تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 9 اسفند 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قالیشویی اسلامشهر

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1862379907




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

موسي نجفي:بزرگترين واقعه ايران بعد از مشروطيت انقلاب اسلامي بود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: موسي نجفي:بزرگترين واقعه ايران بعد از مشروطيت انقلاب اسلامي بود
مشهد - خبرگزاري مهر: رئيس پژوهشكده انديشه سياسي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي گفت: انقلاب اسلامي بعد از مشروطيت بزرگترين واقعه ايران محسوب مي شود.

به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، موسي نجفي بعد از ظهر امروز در اختتاميه همايش فرهنگي دانشجويي طريق جاويد شاهد با اشاره به حوادث قبل از وقوع انقلاب و تقسيم بندي هاي موضوعي مختلف در اين زمينه اظهار داشت: انقلاب اسلامي بعد از مشروطيت بزرگترين واقعه ايران محسوب مي شود و تقسيم بندي هاي گوناگوني دراين موضوع از سوي افراد مختلف وجود دارد اما در حقيقت مسير انقلاب يكي است و تنها داراي يك هدف و موضوع است.

رئيس پژوهشكده انديشه سياسي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي ضمن اشاره به تقسيم بندي شهيد مطهري در مورد انواع انقلاب عنوان كرد: انقلاب اسلامي از ديدگاه شهيد مطهري نه تنها سياسي، اقتصادي، معنوي و تلفيقي از اينهاست بلكه به عنوان يك استثنا از ويژگي هاي برتري نسبت به ساير انقلاب ها برخوردار بود و به آن جلوه اي الهي مي بخشيد.

نجفي ضمن بيان دلايل رهبري امام در انقلاب اسلامي ايران گفت: امام خميني روح جامعه اسلامي را درك كرده و با آن همراه شد كه اين از نكات مثبت امام بود.

وي اظهار داشت: امام سردمدار موج چهارم بيداري است موجي كه توانسته جامعه خفته ايراني را بيدار و جهت انحرافي مشروطه را اصلاح كند.

نجفي در ادامه با اشاره به چهار حركت موج گونه در ايران گفت: اين قيامها گرچه تاثيرات مثبتي بر جاي گذاشت اما مانند انقلاب اسلامي نتوانست تغييري بنيادين در ساختار ايجاد كند و امام با درايت و تيزبيني خود توانست اين نظام را دگرگون سازد.

رئيس پژوهشكده انديشه سياسي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي در خصوص ويژگي هاي نهضت هاي انقلابي امام اظهار داشت: امام در اين نهضت استعمار را به خوبي به مردم نشان داد و توانست با نشاندن آمريكا در كنار اسرائيل نه تنها ذهن مردم را از انگليس به سمت آمريكا هدايت كند بلكه مردم را نيز از اين خطر بزرگ آگاه سازد.

وي افزود: شفاف شدن مسير حركت جامعه كار دشواري است اما امام بخوبي توانست به نهضت شفافيت ببخشد.

نجفي با طرح اين سوال كه نهضت نتيجه عمل رهبران است يا مردم، بيان داشت: در جامعه نوابغي وجود دارند كه از بقيه باهوش ترند و روي بقيه تاثير خاصي مي گذارند اما موتور محرك و كسي كه اين نحول را ايجاد مي كند مردم هستند.

وي با بيان تفاوتهاي رهبران نهضتهاي الهي و غير الهي گفت: رهبران غير الهي مردم را بيدار مي كنند و در مسيري كه خود مي خواهند قرار مي دهند اما رهبران الهي معتقدند راه، راه انبياست و فقط در اثر غفلت مدرن، بشر خفت ديگري پيدا كرده است.

يکشنبه|ا|27|ا|بهمن|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 80]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن