واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: پس از ترك مجمع توسط نامزد منتقد داورزنـي گيـم اول را بـرد
مجمع انتخابات فدراسيون واليبال به عنوان اولين مجمع وزارت ورزش و جوانان برگزار شد و محمدرضا داورزني با اكثريت آرا كرسي رياستش حفظ و براي 4 سال ديگر در اين فدراسيون ماندگار شد.
در اين مجمع كه به رياست حميد سجادي معاون وزارت ورزش و جوانان و حضور صاحبان راي و ساير مسوولان واليبال برگزار شد، داورزني با كسب 45 راي از 46 راي ماخوذه 4 سال ديگر مسووليت رياست فدراسيون واليبال را برعهده گرفت تا از اين پس تمام توجهات به سمت مسابقات انتخابي المپيك معطوف شود.
پيش از برگزاري انتخابات واليبال كمي دچار حاشيه شده بود و تصميم مسوولان وزارت ورزش در برگزاري سريع انتخابات باعث شد تا اين حواشي تمام شود و مهمترين دغدغه اين روزهاي واليبال به سرانجام خوشي برسد. واليبال كه تنها رشته تيمي است كه سال آينده فرصت كسب سهميه المپيك را دارد از اين پس با توجهات بيشتر مسوولان مواجه ميشود تا اين شانس از دست نرود و در شرايطي كه فوتبال، بسكتبال و هندبال از حضور در لندن بازماندند، واليبال همچنان به عنوان يك نقطه اميد در جمع رشتههاي تيمي به المپيك فكر كند. بنابر اين فعاليت در فضايي آرام و بيحاشيه اولين موضوعي است كه براي واليبال مهم است و به همين دليل و با برگزاري سريع انتخابات رياست فدراسيون واليبال و مشخص شدن رييس آن اين فضاي مورد نياز ايجاد شد و بايد منتظر بود و ديد كه در چنين شرايطي آيا باز هم حاشيه سازان برخلاف خواسته وزارت ورزش و جوانان عمل ميكنند يا در جهت تامين منافع واليبال پيش ميروند.
در هر حال اعتماد جامعه واليبال به داورزني باعث شد او دوباره بر صندلي رياست تكيه بزند و البته از اين پس مسووليت دشوارتري را برعهده خواهد داشت، چرا كه مسابقات انتخابي المپيك در پيش است و بايد همه امكانات فراهم شود تا از اين امتحان هم تيم ملي سربلند بيرون آيد و براي اولين بار در تاريخ واليبال ايران طعم حضور در المپيك نصيب اين رشته شود.
سجادي: نمي توانيم به كانديداها «نه» بگوييم
معاون ورزشي وزارت ورزش و جوانان در ابتداي صحبتهاي خود با اعلام اينكه وزارت ورزش و جوانان ماههاي سخت، سنگين و پر ترافيكي را پشتسر گذاشته گفت: «ماههاي قبل، ماههاي خاصي براي اين وزارتخانه بود و انتخابات واليبال اولين مجمع اين وزارت جديدالتاسيس است.» حميد سجادي ادامه داد: «واليبال جايگاه برجستهاي را در ميان اقشار مختلف جامعه به خود اختصاص داده است. اين رشته انصافا در راه پرپيچ و خمي قدم گذاشته كه اگر قدري انصاف به خرج دهيم در فرازهايي از اين صعود، توفيقاتي هم به دست آورده است. اگر به سال هاي قبل برگرديم شايد بازيهايمان بيشتر جنبه تفنني داشت اما حالا در جايگاه قهرماني و ورود به المپيك هستيم. از فدراسيوني حرف ميزنم كه زحمت زيادي كشيده و كارش بسيار حساس است. اميدوارم خرداد ماه از ميدان كسب سهميه المپيك با موفقيت خارج شويم و به المپيك راه يابيم. چرا كه فوتبال چند سال است كه المپيكي نميشود، در بسكتبال و هندبال هم فرصت را از دست داديم. اگر در واليبال ساحلي و سالني بتوانيم صاحب سهميه شويم اتفاقي تاريخي رقم ميخورد.»
نظارت، مچگيري نيست!
رييس مجمع انتخابات فدراسيون واليبال پس از انتخاب داورزني به عنوان رييس اين فدراسيون گفت: «بيشترين تاكيد ما استفاده از مديران و تمام ظرفيتهاي موجود واليبال است. فرد به تنهايي خانواده نيست و وقتي در كنار هم قرار ميگيريم خانواده ميشويم.»
سجادي در پاسخ به اظهارات ميرفخرايي و وارد كردن اتهاماتي به سرپرست فدراسيون توضيح داد: «سيستمهاي نظارتي وزارتخانه فعال است و تعاملات خوبي بين واليبال و وزارتخانه برقرار است. اگر اشكالي وجود داشته باشد مراجع خاص خود را دارد. ما عقلمان ميرسد كه براي نظارت چه كاري بايد انجام دهيم. مثل 40 سال قبل اسمش را مچگيري نميگذارند اسمش را نظارت ميگذارند. در هر حال اين فرآيندها برقرار است و شكايات قابل رسيدگي است.»
او با اشاره به عدم حمايت مسوولان وزارت ورزش و جوانان از فرد خاصي در انتخابات گفت: «نميتوانيم به كساني كه براي كانديدا شدن از مسوولان وزارتخانه اجازه ميگيرند نه بگوييم. نبايد سوء تعبير ايجاد شود كه اين موافقت با كانديداتوري به معناي حمايت از سوي ما است و بعد بگويند كه چرا از من حمايت نشد!
سعي كرديم يك انتخابات با شعور و خرد جمعي برگزار شود و كسي كه اعضاي مجمع به او راي ميدهند انتخاب شود. مثلا در انتخابات كاراته من فكر ميكردم آهي راي بياورد در صورتي كه بعد از رايگيري احمد پناهي انتخاب شد!»
سجادي در ادامه از بيثباتي در برخي فدراسيونها هم خبر داد و گفت:«داورزني در اين يك سال و چند ماه با زبان بيزباني گفت كه بيثباتي آدم را در معرض باد قرار ميدهد. عدم ثبات به نفع هيچ كس نيست. در اساسنامهاي كه قانون را برآن نهاديم ايراداتي وجود دارد. مثلا در اين اساسنامه سرپرست داراي حق راي است اما در اساسنامه پيشنهادي حق راي، عزل و نصب را برداشتيم اما فعلا اساسنامه و كتاب قانون ما همين است كه سعي ميكنيم همه چيز به نحو احسن اجرا شود.»
ميرفخرايي: اين مجمع غير قانوني است
ناصر ميرفخرايي يكي از كانديداهاي رياست واليبال در جريان صحبت هاي 10 دقيقهاي خود از بيعدالتي در انتخابات و نداشتن حقوق برابر براي همه كانديداها گلايه كرد. او گفت: «مسوولان سازمان ورزش سابق و وزارت ورزش كنوني از ناملايمات، تقلبها، هزينههاي بيرويه، مسافرتها و مشكلات زياد ابراز نگراني كردند و به من گفتند بيا و واليبال را هدايت كن، من هم پذيرفتم و كانديدا شدم. بعد از ثبت نام در مورد حمايت از من، باز پرسيدم و مسوولان گفتند يعني ما اهل كوفه هستيم؟!
او ادامه داد: «مجمع انتخابات غيرقانوني است چون بر اساس اساسنامه كانديداها بايد حداقل 10 روز فرصت تبليغات داشته باشند. در صورتي كه صلاحيتها دو روز قبل از شروع مجمع تاييد شد.
روساي 11 استان در زمان بيمسووليتي داورزني (نه رييس و نه سرپرست) انتخاب شدند، نماينده ورزشكاران، داوران و... بايد توسط كانون تعيين شوند در صورتي كه اين افراد توسط دعوتنامه داورزني دعوت شدند! اگر اين مجمع با اين شرايط برگزار ميشود پس خوشا به سعادت رييس مجمع! من هم به علت عدم اجراي قانون انتخابات و نداشتن فرصت براي تبليغ در اين انتخابات شركت نميكنم.»
بعد از پايان مجمع بود كه يكي از پيشكسوتان واليبال به نزد داورزني رفت و به او گفت واليبال
5 گيم دارد و تو گيم اول را بردي!
حاشيههاي انتخابات
طبق قانون مجامع، به هر كدام از كانديداها 10 دقيقه فرصت معرفي و ارائه برنامههايشان داده شد كه پورعروجي، سليمي، شعبانيان، منظمي، نوروزي، ميرفخرايي و داورزني به بيان ديدگاه هاي خود پرداختند.
شريفزاده و خسرو ابراهيمي مليپوشان سابق تيم ملي واليبال در مسابقات آسيايي 1957 و 1966 در توكيو و بانكوك به عنوان پيشكسوتان واليبال به مجمع دعوت شده بودند.
عليرضا نادي، پوريا فياضي و فرهاد نفرزاده به عنوان اعضاي حاضر در مجمع حضور داشتند و راي خود را داخل صندوق انداختند.
براي نخستين بار، مجمع انتخاباتي يك فدراسيون در سالن واليبال فدراسيون واقع در استاديوم آزادي برگزار شد و اعضاي حاضر در فضايي كه دست كمي از سالن جلسات نداشت حاضر شدند.
پيش از شروع راي گيري پورعروجي، نوروزي و سليمي به نفع محمدرضا داورزني انصراف دادند. منظمي هم انصراف داد و اعلام كرد دليل انصرافش را بعدا اعلام ميكند.
ميترا شعبانيان به عنوان تنها كانديداي زن اين انتخابات برابري شرايط براي زنان و مردان را در اين رشته خواستار شد.
4 نفر از اعضاي مجمع پيش از اين راي خود را در پاكت سربسته به رييس مجمع داده بودند. دبير كل كميته ملي المپيك و روساي هيات واليبال استانهاي سيستان و بلوچستان، خراسان جنوبي و خوزستان در اين جلسه غايب بودند.
از 46 نفري كه حق راي داشتند 45 نفر به داورزني راي دادند و تنها يك راي ممتنع اعلام شد.
بعد از برگزاري انتخابات روساي هياتهاي مختلف به بيان ديدگاههاي خود و اعلام كمبودها و نيازهايشان پرداختند و خواستار رفع نواقص و كمبودهاي شهرستانها شدند.
شنبه|ا|8|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]