تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 28 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):سه چيز است كه اگر مردم آثار آن را مى‏دانستند، به جهت حريص بودن به خير و بركتى ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1816350217




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

گزارش فارس از نشست بررسي سه دهه ادبيات داستاني انقلاب؛محمودزاده: ادبيات انقلاب براي ماندگاري نياز به زمان دارد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از نشست بررسي سه دهه ادبيات داستاني انقلاب؛محمودزاده: ادبيات انقلاب براي ماندگاري نياز به زمان دارد
خبرگزاري فارس: نصرت الله محمودزاده گفت: ادبيات انقلابي كه ماندگار شود نياز به زمان دارد. دليل اصلي آن غفلتي است كه اهل قلم داشته است و براي اين ادبيات وقت صرف نكردند.


به گزارش خبرنگار فارس، دويست و چهل و هشتمين نشست سراي اهل قلم با بررسي سه دهه ادبيات داستاني انقلاب و با حضور علي‌الله سليمي، احمد شاكري، مجتبي حبيبي و نصرت‌الله محمودزاده برگزار شد.
نصرت الله محمودزاده در اين نشست در مورد ادبيات انقلاب گفت: هميشه مخالف ورود به اين مباحث بودم چرا كه بايد قضاوت كنيم كه ما موضوعي بنام ادبيات داستاني انقلاب داريم يا نه؟ اگر پاسخ مثبت است بايد گفت به كدام اعتبار؟
وي گفت: بايد انديشيد اگر جلال آل‌احمد زنده مي‌بود هشت سال جنگ و چند سال پس از جنگ را چه مي‌كرد؟ آيا باز هم مدير مدرسه را مي‌نوشت؟ يا وقايع را بدون در نظر گرفتن حذف و اضافات حاكم در جامعه مطرح مي‌كرد.
وي ادامه داد: اگر جاي ويكتور هوگو با تولستوي را عوض مي‌كرديم يعني به لحاظ زمان و تحولاتي كه در جامعه آنها رخ داد و افكار و مسائل دروني كه يك نويسنده در طول زندگي در جامعه طي مي‌كند، به سن كمال مي‌رسد و نهايتا تبديل به اثري مي‌شود كه اثر ماندگاري است، چه اتفاقي مي‌افتاد؟
وي ضمن اشاره به نكته قبل گفت: آيا اگر اين اتفاق مي‌افتاد باز هم جنگ و صلح را در ادبيات داشتيم چرا كه هر دو اين ها جزو ادبيات انقلاب هستند.
محمود زاده افزود:آيا نياز آنهم دو نياز آنهم نياز جامعه، آنهم دو جامعه (فعل و آينده) آنهم دو جامعه آينده دراز مدت و كوتاه مدت) و نياز خود نويسنده احساسي كه از جامعه مي‌كند(نياز حال و آينده) آيا اينها در نقطه اي تلاقي مي‌كنند كه بگويند در جامعه‌اي زندگي مي‌كنيم كه بايد ادبيات ما اين كار را كند؟
وي تصريح كرد: بررسي اينكه ما ادبيات انقلاب داريم يا نه و يا ادبيات چيست؟ بايد گفت: ادبيات انقلابي كه ماندگار شود نياز به زمان دارد. دليل اصلي آن غفلتي بود كه اهل قلم داشته است و براي اين ادبيات وقت صرف نكردند.
اين نويسنده افزود: جنگ تحميلي ناخودآگاه انقلاب را از اذهان خارج كرد و يك مسئله مهمتر از انقلاب يعني جنگ جايگزين آن شد البته با مطالب و آثار فراوان كه شاهد هستيم.
اين منتقد گفت: ادبيات هر نسلي را بايد خود آن نسل پايه گذاري كند و اين غفلت هر روز بيشتر ادبيات را تهديد مي‌كند.
وي تاكيد كرد: ادبيات داستاني و رمان يعني يك چيزي كه حاصل ايده نويسنده باشد.
محمودزاده گفت: ما در اين مباحث، در ادبيات، داستان، رمان كمتر فكر كرده‌ايم و به همين خاطر است كه جاي خالي آل احمد نمايان است.
وي تصريح كرد: وزن عصر انقلاب نسبت به ادبياتي كه نشسته است بسيار نامتقارن است و بايد بگوييم زود است قضاوت كنيم كه آيا ادبيات انقلاب داريم يا نه.
محمودزاده گفت: اگر نگاه كنيم وزن بين ادبيات پياده شده در كشور و وزن جامعه‌اي كه بستر ايجاد ادبيات است وزن نا متقارني است.
/انتهاي پيام/

سه|ا|شنبه|ا|22|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 173]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن