واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور: گسترش فعاليت های بين المللی دانشگاه تهران با كرسی كارآفرينی يونسكو
دبير كل كميسيون ملي يونسكو گفت: كرسي يونسكو در كارآفريني برد و نفوذ نام دانشگاه تهران را بالا برده و فعاليت هاي بين المللي اين دانشگاه را گسترده ميكند.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران حاضر در محل، محمد رضا سعيد آبادي دبير كل كميسيون ملي يونسكو در مراسم افتتاحيه كرسي يونسكو در كارآفريني كه امروز برگزار شد با بيان اينكه امروزه در دانشگاه ها در حوزه آموزش عالي 5 روند وجود دارد گفت: روند توده اي شدن تقاضا براي نظام آموزش عالي، روند متنوع شدن نظام ها، سيستم ها، روند خصوصي شدن، روند تجاري شدن و روند بين المللي دانشگاه ها از روندها به شمار ميروند.
وي در خصوص روند تجاري شدن دانشگاه ها افزود: امروزه حوزه آموزش عالي به عنوان يك كالاي عمومي نيست و به دنبال تربيت دانشجويان جهاني براي پاسخگويي به نيازهاي جهاني است.
سعيد آبادي تصريح كرد: امروزه بازيگران هم در عرصه جهاني دولت ها هستند كه روز به روز نقش آن ها كمرنگ ميشود و بر نقش بقيه از جمله سازمان هاي بين المللي و شركت هاي چند مليتي افزوده ميشود.
وي با بيان اينكه از مهمترين سازمان هايي كه در عرصه حاكميت جهاني در حال نقش آفريني هستند سازمان بين المللي يونسكو است اظهار داشت: يونسكو محلي براي تظاهر افكار است كه به دنبال هنجار سازي، مبادله اطلاعات و دستاوردها، ظرفيت سازي و تسهيل همكاري هاي بين المللي است.
سعيد آبادي گفت: ايران در زمينه كارآفريني با توجه به ظرفيت هاي ساختاري نيروي انساني و آموزش عالي كه به لحاظ كمي و كيفي بسيار پيشرفت كرده هنوز هم از بسياري كشورها عقب است.
وي خاطرنشان كرد: قطعا كرسي يونسكو برد و نفوذ نام دانشگاه تهران را بالا ميبرد و فعاليت هاي بين المللي اين دانشگاه را گسترده تر ميكند.
* كارآفريني زمينه ساز پيشرفت و توسعه اقتصادي است
در ادامه كنسو لئوويدال هماهنگي كننده مقيم سازمان ملل متحد و نماينده مقيم برنامه عمران سازمان ملل متحد راه حل براي رفع بحران هاي جهاني و بيكاري در دنيا را تكيه بر كارآفريني دانست و گفت: نوآوري در زمينه كارآفريني وسيله و ابزار مهمي براي حركت به سمت جلو است كه خود زمينه ساز اشتغال، پيشرفت و توسعه اقتصادي است.
وي افزود: كارآفريني در ايجاد اشتغال و حركت به سمت توسعه پايدار نقش بسزايي دارد.
* دانشگاه تهران به عنوان اولين دانشگاه در خاورميانه داراي دانشكده كارآفريني است
در اداتمه محمد حسن شجاعي فرد رئيس كميته ملي آموزش عالي كميسيون ملي يونسكو افزود: كرسي يونسكو در كارآفريني اولين كرسي كارآفريني در منطقه است كه در دانشگاه تهران به عنوان بزرگترين دانشگاه خاورميانه است.
وي بيان اينكه دانشگاه تهران به عنوان اولين دانشگاه خاورميانه داراي دانشكده كارآفريني است گفت: اين موضوع نشان دهنده اين است كه سيستم آموزشي ايران بر بخش هایي كه ساير كشورهاي نسبت به آن بي تفاوت هستند و كوتاهي ميكنند توجه ويژه دارد.
شجاعي فرد تصريح كرد: 3 ميليون و 800 و نود هزار دانشجو داريم كه در سطح دنيا بي نظير هستند.
* ظرفيت سازي كارآفريني براي توسعه كشور يكي از اهداف مهم است
در ادامه سيد محمد مقيمي رئيس كرسي يونسكو در كارآفريني افزود: كرسي كارآفريني به عنوان چهارمين كرسي در ايران راه اندازي شده است.
وي با بيان اينکه كرسي يك فرصت بسيار ارزشمندي است گفت: بحث كارآفريني مذهبي يكي از موضوعات جديد علمي است كه درعرصه كار آفريني مطرح ميشود.
مقيمي تصريح كرد: بايد براي تحقق شعار امسال سال جهاد اقتصادي به موضوع كارآفريني به عنوان موتور محركه توجه ويژه داشته باشيم و در تحقق اين امر كارآفرينان به عنوان جهاد گران مطرح هستند.
وي با بيان اينكه بحث ظرفيت سازي كارآفريني براي توسعه كشور و ماموريت هاي منطقه اي يكي از اهداف مهم است گفت: كارآفريني يك رشته نوپا در كشور است و ما اين تحول را بايد براساس آرمان هاي كشورمان و موضوعات متناسب با نياز منطقه دنبال كنيم.
مقیمي با اشاره به اينكه درمرحله اول نيازهاي ملي و بعد بين المللي در زمينه كارآفريني را برطرف خواهيم كرد اظهار داشت: در حوزه كارآفريني كارهاي بسياری در حال انجام است اما بايد گفت اين كارها ناهمگون و تكراري هستند و با يك هدف مشترك فعاليت نميكنند.
وي خاطر نشان كرد: ماموريت هاي آموزشي، ترويجي، مشاوره اي و تحقيقاتي به عنوان اهداف و محورهاي افتتاح اين كرسي به شمار ميروند.
1390/03/17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]