واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: مشروح/ فدايي: نبايد كاري كرد كه از سبد راي احمدي نژاد كاسته شود
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي از تدوين اهداف، راهبردها و سياستهاي اين تشكل در انتخابات دوره دهم رياست جمهوري خبر داد و گفت: در صورتي كه روند كنوني ادامه يابد، گرايش مردم به اصولگرايان همچون گذشته مثبت و رو به افزايش است و حتما يك عنصر اصولگرا راي خواهد آورد.
به گزارش خبرنگار سياسي ايرنا، "حسين فدايي" روز شنبه در نشستي خبري، مبناي سياستهاي اين تشكل براي انتخابات رياست جمهوري را تعامل با همه جريانهاي اصولگرا دانست.
وي گفت: مشاركت گسترده مردمي و تلاش براي پيروزي يكي از افرادي كه از جريان اصولگرايي مطرح هستند دو هدف اصلي جمعيت ايثارگران در انتخابات آتي رياست جمهوري است.
فدايي خاطر نشان كرد كه مشاركت گسترده مردم در انتخابات رياست جمهوري موجب بازدارندگي تهديدات دشمنان نظام، توسعه گفتمان انقلاب اسلامي در جهان، ايجاد اميد در بين دوستداران انقلاب و موجب تقويت فرهنگ پايداري در جهان ميشود.
به گفته اين نماينده مجلس، وفاداري مردم به نظام، رهبري و شهدا در دهه چهارم انقلاب و نه گفتن به همه مخالفان نظام از ديگر دستاوردهاي مشاركت حداكثري مردم در انتخابات خواهد بود.
فدايي، وفاق حداكثري بين اصولگرايان و خط قرمز قرار دادن جريان دوم خرداد را دو راهبرد جمعيت ايثارگران در انتخابات آتي رياست جمهوري برشمرد و گفت: تحليل چند انتخابات گذشته نشان ميدهد كه اختلاف در جريان اصولگريايي موجب كاهش توفيق آنان در عرصه انتخابات شده است و لذا براي موفقيت مجدد اصولگرايان نيامند وفاق حداكثري هستيم.
** سياستهاي جمعيت ايثارگران در انتخابات
دبير كل جمعيت ايثارگران با بيان اينكه اين تشكل 12 سياست اصلي را براي انتخابات آتي رياست جمهوري براي خود ترسيم كرده است، تكليف محوري، تلاش براي تبيين و گسترش گفتمان اصولگرايي با تاكيد بر پيشرفت و عدالت، تلاش براي اثبات كارآمدي اصولگرايي و پرهيز از جنجالهاي بيهوده سياسي را از جمله اين سياستها برشمرد.
فدايي اضافه كرد:جمعيت ايثارگران ميانگين عملكرد دولت را مثبت و قابل دفاع ميداند و در حوزه رويكردي نيز رويكرد دولت نهم افتخارآميز است.
وي با بيان اينكه اين تشكل در قالب كارگروههايي به بررسي عملكرد دولت نهم با عملكرد دولتهاي سازندگي و اصلاحات پرداخته است، گفت: بر اساس اين ارزيابيها، دولت نهم ميانگين عملكرد مثبت و قابل دفاعي داشته است.
فدايي، برخورد با عناصر منتقد و مخالف از دوم خرداد، پاسخ به شبهات و تشريح اقدامات مثبت اصولگرايان، افزايش اعتماد داخلي و جلوگيري از تخريب عليه اصولگرايان را از ديگر سياستهاي جمعيت ايثارگران براي انتخابات آتي رياست جمهوري برشمرد.
** نبايد از آراي احمدينژاد كاسته شود
وي تاكيد كرد: تا زماني كه جبهه اصولگرايان به وفاق و تفاهم حداكثري نرسيدهاند، نبايد كاري كرد كه از سبد راي احمدي نژاد كاسته شود.
فدايي تصريح كرد: هر فرد و جرياني از اصولگرايان كه منجر به ريزش راي احمدي نژاد شود، از نظر ما محكوم است و بايد تلاش كنيم كه به سبد آراي احمدي نژاد افزوده شود.
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي، بهترين مبناي وحدت بين اصولگرايان را گفت و گو دانست و گفت: اين گفت و گو ها بايستي با تاكيد بر اصل راي آوري و مقبوليت نامزدها صورت گيرد.
فدايي بالابردن اعتماد داخلي به اصولگرايان و وحدت در جريان اصولگرايي را از ديگر سياستهاي جمعيت ايثارگران در انتخابات آتي رياست جمهوري دانست و گفت: اين تشكل تعيين مصداق نامزد اصولگرايان در دوره دهم را منوط به نظر ساير اصولگرايان كرده است.
** دولت وحدت ملي را قبول نداريم
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي همچنين با اشاره به طرح دولت وحدت ملي از سوي برخي گروهها اشاره كرد و گفت: ما نسبت به تشكيل دولت وحدت ملي يا نجات ملي و يا ائتلاف ملي كه ائتلاف بخشي از اصولگرايان با بخشي از جريان دوم خرداد باشد را قبول نداريم.
فدايي تاكيد كرد: اين ادبيات سياسي براي شرايط بحراني و يا به بن بست رسيدن مديريت اجرايي در كشور است كه ما وجود چنين امري را در كشور قبول نداريم.
اين نماينده مجلس تاكيد كرد: جمعيت ايثارگران كساني را كه در اين دايره فعاليت كنند در حوزه وفاق اصولگرايان محسوب نمي كند.
فدايي در پاسخ به سوالي درباره حضور ميرحسين موسوي در انتخابات آتي و اينكه ممكن است دولت وحدت ملي با ائتلاف روي اين نامزد دنبال شود، اظهار داشت: موضع ما درباره دولت وحدت ملي روشن است و مصداق آن براي ما تفاوتي نميكند.
وي افزود: ورود ميرحسين موسوي و هر كس ديگري كه داراي سابقهاي در انقلاب است و در افكار عمومي تلقي مثبتي نسبت به وي وجود دارد، نيازمند دقت بيشتر است زيرا ورود منجر به واكاوي آسيب هاي گذشته ميشود.
فدايي حضور كساني را كه فكر مي كنند مي توانند خدمتگذار ملت باشند و طرحي را هم براي توسعه كشور دارند در عرصه رقابت هاي آتي رياست جمهوري مثبت ارزيابي كرد.
** عمليات رواني عليه دولت نهم و احمدي نژاد
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي به حجم گسترده عمليات رواني عليه انقلاب اسلامي، دولت نهم و شخص رييس جمهور اشاره كرد و گفت: هماكنون نزديك به سه هزار شبكه تلويزيوني از طريق ماهواره در داخل كشور قابل دريافت است كه از اين ميان حدود 50 شبكه ضد انقلابي وظيفه دارند كه ارزشها و مواضع جمهوري اسلامي و دولت را زير سوال ببرند.
فدايي اظهار داشت: بر اساس گزارشهاي منتشر شده در رسانهها از سال 78 تا 87 معادل يك ميليارد و 179 ميليون دلار توسط آمريكا براي براندازي جمهوري اسلامي هزينه شده است كه از اين ميان 374 ميليون دلار مستقيما به شبكههاي فارسي زبان تعلق گرفته است.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي ادامه داد: اخيرا تبليغ عليه جمهوري اسلامي به حوزه اينترنت و پيامكها نيز وارد شده و پيامكهايي به صورت لحظهاي براي به استهزاء كشاندن مواضع جمهوري اسلامي و عملكرد دولت و شخص احمدي نژاد توليد ميشود.
فدايي با تاكيد بر اينكه اين حجم تبليغ عليه رييس جمهور و شخص احمدي نژاد از ابتداي انقلاب بيسابقه است، گفت: اين امر نشان ميدهد كه سرمايهگذاري سنگيني براي تضعيف گفتمان انقلاب اسلامي صورت گرفته است.
