محبوبترینها
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1840489494
لاريجاني در گفتوگو با شبكه العالم: ترور دانشمندان هستهاي اثري بر فعاليتهاي هستهاي ايران ندارد
واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: لاريجاني در گفتوگو با شبكه العالم: ترور دانشمندان هستهاي اثري بر فعاليتهاي هستهاي ايران ندارد
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: مجلس
رييس مجلس شوراي اسلامي، با اعتقاد به اينكه ترور دانشمندان هستهاي ايران تأثيري در فعاليتهاي هستهاي كشورمان نخواهد داشت، بر لزوم پاسخگويي مجامع بينالمللي به رفتار شنيع رژيمصهيونيستي تأكيد كرد و گفت: بهطور قطع پاسخ ايران به ترورها از آن جنسي كه آمريكا و رژيم اشغالگر قدس انجام ميدهند، نخواهد بود، چون روش آنها ترور و تخريب است.
به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، علي لاريجاني، در گفتوگو با شبكه تلويزيوني العالم، تصريح كرد: در بحث ترورها چند موضوع مطرح است و آن اينكه چرا رژيم صهيونيستي و برخي كشورهايي كه در مسئله هستهاي گاهي رفتار ماجراجويانه دارند، دست به اين كارها ميزنند.
وي افزود: در دورههاي مختلف، آمريكاييها و غربيها از روش تهديد در مجامع بينالمللي استفاده كردند و از طريق شوراي حكام و آژانس بينالمللي انرژي اتمي كه بهطور طبيعي بايد از كشورهاي بهرهمند از فناوري صلحآميز هستهاي حمايت كنند، مسئلهسازي و سنگاندازي كردند.
وي با يادآوري اينكه دو سال پيش باراك اوباما نامهاي به رجب طيب اردوغان و رئيسجمهوري وقت برزيل ارسال كرد، گفت: تقاضاي اوباما اين بود براي تبادل سوخت، اين دو كشور واسطه شوند، البته ما ميدانستيم اين نوعي ترفند است و دنبال حل مسئله نيستند و حدس زده ميشد كه دنبال چه چيزي هستند؛ اما ظرف دو هفته قطعنامهاي را عليه ايران صادر كردند.
رئيس قوه مقننه، با تأكيد بر اينكه من بارها در مذاكرههاي هستهاي اعلام كردم؛ اين يك دستاورد ملي است و دنبال اين نباشيد كه ايران را منصرف كنيد، تصريح كرد: ما اظهار كرديم كه اگر واقعاً سووالي درباره روش كار و اهداف ايران داريد در مذاكرات قابل طرح است؛ اما ما كمتر مذاكراتي داشتيم كه در اين زمينهها باشد.
لاريجاني افزود: غالبا روش كار را بهگونهاي طراحي كردند كه يا سوخت را از ايران بگيرند يا كار را متوقف كنند و كشورها را به دو بخش تقسيم كردند؛ كشورهايي كه داراي فناوري هستند و كشورهايي كه فناوري ندارند، اين در حالي بود كه رژيم صهيونيستي NPT را قبول نداشت و سلاح هستهاي توليد كرد؛ اما ما بارها گفتيم دنبال سلاح هستهاي نيستيم.
وي با بيان اينكه ترور كار ذليلانهاي است، بيان كرد: مسئله ديگر اين است كه چرا آنها در اين مسير كشيده شدند، آنها تصور ميكنند اگر دانشمندان هستهاي ايران را ترور كنند، مسئله فناوري هستهاي ايران دچار چالش ميشود.
رييس سابق شوراي امنيت ملي كشور، با اعلام اين خبر كه دستگاههاي اطلاعاتي و امنيتي سرنخهايي را درباره ترور شهيد احمديروشن پيدا كردهاند و با آنها برخورد خواهد شد، گفت: يك مقدار نشناختن مباحث در ايران از سوي غرب و رژيم صهيونيستي وجود دارد، در واقع آنها متوجه نيستند كه خيل چشمگيري از جوانان ما به اين فناوري مسلط شدهاند، فرض كنيد چند دانشمند را تهديد كرديد، آيا در كار ما نقصي پيدا شد؟
لاريجاني همچنين درباره شناسايي عوامل ترور شهيد احمديروشن، تصريح كرد: بعضي از موارد و شواهد اطلاعاتي داريم، و البته اعترافاتي كه برخي از افرادي كه در ترورهاي قبلي دستگير شدند، نشان ميدهد كه در چه چه نقاطي از جمله در سرزمينهاي اشغالي آموزش ديدهاند.
وي با بيان اينكه آمريكا و رژيم صهيونيستي يك برنامه ترور را دامن ميزنند، گفت: اين مسئله كم اهميتي نيست، برخي از اين افراد اعتراف كردهاند كه ايالت متحده و اسرائيل پول و امكانات به عوامل ترورها ميداده است.
رئيس قوه مقننه، ادامه داد: پيشتر به سازمان ملل متحد و شوراي امنيت اين اطلاعات داده شد؛ اما دنياي عجيبي است كه شوراي امنيت چشمانش را به روي اين مسائل بسته است؛ اما از سوي ديگر يك ترياكي را در آمريكا جور كردند كه سفير سعودي را ترور كند، خودشان هم ميدانند كه داستان ساختگي است، در واقع آنها شوراي امنيت را به بازي گرفتند؛ شوراي امنيت جنبه ابزاري پيدا كرده است.
بررسي روابط آينده ايران و آژانس انرژي اتمي
رئيس فراكسيون اصولگرايان مجلس هشتم، در پاسخ به اين سووال كه اسم دكتر عليمحمدي و شهرياري در شوراي امنيت بوده است، آيا نام شهيد احمدي روشن هم در ميان اسامي بوده است، گفت: من بهطور دقيق اطلاع ندارم كه جزو اسامي بوده يا نه؟ اما اينكه روابط ما با آژانس در آينده چگونه خواهد بود، در مجلس كميسيوني را براي اين رسيدگي به مسئله را انتخاب كرديم.
وي ادامه داد: بعد از گزارش اخير كه آژانس ارائه كرد، خيلي دوز سياسي كاري در آن زياد بود و به جاي اينكه بعد از همكاري ايران در بازرسيها و نصب دوربينها يك گزارش منطقي ارائه ميشد، به گونهاي ديگر عمل كردند.
لاريجاني افزود: آنها همان طور كه آمريكاييها ميخواستند گزارش را ارائه كردند، يادم هست همان موقع يكي از سخنگوهاي تبليغاتي رژيم صهيونيستي با وجد و سرور اعلام كرد كه اسرائيل بايد خوشحال باشد؛ چون همه آنچه ما ميخواهيم در گزارش آژانس بود.
رئيس مجلس، اين اقدام را خارج شدن آژانس از مسير كار عملي و تكنيكي خود خواند و تصريح كرد: كميسيوني در مجلس نيز به اين موضوع رسيدگي مي كند كه روابط ما با آژانس بايد در چه سطحي باشد، اميدواريم زماني كه نتايج بررسي كميسيون ارائه شود بتوانيم مسير همكاري روشني را با آژانس و مذاكرات گام به گامي را تعريف كنيم.
وي با بيان اينكه به طور قطع پاسخ ايران به ترورها از آن جنسي كه آمريكا و اسرائيل انجام ميدهد، نخواهد بود، گفت: چون آنها رفتار تروريستي دارند و ما مخالف اين هستيم و اين را نادرست ميدانيم، بنابراين نبايد انتظار داشت ايران مانند اسرائيل كه يك رژيم تروريستي است، باشد.
لاريجاني ادامه داد: ايران صبورانه حركت ميكند؛ اما در گوشمالي دادن رژيم صهيونيستي به نحوي كه متوجه شود اين گونه روشها پاسخ روشني خواهد داشت؛ دريغ نخواهيم كرد و در اين زمينه حتماً اقداماتي صورت خواهد گرفت.
رئيس دستگاه قانونگذاري كشور، با تاكيد بر اينكه رابطه قوي بين ترور شهيد احمديروشن و مسئله فردو نميبينم، گفت: مسئله فردو مسئله پنهاني نبود و مطابق مقررات آژانس وقتي جايي را راه اندازي ميكنيم بايد به آنها اطلاع دهيم، ايران تخلفي در اين رابطه نكرده، فردو يك پروژه براي تأمين غنيسازي است، بنابراين كار مخفي و خلاف قانون نبوده است.
رژيم صهيونيستي و آمريكا دچار يك سوء تفاهم با خودشان شدهاند
وي با اعتقاد به اينكه رژيم صهيونيستي و آمريكا دچار يك سوء تفاهم با خودشان شدهاند و از روشهاي ديگري كه فكر ميكردند ميتوانند بر اراده مسئولان و ملت ايران تأثير بگذارند، نا اميد شدند، تأكيد كرد: آنان به سراغ تحريك احساسات و اينكه برخي سرمايههاي كشور را نابود كنند، رفتند و بهطور قطع به ضرر خودشان تمام خواهد شد.
لاريجاني افزود: در مراسم تشييع جنازه اين شهيد حضور پررنگ و شعارهاي مردم بسيار مستحكم و به گونهاي بود كه ارادهها را قويتر كرد، در واقع روحيه ملت ايران اين طور است، زماني كه ميبينند دشمن خارجي با زور ميخواهد چيزي را از دست ما بگيرد ايستادگيشان بيشتر ميشود.
وي ادامه داد: نوآوريها و پيشرفتهايي كه در آينده اعلام خواهد شد نشان ميدهد كه بنيه علمي ايران بسيار قويتر از اين است كه چند نفر را كه ترور كردند كار زمين بماند، البته اينها سرمايه علمي ما هستند و مجامع بينالمللي بايد به رفتار شنيع رژيم صهيونيستي پاسخ بدهند؛ اما تأثيري در كار اتمي ما نخواهد داشت.
آژانس، از تأسيسات فردو با اطلاع بود
نماينده مردم قم در مجلس هشتم، درباره اهميت و مكانيزم تأسيسات فردو گفت: آژانس از اين موضوع مطلع بوده، غنيسازي با يك مكانيزم جديدي در آنجا شكل گرفته و هم از نظر امنيت و هم از نظر مكانيزم جديد توليد و سرعت، رفتار متفاوتي است.
وي ادامه داد: تا حد زيادي سوخت در آنجا تأمين ميشود و كارهاي اوليه ميلههاي سوخت نيز انجام شده و فكر ميكنم مراحل پاياني خود را طي ميكند، اين هم طبيعي بود و مطابق مقررات آژانس زماني كه راكتور اتمي تهران به سوخت نياز دارد، بايد از كشورهاي ديگر بخواهد كه اين سوخت را بدهند، اين به ماجرايي تبديل شد كه ميخواستند از اين طريق به بنيه فني ايران صدمه بزنند؛ اما آژانس كار خود را نكرد و ايران خودش به دنبال سوخت رفت.
لاريجاني با بيان اينكه حال كه ما به دنبال غنيسازي متناسب با نياز راكتور تهران را فراهم كرديم شروع به سر و صدا كردند، تصريح كرد: ما از قبل گفتيم اگر شما ميلههاي سوخت را بدهيد، دليلي ندارد ما غنيسازي را در درجه بالاتر فراهم كنيم و زماني كه شما دست رد زديد چارهاي نداشتيم و فكر ميكنم بالا رفتن توانمنديهاي ايران براي آنها خيلي نگرانكننده شده است.
رئيس قوه مقننه، يادآور شد: امروز زماني است كه بايد درك درستي از واقعيات داشته باشند كه ايران مسلط به اين تكنولوژي شده و نبايد خودشان را به زحمت بياندازند و از سوي ديگر براي ملت ايران نيز دردسر ايجاد كنند.
نماينده مردم قم در مجلس، با تأكيد بر اينكه روش مديريتي پروژه اتمي ايران به نحوي نيست كه افراد مشخصي به كاري تسلط داشته باشند و بعد از ترورها كار عملاً متوقف شود، افزود: تعداد زيادي از افراد درگير بستههاي تكنيكي اين مسئله هستند و بدون ترديد تأثيري در پيشرفتهاي اتمي ما نخواهد داشت، هر چند كه اين شهيدان سرمايههاي ما بودند؛ اما افراد زيادي در اين امر دخيل هستند.
وي با اعلام اين مطلب كه از همان روزهاي نخست طرحهايي براي صيانت از دانشمندان هستهاي در نظر گرفته شده، ادامه داد: اصولا كارهاي تروريستي در اين حد كار مشكلي نيست و هميشه انجام ميشود و با رعايت همه مسائل امنيتي افرادي را در يك جايي ميتوانند ترور كنند؛ اما در اين قضيه چون تكرار شده و اسباب ناراحتي مردم را فراهم كرده رژيم صهيونيستي گوشمالي سنگيني خواهد شد.
لاريجاني افزود: دولت ايران براي اين كار برنامههايي دارد؛ اما صحيح نيست كه در رسانهها مطرح شود، البته سرنخهايي به دست آمده و دستگيريهايي انجام شده كه در حال بررسي و تهيه گزارشهايي هستند.
انقلابهاي منطقه در حال تكامل و پيشرفت است
رئيس مجلس شوراي اسلامي، همچنين با اشاره به انقلابهاي رخ داده در منطقه، گفت: در حوادث مهمي كه در منطقه ظرف يك سال گذشته رخ داد، عملاً مردم منطقه با يك هوشياري از زير بار ديكتاتوريهايي كه بيشتر وابسته به سلطه آمريكا و غرب بودند و نسبت به رژيم صهيونيستي نيز حالت ذليلانهاي داشتند، آنها را پس زدند و در مصر، ليبي و يمن و بحرين همچنان اين انقلابها ادامه داد.
وي با بيان اينكه در مصر نيز شاهد تكامل بخشيدن مردم به انقلابشان هستيم، افزود: در اين انتخابات اخير نيز جنس هدفهاي آنها مشخص شد كه آنها دموكراسياي را ميخواهند كه تفكر اسلامي در آن درخشندگي داشته باشد.
رئيس سابق سازمان صدا و سيما ادامه داد: در تونس نيز افرادي كه از سوي مردم برگزيده شدند، حاكي از اين است كه يك حيات جديد از دموكراسي را تجربه ميكنند كه نوعي تسلط بر سرنوشت خود در چارچوب تفكر اسلامي است كه بسيار با ارزش است، به همين دليل دشمنان به دنبال تخريب يا انحراف اين حركت هستند.
لاريجاني با توضيح اينكه برخي از مواضعي كه مصريها نسبت به رژيم صهيونيستي گرفتهاند آنان را بسيار دستپاچه كرد، يادآور شد: يكي از رهبران اروپايي نكتهاي در ملاقاتي مطرح كرد كه رژيم صهيونيستي و غرب دچار نوعي انزوا و دستپاچگي شده و مقدار زيادي هم واقعيت دارد، آنها به دنبال اين هستند كه مقاومتي كه عدهاي نسبت به كمك به مردم فلسطين و مقابله با رژيم صهيونيستي كه از دل اين انقلابها ميجوشد را تخريب كنند.
از خواستههاي مردم سوريه براي اصلاحات حمايت ميكنيم
رئيس قوه مقننه گفت: در مسئله سوريه نيز مردم خواستههايي براي اصلاحات دارند كه محترم است؛ همان طور كه ايران از ساير انقلابها حمايت كرد، معتقديم در سوريه نيز اصلاحاتي بايد صورت بگيرد كه البته خود مسوولان سوري نيز به اين امر اعتقاد دارند كه قانون اساسيشان بايد تغيير كند و احزاب مختلفي در صحنه حضور داشته باشند و البته تمهيداتي نيز در اين رابطه انديشيده شده است.
وي تصريح كرد: مشكل در اين جا است كه عدهاي از كشورها دنبال اين هستند كه چون سوريه در مقاومت با رژيم صهيونيستي نقش پيشرو داشته است و در ميان كشورهاي عربي كه از اسم اسرائيل وحشت ميكردند، مقاومت كرده، به مخالفت با سوريه برخيزند.
لاريجاني با تأكيد بر اينكه در مسئله اصلاحات در سوريه نيز ميان ما و تركيه تفاوتي نيست، ادامه داد: همانطور كه ما و تركيه از تونس و مصر دفاع كرديم از اصلاحات در سوريه نيز دفاع ميكنيم؛ اما مهم روش آن است و ما نبايد در شطرنج دشمن كه آمريكاييها و برخي از كشورهاي پادوي آنها در منطقه ساختهاند، قرار بگيريم.
وي با تاكيد بر حمايت ايران از اصلاحات در سوريه گفت: ما بهطور قطع از خواستههاي مردم سوريه براي اصلاحات حمايت ميكنيم؛ اما اين بدين معني نيست كه عدهاي از كشورهاي عربي كه در زمان جنگ 33 روزه كه به جاي اينكه در كنار ملت فلسطين و حزبالله قرار بگيرند، اطلاعات آنها را به رژيم صهيونيستي ميدادند، كينه خود را نسبت به سوريه پياده كنند.
رئيس قوه مقننه در مجلس هشتم، با اعتقاد به اينكه بايد به اصلاحات در سوريه كمك كرد، افزود: در سوريه مطابق خواست مردم بايد احزاب فعال شوند و قانون اساسي تغيير كند، اما به معني اين نيست كه برخي كشورها به سوريه سلاح بفرستند و آنجا را به ميدان رزم تبديل كنند، البته در اين زمينه نيز با دوستان تركيهاي بحثهاي خوبي صورت گرفت.
لاريجاني همچنين درباره نقش تركيه در مذاكرات هستهاي ايران، يادآور شد: تركها تقاضا داشتند مذاكرات در تركيه صورت بگيرد و ما هم مخالفتي نداريم و قبول داريم مذاكرات 1+5 ميتواند در تركيه صورت بگيرد؛ اما زمان آن را بايد آقاي جليلي و خانم اشتون تعيين كنند و با اصل آن مخالفتي وجود ندارد.
برنامه تبليغاتي آمريكا و غرب، تشويش فضاي فكري در منطقه است
رئيس فراكسيون اصولگرايان مجلس، در باره بستن تنگه هرمز از سوي ايران گفت: فكر ميكنم غربيها يك شوي تبليغاتي درباره ايران را بهطور مستمر تكرار ميكنند، يك روز تحريم بانك مركزي از سوي آمريكا مطرح ميشود و روز ديگر يك برنامه تبليغاتي ديگر را دنبال ميكنند و آن شلوغ كردن فضاي فكري در منطقه است.
وي با بيان اينكه ما مسئله جديدي نداشتيم و بيشتر آنها سوار موجي براي تبليغات شدند، افزود: شايد رزمايشي كه ايران برگزار كرده، موجب وحشت و نگراني آنها شده است؛ اما ما در زمينه تحريمهاي نفتي سناريوهايي در مقابله با آنها داريم و آنها را در رسانهها اعلام نميكنيم، چون دليل ندارد كه دشمن را هوشيار كنيم.
به گزارش ايسنا به نقل از خانه ملت، لاريجاني درباره دخالت رژيم صهيونيستي و غرب در خاورميانه و صبحتهاي آنها درباره تغيير در اين منطقه، گفت: اين موضوع جنبه تبليغاتي دارد و به سادگي تغييرات رخ نخواهد داد و اينطور نيست كه در يك ميدان مناقشه ميان ايران و برخي از كشورها، برخي بخواهند در اين ميان بدون هزينه بازيگري كنند، ما از روشهايي استفاده ميكنيم كه به دور از مسئلهسازي است تا به مقصد خود برسيم.
به نظر نميرسد رد صلاحيتها كار درستي باشد
رئيس مجلس شوراي اسلامي، در پاسخ به سووالي در باره انتخابات مجلس نهم و رد صلاحيتهايي كه از سوي وزارت كشور صورت گرفته است، بيان كرد: اين يك روش اجرايي در كشور است كه ابتدا وزارت كشور در چارچوب شوراهاي هيات اجرايي صلاحيتها را بررسي و سپس هيات نظارت استان و پس از آن شوراي نگهبان اين موضوع را بررسي ميكنند و از نظر ظاهري بايد اين تكنيكها وجود داشته باشد و افراد پس از بررسيها اگر انتقادي داشتند در مرحله بعد آن را مطرح كنند.
وي ادامه داد: اما اينكه برخي نمايندگان مانند آقاي علي مطهري را بنا به علتهايي رد صلاحيت كردند، در مجلس نيز تأكيد كردم برخي نادرست بود و در مواردي استناد كردند كه آقاي مطهري التزام عملي به اسلام ندارد كه اين حرف بسيار نامربوطي است.
رئيس مجلس شوراي اسلامي يادآور شد: ما ايشان را سالها پيش از مجلس ميشناسيم و جاي تعجب است كه چطور اين مباحث به سادگي مطرح ميشود، بنابراين به نظر نميرسد كه كار درستي باشد، به همين دليل هيات سه نفرهاي در مجلس مسوول رسيدگي به اين موضوع شد كه چرا در هياتهاي نظارت اين مشكل به وجود آمده است.
انتهاي پيام
دوشنبه|ا|26|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]
-
گوناگون
پربازدیدترینها