محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1831319907
بانك ملت براي بورسيها معرفي شد « زنگهاي تحول به صدا در ميآيند» 30 بهمن طلسم واگذاري سهام اولين بانك دولتي شكسته ميشود
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: بانك ملت براي بورسيها معرفي شد « زنگهاي تحول به صدا در ميآيند» 30 بهمن طلسم واگذاري سهام اولين بانك دولتي شكسته ميشود
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: بورس
داستان دنباله دار ورود اولين بانك دولتي به بورس پس از دو سال بالاخره وارد مرحله حساس و پرماجراي خود شد تا آنجا كه پس از دو سال وعده وعيد براي عرضه سهام بانك ملت و آماده سازي اين بانك براي ورود به بورس، سرانجام در روز چهارشنبه 23 بهمن ماه جلسه معارفه اين شركت با حضور وزير امور اقتصادي و دارايي، مديرعامل بانك ملت، رييس سازمان خصوصيسازي و فعالان بازار سرمايه در مركز همايشهاي صدا و سيما برگزار شد تا در نهايت اين بانك بر اساس زمان تعيين شده در30 بهمن ماه كشف قيمت شده و بر روي تابلوي بورس عرض اندام كند.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اين جلسه در حالي برگزار شد كه وزير اقتصاد معتقد است كه با عرضه سهام بانك ملت زنگهاي تحول به صدا در خواهند آمد.
دكتر سيد شمسالدين حسيني گفت: امروز اقتصاد كشور تلاش بزرگي را آغاز كرده است و قانون سياستهاي اصل 44 كه در شش ماه گذشته به وزارت اقتصاد ابلاغ شد پيامآور تحولات بنيادي در اقتصاد ايران است.
وي افزود: همانطور كه مقام معظم رهبري با كارگزاران نظام مطرح كردند هدف اصلي اجراي سياستهاي كلي اصل 44 هم تراز كردن عملكرد اقتصاد ايران با ظرفيتها پيشرفتها، تكنولوژي، فناوري و سياست بينالمللي است. بنابراين اجراي اصل 44 به منظور بهبود عملكرد اقتصاد ايران براي رسيدن به اهدافي چون رشد و شكوفايي و عدالت است و از پيامهاي اصلي آن سپردن امور اجرايي اقتصادي به دست مردم است.
وي با بيان اينكه سپردن امور خطير به دست مردم و افزايش سهم بخش غير دولتي اعم از خصوصي و تعاوني از دو مسير در اين سياستها پيشبيني شده است خاطرنشان كرد: يك مسير تعيين شده تجويز و اجازه به بخش خصوصي در حوزههايي است كه در صدر اصل 44 قانون اساسي ذكر شده است كه درساليان گذشته بر اساس برداشتهاي اوليه از اصل 44 و اتفاقاتي كه ناخواسته در ايران افتاد از آن محروم شد كه بانكداري يكي از اين عرصههاست و بخش غير دولتي اجازه فعاليت در آن را نداشت. لذا يكي از مسيرها در جهت تقويت بخش خصوصي در صنعت بانكداري با ابلاغ سياستهاي اصل 44 آغاز شد.
وي با اشاره به اينكه بانكهاي خصوصي 25 درصد سهم در صنعت بانكداري را در اختيار دارند و با سرعت قابل توجه قبل از واگذاري بانكهاي دولتي، حركت كردند مسير دوم را مورد توجه قرار داد و عنوان كرد: مسير ديگر در اين راستا توسعه فعاليتهاي بخش غير دولتي از جمله واگذاري و فروش بنگاههاي دولتي است . بنابراين امروز به استقبال اولين عرضه بانك دولتي به بخش غير دولتي و خصوصي خواهيم رفت.
حسيني با بيان اينكه ملت به عنوان اولين بانكي است كه در آينده خصوصي وارد ميشود مزيتهاي آن را مورد توجه و اعلام كرد: بانك ملت بانكي است پيشرو كه به رغم سودآوري و شفافيت در عرصههايي چون بانكداري الكترونيك خوش درخشيده است و در ارائه خدمات نوين در عرصه بانكداري توجه و نگاهها را به خود جلب كرده است.
