختصاص دارد، ادامه داد: بودجه عمراني دانشگاه مازندران در سال 1389 دو ميليارد تومان بوده است كه اين رقم در سال 1390 به 5 ميليارد تومان افزايش يافت و در لايحه سال 1391 هشت و نيم ميليارد تومان ديده شده است كه اميد است در زمان تصويب در مجلس شوراي اسلامي حداقل به 10 ميليارد تومان برسد.
وي با تأكيد بر نقش فرهنگي در دانشگاه‌ها افزود: توجه اسلام به انسان با نظرغرب به انسان بسيار متفاوت است و در قرآن هدف از خلقت انسان به كمال رسيدن آن‌ها مي‌باشد.
دكتر احمدپور ادامه داد: به همين خاطر خداوند انسان را جانشين خود در زمين معرفي نموده است.
درادامه دكتر رحمت عباس‌نژاد معاون آموزشي دانشگاه نيز در اين كارگاه طي سخناني با اشاره به نقش آموزش و توليد علم در توسعه‌ي كشور گفت: خوشبختانه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالي استان مازندران با اقدامات خود نقش به سزايي در تحقق اين مهم داشته‌اند.
وي در ادامه سخنان خود وظيفه اعضاي هيأت علمي‌ را، هدايت و تربيت نسل جوان دانشجو در همه عرصه‌ها برشمرد.
عباس نژاد: تعداد اعضاي هيأت علمي دانشگاه مازندران در سال گذشته‌ را 194 نفر دانست و گفت: هم اكنون با تلاش‌هاي سرپرست دانشگاه و همكاران هيأت اجرايي جذب اين رقم به بيش از 250 نفر افزايش يافته است.
معاون آموزشي با بيان اين موضوع كه جلسات هيأت مميزه دانشگاه به صورت مرتب در فاصله زماني هر 15 روز يك‌بار تشكيل مي‌گردد در خصوص عملكرد اين هيأت يادآور شد: بزرگترين مركز آموزش عالي دولتي استان كه به عنوان محور آموزش عالي مطرح است داراي 16 استاد، 45 دانشيار، 133 استاديار و 42 مربي است.
عباس‌نژاد در بخش ديگري از سخنانش در خصوص توسعه رشته‌هاي دانشگاهي و ايجاد دانشكده‌هاي جديد گفت: سال گذشته دانشگاه مازندران داراي 11 دانشكده بود كه در حال حاضر با ايجاد دانشكده‌هاي جديد در سال 90 به 17 دانشكده افزايش يافته است.
وي با اشاره به افزايش تعداد تحصيلات تكميلي از سال گذشته تاكنون، گفت: مجوز ايجاد 28 رشته كارشناسي ارشد و 7 رشته دكتري در دانشگاه مازندران از شوراي گسترش و برنامه‌ريزي آموزش عالي اخذ گرديده و پرونده چند رشته در مقطع دكتري نيز در دست بررسي است.
معاون آموزشي دانشگاه بر لزوم توانمندسازي اعضاي هيات علمي در زمينه‌هاي مختلف علمي، آموزشي و فرهنگي تاكيد كرد و گفت: با توجه به مسئوليتي كه بر عهده گرفته‌ايم بايد تلاش كنيم تا الگوهاي خوب علمي، معنوي و اخلاقي براي نسل جوان و آينده‌ساز كشور باشيم.
وي ايجاد و تقويت تعامل ميان استادان و مسئولان و همچنين برنامه‌ريزي براي حركت به سوي چشم‌اندازهاي طرح آمايش آموزش عالي كشور را از اهداف اين نشست برشمرد و خاطر نشان كرد: دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه منتخب استان مجري تدوين و تنظيم سند آمايش آموزش عالي مازندران است كه سند جامع و بسيار خوبي طراحي شده است.
عباس‌نژاد اذعان داشت: دانشگاهيان رسالت خطيري براي عملياتي نمودن برنامه‌هاي اين طرح بر عهده دارند.
وي با اشاره به نقش نظارتي دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه منتخب استان ادامه داد: در سال گذشته 20 هزار پرونده دانشجويان غيرانتفاعي در نوبت بررسي قرار داشت كه هم اكنون همه پرونده‌ها بررسي شده‌اند.
گفتني است : افتتاحيه كارگاه مذكور با حضور دكتر احمد احمدپور سرپرست دانشگاه، معاونان دانشگاه، روساي دانشكده‌ها، مديران گروه‌ها و بيش از 50 عضو هيأت علمي جديد الاستخدام برگزار شد،
يادآور مي‌شود: كارگاه آموزشي انديشه سياسي، مباني انقلاب اسلامي ازروز يكشنبه 9 بهمن ماه آغاز و تا روزدوشمبه 10بهمن نيز ادامه دارد.

دوشنبه|ا|10|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آریا نیوز]
[مشاهده در: www.aryanews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 164]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن