تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):من وصىّ آخرين‏ ام، به وسيله من بلا از خانواده و شيعيانم دفع مى ‏شود
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871517444




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

AFC، سند تخلف عراق را به فيفا مي‌فرستد محروميت عراق تنها دلخوشــي فوتبــال ايران


واضح آرشیو وب فارسی:ايران ورزشی: AFC، سند تخلف عراق را به فيفا مي‌فرستد محروميت عراق تنها دلخوشــي فوتبــال ايران
ايران ورزشي- پرونده شكايت فدراسيون فوتبال ايران از عراق در حالي همچنان در كميته انضباطي فيفا باز است كه اين روزها اتفاق‌هاي تازه‌اي در اين پرونده افتاده است اگر چه حتي اين قبيل اتفاق‌ها هم نمي‌تواند اميدواري براي اهالي فوتبال به وجود آورد.
پيش از اين با اينكه مسوولان فدراسيون فوتبال پرونده 400 صفحه‌اي را روي ميز مسوولان كميته انضباطي فدراسيون جهاني گذاشته بودند اما باز هم مسوولان فدراسيون قانع نشدند و همين باعث شد تا فدراسيون فوتبال ايران براي اثبات تخلف فدراسيون فوتبال عراق، دست به گردآوري مدارك تازه‌اي بزند؛ مداركي كه نشان دهد مثني خالد، متولد 1986 است نه 1989.
در همين راستا مسوولان فدراسيون مدرك دست نويسي كه فرم پيش از بازي ايران و عراق بود و در آن سال تولد اين بازيكن 1986 ذكر شده است، را ارائه كردند اما مدتي بعد مسوولان كنفدراسيون فوتبال آسيا كه در اين پرونده از فدراسيون عراق حمايت مي‌كردند، نامه‌اي ارسال كردند و گفتند شايد كارمند كنفدراسيون اشتباه كرده است. با اين نامه فدراسيون فوتبال ايران نتوانست با استناد به اين مدرك كارش را پيش ببرد و همين شد كه مسوولان كميته انضباطي فيفا اعلام كردند پرونده 400 صفحه‌اي فدراسيون ايران يك مدرك براي اثبات سن بازيكن عراقي كم دارد. در همين رابطه فدراسيون فوتبال ايران از كنفدراسيون خواستند تا كپي پاسپورت يا يكي از ID كارت‌هاي اين بازيكن را در اختيار فدراسيون ايران قرار دهند اما اين موضوع عقب افتاد تا اينكه بالاخره مسوولان AFC بعد از مدتي پشت گوش انداختن، اعلام كردند كه حاضرند در اين رابطه با فدراسيون فوتبال ايران همكاري كنند. مسوول كميته انضباطي كنفدراسيون فوتبال آسيا در ايميلي به وكيل فدراسيون اعلام كرده است كه مدرك مورد نظر را به فيفا مي‌فرستد و همين ايميل از نظر وكيل فدراسيون فوتبال حكايت از برنده شدن ايران در اين پرونده دارد چرا كه عليپور معتقد است با ارسال اين مدرك حكم محروميت براي فدراسيون فوتبال عراق صادر مي‌شود.
البته پيدا شدن اين مدرك شايد اگر در ماه‌هاي قبل اتفاق مي‌افتاد، مي‌توانست قدري مسوولان فدراسيون و اهالي فوتبال را خوشحال كند اما الان وضعيتي وجود دارد كه نوشداروي پس از مرگ سهراب بهترين ضرب المثلي است كه مي‌توان براي آن به كار برد چون فدراسيون فوتبال ايران در حالي براي گرفتن اين حكم تلاش مي‌كند كه با توجه به ادامه رقابت‌هاي مقدماتي المپيك و همچنين تخلفي كه ايران انجام داده است، به نظر نمي‌رسد براي فوتبال ايران راه بازگشتي وجود داشته باشد و اين اقدامات صرفا جهت محروميت فدراسيون عراق انجام مي‌شود؛ محروميتي كه شايد تنها بخشي از بار سنگيني كه بابت حذف عجيب و غريب اميدها بر گردن مديران فدراسيون فوتبال است را كاهش دهد و نتيجه ديگري نداشته باشد.
به هر حال اگر مسوولان فدراسيون فوتبال در جلسه آينده كميته انضباطي فيفا هم بتوانند حكم محروميت براي فدراسيون عراق بگيرند، اين حكم در روند صعود تيم‌ها تاثير چنداني ندارد چون همانطور كه فدراسيون عراق مرتكب تخلف شده، تيم اميد ايران هم در بازي رفت، دچار تخلف شده و با اين وضعيت بسيار بعيد به نظر مي‌رسد كه اتفاق ويژه‌اي بيفتد و محروميت فدراسيون عراق در صورت تاييد مسوولان كميته انضباطي آخرين اقدامي است كه فدراسيون فوتبال مي‌تواند انجام دهد البته اگر باز مشكل تازه‌اي به وجود نيايد.

يکشنبه|ا|25|ا|دي|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايران ورزشی]
[مشاهده در: www.iran-varzeshi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن