واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: امضاي تفاهم نامه دانشگاه تبريز و شركت تراكتورسازي ايران
دانشگاه تبريز و شركت تراكتورسازي ايران در راستاي ايجاد و گسترش تعاملات و همكاريهاي علمي- تحقيقاتي و آموزشي فيمابين دانشگاه و صنعت، تفاهم نامه همكاري امضاء كردند.
به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران،رييس دانشگاه تبريزامروز در مراسم امضاي اين تفاهم نامه همكاري با اشاره به پتانسيل هاي اين دانشگاه در عرصه هاي مختلف تصريح كرد: وجود چندين قطب علمي، پژوهشكده، اساتيد مجرب و آزمايشگاههاي مجهز اين دانشگاه را به يكي از دانشگاههاي جامع كشور و قطب علمي منطقه تبديل كرده است.
علوي با بيان اينكه در سالهاي اخير حركت شتابنده اي در راستاي كاربردي شدن توليدات علمي در اين دانشگاه برداشته شده است، افزود: ارزش ريالي طرح هاي مشترك اين دانشگاه با ساير دستگاهها كه از طريق اداره ارتباط با صنعت اين دانشگاه انجام پذيرفته است از 17ميليارد ريال در سال 87 اكنون به بيش از 80 ميليارد ريال رسيده است.
وي توسعه ارتباط با صنعت و اجراي طرح هاي تحقيقاتي مشترك با ساير نهادها را از جمله سياستهاي راهبردي اين دانشگاه عنوان كرد و افزود: در اين خصوص اخيرا اين دانشگاه توسعه همكاري خود را با پژوهشكده هوا و فضا آغاز كرده و قرار است در اين دانشگاه پژوهشكدهاي در همين راستا راه اندازي شود.
علوي افزود: ما در سالهاي اخير در تلاش بوديم كه با مجموعههاي مختلف همكاري هاي نزديك داشته باشيم كه اميدواريم با تحقق اين امر همكاري هاي دوجانبه موجب توسعه منطقه و كشورمان را فراهم كرده باشد.
مديرعامل شركت تراكتورسازي ايران نيز در اين آيين با اشاره به توانمندي هاي دانشگاه تبريز در عرصه هاي مختلف گفت: اين دانشگاه در منطقه سر آمد ساير دانشگاهها بوده و ما بايد به وجود اين دانشگاه و دانشگاهيان آن افتخار مي كنيم.
ابراهيمي با بيان اينكه امضاي اين تفاهمنامه همكاري زمينه بهره مندي از امكانات و پتانسيل هاي بالقوه اين دانشگاه را فراهم مي كند، يادآور شد: ما بايد از همه ظرفيتها براي پيشرفت و توسعه همه جانبه كشورمان استفاده لازم را داشته باشيم.
به گفته وي اين شركت بزرگترين شركت توليدكننده تراكتور، ادوات و قطعات كشاورزي در خاورميانه مي باشد كه از پتانسيلهاي زيادي براي توليد برخوردار است.
مديرعامل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران نيز با اشاره به برخي از عناوين و پروژه هاي تحقيقاتي انجام شده در دانشگاه تبريز آن را فراتر از انتظار دانست و گفت: بسياري از اين پروژه ها در حدي به اجرا در آمدهاند كه مي توانند بخش مهمي از نياز بخش صنعت را رفع نمايند كه بايد از اين ظرفيت بالقوه بهره كافي ببريم.
معاون آموزشي و تحصيلات تكميلي دانشگاه تبريز و يكي از اساتيد برجسته ماشين هاي كشاورزي نيز در نشست با اشاره به برخي موضوعات و طرحهاي پاياننامه هاي دوره هاي تحصيلات تكميلي دانشجويان گفت: يكي از رويكردهاي اصلي فعاليتهاي پژوهشي اعضاي هيئت علمي دانشگاه و همچنين موضوعات پايان نامه هاي دانشجويي اجراي طرحهاي جديد و حركت به سمت رفع مشكلات و نيازهاي جامعه مي باشد.
قاسم زاده با اشاره به قدمت رشته كشاورزي در دانشگاه تبريز گفت: دانشكده كشاورزي به عنوان قديميترين دانشكده دانشگاه تبريز هم اكنون يكي از فعالترين دانشكده هاي اين دانشگاه در عرصه فعاليتهاي آموزشي و پژوهشي به شمار مي آيد كه در رشته ماشين آلات كشاورزي در اين دانشكده در سال هاي اخير در قالب انجام پايان نامه هاي دانشجويي پروژه هاي خوبي به اجرا در آمده است كه مي تواند براي مجموعه تراكتورسازي مثمرثمر باشد.
وي با اشاره به عناوين برخي از اين فعاليتهاي علمي و پژوهشي آمادگي دانشكده كشاورزي دانشگاه تبريز را براي گسترش همكاري ها و بهرهمندي از پتانسيل هاي طرفين اعلام كرد.
انجام مطالعات پژوهشي و فناوري در زمينه توسعه دانش فني و انتقال فناوريهاي مورد نياز، ارايه خدمات علمي، نظارتي و مشاورهاي در موضوعات مرتبط با نياز، توسعه و بوميسازي فناوريهاي موردنياز، كمك به ارتقاء علمي كارشناسان شركت تراكتورسازي جهت آشنايي و يادگيري علوم مرتبط، انجام پروژههاي پژوهشي در قالب پاياننامههاي تحصيلات تكميلي و جهتدهي پاياننامههاي تحصيلات تكميلي به سمت نيازهاي گروه صنعتي تراكتورسازي ايران، برگزاري دورهها و كارگاههاي آموزشي مرتبط ، برگزاري نشستها و همايشهاي علمي مشترك، بهرهمندي از امكانات آزمايشگاهي، كارگاهي و كتابخانهاي طرفين، همكاري در زمينه دورههاي كارآموزي و كارورزي دانشجويان، همكاري جهت انجام بازديدهاي علمي دانشجويان و اساتيداز گروه صنعتي تراكتورسازي ،راه اندازي دفتر دانشگاه تبريز در محل گروه صنعتي تراكتورسازي ايران براي پيگيري و تسريع امور مرتبط ، راهاندازي شوراي پژوهشي مشترك بين دانشگاه تبريز و گروه صنعتي تراكتورسازي جهت هدفمندي پروژه هاي عملياتي براي كاهش هزينه و افزايش بهره وري گروه از جمله مفاد اي تفاهم نامه مي باشد.
لازم به ذكر است در پايان اين ديدار اين تفاهم نامه همكاري به امضاي دكتر سيد محمد تقي علوي رييس دانشگاه تبريز و مهندس ابوالفتح ابراهيمي مديرعامل شركت تراكتورسازي ايران رسيد و مقرر شد در راستاي اجراي اين تفاهم نامه و تشكيل شوراي پژوهشي مشترك متشكل از نمايندگان معرفي شده از سوي گروه و دانشگاه متناسب با اهداف تعيين شده در تفاهمنامه نسبت به تعريف عناوين پروژههاي تحقيقاتي، عناوين پاياننامههاي تحصيلات تكميلي، موضوعات دورههاي آموزشي و ساير خدمات پيشبيني شده در تفاهمنامه اقدام لازم صورت گيرد./س
يکشنبه|ا|25|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 180]