واضح آرشیو وب فارسی:پرتال دانشگاهی کشور: اطلس ملي آموزش کشور رونمايي شد
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي: توزيع جغرافيايي مراکز آموزش عالي کشور شفاف سازي شد
دبير شوراي عالي انقلاب فرهنگي، با اشاره به رونمايي اطلس ملي آموزش کشور به عنوان سند مهم پشتيبان نقشه جامع علمي کشور، گفت: اين اطلس رونمايي شد تا سياستگذاريها در موضوع آموزش عالي کشور بر اساس شناخت واقعي انجام شود.
به گزارش خبرنگار صنفي آموزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دكتر مخبر دزفولي در مراسم رونمايي «اطلس آموزش كشور» که شب گذشته بعد از جلسه شوراي عالي انقلاب فرهنگي و با حضور رييس جمهور و تعدادي از اعضاي شوراي عالي انقلاب فرهنگي انجام شد، افزود: اين اطلس يکي از اسناد مهم کشور در تحقق نقشه جامع علمي کشور محسوب ميشود.
وي تهيه و تنظيم اين اطلس را کار مشترک شوراي عالي انقلاب فرهنگي و وزارتخانههاي علوم، تحقيقات و فناوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشکي دانست و افزود: براساس اين اطلس همه مراکز آموزش عالي، مقاطع تحصيلي، دانشجويان و هيات علمي دانشگاهها و مراکز علمي در سراسر کشور شناخته ميشوند.
مخبر دزفولي گفت: اين اطلس توزيع جغرافيايي مراکز آموزش عالي کشور را براي مسئولان شفاف ميکند.
وي با اشاره به مشکلات موجود در آموزش عالي به لحاظ تراکم بيش از اندازه بعضي از مراکز علمي در مناطق خاص و همچنين تناسب نداشتن بين رشته و برخي مناطق جغرافيايي، افزود: اطلس ملي آموزش کشور مشکلات را براي تصميمگيري آسان و توزيع مراکز علمي را بر اساس واقعيت نشان ميدهد.
مخبر دزفولي گفت: سامانه اين اطلس نيز راهاندازي شده و به روز رساني آن در دستور کار است.
سخنگوي شوراي عالي انقلاب فرهنگي همچنين، تصريح کرد: تلاش ميکنيم اسناد ديگري از نقشه جامع علمي کشور را تدوين و به مرور با حضور مسئولان رونمايي کنيم.
به گزارش ايسنا، رئيسجمهور نيز پس از رونمايي اين اطلس که به دست دكتر شريعتمداري، عضو قديمي شوراي عالي انقلاب فرهنگي انجام شد از تدوينکنندگان اين سند مهم آموزش کشور تشکر کرد.
بنابراين گزارش؛ اطلس ملي آموزش کشور در 10 دفتر جداگانه تهيه شده است که دفتر اول آن به تعريف مسائل مربوط به آموزش عالي و تبيين شاخصهاي ارزيابي توسعه آموزش عالي در کشور ميپردازد.
دفتر دوم اين اطلس وضعيت دانشگاه آزاد اسلامي را که حدودا 46 درصد دانشجويان کشور را در سال تحصيل 87-88 در بر داشت، در دو فصل به طراحي و ترسيم پراکندگي مراکز و موسسات آموزش عالي تحت پوشش اين دانشگاه و طراحي و ترسيم نقشههاي پراکندگي آن در مقياس استان و شهرستان براي دانشجويان و اعضاي علمي ميپردازد.
دفتر سوم اين اطلس مربوط به دانشگاه پيام نور، دفترچهارم آن مربوط به دانشگاه جامع علمي کاربردي، دفتر پنجم مربوط به مراکز و موسسات آموزش عالي دولتي و مستقل تحت پوشش وزارت علوم، دفتر ششم آن مربوط به مراکز و موسسات اموزش عالي دولتي تحت پوشش وزارت بهداشت، دفتر هفتم آن مربوط به دانشگاههاي تحت پوشش ساير دانشگاههاي دولتي و دفتر هشتم دانشگاههاي تحت پوشش دستگاههاي اجرايي است.
تحليل تجمعي و نتيجهگيري وضعيت موجود در آموزش عالي کشور دفتر نهم اين اطلس است و دفتر دهم آن نيز به ترسيم الگوي مناسب آموزش عالي کشور ميپردازد.
1389/05/28
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پرتال دانشگاهی کشور]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 165]