تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 29 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):خداوند متعال، به بنده‏اش در هر روز نصيحتى عرضه مى‏كند، كه اگر بپذيرد، خوشبخت و ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1831085327




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

جنگ با ايران چگونه خواهد بود؟


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: جنگ با ايران چگونه خواهد بود؟
پايگاه تحليلي آمريكايي معتقد است رويارويي نظامي "ايران" و "آمريكا" ممكن است منجر به شعله‌ور شدن آتش جنگ جهاني سوم شود و سراسر جهان را تحت‌الشعاع خود قرار دهد.


به گزارش سرويس وب گردي باشگاه خبرنگاران، پايگاه تحليلي ضد جنگ "آنتي وار" در گزارشي به قلم "فيليپ جرالدي" مي‌نويسد: در ماه سپتامبر 2007، براي آنتي وار مقاله‌اي با موضوع "جنگ جهاني سوم چگونه خواهد بود" نوشتم. در اين مقاله پيش‌بيني شده بود كه اگر در مرز "ايران" و "عراق" ميان نيروهاي آمريكايي و ايراني درگيري ايجاد شود، اين درگيري به چالشي بين‌المللي مبدل خواهد شد و اين همان موضوعي است كه بارها در رسانه‌هاي اصلي مورد بحث قرارگرفته بود.

اگرچه ارتش آمريكا امروزه عمليات نظامي خود را با به كارگيري پهپادها عليه كشورهاي ديگر گسترش داده و از بابت تلفات به نيروهاي خودي هيچ گونه نگراني ندارد، خوشحالم اعلام كنم كه هنوز هيچ جنگي ميان ايران و آمريكا روي نداده است. از آنجايي ‌كه مسائل ژئوپوليتيك ديگري را كه در مقاله 2007 ذكر شده است نيز تغيير كرده است، به اين نتيجه رسيدم كه در اين باب مقاله‌اي ديگر به رشته تحرير درآورم.

"اوباما" عامل اصلي خصومت با ايران
واضح است كه مانند مقاله‌اي كه در سال 2007 منتشر شد، اين بار نيز "ايران" موضوع مورد بحث در اين مقاله است. گرچه باراك اوباما مدعي شده است كه علي رغم تلاش‌هاي بسيار براي گفتگو با ايرانيان، موفق به اين كار نشده است، ليكن در عمل تمام تلاش ايرانيان براي آغاز گفتگو را رد كرده است و هيچ تمايلي براي مذاكره در هر سطحي را از خود نشان نمي‌دهد.

در اين ميان، كنگره نيز از هرگونه ارتباط ميان ديپلمات‌هاي دو كشور ممانعت به عمل مي‌آورد. از طرف ديگر، اگرچه ايران هيچ نوع رفتار مخاصمه آميزي از خود نشان نداده است ليكن تحريم‌هايي كه اخيرا عليه سيستم بانكي ايران وضع شده است را مي‌توان به مثابه اعلان جنگ تفسير كرد. علاوه بر اين، ممكن است در مورد صادرات منابع انرژي ايران نيز تحريم‌هايي اعمال شود، كه اين خود اقتصاد ايران را فلج خواهد كرد. دولت ايران خود را ملزم مي‌داند كه به ملتش نشان دهد كه براي فائق آمدن بر اين شرايط در صدد راه چاره است. يكي از اين راه‌ها ممكن است رويارويي با نيروي دريايي آمريكا باشد كه نتايج ناخوشايندي به دنبال خواهد داشت.

با اين تفاسير و با فرض عدم تسليم ايران رويارويي ميان ايران و آمريكا جالب خواهد بود. داستان اينگونه آغاز خواهد شد:
ايرانيان تا پاي جان از آب‌هاي سرزميني خود صيانت خواهند كرد
ممكن است شناور كوچك ارتش ايران به عنوان پديده‌اي كوچك منجر به آغاز جنگ شود. گرچه تنگه هرمز آبراهي بين‌المللي محسوب مي‌شود، ليكن ايرانيان مدعي آنند كه نيمي از اين تنگه در آب‌هاي سرزميني آنان قرارگرفته است. تهران در پاسخ به اين تحريم‌هاي سخت اعلام كرده است كه خود تعيين‌كننده كشورهايي است كه اجازه عبور از اين تنگه را دارند و به كشتي‌هاي جنگي آمريكايي اجازه عبور نخواهد داد.

