واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: به همت گروهي از دانشجويان؛ سايت «علوم اجتماعي اسلامي ايراني» راه اندازي شد
سايت «علوم اجتماعي اسلامي ايراني» به آدرس http://www.ejtemaee.ir توسط جمعي از فارغ التحصيلان و دانشجويان تحصيلات تكميلي اين رشته راه اندازي شد.
به گزارش خبرنگار علمي «خبرگزاري دانشجو»؛ مسئله اسلامي سازي علوم امري است كه در سال هاي اخير از جانب گروه هاي مختلف مورد توجه قرار گرفته و بدين واسطه شاهد اقداماتي در اين زمينه در حوزه هاي تخصصي چون اقتصاد، روانشناسي و... مي باشيم.
اما يكي از رشته هايي كه مسئله اسلامي كردن در آن نمود بيشتري داشته است رشته هاي مربوط به علوم اجتماعي است كه به نظر مي رسد در شرايط حال حاضر كشور اساتيد و دانشجويان آن در اين حوزه به گونه اي فعال تر عمل مي كنند كه در اين ميان نام اساتيد سرشناسي چون دكتر حسين كچويان، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي و استاد دانشگاه تهران؛ دكتر ابراهيم فياض، عضو هيئت علمي گروه انسان شناسي دانشگاه تهران؛ دكتر شجاعي زند، عضو هيئت علمي دانشگاه تربيت مدرس؛ حجت الاسلام دكتر حميد پارسانيا، عضو شوراي عالي انقلاب فرهنگي و استاد دانشگاه تهران و... به چشم مي خورند.
در حالي كه هفته گذشته اولين شماره جديد از كتاب ماه علوم اجتماعي كه دچار تغييرات مديريتي شده و به تازگي مسئوليت آن به دكتر كچويان سپرده شده است، منتشر شد، شاهديم به تازگي نيز سايت «علوم اجتماعي اسلامي ايراني» به آدرس http://www.ejtemaee.ir توسط جمعي از فارغ التحصيلان و دانشجويان تحصيلات تكميلي اين رشته شروع به كار كرد. اين سايت در پاسخ به مطالبات جامعه و نياز جوامع علمي و تحقيقاتي به رويكرد بومي و اسلامي در رشته علوم اجتماعي ايجاد شد.
هدف موسسان اين سايت تقويت دانش اجتماعي اسلامي ايراني(بومي) و نقد علوم اجتماعي غربي و سكولار مي باشد. اين كار در سه حوزه توليد، انتشار و ترويج و كاربرد دنبال مي شود. يكي ديگر از اهداف مهم سايت گسترش كمي و كيفي ارتباطات و تعاملات علاقه مندان، محققان، اساتيد و دانشجويان اين رشته است.
اين سايت با دو رويكرد ذيل فعاليت مي كند:
الف- رويكرد دانشگاهي و تخصصي: تقويت وجوه علمي و دانشگاهي علوم اجتماعي بومي و اسلامي
ب- رويكرد كاربردي و مردمي: تقويت وجوه كاربردي علوم اجتماعي بومي اسلامي براي استفاده زندگي مردم و حل مشكلات و مسائل اجتماعي و فرهنگي در سطح جامعه
در حال حاضر اين سايت داراي حدود صدوپنجاه مطلب در بخشهاي گوناگون مي باشد. اين سايت به صورت هفتگي به روز مي شود و در اول هر هفته مطالب جديد قابل استفاده مي باشد.
مقالات و يادداشت ها، گفتار روز(سرمقاله)، اخبار و گزارش، مصاحبه و مناظره، معرفي پژوهشگاه ها، مراكز و گروههاي تحقيقاتي، معرفي اساتيد و صاحبنظران، معرفي و نقد كتاب و پايان نامه، پرونده هاي موضوعي، عكس و صوت و .. از بخش هاي مختلف اين سايت است.
همچنين مطالب اين سايت در موضوعات فلسفه علوم اجتماعي، مسائل اجتماعي ايران، علوم اجتماعي در آيات و روايات، انديشه اجتماعي متفكران مسلمان و نقد علوم اجتماعي دسته بندي شده اند.
بعلاوه در همين راستا گروه اينترنتي علوم اجتماعي اسلامي ايجاد شده است كه آدرس اينترنتي آن http://groups.google.com/group/islamicsocialstudies مي باشد.
اعضاي علاقه مند به عضويت مي توانند در سايت عضو شده و مقالات، يادداشت ها، عكس ها و .. خود و ديگران را براي انتشار ارسال كنند.
خاطرنشان مي شود، موسسان اين سايت گروهي از دانشجويان كارشناسي ارشد و دكترا رشته هاي جامعه شناسي دانشگاه هاي تهران، علامه، شهيد بهشتي، شاهد و... هستند.
لازم به ذكر است، مراسم افتتاح رسمي اين سايت در نيمه بهمن ماه سال جاري و در دانشكده علوم اجتماعي دانشگاه تهران و با حضور اساتيد اين رشته برگزار مي شود.
شنبه|ا|1|ا|بهمن|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 223]