لبخند اولين بانك دولتي به بخش خصوصي
وي افزود: بانك ملت بعد از بانك ملي بزرگترين بانك دولتي است كه بالغ بر 23 درصد بانكهاي تجاري و 14 درصد كل صنعت بانكداري را در اختيار دارد. كه با پيوستن ملت به جرگه بانكهاي خصوصي سهم بخش صنعت از بانكداري ايران به 40 درصد ميرسد و در عرصه بانكهاي تجاري به 50درصد ميرسد كه اين حكايت از تحولي عظيم در بانكداري كشور را دارد.
وزير اقتصاد در ادامه با بيان اينكه آمادهسازي و فراهم كردن شرايط لازم براي عرضه نهادهاي مالي چون بانك بسيار حساس است اضافه كرد: از سال 85 تا امروز بالغ بر 10 هزار نفر ساعت كار در دست آماده سازي براي آمادهسازي حقوقي، مالي و انساني صنعت بانكداري از جمله ملت صورت گرفته است. تا امروز بتوانيم اجازه شركت بورس را براي حضور بانك ملت دريافت كنيم.
وزير اقتصاد در ادامه همايش معرفي بانك ملت عنوان كرد: آنچه كه در چند روز آينده اتفاق ميافتد برگي از تحول در اقتصاد ايران و تحول درنظام بانكي است و با عرضه بانك ملت در بورس يكي ديگر از زنگهاي تحول به صدا درميآيد و امروز اين بانك به بخش خصوصي لبخند ميزند.
وي در ادامه مزيتهاي بانك ملت اظهار كرد: بانك ملت سودآور، شفاف و با استحكام عمل كرده و اگرچه امروز به دست بخش خصوصي سپرده ميشود ولي همچنان از سودآوري و استحكام آن حمايت ميكنيم و مطمئنيم در فضاي جديد به صورت سودآور عمل خواهد كرد.
حسيني تصريح كرد: ماهها و سال آينده سالي است كه گشايش و تسهيلات زيادي در صنعت بانكداري ايران به وجود آمده و بانكهايي كه فعاليت ميكنند فرصت بيشتري براي سودآوري در اختيار دارند و آنهايي كه در بانك ملت سرمايهگذاري ميكنند به سرمايههاي خود اضافه ميكنند.
وي افزود: ملت مانند ساير بانكها داراي استحكام زيادي است و هيچ ريسك مشابه آنكه در بانكهاي دنيا اتفاق افتاد در صنعت بانكداري ايران وجود ندارد بنابراين كتماني در بانك ملت وجود نداشته و در خدمت سرمايهگذاران قرار دارد.
رشـد متغيـرهـاي بورسي
بانكهاي تجارت و صادرات در مرحله بعدي واگذاري
آمادگي سهام بيمه البرز، دانا و آسيا براي عرضه در بورس
به گزارش ايسنا، حسيني در حاشيه مراسم معارفه بانك ملت قبل از عرضه سهام در بورس، در جمع خبرنگاران نيز گفت: هماكنون سهام برخي از شركتهاي دولتي آماده واگذاري به بخش خصوصي است ولي ميزان عرضه اين سهام به وضعيت بازار بستگي دارد.
حسيني در ادامه از آمادگي سهام بيمه البرز، دانا و آسيا براي عرضه در بورس خبر داد و افزود: در حال حاضر شركتهاي بيمه مشغول انجام برنامههاي پذيرش سهام در بورس هستند و در صورت آماده شدن شرايط بازار واگذار ميشوند.
وي در پاسخ به ايسنا در مورد تعهد پذيرهنويسي براي سهام بانك ملت گفت: با اين روش از خريد كل سهام اطمينان حاصل ميشود و براي اينكه سهام اين بانك به فروش نرسد وجود ندارد بنابراين از اين روش براي عرضه استفاده ميشود.
وزير اقتصاد در مورد عرضه پنج درصد از سهام بانك ملت در بورس عنوان كرد: در مرحله اول پنج درصد از سهام وارد بورس ميشود ولي آمادگي عرضه سهام بيشتر از اين مقدار نيز وجود دارد.
وي در ادامه در مورد پيشبيني قيمت نفت در بودجه سال آينده گفت: بازار نفت با اعدادي همچون40 دلار به تعادل نميرسد و قيمت نفت در ميان مدت قطعا بيش از اين رقم خواهد بود. بنابراين پيشنهاد دولت در بودجه براي قيمت نفت 37/5 دلار است ضمن اينكه در لايحه بودجه پيشنهاد شده است اگر قيمت نفت افزايش يابد بتوان از منابع حاصل از آن براي طرحهاي عمراني استفاده كرد.
