واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس بنياد مسكن گچساران خبر داد
خبرگزاري فارس: رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي گچساران گفت: طرح هادي روستايي در بيش از 50 درصد روستاهاي گچساران اجرايي شده است.
غلامرضا اميدوار امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در گچساران اظهار داشت: بهبود وضعيت معيشت مردم و جلوگيري از مهاجرت روستائيان به شهرهاي بزرگ از مزاياي اجراي طرح هادي در روستاها است.
رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي گچساران اجراي طرح هادي را زمينهساز محيط زيست مناسب براي زندگي بهتر و جذب سرمايهگذار در روستاها عنوان كرد و ايجاد محيطي مناسب براي زندگي، ارتقاي سطح كيفي زندگي روستائيان و افزايش بازده كار را از مزاياي اجراي اين طرح برشمرد.
اميدوار ترويج و آموزش روستائيان، مديريت مناسب، تأمين منابع مالي و مشاركت مردم را از جمله عوامل مؤثر در اجراي هر چه بهتر طرح هادي روستايي دانست.
وي بيان داشت: ايجاد زمينه توسعه و عمران روستاها با توجه به شرايط فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي، عدالتمحوري در تأمين امكانات در روستاها از طريق ايجاد تسهيلات اجتماعي، توليدي و رفاهي و هدايت بافت فيزيكي روستاها از مهمترين مزاياي اجراي اين طرح در روستاها است.
رئيس بنياد مسكن انقلاب اسلامي گچساران با اشاره به ايجاد زمينه توسعه و عمران روستاها با توجه به شرايط فرهنگي، اقتصادي و اجتماعي افزود: تأمين عادلانه امكانات از طريق ايجاد تسهيلات اجتماعي، توليدي و رفاهي، هدايت وضعيت فيزيكي روستا، ايجاد تسهيلات لازم براي بهبود مسكن روستاييان و خدمات محيط زيستي و عمومي در صورت اجراي طرح هادي روستايي امكانپذير است.
اميدوار خاطرنشان كرد: گستردگي اقدامات صورت گرفته در تهيه و اجراي طرحهاي هادي روستايي و قرار گرفتن آن به عنوان بخشي از وظايف بنياد مسكن انقلاب اسلامي و آثار مهم اجراي اين طرح در روستاها، بررسي و ارزشيابي همه جانبه طرح هادي روستايي را ضروري ساخته و حمايت جدي مردم و ديگر مسئولان در اين زمينه لازم و ضروري است.
وي ايجاد زمينه توسعه و عمران در روستاها، تأمين عادلانه امكانات، بهبود مسكن روستائيان، ايجاد شبكه ارتباطي منظم، ساماندهي نظام توزيع خدمات در روستاها و بهبود وضعيت اقتصادي روستا را از اهداف اجراي طرح هادي روستايي دانست.
*افزايش روند توسعه زيرساختها در روستاهاي گچساران
اين مسئول در گچساران بيان داشت: طي سالهاي گذشته تاكنون روند توسعه زيرساختها در روستاهاي اين شهرستان با فعاليت دهياريها به خوبي پيش ميرود.
اميدوار يادآور شد: هر چند طرح هادي روستايي همانند طرح جامع شهري در يك چارچوب مطالعاتي تهيه ميشود، اما اگر همين چارچوب مطالعاتي به درستي اجرا شود ميتواند در توسعه هرچه بيشتر روستاها در مدت زمان كمتر مؤثر واقع شود.
* حفاريهاي ادارات خدماترسان عامل اصلي ركود طرحهاي هادي است
رئيس بنياد مسكن گچساران بيان داشت: همه روستاهاي گچساران داراي نقشه طرح هادي هستند كه در بيش از 50 درصد اين روستاها طرح هادي اجرا شده است.
اميدوار ادامه داد: تأخير در اتمام پروژههاي ادارات خدماترسان و حفاريهاي اين ادارات سبب تأخير و ركود در اجراي طرح هادي روستايي است.
وي از مسئولان ادارات خدماترسان خواست تا در كمترين زمان پروژههاي خود را به اتمام برسانند و پس از اتمام نسبت به پر كردن حفاريهاي خود اقدام كنند.
اميدوار تصريح كرد: روستاهاي دهستان امامزاده جعفر(ع)، آبگرمو، پشهكان، هفت چشمه، آبكل، خيرآباد سفلي، ديل، كلاغ نشين، مظفر آبد، مردان معصوم، انجير سياه و بيبي حكيمه از جمله روستاهايي است كه طرح هادي در آنها در حال اجرا است.
اين مسئول عنوان كرد: طرح هادي در روستاهاي سرابننيز، چهار بيشه عليا، چهار بيشه سفلي، ناصرآباد، اسلامآباد ليشتر و آبشيرين به علت حفاري ادارات خدماترسان با ركود مواجه شده است.
* اختصاص 20 ميليارد و 980 ميليون ريال براي اجراي طرح هادي روستاهاي گچساران
رئيس بنياد مسكن گچساران با اشاره به لزوم تسريع در اجراي طرح هادي گفت: همكاري مردم در بازگشايي معابر روستايي و همكاري ادارات آب و فاضلاب، گاز و برق در برداشتن موانع موجود در روند اجراي طرح هادي مؤثر است.
اميدوار اذعان داشت: از مجموع 20 ميليارد و 980 ميليون ريال در نظر گرفته شده براي اجراي طرحهاي هادي روستايي در گچساران، 25 درصد اين اعتبارات اختصاص يافته است.
وي محل تأمين اعتبار اجراي طرح هادي روستايي در گچساران را از محل اعتبارات سرمايهاي و اعتبارات نفت عنوان كرد.
انتهاي پيام/ن۱۰
سه|ا|شنبه|ا|20|ا|دي|ا|1390
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 289]