واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: رئيس دانشگاه شهركرد: حضور شهداي گمنام در دانشگاه باعث كرامت و عزت بخشي به دانشگاه شده است
رئيس دانشگاه شهركرد در خصوص حضور شهدا در دانشگاه ها گفت: با حضور شهدا ضمن متبرك شدن فضاي دانشگاه و بالا رفتن كرامت و عزت دانشگاه، انس، الفت و درك متقابل بين دانشگاهيان بيشتر شده و فضاي علمي، معنوي و فرهنگي بر دانشگاه حاكم مي شود.
يكشنبه هفته آينده، 4 اسفندماه يك سال از حضور شهداي گمنام در دانشگاه شهركرد مي گذرد، برگزاري سالگرد ميهماني لاله ها در دانشگاه و كسب فيض دانشگاهيان اين دانشگاه از حضور شهداست.
به بهانه اين حضور سبز و نوراني، سراغ تني چند از مسئولان و دانشجويان دانشگاه شهركرد رفتيم تا ناگفته هاي خود را از آثار حضور مرداني از تبار آسمان در محل كسب علم، دانش و معنويت در اين يك سال بازگو كنند.
دكتر اسماعيل اسدي، رئيس دانشگاه شهركرد در وصف حضور اين نام آوران گمنام، با بيان اينكه دانشگاه فضاي فكري همراه با خلاقيت و انرژي مثبت را بايد در بدنه علمي كشور جاري كند، و با تأكيد بر اينكه در راستاي اين رسالت عظيم، دانشگاه از لحاظ معنويت بايد شاخص بالايي داشته باشد، تصريح كرد: حضور شهداي گمنام در دانشگاه ها به ايجاد اين معنويت كمك كرده و انصافاً اثرات اين معنويت بعد از گذشت يك سال بوضوح در بين دانشگاهيان و فضاي عمومي دانشگاه شهركرد ملموس است.
وي به حضور همه دانشجويان با هر طيف بر سر مزار شهداي گمنام در دانشگاه اشاره كرد و افزود: بسياري از دانشجويان كه ظاهراً به نظر مي رسد با شهدا بيگانه هستند، در ساعات كم رفت و آمد - اواخر شب يا صبح خيلي زود - با حضور بر سر مزار اين مردان خدا با قرائت فاتحه و دعا، با شهدا راز و نياز و درد و دل مي كنند.
اسدي حضور شهدا در دانشگاه ها را گامي مؤثر در ترويج و نهادينه كردن فرهنگ ايثار و شهادت از طريق فرهيختگان جامعه دانست و خاطرنشان كرد: بعد از گذشت يك سال از وقوع اين اتفاق بزرگ در دانشگاه، ضمن متبرك شدن فضاي دانشگاه و بالا رفتن كرامت و عزت دانشگاه، انس، الفت و درك متقابل بين دانشگاهيان بيشتر شده و فضاي علمي، معنوي و فرهنگي بر دانشگاه حاكم شده است.
حجت الاسلام مرتضي امامي، مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري اين دانشگاه نيز با استناد به اظهارات بسياري از دانشجويان، به برقراري ارتباط معنوي استادان و دانشجويان با شهدا اشاره كرد و گفت: شهدا باعث آرامش، همبستگي و گسترش معنويت در دانشگاه و بين دانشجويان شده و در مدت اين يك سال بسياري از دانشجويان حاجات خود را از شهداي گمنام گرفته اند و بسياري از مشكلات آنان به واسطه شهدا حل شده است.
وي با بيان اينكه نقش شهيد و معلم ايثارگري است، شهدا را الهام بخش براي استادان و دانشجويان خواند و تصريح كرد: شهدا در ايثارگري سرآمد و مذكرهاي خوبي هستند كه استادان را با رسالت اصلي خود آشنا كرده و دائماً در راستاي رسالت اصلي دانشگاهيان به آنان تذكرهاي خوبي مي دهند.
دكتر محمد شايان نژاد، معاون امور فرهنگي اين دانشگاه نيز با اشاره به انس و الفت دانشگاهيان، بويژه دانشجويان با شهداي گمنام اظهار داشت: به بركت حضور شهداي گمنام در دانشگاه و برپايي مراسم افتتاحيه و اختتاميه بسياري از برنامه هاي دانشگاه بر سر مزار اين شهدا، آثار و دستاوردهاي مثبت و بسيار ارزنده اي براي دانشگاه حاصل شده است.
وي خاطرنشان كرد: چه بخواهيم و چه نخواهيم شهدا اثر معنوي خود را بر جامعه و بويژه در دانشگاه ها مي گذارند كه بعد از حضور شهدا در اين دانشگاه به اذعان اكثريت طيف ها، فضاي دانشگاه بسيار معنوي شده و آثار و بركات زيادي را نيز براي دانشگاه و دانشگاهيان داشته است.
امير شهرياري، مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه شهركرد نيز حضور شهدا را علاوه بر حاكم كردن معنويت در دانشگاه، عامل بركت در بحث هاي علمي و پيشرفت انجمن هاي علمي مي داند.
همچنين طيف هاي مختلف دانشجويي نيز شهدا را مايه آرامش و راهنماي خود در سير مسير كمال و انسانيت عنوان كردند.
به گفته سيد شهيدان اهل قلم، شهيد سيد مرتضي آويني در دنيا جز نامي و چند عكسي و يك مشت يادگار، ظاهراً چيزي از شهيد باقي نمي ماند، اما با چشم سِر، در منظر حقيقت، اين خون شهيد است كه در شريان هاي حيات تاريخي انسان جريان دارد و هيچ فيضي نيست مگر آنكه با وساطت شهيد نزول مي يابد.
حضور شهداي گمنام در دانشگاه شهركرد و وساطت آنان براي نزول فيوضات الهي، به اذعان بسياري از استادان و دانشجويان اين دانشگاه باعث نزول بسياري از فيوضات الهي و گسترش خوان نعمتي آسماني براي پويندگان علم و فرهيختگاني شده است كه علاوه بر حركت در مسير پيشرفت علم و دانش، تشنه كمال انسانيت و خواهان سربلندي قلب تپنده اسلام، جمهوري اسلامي ايران هستند؛ پس با اين همه پذيرايي شهدا از ما، آنان ميزبان و ما ميهمان شهدا در دانشگاه و مديون آنانيم؛ آناني كه بر ما منت نهاده و هدايتگر و پذيراي ما شده اند.
حضور شهدا بين دانشگاهيان تذكر دائمي و اصلي ترين پيام بيداري اسلامي يعني كسب تخصص، تعهد و تدين با خودباوري و خودكفايي ملت ايران و بي نيازي همه جانبه مسلمانان از بلا كفر با استناد به پيام هميشه ماندگار «هيهات من الذله» سرور و سالار شهيدان، حضرت ابا عبدالله الحسين(ع) است.
پس بر ماست با درك واقعي پيام حضرت ابا عبدالله الحسين(ع) و شناخت راه و رسم آناني كه با شناخت امام عصر(عج) و درك واقعي پيام نايب بر حقش، حضرت امام خميني(ره)، سر بر آستان دوست ساييده و نداي مقتداي خود را در سربلندي اسلام لبيك گفتند، با بيداري اسلامي خود و نداي لبيك مقتدايمان، در راه عزت و شرف مسلمين و بلاد اسلامي يك لحظه آرام نگيريم و در راه اسلام ارسطو و پرستو شدن را با هم برگزينيم./ انتهاي پيام/
شنبه|ا|3|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 298]