واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي فارس:راهنمايان گردشگري پيشآهنگ معرفي فرهنگ هستند
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان ميراث فرهنگي استان فارس گفت: راهنمايان به عنوان پيشاني يك ملت در برخورد با گردشگران هستند.

به گزارش خبرگزاري فارس از شيراز، محمدرضا بذرگر يكشنبه شب در جمع راهنمايان گردشگري استان فارس گفت: راهنمايان گردشگري پيشاهنگ جامعه محسوب ميشوند و بايد ويژگيهاي نويني در عملكرد خود داشته باشند.
بذرگر گفت: راهنمايان مسلط به فرهنگ، آداب، رسوم و هويت جامعه هستند و هر روز بر بار اندوختههاي خود ميافزايند.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس اظهار داشت: راهنمايان بايد علم خود را بهروز كنند و در مطالعه و پژوهش خود به نوآوري روي بياورند.
وي ادامه داد: راهنمايان آموختهها و اندوختههاي خود را مكتوب كنند و اطلاعات خود را دستهبندي كنند و در اختيار كساني قرار دهند كه به آنها نياز دارند.
وي به تدوين مباحث نوشتاري توسط راهنمايان اشاره كرد و گفت: به تحرير درآمدن انديشههاي راهنمايان، كمك به آيندگان است و به حضور گسترده گردشگران نيز كمك ميكند.
بذرگر تصريح كرد: دخالتهاي كشورهاي امپرياليسم توسط سياست ضدنظام و ارتباطات پيشرفته درون سيستمي جامعه ما كم كم خنثي شده و زمينههاي توسعه گسترده فراهم ميشود.
وي اذعان كرد: سال گذشته استان فارس در ايام نوروز پذيراي 5 ميليون گردشگر داخلي بود و برآورد ما اين است كه در سال جديد ايام نوروز ميزبان ميهمانان بيشتري در فارس باشيم.
بذرگر گفت: به دنبال گسترش برنامههاي گردشگري درصدد توسعه امكانات هتلها هستيم تا تعداد تختخوابهاي هتلها را به دو برابر برسانيم.
رئيس سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان فارس گفت: امسال در ارتباط با جذب درآمد و توسعه اقتصادي بايد به جذب گردشگران و توسعه گردشگري بپردازيم و با هرنوع تفكر به اعتلاي كشور خود كمك كنيم و اگر غير از اين باشد، ضرر كردهايم.
وي يادآور شد: نوع رفتار و شخصيت راهنمايان و نوع پوشش آنان ميتواند در معرفي هويت بومي ما به گردشگران خارجي و داخلي مؤثر عمل كند.
انتهاي پيام/ش20
دوشنبه|ا|5|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]