ناو "يواس‌اس اينگراهام" كه در حوالي بندر بوشهر در حال گشت‌زني است با شناور مسلح ايراني روبرو شده و از جانب آن دستور توقف مي‌گيرد ولي از پذيرش آن امتناع مي‌ورزد. فرمانده ايراني بدون توجه به اين كه موظف است در صورت رويارويي با شناورهاي آمريكايي فورا اقدام به عقب نشيني كند، با استفاده از نارنجك‌هاي هدايت شونده موشكي بر روي ناو آمريكا آتش مي‌گشايد. اين ناو نيز بلافاصله با به كارگيري توپخانه سنگين، شناور ايراني را منهدم مي‌كند. در پي اين تبادل آتش تمامي سرنشينان شناور ايراني و دو تن از ملوانان آمريكايي كشته و چهار تن از آمريكائيان زخمي مي‌شوند.

اسرائيل به دنبال درگيري با ايران
پس از اين حادثه، جنگنده‌هاي نيروي هوايي آمريكا از ناو هواپيمابر "جان سي استينس" به پرواز درآمده و بندري كه شناور از آن اعزام شده را ويران مي‌كنند. در اين بين باراك اوباما كنفرانسي خبري ترتيب داده و در آن رسما به ايران اعلان جنگ مي‌كند. اوباما اظهار مي‌كند براي حمايت از نيروهاي خود در منطقه از هيچ كوششي فروگذار نخواهد كرد. در اين ميان شوراي امنيت سازمان ملل در نشستي فوق‌العاده آمريكا را ملزم به خويشتن‌داري مي‌كند. در راي گيري اين نشست تنها پاسخ واشنگتن به اين درخواست منفي است (نتيجه رأي‌گيري هفده به يك اعلام مي‌شود). از سوي ديگر در مجمع عمومي تنها آمريكا، اسرائيل، كاستاريكا‌ و ميكرونزي خواستار عمليات نظامي عليه ايران مي‌شوند.

اسرائيل تنها حامي آمريكا در نبرد با ايران
آمريكا عملا تنها است و با بالا گرفتن آتش جنگ اسرائيل از شرايط سود جسته و تاسيسات اتمي ايران را مورد هدف قرار مي‌دهد. سايت اتمي بوشهر كه اخيرا تكميل شده ويران مي‌شود و سيزده تن از مهندسان روسي مستقر در آن كشته مي‌شوند. ساختمان‌هاي سايت تحقيقات هسته‌اي نطنز با خاك يكسان مي‌شوند. سامانه دفاع هوايي ايران كه از سوي روسيه تامين شده، شش فروند از هواپيماهاي اسرائيلي را منهدم مي‌سازد. گرچه اسرائيل واشنگتن را در جريان حمله خود قرار نداده، اما آمريكايي‌ها با استفاده از سامانه‌هاي راداري خود از وجود چيزي در آسمان مطلع هستند ولي اقدامي در راستاي توقف حمله اسرائيل انجام نمي‌دهند و نيروي هوايي اسرائيل با استفاده از حريم هوايي بي‌دفاع عراق خود را به اهداف مورد نظر در خاك ايران مي رساند.

حمايت بي چون و چراي كنگره از اسرائيل
كنگره و رسانه‌ها به حمايت از اسرائيل برخاسته و خواستار جنگ مي‌شوند. مجلس نمايندگان در پاسخ به درخواست كاخ سفيد بودجه اين حمله را تصويب مي‌كند. بودجه مشابهي نيز در "سنا" تصويب مي‌شود. در ابتدا اوباما دچار ترديد است اما در نهايت نسبت به حمله به ارتش ايران مراكز هسته‌اي و به خصوص محل استقرار "سپاه" دستوراتي را صادر مي‌كند.

تنها در چند روز نخست جنگ، برتري نيروهاي دريايي و هوايي آمريكا منجر به انهدام پايگاه‌هاي نيروي هوايي، دريايي و نظامي ايران مي‌شود. تسهيلات سپاه و سايت‌هاي تحقيقات هسته‌اي ايران نابود مي‌شوند. در ادامه آمريكا به اين حملات بسنده نكرده و با به كارگيري بمب‌هاي 30000 پوندي كه قادر به نفوذ در عمق هستند، آزمايشگاه‌هاي زيرزميني و مراكز پردازش ايران را مورد هدف قرار مي‌دهد. اگرچه اين سلاح‌هاي هوشمند براي تخريب مراكز ارتباطات، فرماندهي و كنترل تسهيلات به كار برده مي‌شوند و مراكز غير نظامي را هدف قرار نمي‌دهند، ليكن به دليل نزديكي اهداف هسته‌اي با شهرهاي بزرگ و كوچك، تلفات چشم‌گير غير نظاميان دور از انتظار نيست. زيرساخت‌هايي از جمله پل‌ها، جاده‌ها، مراكز توليد انرژي نزديك به تاسيسات اتمي و نظامي نيز هدف قرار خواهند گرفت.

پاسخ كوبنده ايران به متجاوزان
وقفه‌اي در حملات ايجاد مي‌شود، ايران از اين وقفه استفاده كرده و پاسخ مي‌دهد. با توجه به اينكه ايران براي آماده سازي ده سال فرصت داشته است، تهران موفق شده است بسياري از تاسيسات اتمي خود را مخفي سازد تا به اين وسيله از تخريب تعداد زيادي از آنان پيشگيري كند. ناو هواپيما بر يواس‌اس كه در درياي عمان مشغول فعاليت است به وسيله موشك رادار گريز مورد هدف قرار مي‌گيرد. اين ناو به سمت بحرين عقب نشيني مي‌نمايد. سه شناور پشتيبان ديگر نيز به واسطه حملات انتحاري نيروي سپاه آسيب جدي مي‌بينند.

حمله اسرائيل به لبنان و سوريه
در "بيروت"، تحت حمايت ايران شوراهايي روي مي‌دهد. همزمان در جنوب لبنان،‌ "حزب الله" موشك‌هايي را به سمت اسرائيل شليك كرده و در پي آن صدها تن از اسرائيليان كشته مي‌شوند. اسرائيل در پاسخ سوريه و لبنان را بمباران مي‌كند. موشك‌هاي ارتقا يافته شهاب 3 نيز به اسرائيل حمله كرده و غير نظاميان بيشتري كشته مي‌شوند. در ادامه اسرائيل نيروهاي دفاعي خود را به مرزهاي شمالي گسيل مي‌كند. در اين اثنا،‌ سوريه و لبنان نيروهاي خود را به منطقه اعزام مي‌كنند. سفارت آمريكا نيز در بغداد مورد حمله قرار مي‌گيرد. آمريكا از دولت عراق درخواست كمك مي‌كند، با اين حال، "نوري المالكي" نخست وزير عراق اعلام مي‌دارد كه اوضاع خارج از كنترل اوست. بسياري از مردم در تظاهرات خياباني، خواستار حمايت عراق از ايران مي‌شوند.

