واضح آرشیو وب فارسی:شبکه اطلاع رسانی اقتصادی ایران: دريافت 11ميليارد ريالي تسهيلات از سوي بافندگان فرش
رييس سازمان بازرگاني استان سمنان گفت: در چارچوب حمايت از صنعت فرش مبلغ 11 ميليارد ريال تسهيلات به 385 دفتر بافندگان خانگي پرداخت شده است.
«اكبر طالبپور» در مراسم بازديد خبرنگاران از وضعيت صنعت فرش استان سمنان گفت: درچارچوب حمايت از بافندگان فرش، تجار و ديگر دستاندركاران اين عرصه تاكنون 11 ميليارد ريال تسهيلات به آنان پرداخت شده و سعي براين است كه 90 درصد مناطق روستايي استان نيز در اين زمينه فعاليت كنند. چراكه رونق اين صنعت در روستاهاي استان علاوه بر اشتغالزايي ميتواند ميزان توليد سالانه فرش استان را از 13 هزار و 500 متر مربع افزايش دهد.
وي با بيان اينكه تا كنون 385 بافنده فرش استان سمنان11ميليارد ريال تسهيلات دريافت كرده اند تصريح كرد: ما درحال حاضر در استان 10 هزار و 800 بافنده تحت پوشش تعاونيها و اتحاديه داريم كه 5 هزار و 200 نفر از آنان شناسايي شده و مابقي نيز درحال شناسايي هستند و با اين اقدام علاوه بر صدور كارت شناسايي براي آنان بانك اطلاعاتي كاملي نيز شكل خواهد گرفت.
وي اظهار داشت: ارزش ريالي توليد فرش استان معادل 30 ميليارد است و با ايجاد چنار مجتمع قاليبافي در سالهاي 85 و 86 حدود 50 درصد توليدات در اين مجتمعها صورت ميگيرد كه اميد است با افزايش تعداد مجتمعهاي توليد فرش ميزان توليد ما نيز با رشد همراه باشد.
رييس سازمان بازرگاني استان سمنان يادآور شد: ما براي سليقه بازار فرش چه در داخل و چه در عرصه بينالملل توليدي ميكنيم و براي اينكار آموزشهاي گوناگوني را از سال 84 برگزار كردهايم و تا الآن 68 دوره آموزش 32 ساعته براي دو هزار و 690 نفر برگزار شده است و همواره سعي داريم محل كلاسها در تمامي مناطق استان باشد.
وي به بيمه قاليبافان استان اشاره و خاطرنشان كرد: از مجموع پنج هزار و 200 نفر بافند فعال فرش دستبافت استان تاكنون 850 نفر جهت برقراري بيمه قاليبافي به سازمان تامين اجتماعي استان معرفي شدهاند كه به دلايل مختلف از جمله عدم استفاده از دفترچه خدمات درماني و پزشكي و برخورداري از 50 درصد مزاياي بازنشستگي قاليبافان مواجه نشده است كه اميد است با اصلاح قانون بيمه قاليبافان تمامي بافندگان فرش استان از مزاياي مربوطه استفاده كنند.
اكبر طالبپور گفت: صدور گواهي موقت قاليبافي يكي از وظايف سازمان بازرگاني است لذا پس از درخواست متقاضيان و تحويل مدارك مربوطه از طريق شركتهاي تعاوني به سازمان بررسيهاي لازم صورت خواهد گرفت و براي آنان گواهينامه موقت بافندگي فرش صادر ميشود و لازم به ذكر است كه تاكنون ما براي پنج هزار و 200 نفر كه شناسايي شدهاند اين كار را صورت دادهايم.
وي به برگزاري كميته فرش در استان اشاره كرد و گفت: كميته فرش به منظور بررسي كارشناسانه مشكلات و موانع توليد و صادرات فرش دستبافت استان با مسئوليت رييس سازمان بازرگاني، نماينده معاون برنامهريزي استانداري، مسوول فرش در سازمان، معاون بازرگاني خارجي و داخلي سازمان، نماينده اتاق بازرگاني صنايع و معادن و اتحاديه شركتهاي تعاوني فرش دستبافت روستايي استان جلسات مستمر ماهانه با حضور فعال كليه اعضا برگزار كرده و تمامي مسايل و مشكلات درخصوص مواد اوليه، سياستگذاري، شناخت نقاط قوت و ضعف، رفع مشكلات تعاونيها، استفاده از طرحهاي بومي، تكميل بيمه بافندگان و اصل سفارشپذيري صادرات فرش استان كه حدود 80 درصد توليد را در بر ميگيرد را مورد بحث و بررسي قرار ميدهد.
انتهاي پيام/11
------------
چهارشنبه|ا|30|ا|بهمن|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبکه اطلاع رسانی اقتصادی ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 166]