** عمليات رواني عليه اصولگرايان
دبير كل جمعيت ايثارگران به طراحي عمليات رواني عليه اصولگرايان از سوي برخي جريانها اشاره كرد و گفت: در اين راستا، ايجاد سوال و ابهام در خصوص آمدن و يا نيامدن افراد با هدف وقتگيري ، ايجاد ابتكار عمل و ايجاد انجماد بين اصولگرايان و نيز دامن زدن به اختلافات و كاستن سبد راي اصولگرايان صورت ميگيرد.
فدايي اظهار داشت: اين جريان با طراحي " بلاگردان" بين خودشان تلاش ميكنند تا توجهات را از كانون اصلي منحرف كنند تا سوالاتي كه به صورت گسترده از مدتها درباره عملكرد آنان انباشته شده است، مورد توجه قرار نگيرد.
وي تصريح كرد: اين كار با هدف پنهان ماندن هويت افراطي جريان دوم خرداد و آزمودن افكار عمومي و تحريك لايه خاكستري و نيز ايجاد مظلومنمايي در افكار عمومي است . آنان ميخواهند با ايجاد ترديد و ابهام، بحث تهديد را در پيش بكشند و با دوقطبي كردن انتخابات و بحراني نشان دادن كشور و نيز ايجاد تشكيك در سلامت انتتخابات به اهداف خود برسند.
فدايي خاطر نشان كرد: چنين امري زيبنده جامعه اسلامي نيست و تجربه نيز نشان داده است كه چنين عمليات رواني براي ملت ما كارساز نخواهد بود و مانند گذشته چنين كارهايي با رويكرد منفي ملت رو به رو خواهد شد.
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي اظهار داشت: همه كساني كه ميخواهند وارد انتخابات شوند، بايد شفافيت و صداقت را در دستور كار خود قرار دهند.
** دوم خرداد همچنان خط قرمز ماست
فدايي با بيان اينكه جريان دوم خرداد همچنان خط قرمز اين جمعيت در انتخابات آتي رياست جمهوري است، گفت: در حوزه مباني انديشه و شناخت و نيز عقايد و اعتقادات اين جريان بحثهاي جدي مطرح است.
وي افزود: ما در حوزه نظري كه به اصول پايهاي حكومت ديني و نيز رويكرد اين جريان نظير توسعه سياسي، توسعه اقتصادي و تنش زدايي بحثهاي جدي با جريان دوم خرداد داريم زيرا ما معتقديم كه در حكومت ديني، ولايت فقيه تنظيم كننده مناسبات، عقلانيت، مردمسالاري ديني، استقلال طلبي، آزادي خواهي و عدالت طلبي است.
فدايي اظهار داشت : با اين حال ما با رفتار و گفتارهايي رو به رو هستيم كه در دورهاي مباني را به چالش كشاندند و لذا نقدهاي اساسي به جريان دوم خرداد به عنوان جريان سياسي داريم.
وي افزود: در مفهوم كلي هضم شدن در هنجارهاي بين المللي كه مبناي شكلگيري گفتمان هاي فرعي مثل توسعه سياسي، توسعه اقتصادي و تنش زدايي از سوي جريان دوم خرداد است، اصولگرايان بحثهاي جدي دارند زيرا ما به عنوان كشوري كه داراي انقلابي تمام عيار هستيم كه از اسلام اقتباس شده، نبايد نسبت به قدرتهاي حاكم بر جهان سلطهپذير باشيم.
فدايي تاكيد كرد كه هضم شدن در هنجارهاي بين المللي به معني ناديده گرفتن انديشه اسلامي است و با رويكرد ديني ما تناقض دارد.
وي افزود: جريان دوم خرداد تناقضي با اصل جريان گفتمان انقلاب دارد و لذا جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي اين جريان را جرياني زوايهدار با انقلاب ميداند.
فدايي خاطر نشان كرد: سران دوم خرداد زماني اصل وحي را زير سوال بردند، زماني حادثه كربلا و زماني سيره و روش امام را زير سوال بردند و در دورهاي نيز اصول قانون اساسي را به چالش كشاندند.
اين نماينده مجلس، استعفاي دستهجمعي، برگزاري تحصن، خروج از حاكميت و تبليغات گسترده درباره حاكميت دوگانه در كشور و ايجاد بحران و تنش در كشور را از جمله مصاديق عملي زاويهدار بودن مسير جريان دوم خرداد با مسير انقلاب دانست.
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در عين حال تاكيد كرد كه منظور جمعيت ايثارگران از جريان دوم خرداد، همه عناصري كه در موضع نقد قرار داشته و يا با اين تشكل اختلاف نظري دارند نيست و جريان دوم خرداد را جرياني يكپارچه نمي داند.
فدايي با بيان اينكه بين عناصر و اصل جريان دوم خرداد تفاوت وجود دارد، گفت:ممكن است عناصري از دوم خرداد اصول انقلاب را قبول داشته و به آن احترام بگذارند و برخي نيز به رغم قبول انقلاب در برابر جريانهاي مخرب، موضع سكوت داشته باشند و لذا جمعيت ايثارگران متناسب با شرايط و موقعيت با آنها تعامل خود را تعريف خواهد كرد.
** تلاش ما ، رسيدن به وحدت است
وي در پاسخ به سوالي درباره احتمال به وحدت رسيدن جريان اصولگرايي در انتخابات آتي رياست جمهوري گفت: تلاش ما اين است كه چنين اتفاقي رخ دهد. تجارب انتخابات گذشته نشان ميدهد كه اصولگراياين بايد براي موفقيت تلاش كنند و وفاق حداكثري را ايجاد كنند.
فدايي در پاسخ به سوالي درخصوص اينكه احتمال اجماع اصولگرايان روي احمدينژاد چقدر خواهد بود، گفت: احتمال عقلاني براي اجماع روي احمدينژاد بالاست .
وي افزود: اگر اصولگرايان صحنه را خالي نكنند و مصالح عمومي را ملاك عمل قرار داده و واقع بين باشند، قطعا به وفاق خواهند رسيد.
خبرنگاري از فدايي پرسيد: جمعيت ايثارگران در انتخابات دوره نهم با وجودي كه احمدي نژاد عضو شوراي مركزي اين جمعيت بود، از وي حمايت نكرد. علت آن چه بود؟
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي پاسخ داد: اين تشكل در انتخابات دوره نهم رياست جمهوري نيز مانند اين دوره تعيين مصداق نامزدي را منوط به نظر ساير اصولگرايان كرده بود و به همين خاطر فردي را انتخاب نكرد كه به ساير اصولگرايان تحميل كند.
** با تخريب مخالفيم
دبير كل جمعيت ايثارگران انقلاب اسلامي در پاسخ به سوالي درباره اظهارت اصلاح طلبان مبني بر آغاز تخريب عليه آنان نيز گفت: ما با تخريب نسبت به هر كس مخالفيم. تخريب دولت نهم، احمدي نژاد، مجلس، اركان نظام، اصول و ارزشهاي انقلاب و به چالش كشاندن اصل انقلاب اسلامي را قبول نداريم.
فدايي همچنين در پاسخ به سوالي درباره رايزني جمعيت ايثارگران با ساير گروههاي اصولگرا شامل تحولخواهان و رايحه خوش خدمت و جبهه پيروان خط امام و رهبري ، گفت كه رايزني در هر دو حوزه آغاز شده است و اصول ، راهبردها و سياستهاي جمعيت ايثارگران براي به نتيجه رسيدن اين رايزنيها تدوين شده است.
فدايي در پاسخ به سوالي درباره اظهارات هاشمي رفسنجاني در خصوص سلامت انتخابات نيز اظهار داشت: همه مسوولان براي اينكه به ملت اطمينان دهند و موجب آرامش جامعه شوند تذكراتي را مطرح مي كنند . اين براي توجه به حقوق ملت و توصيهاي از سوي خيرخواهان نظام است.
وي در پاسخ به اينكه راي آوري كداميك از دو جريان اصولگرا و اصلاح طلب را در انتخابات آتي رياست جمهوي بيشتر ميدانيد، گفت: اگر روند كنوني ادامه يابد، گرايش مردم به اصولگرايان همچون گذشته مثبت و رو به افزايش است و حتما يك عنصر اصولگرا راي خواهد آورد.
سيام 9139
شنبه|ا|26|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 270]