به خطر افتادن منافع آمريكا و متحدانش پس از رويارويي با ايران
شيعيان حامي ايران به تاسيسات نفتي شرق عربستان سعودي نفوذ كرده و اقدام به خرابكاري مي‌كنند. صدها تن از اين خرابكاران هدف گلوله نيروهاي سعودي قرار گرفته و كشته مي‌شوند. نفت‌كشي در خارج از آب‌هاي كويت هدف موشك‌هاي كروز چيني قرار مي‌گيرد و براي جلوگيري از غرق شدن به سمت مناطق كم عمق حركت كرده و به گل مي‌نشيند. دفاتر بيمه‌اي "لويد" لندن از پرداخت حق بيمه خودداري كرده و دليل خود را عدم پوشش بيمه‌اي در زمان جنگ اعلام مي‌دارند. صدور نفت از منطقه كاملا متوقف و بهاي نفت خام به 300 دلار در هر بشكه مي‌رسد. سهام بورس "وال‌استريت" به پايين‌ترين حد خود در 20 سال گذشته مي‌رسد و شاخص "داو جونزگ بيش از 900 واحد سقوط مي‌كند.

ناتواني آمريكا در پيش برد اهداف نبرد با ايران و رد آتش بس از سوي ايران
آمريكا به ايران پيشنهاد آتش بس مي‌دهد، ليكن ايران از پذيرش اين پيشنهاد سر باز مي‌زند. دو روز بعد "حامد كرزاي" رئيس جمهور افغانستان ترور مي‌شود. پاكستان در اين درگيري‌ها اعلام بي‌طرفي كرده و از آمريكا مي‌خواهد كاركنان خود را به 50 درصد كاهش دهد كه رئيس سيا و قائم مقام وي از جمله اين افراد اخراجي از پاكستان هستند. همزمان پاكستان مرز خود را با افغانستان مسدود كرده و نيروهاي ناتو مجبور به تخليه افغانستان مي‌شوند و بسياري از سلاح‌هاي سنگين خود را نيز در افغانستان رها مي‌كنند.

اعلام بي‌طرفي "عربستان" و برخي از كشورهاي حاشيه"خليج فارس"
در اين خلأ قدرت، نيروهاي ناتو به سمت پايگاه‌هاي خود عقب نشيني مي‌كنند و در نتيجه شبه نظاميان طالبان بخش اعظمي از كابل و قندهار را به تصرف خود در مي‌آورند. مزار شريف كه عمده ساكنان آن را شيعيان تشكيل مي‌دهند، خود را جزء خاك ايران معرفي مي‌كند.

همزمان دولت در بيروت استعفا كرده و حزب‌الله دولت جديدي را تشكيل مي‌دهد. موشك‌هاي ايراني نيز تاسيسات نفتي شرق عربستان را هدف قرار مي‌دهند. در پي اين حملات عربستان، كويت و امارات»اعلام بي‌طرفي مي‌كنند. در مصر، مردم با تجمع در صنعا خواستار حمايت از برادران عرب خود در لبنان مي‌شوند. كويت در كمپ دوحه اجازه استفاده از نيروها و تجهيزات خود را عليه ايران نمي‌دهد. با پيروزي شيعيان در بحرين، ناوگان پنجم دريايي آمريكا مجبور به ترك منطقه مي‌شود. در پي اين حوادث، شاخص "داو جونز" 1000 واحد ديگر نيز سقوط مي‌كند.

جهان در آستانه نبرد هسته‌اي
تلاش آمريكا بر اين است تا چين و روسيه بين آمريكا و ايران ميانجي شده و ايران را نسبت به پايان نبرد متقاعد كنند، اما آنان با پذيرش اين ميانجي گري مخالفت مي كنند. در اين حين حملات انتحاري بسياري در لندن، واشنگتن، نيويورك و لس‌آنجلس انجام شده و منجر به ايجاد وحشت عمومي مي‌شود. آمريكا تهديد مي‌كند كه در صورت عدم تسليم ايران از سلاح اتمي استفاده خواهد كرد. در پي اين اعلان، پاكستان، هندوستان و اسرائيل تجهيزات هسته‌اي خود را به حالت آماده باش قرار مي‌دهند. وضعيت در چين و روسيه به سطح هشدار مي‌رسد.