وي ادامه داد: بر همين اساس بودجه را با احتياط و در عين با انعطاف بستيم و از مجلس درخواست كرديم در صورت تحقق پيشبينيهاي ما مبني بر افزايش قيمت نفت بالاتر از40 دلار اجازه داشته باشيم كه اين منابع را صرف اقدامات عمراني كنيم.
وي خاطر نشان كرد: اگر آنچه در بودجه پيشنهاد شده است در مجلس تصويب شود دولت ميتواند طرح عمراني بيشتري را اجرايي كند كه اين امر در روال قبلي بودجهنويسي كشور هم وجود دارد.
حسيني در ادامه در خصوص آخرين وضعيت بررسي طرح هدفمند كردن يارانهها گفت: در حال حاضر كميسيونها با اولويت رسيدگي به لايحه را انجام ميدهند و كميسيون ويژه اصل 44 نيز با توجه به نظرات اخذ شده از ساير كميسيونها كار بررسي تفصيلي لايحه را آغاز كرده است.
وي درباره اينكه آيا مجلس در خصوص اين لايحه نظر مساعد دارد يا نه؟ گفت: اكثر كميسيونهاي تخصصي مجلس به كليات لايحه نظر مثبت دارند.
حسيني همچنين در پاسخ به اين سوال كه آيا دولت با توجه به لايحه بودجه سال 88 و بحران مالي توانايي اجراي قانون خدمات كشوري را دارد يا نه؟ گفت: در بودجه 88 بالغ بر 9 هزار ميليارد تومان براي اجراي لايحه خدمات كشوري اعتبار پيشبيني شده است كه پنج هزار ميليارد تومان آن براي كاركنان و چهار هزار ميليارد تومان براي بازنشستگان است.
وي در پايان اجراي سياستهاي كلي اصل 44، لايحه خدمات كشوري و لايحه طرح تحول اقتصادي را از اولويتهاي لايحه بودجه 88 دانست.
تقسيم80 درصد سود پس از كسر ماليات تصويب شده است
همچنين در ادامه اين نشست مديرعامل بانك ملت گفت: بر اساس پيشبينيهاي انجام شده EPS (سود هر سهم) بانك با رشد متوسط سالانه معادل 27 درصد از 54 ريال در سال 85 به 269 ريال در سال 89 افزايش خواهد يافت. همچنين سياست تقسيم سود نيز بر مبناي تقسيم 80 درصد سود پس از كسر ماليات تصويب شده است.
علي ديواندري گفت: اين بانك با 78 شعبه ارزي در داخل و چهار شعبه در كشورهاي تركيه، كره جنوبي و نيز بانك تابع ملت در جمهوري ارمنستان و بانك بينالمللي پرشيا در لندن است.
وي افزود: اين بانك با هزار و 888 شعبه 10.9 درصد از كل شعب بانك كشور به تعداد 17 هزار و 253 شعبه را به خود اختصاص داده است. همچنين از لحاظ منابع 14.8 درصد و به لحاظ مصارف 14.7 درصد از حجم منابع و مصارف كل شبكه بانكي را دارا است. بنابراين بانك ملت رتبه دوم شبكه بانكي كشور در چهار سپرده، منابع و مصرف احراز كرده است.
وي جمع سود ناخالص شعب خارج از كشور و سرمايهگذاري خارجي در پايان اسفند 86 را حدود 72 ميليون دلار اعلام كردو گفت: جمع داراييها و بدهيهاي ارزي اين بانك در پايان سال 86 بيش از 114 هزار و 813 ميليارد ريال است.
وي چشمانداز واستراتژي بانك ملت را در توسعه تكنولوژي اطلاعات مورد توجه قرار داد و گفت: توسعه تكنولوژي اطلاعات و ارتباطات، مديريت روابط مشتريان، بهبود كيفيت خدمات، توسعه منابع انساني و بهبود شاخصهاي عملكرد از استراتژي بانك ملت است كه قصد دارد با تبديل شدن به يك بانك پيشگام خدمات مطلوب تجاري در بازار پول ارائه كرده و فعاليتهاي اقتصادي اعم از تجاري ، صنعتي و كشاورزي را تسهيل كند.
ديواندري خاطرنشان كرد: بانك ملت در اسفند86 در چارچوب سياستهاي ارزي كشور و در مسير تحقق اهداف خود بيش از 11 ميليارد دلار اعتبارات اسنادي گشايش كرده است و درآمد حاصل از اين محل شامل كارمزدهاي مختلف مانند گشايش، واريز و غيره حدود 864 ميليارد بالغ شده است. همچنين سهم گشايش اعتبارات بانك ملت در پايان سال 86 ، 23.4 درصد از كل شبكه بانكي كشور است.
ديواندري در ادامه از مهمترين فعاليتهاي نظام ارزي بانكي را صدور انواع ضمانتنامهها دانست و افزود: اين ضمانتنامهها براي گسترش و سهولت حضور فعالان اقتصادي در بخش خارجي صادر ميشود و در اسفند ماه 86 شبكه ارزي بانك ملت 435 فقره ضمانتنامه به مبلغ 816 ميليون دلار صادر كرده كه درآمد حاصل از صدور اين تعداد ضمانتنامه ارزي 17 ميليون دلار بوده است.
ديواندري اضافه كرد: بانك ملت در سال 86 ، 21 درصد از سهم ضمانتنامههاي ارزي كل شبكه بانكي كشور را دارا بود.
وي با اشاره به برنامه كسب و كار بانك براي سالهاي 86 تا 89 گفت: بر اساس رشد متوسط سالانه 27 درصد نقدينگي كشور طي 10 سال گذشته مطابق عملكرد سال 86 سهم منابع ريالي بانك از كل نقدينگي كشور حدود 13.9 درصد بوده است. كه اين سهم در سال 87 ، بالغ بر 14.1 درصد برآورد شده است و پيشبيني ميشود طي سنوات منتهي به 89 سهم درصد مذكور حفظ شود.
مدير عامل بانك ملت منابع ارزي و ريالي بانك را مورد توجه و در ادامه خاطرنشان كرد: منابع ارزي و ريالي بانك با رشد متوسط سالانه 29.9 درصد از 211 هزار و 460 ميليارد ريال در سال 85 به رقم 567 هزار و 713 ميليارد ريال در سال 89 افزايش خواهد يافت. از سوي ديگر در پيشبيني مصارف بانك تخصيص عمده منابع به عقود مشاركتي و كاهش مبلغ تسهيلات تبصرهاي و تكليفي از رشد متوسط سالانه 23.7 درصد در مصارف حكايت دارد.
مدير عامل بانك ملت اظهار كرد : حجم عمليات ارزي بانك ملت در شش ماهه ابتداي سال جاري پنج ميليارد دلار بوده است.
عرضـه بهترين بانك دولتي در30 بهمن مـاه
افزايش چندين ميلياردي ارزش بورس با عرضه سهام بانك
دكتر غلامرضا حيدري كرد زنگنه در جلسه پرسش و پاسخ معارفه بانك ملت گفت: طبق مصوبه شوراي عالي بورس مقرر شد كه در روز اول عرضه پنج درصد از سهام بانك ملت وارد بورس شود ولي ظرف يك مدت زماني مشخص بايد حداقل20 درصد سهام وارد بورس شود.
به گزارش ايسنا، وي گفت: بانكها اگرچه ليز بودند ولي در نهايت سازمان خصوصي سازي اولين و بهترين بانك دولتي كشور را سيام بهمن ماه به مرحله عرضه ميرساند.
زنگنه تاكيد كرد: از همين جا به سهامداران و خريداران اطمينان ميدهيم كه اگر سهم در روز چهارشنبه با استقبال خوبي مواجه شود و در صورت وجود صفهاي خريد ادامه عرضه انجام ميشود.
وي در مورد قيمت سهم افزود: قيمت سهام بانك ملت را بازار مشخص ميكند و اين در حالي است كه در مزايده قيمت پايه اعلام ميشود ولي در مورد عرضه سهام در بورس قيمت توسط بازار و خريداران تعيين ميشود.
به گفته زنگنه با عرضه سهام ملت در بورس چندين ميليارد دلار به ارزش بورس اضافه شده و شاخص بورس نيز قطعا مثبت خواهد شد.
معاون وزير اقتصاد ادامه داد: با خصوصي شدن بانك ملت امور بانك به دليل كاهش مقررات دست و پا گير دولتي مناسبتر انجام ميشود.
انتهاي پيام
جمعه|ا|25|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 254]
-
گوناگون
پربازدیدترینها