واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: درجكد رشته در پاسخنامه كنكور ارشد
براي ورود به سايت بايد با استفاده از اطلاعات محرمانه كارت و يا شماره پرونده و كد رهگيري اقدام كرد و...
دكتر حسين توكلي معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور با تشريح جزئيات دريافت كارت و برگزاري كنكور كارشناسي ارشد 88 بر درج كد رشته در پاسخنامه كنكور ارشد تاكيد كرد و گفت: عدم درج اين كد توسط داوطلب مشكلاتي را در تصحيح پاسخنامه به وجود مي آورد.
به گزارش مهر ، معاون اجرايي سازمان سنجش آموزش كشور با تشريح جزئيات دريافت كارت ورود به جلسه كنكور كارشناسي ارشد گفت: بر اساس برنامه زماني كارت ورود به جلسه آزمون كارشناسي ارشد از طريق شبكه اينترنتي از شنبه 19 بهمن ماه تا سه شنبه 22 بهمن ماه بر روي سايت سازمان سنجش به نشاني www.sanjesh.org قرار داده مي شود و داوطلبان بايد براي گرفتن اين كارت به سايت مراجعه و بر اساس دستور العمل مربوط نسبت به گرفتن پرينت اقدام كند.
وي افزود: براي ورود به سايت بايد با استفاده از اطلاعات محرمانه كارت و يا شماره پرونده و كد رهگيري اقدام كرد و پرينتي كه از كارت تهيه مي شود بايد در ابعداد 16*12 باشد.
معاون سازمان سنجش آموزش گفت: داوطلب بايد پس از گرفتن پرينت، مندرجات كارت را كنترل و آن را با اطلاعاتي كه به هنگام تكميل فرم ثبت نام وارد كرده بود كنترل كند تا در صورت مغايرت به باجه هاي رفع نقص مراجعه كند.
دكتر توكلي اظهار داشت: در تمام 39 شهرستان، يك نماينده در باجه رفع نقص حضور دارد كه داوطلب در صورت مشاهده نقص و اشتباه در كارت تا زمان برگزاري آزمون فرصت دارد نسبت به مراجعه به باجه رفع نقص اقدام كند.
معاون اجرايي سازمان سنجش افزود: داوطلب در صورت مشاهده نقص در كارت بايد از از پرينت كپي تهيه كند و دور مواردي كه اشتباه شده است را خط قرمز كشيده و به نماينده سازمان در محل رفع نقص تحويل دهد تا اقدامات لازم براي رفع ان انجام شود.
وي به تهيه كارت براي داوطلبان دو رشته اي اشاره كرد و اظهار داشت: داوطلباني كه در 2 كد رشته شركت كرده اند نيز بايد 2 كارت ورود به جلسه داشته باشند. يك كارت مخصوص آزمون رشته اول امتحاني و كارت بعدي ويژه آزمون رشته دوم امتحاني است كه داوطلبان بايد وارد سايت شوند و از هر دو كارت پرينت تهيه كنند. آزمون 3 كد رشته 1208، 1251 و 1277 نيز در دو جلسه برگزار مي شود كه براي داوطلبان اين رشته ها نيز 2 كارت صادر شده است.
توكلي با بيان اينكه نام و نشاني حوزه هاي امتحاني نيز بر روي كارت درج شده است، تأكيد كرد: داوطلبان بايد پس از اخذ كارت در محل مخصوص اثر انگشت بگذارند و امضا كنند.
وي اضافه كرد: براي اطلاعات بيشتر و آشنايي با چگونگي برگزاري آزمون و نحوه علامتگذاري در پاسخنامه نيز برگه راهنما در اختيار داوطلبان قرار مي گيرد اين برگه از روز شنبه بر روي سايت منتشر مي شود.
معاون سازمان سنجش گفت: شماره صندلي، شمار داوطلبي و كارت بايد با شماره پاسخنامه تطبيق داده شود و اگر اختلافي مشاهده شد به نزديك ترين مراقب جلسه مراجعه شود.
وي درباره نحوه علامتگذاري در پاسخنامه گفت: بايد تمام مستطيل براي هر سئوال با مداد سياه تكميل شود و اگر سئوالي درست پاسخ داده شود 3 نمره مثبت و اگر غلط پاسخ داده شود، يك نمره منفي به داوطلب اختصاص مي يابد اگر پاسخي داده نشود هيچ امتيازي به داوطلب اختصاص نمي يابد در صورتي كه داوطلب به دو گزينه يك سئوال پاسخ داده باشد، هر دو گزينه غلط حسوب مي شود و يك نمره منفي به داوطلب اختصاص مي يابد.
چينش سئوالات متفاوت است
توكلي با بيان اينكه چينش سئوالات متفاوت است ، گفت: داوطلب ضرورت دارد كد مربوط به رشته آزمايشي خود را بر روي پاسخنامه درج كند. در صورتي كه كد فراموش شود مسئوليت با خود داوطلب است. درج اشتباه و يا درج نكردن كد در پاسخنامه مشكلاتي را در تصحيح پاسخنامه به وجود مي آورد.
وي با اشاره به ورود وسايل مجاز به جلسه آزمون و همچنين عدم ورود برخي وسايل گفت: پرينت كارت، اصل كارت ملي، اصل شناسنامه عكس دار، چند مداد سياه و مداد تراش و سنجاق براي حضور در جلسه آزمون ضروري است اما وسايل ديگري مانند كتاب، جزوه، كيف دستي، ماشين حساب، پيجر، تلفن همراه در جلسه آزمون ممنوع است كه در صورت آوردن هر نوع از اين وسيله هاي غيرمجاز داوطلب به عنوان متقلب و متخلف شناسايي مي شود و برابر قانون با آن برخورد خواهد شد.
معاون سازمان سنجش گفت: درب حوزه هاي امتحاني صبحها از ساعت 30/7 و بعد از ظهر ها از ساعت 14 بسته مي شود لذا داوطلبان بايد قبل از اين زمان در جلسه حضور داشته باشند و آزمون ها صبحها از ساعت 8 و بعد از ظهراز ساعت 30/14 آغاز مي شوند.
بكارگيري نرم افزار تقلب ياب در كنكور ارشد
وي با بيان اينكه نرم افزار تقلب ياب در اين آزمون نيز استفاده شده است به مهر گفت: براي اينكه آزمون در سلامت كامل برگزار شود، پيش بيني هاي لازم در زمينه هاي حفاظتي امنيت، سلامت، برنامه ريزي شده و در صورتي كه داوطلبي اقدام به تقلب و تخلفي در آزمون كند شناسايي مي شود.
توكلي با اشاره به تسهيلاتي كه سازمان سنجش براي برگزاري كنكور معلولين در نظر گرفته است ، گفت: براي معلولين حوزه هاي ويژه اي در نظر گرفته شده است علاوه بر اين، مدت زماني كه براي آنها در پاسخدهي به سئوالات اختصاصي تعيين شده 5/1 برابر داوطلبان عادي و در سئوالات عمومي نيز 03/1 است.
معاون سازمان سنجش گفت: همچنين اين داوطلبان در صورت نابيناي مطلق بودن و معلوليت از ناحيه دست مي توانند از منشي كه براي آنها درنظر گرفته شده است براي پاسخ به سئوالات استفاده كنند.
براي آزمون كارشناسي ارشد 88، 722 هزار و 726 كارت صادر شده است. اين آزمون در روزهاي 23، 24 و 25 بهمن ماه و صبح شنبه 26 بهمن ماه برگزار مي شود.
جمعه|ا|18|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: هموطن سلام]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 1762]