ايرانيان هرگز تسليم نخواهند شد
ايران از پذيرش شكست سر باز زده و ملت آن به حمايت از حكومت خود مي‌پردازند. مردم آمريكا از دولت خود مي‌خواهند كه كاري انجام دهد. به دليل بسته بودن تنگه هرمز قيمت نفت به سير صعودي خود ادامه داده و دسترسي به فرآورده‌هاي نفتي در هاله‌اي از ابهام قرار مي‌گيرد. كشتي آمريكايي ديگري نيز به واسطه حملات انتحاري شديدا آسيب مي‌بيند. سفارت‌هاي آمريكا در سراسر منطقه مورد حمله قرار مي‌گيرند. در داكا، مينوانا، كوالالامپور و جاكارتا تظاهرات‌هاي ضد آمريكايي به وقوع مي‌پيوندد. در كراچي پاكستان» ژنرال مشاور آمريكايي اخراج مي‌شود. به واسطه حملات گارد تفنگداران پاكستاني، 40 تن از نيروهاي آمريكايي كشته مي‌شوند.

سقوط كابينه رژيم صهيونيستي و ناتواني آن در جلوگيري از حملات موشكي حزب الله
گرچه حملات جديدي صورت نمي‌گيرد، ليكن ترس از تروريسم بر تعدادي از شهرهاي آمريكا كه در معرض هشدار امنيتي هستند، سايه افكنده است و پروازهاي محلي تا 50 درصد كاهش مي يابد. در راستاي پيشگيري از حملات تروريستي، تعداد بسياري از رهبران مسلمانان آمريكا دستگير مي‌شوند.

تحت مفاد قانون كميسيون نظامي و قانون اختيار دفاع ملي مصوب 2012، برخي از فعالان ضد جنگ در زندان‌هاي نظامي بازداشت مي‌شوند. در اين بين، حملات هوايي اسرائيل به لبنان و سوريه صدمات بسياري را به غير نظاميان وارد مي‌كند ولي باز هم رژيم صهيونيستي قادر به جلوگيري از ادامه حملات موشكي به اسرائيل نيست.

در ادامه، كابينه اسرائيل سقوط مي‌كند و رژيم جناح راست افراطي به رهبري "ليبرمن" وزير اسبق امور خارجه به روي كار مي‌آيد. شورش‌ها در كرانه باختري و نوار غزه اوضاع را به هم ريخته و محمود عباس رئيس تشكيلات خودگران را مجبور به كناره گيري و فرار به پاريس مي‌كند. حماس دولت موقت تشكيل مي‌دهد. از سوي ديگر، هند، پاكستان را تهديد مي‌كند كه در صورت وجود هرگونه شبهه در مورد زرادخانه‌هاي هسته‌اي پاكستان اين كشور را هدف قرار خواهد داد.

بمباران اتمي ايران آخرين تير تركش آمريكايي‌ها
آمريكا مركز اصلي تحقيقات هسته‌اي ايران را در نطنز هدف بمب‌هاي نيتروژني قرار مي‌دهد كه اين مراكز سابقا به سوي واشنگتن و اسرائيل بمباران و تخريب شده‌اند. آمريكا اعلام مي‌كند كه در صورت ادامه مقاومت ايران مجددا اقدام به بمباران خواهد كرد. ايران موج ديگري از حملات موشكي خود عليه كشتي‌هاي آمريكايي را آغاز مي‌كند. از سوي ديگر، روسيه و چين نيروهاي هسته‌اي خود را در حالت آماده باش كامل نگه مي‌دارند. شبه نظاميان پاكستان نيز با كمك نيروهاي تند رو نفوذي خود در بدنه ارتش و سازمان اطلاعات، دولت را به دست مي‌گيرند. در اين هنگام، هند تاسيسات هسته‌اي پاكستان در "وا" و "مولتان" را هدف قرار مي‌دهد. با اين وجود، پاكستان با استفاده از كاميون تعدادي از كلاهك‌هاي اتمي خود را نجات داده و به دهلي نو حمله مي‌كند؛ و بدين گونه، درگيري كوچك ميان نيروهاي ايران و آمريكا در خليج فارس منجر به آغاز جنگ جهاني سوم خواهد شد./س

منبع: فارس

شنبه|ا|1|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 89]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن