واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: فرماندار ميبد: از يك شهر محروم به قطب دوم صنعت استان تبديل شدهايم
خبرگزاري دانشجويان ايران - يزد
سرويس: شهرستانها
فرماندار ميبد به مناسبت ايام الله دهه فجر و فرا رسيدن سي امين سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي در جمع خبرنگاران دستاوردهاي سيساله نظام اسلامي و عملكرد ادارات درحال حاضر را در مقايسه با پيش از انقلاب تشريح كرد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)-منطقه يزد- محمدرضا رجايي در اين نشست با اشاره به دستاوردهاي سي ساله نظام در بخشهاي مختلف اعم از بهداشت و درمان، آموزش، ميراث فرهنگي، صنعت، عمران و آبداني اظهار كرد: عليرغم اينكه در بدو پيروزي انقلاب هميشه تحت فشار و تحرم قرار داشتيم ليكن با برنامههاي متعالي اسلام و رهبري حضرت امام خميني و مقام معظم رهبري و دولتمردان در طول سي سال بويژه دولت عدالت محور نهم شاهد توسعه و رشدخوبي درهمه زمينههاي مختلف بوديم.
وي افزود: با وجود تحريمهاي زياد در همه ابعاد امروزه در زمينههاي مختلف علمي نظير نانو تكنولوژي، سلولهاي بنيادي، چرخه سوخت هستهاي، علوم پزشكي و ديگر علوم روز جهان جزء كشورهاي اول تا هفتم دنيا محسوب ميشويم.
فرماندار ميبد با اشاره به وضعيت بهداشت و درمان گفت: تا قبل از پيروزي انقلاب اسلامي براي تامين پزشك مجور بوديم از پزشكان هندي، بنگلادشي و پاكستاني براي مداواي بيماران استفاده كنيم ولي هم اكنون شاهد وجود علوم پزشكي خاص دنيا در كشورمان هستيم.
وي در ادامه با اشاره به بحث بهداشت و درمان در شهرستا ميبد خاطرنشان كرد: در اين زمينه در هشرستان از پيشرفتهاي خوبي برخورداريم از جمله تاسيس بيمارستان 178 تختخوابي امام جعفر صادق اين شهرستان با برخورداري از امكانات و تجهيزات پيشرفته و بي نظير شامل CCU، سي تي اسكن، بخش جراحي مغز و اعصاب، بخش دياليز و روانپزشكي و نصب دستگاه MRI در سال آينده كه حاصل تلاش و زحمات مردم و مسوولين و دولتمردان در اين بخش بوده است.
رجايي همچنين با اشاره به خدمات بهداشتي و مراكز بهداشتي و درماني گفت: قبل از انقلاب تنها 4 مركز بهداشتي و درماني در شهرستان ميبد فعال بود كه هم اكنون به 7 مركز ارتقاء پيدا كرده است و شهرستان ميبد مجهز به 4 پايگاه بهداشتي، 8 خانه بهداشت،2 اورژانس 115 و يك آموزشگاه بهورزي است كه بعد از پيروزي انقلاب تاسيس شده است.
فرماندار ميبد در ادامه به تشريح دستاورهاي سي ساله ميبد در بخش آموزش و پرورش پرداخت و گفت: مقايسه عملكرد سي ساله آموزش و پروش ميبد از سال 57 تا 87 مشخص ميكند تا قبل از انقلاب تنها 30 مدرسه ابتدايي و راهنمايي درشهرستان فعاليت داشتند در صورتيكه كه اكنون اين رقم به 110 مدرسه رسيده است.
وي افزود: تا قبل از پيروزي انقلاب ميبد فاقد هنرستان مجتمع ورزشي آموزشگاهي و سالن ورزشي بود ولي اكنون شاهد حضور 10 هنرستان فعال، 2 مجتمع ورزشي آموزشگاهي و 3 سالن ورزشي در شهرستان هستيم.
وي در خصوص سالن نمازخانه و دبيرستان در ميبد گفت: در رابطه با وجود دبيرستان و سالن نمازخانه در شهرستان قبل از انقلاب 3 دبيرستان و 5 نمازخانه در شهرستان فعال بود در صورتي كه هم اكنون 23 دبيرستان و 81 نمازخانه آموزشگاهي در شهرستان وجود دارد.
فرماندار ميبد در رابطه با تعداد مراكز آموزش عالي در قبل و بعد از انقلاب بيان كرد: در بحث آموزش عالي تا قبل از انقلاب هيچ مركز آموزش عالي در شهرستان وجود نداشت در صورتيكه هم اكنون 7 مركز آموزش عالي و دو حوزه علميه در ميبد فعال است.
محمدرضا رجايي در ادامه در خصوص بخش صنعت خاطرنشان كرد: ما از يك شهر محروم با توسعه و پيشرفت بعد از پيروزي انقلاب اسلامي هم اكنون به قطب دوم صنعت استان دست يافتيم و در بخش صنعت تا قبل از انقلاب تنها يك كارخانه نساجي در ميبد فعال بود كه هم اكنون بخش صنعت در 9 گروه توليدي فعاليت ميكند.
وي افزود: صنايع امروز ميبد شامل محصولات غذايي و آشاميدني، كارخانه كاشي و سراميك، كارخانه و كارگاه توليدي بافندگي و منسوجات، كارخانه و كارگاه توليد صنايع چوبي، كارگاه و كارخانه توليد صنايع لاستيكي و پلاستيكي كارخانه توليد فرآوردههاي نفتي، كارخانه و كارگاه توليد ماشين آلات و دستگاههاي صنعتي است.
محمدرضا رجايي گفت: 25 كارخانه بزرگ و كوچك با توليد ساليانه 8 هزار و 350 تن انواع مواد غذايي و آشاميدني، 18 كارخانه توليد كاشي و سراميك با ظرفيت توليد 40 درصد از توليد كاشي و سراميك كشور با اشتغال زايي 5 هزار و 387 نفر در قالب 81 كارگاه و كارخانه، 30 كارخانه و كارگاه توليد بافندگي و منسوجات با ظرفيت توليد ساليانه 400 تخت زيلو، دو هزار و 780 تن انواع تخته فرش ماشيني، كاموا، پتو و كيف، 9 كارخانه و كارگاه توليد صنايع چوبي 60 كارگاه و كارخانه توليد صنايع لاستيكي و پلاستيكي، 2 كارخانه توليد فرآوردههاي نفتي و 15 كارخانه و كارگاه توليد ماشين آلات و دستگاههاي صنعتي در ميبد فعال هستند.
رجايي در پايان با اشاره به دستاوردهاي ميراث فرهنگي در بعد از انقلاب، گفت: ثبت 144 اثر تاريخي در فهرست آثار ملي و ثبت بافت تاريخي ميبد از دستاوردهاي ميراث بعد از انقلاب است.
انتهاي پيام
شنبه|ا|19|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]