تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868117094




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

نامه انتقادی بسیج دانشجویی به ضرغامی


واضح آرشیو وب فارسی:خبر آنلاین: سیاست > احزاب و تشکل ها  - بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران در نامه ای سرگشاده به رئیس سازمان صداو سیما به گزارش خبرآنلاین،در  نامه  بسیج دانشجویی خطاب به رئیس رسانه ملی آمده است:رهبر معظم انقلاب در حکم تمدید دوران مسئولیت جنابعالی در آبان ماه سال گذشته شاخص هایی را برای تبدیل شدن این رسانه به یک رسانه فاخر مطرح کردند؛ رسانه ای که "دین وَ  اخلاق وَ امید وَ آگاهی،  بارزترین نمود آن باشد". چهار مؤلفه ای که اگر آنها را بنیان و ستون فقرات آرمان انقلاب اسلامی بدانیم سخنی به گزاف نگفته ایم.  آگاهی که جامعه را در غبار فتنه ها مصون می سازد آنگاه که بازار شایعات داغ می شود و امر مشتبه می شود، حقیقت در محاق می رود این بصیرت و آگاهی است که به همت رسانه های فرهنگ ساز حقیقت را به جامعه نشان می دهد و دشمن را ناکام می گذارد. در بخش دیگر از این نامه آمده است:براستی آیا به این اندیشیده اید که آنان که در سخت ترین شرایط برای آبادانی این مملکت کار می کنند درد شرایط سخت و دوری از خانواده را به جان می خرند و خالصانه تلاش می کنند تا چرخ های این مملکت از حرکت باز نایستد در رسانه تحت نظر شما اجر و قرب بیشتری دارند یا آن خواننده و بازیگری که در عید و غیر عید مقابل دوربین شما قرار می گیرد و با ژست های مختلف مورد تحسین قرار می گیرد؟ آیا تصور نمی کنید که این رفتار نوعی الگوسازی و شخصیت پروری در جامعه است که چه عواقب خطرناکی را می تواند به دنبال داشته باشد؟  در راستای آنچه رهبر معظم انقلاب مبنی بر پاسخگویی مسئولین بارها برآن تأکید کرده اند بسیج دانشجویی دانشکده ادبیات وعلوم انسانی دانشگاه تهران  آمادگی خود را جهت ایجاد فرصتی برای بررسی شرایط نهاد تحت نظر و پاسخگویی حضرت عالی اعلام می دارد. امیدواریم که این نامه نیز به سرنوشت نامه ها و درخواست های گذشته منجر نشود و سکوت آن مقام محترم را در پی نداشته باشد. لذا خواهشمندیم اکنون در هفتمین سال مسئولیت شما در آن نهاد، این فرصت را در اختیار دانشجویان و دانشگاهیان قرار دهید تا رو در رو با آن مسئول محترم گفتگو کنند. 




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبر آنلاین]
[مشاهده در: www.khabaronline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 269]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن