واضح آرشیو وب فارسی:ابتکار: اخبار كوتاه
كسب گواهينامه مديريت كيفيت 2008:9001 ISO توسط موسسه مالي اعتباري قوامين
موسسه مالي اعتباري قوامين در راستاي استقرار سيستم مديريت كيفيت موفق به اخذ گواهينامه 2008:9001 ISO گرديد.روابط عمومي موسسه مالي و ا عتباري قوامين با بيان خبر فوق تصريح كرد: موسسه مالي اعتباري قوامين با كسب اين موفقيت بزرگ توانست به عنوان اولين موسسه اعتباري دارنده گواهينامه 2008:9001 ISO در نظام بانكي كشور معرفي گردد.اين گزارش حاكي است: موسسه مالي اعتباري قوامين به منظور ارج نهادن به خدمات مشتريان و اعتماد آنان به موسسه اقدام به كسب گواهينامه 9001 ISO نمود تا از اين پس با استقرار و حركت صعودي كيفيت در سازمان موجبات رضايت هرچه بيشتر مشتريان خود را فراهم آورد.موسسه قوامين در همين راستا و با هدف نهادينه نمودن استاندارد هاي ملي و بين المللي در كليه رده هاي سازماني اين مجموعه خط مشي كيفيت خود را ارتقا خدمات بانكي مورد نياز مشتريان و ارائه خدمات نوين بانكي مطابق با فناوري هاي روز جهاني و پايبندي به اصول بانكداري بدون ربا اعلام نمود.
معافيت انبوه سازان از طرح ماليات بر معاملات مكرر
معاون مسكن و ساختمان وزير مسكن از معافيت انبوه سازان مسكن از طرح ماليات بر معاملات مكرر خبر داد.منوچهر خواجه دلويي اظهار داشت:دولت همواره حامي توليد مسكن و حامي انبوه سازان بوده است بنابراين دولت براي نشان دادن اين حمايت در تازه ترين مصوبه شوراي مسكن براي ساماندهي بازار مسكن و جلوگيري از سوداگري طرح ماليات بر معاملات مكرر را مطرح و تصويب كرد اما انبوه سازان از اين طرح معاف شدند. وي با بيان اينكه سهم بخش خصوصي در توليد مسكن در كشور 95 درصد است گفت:بخش خصوصي در سالهاي 84 تا 86 (اجراي چهارمين برنامه پنجساله توسعه اقتصادي ، اجتماعي و فرهنگي كشور) 725هزار واحد مسكوني را در مناطق شهري بطور رسمي و غير رسمي تكميل كرد. خواجه دلويي خاطر نشان كرد: در مدت اجراي سومين برنامه پنجساله توسعه كشور كه از سال 79 آغاز و در سال 83 به پايان رسيد بخش خصوصي دو ميليون و 92هزار واحد مسكوني را در شهرهاي كشور تكميل كرد.
دانش معدني ايران به سطح جهاني رسيده است
مديرعامل شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران اعلام كرد: با سرمايه گذاري گسترده براي تربيت نيروي انساني متخصص، در حال حاضر دانش معدني ايران به سطح جهاني رسيده است. به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، اردشير سعد محمدي افزود: با رشد تكنولوژي و دانش فني در بخش هاي اكتشاف، استخراج و فرآوري معادن در جهان، متخصصان و كارشناسان ايراني نيز به لحاظ تئوري چيزي كمتر از دانش دنيا در بخش معدن ندارند. وي در مورد تاثير توسعه تكنولوژي در عرصه معادن كشور در قبل و بعد از انقلاب گفت: در بخش تجهيزات، تكنولوژي تغيير كرده و ماشين آلات خاصي در حال جايگزيني هستند كه با گذشته قابل قياس نيست. سعدمحمدي با بيان اينكه به لحاظ فني، تكنولوژي و دانش در حال حركت به سمت استفاده از تكنولوژي روز جهاني هستيم، افزود: آمارها گوياي اين است كه در سال 1383 ميزان توليد سنگ آهن كشور 13ميليون تن بود كه در سال 87 به بيش از 25ميليون تن مي رسد و اين به مفهوم حدود 100درصد افزايش توليد است. وي با بيان اينكه در زغال سنگ نيز تكنولوژي تمام مكانيزه وارد كشور شده است، تصريح كرد: مكانيزه شدن علاوه بر كاهش هزينه ها، سبب افزايش ايمني و بهره وري شده است بنابراين سرمايه گذاري در اين بخش براي تغيير و رفتن از اين فضا يك ضرورت است.
آغاز چرخش هاي راهبردي بانك كشاورزي با محور يادگيري و فن آوري
دوره آموزشي تجزيه و تحليل صورتهاي مالي اساسي به منظور بهينه سازي مديريت نقدينگي در بانك كشاورزي برگزار شد. در نخستين روز از برگزاري اين دوره آموزشي كه روز چهارشنبه 30بهمن ماه سال جاري برگزارشد، دكتر داريوش رشيدي رئيس اداره كل آموزش وبهبود مديريت در بيان اهداف و ضرورت هاي تشكيل دوره گفت: تغيير پويا،رقابت پذيري،همگرايي و يادگيري يكپارچه مهمترين ويژگي هاي عصر حاضر هستند كه يادگيري اساسي ترين عامل در تحولات امروزي به شمار مي رود و بر اساس مفاهيم مديريت دانش براي سازمانها ارزش آفريني مي كند. از اينرو چرخش هاي راهبردي بانك كشاورزي نيز به عنوان بانك يادگيرنده و ياد دهنده ، با محور يادگيري و فناوري آغاز شده است.
شنبه|ا|3|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ابتکار]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]