واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: تـبـلـيـغـات اساماســي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: نگاهي به وبلاگها
تبليغات از طريق تلفن همراه فرصتهاي بسياري را براي شركتهاي مختلف، در جهت تبليغات تجاري ويا تداوم ارتباط با مشتريان به وجود آورده است. تبليغ با استفاده از فناوري اطلاعات و ارتباطات مثل smsهم از نظر كمي ميتواند بسيار گسترش يابد و هم از نظر كيفي با سيستمهاي تعاملي اطلاع رساني ارتقاء مييابد.
به گزارش سرويس نگاهي به وبلاگهاي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، نويسنده وبلاگ "مطالعات ارتباطي" به نشاني http://zoka.blogfa.com در ادامه آورده است: امروزه مديران بازاريابي، smsرا به عنوان تكنولوژي نويني براي ارائه سرويس بهتر به مشتريان بهكار ميگيرند. در نتيجه اين تفكر، ارائه خدمات متنوع به مشتريان به سهولت مسير بوده و شركت ميتواند با مشتريان بالفعل و بالقوه خود به راحتي ارتباط برقرار كند. اما اينكه توان بهكارگيري به عنوان يك رسانه تبليغاتي موثر را دارد يا خير، به شناخت دقيق مزايا و معايب آن از يك طرف و مقايسه آن با ساير رسانههاي تبليغات از طرف ديگر بستگي دارد تا از اين رهگذر امكان انتخاب و بهكارگيري صحيح آن فراهم آيد.
مهمترين مزاياي smsعبارتند از: دسترسي دائم؛ صاحبان تلفن همراه، اين وسيله را در اكثر اوقات شبانه روز و در اكثر اماكن همراه خود دارند. از اين رو شركت ميتواند بهطور دائم ارتباط خود را با مخاطبان حفظ كند و در مواقع اضطراري، پيامهايي را به مخاطبان ارسال كند.
تعامل دو طرفه؛ با استفاده از تكنولوژي smsامكان تعامل دو طرفه بين فرستنده و گيرنده پيام به وجود خواهد آمد. بر اين اساس امكان پيگيري و اندازهگيري نتايج حاصل از عملكرد بازاريابي شركت را به وجود خواهد آورد.
ارسال فوري پيام؛ بسياري از مواقع براي شركت اين الزام به وجود ميآيد كه پيامي را در آن لحظه به اطلاع مخاطبان برساند.sms اين قابليت را دارد كه از آن براي ارسال فوري پيام استفاده كرد.
سطح پوشش بالا و فراواني رويت؛ باتوجه به استفاده تعداد زيادي از افراد جامعه از تلفن همراه، اين تكنولوژي از سطح پوشش بالا برخوردار است. بهرغم اينكه برخي ديگر از رسانههاي تبليغاتي از اين ويژگي برخوردارند، اما بايد در مورد smsعنوان كرد كه علاوه بر دسترسي بالا، ارسالكننده پيام از تعداد افراد دريافت كننده پيام اطمينان دارد، در حالي كه پخش پيامهاي تبليغاتي در مورد تلويزيون يا راديو اطمينان از رويت بالا را به همراه ندارد. هر چند كه قابل قبول است كه صفت فراواني رويت بر رسانههاي بي نظير تلويزيون يا راديو نيز حمل شود.
خوانده شدن پيام؛ مردم ماهيتا علاقه دارند پيامهاي رسيده را بخوانند. برعكس ايميلهاي ناخواسته را به راحتي حذف ميكنند. به تعبيري پيام ارسالي شركت در اكثر مواقع خوانده ميشود.
اين تكنولوژي نظير هر رسانه تبليغاتي ديگر ضمن بهرهمندي از مزاياي خاص از معايبي نيز برخوردار است كه عبارتند از: واكنش نا مناسب افراد؛ افراد گاه نسبت به smsهاي ناخواسته از خود واكنش نشان ميدهند. اينگونه smsها به مرور موجب ميشود تا افراد واكنشي نظير بيتفاوتي، ناراحتي، عصبانيت و... از خود بروز دهند.
محدوديت تعداد حروف؛ پيام ارسالي شركت ميبايست حداكثر ١٦٠كاراكتر يا حرف را شامل شود. اما پيشبيني ميشود با پيشرفت سريع تكنولوژي اين محدوديت به مرور برطرف شود.
نگراني از پاسخگويي؛ افراد نسبت به پاسخگويي به smsهاي ناشناخته به دليل افزايش پيامهاي كلاه بردارانه بسيار محتاط عمل ميكنند و به همين دليل كارشناسان اعتقاد دارند كه فرستنده پيام بايد در پيام ارسالي به درستي خود را معرفي كند.
محيط ناامن؛ ممكن است پيام ارسالي به گيرنده نرسد ودر بين راه عمدا يا سهوا توسط فرد ديگر دريافت شود كه توصيه ميشود از اين وسيله براي ارسال اطلاعات محرمانه استفاده نشود.
با توجه به آنچه گفته شد، ميتوان به اين نتيجه رسيد كه هيچ فعاليتي در حال حاضر بدون بهرهگيري از خدمات ارتباطي بهرهوري نخواهد داشت. تبليغات الكترونيكي مهم ترين و بارز ترين تفاوت بين دنياي امروز و دنياي ديروز است. تبليغات از طريق smsقادر است در كليه زمينههاي تبليغاتي با روش مدرن، كم هزينه و اثر بخش وظايف مختلف خود را انجام دهد.
راه رسيدن به بينش و تخصص در عصر حاضر، فناوري اطلاعات و ارتباطات است.
انتهاي پيام
شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 221]