تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 22 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن را بر مؤمن، هفت حق است. واجب ترين آنها اين است كه آدمى تنها حق را بگويد، هر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1840490159




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

«نوآوري و شكوفايي» در سالي كه گذشت/دكتر جلالي: آموزش عالي خلاقيت و نوآوري لازم را ندارد


واضح آرشیو وب فارسی:شبكه خبر دانشجو: «نوآوري و شكوفايي» در سالي كه گذشت/دكتر جلالي: آموزش عالي خلاقيت و نوآوري لازم را ندارد
استاد دانشگاه علم و صنعت ايران ضمن انتقاد از عدم وجود خلاقيت و نوآوري لازم در آموزش عالي كشور گفت: وزارت علوم بايد از ماشين توليد فارغ التحصيل به وزارتخانه اي پژوهش محور و كارآفرين تبديل شود.


دكتر علي اكبر جلالي در گفت‌وگو با خبرنگار علمي «شبكه خبر دانشجو»، اظهار داشت: اگرچه در سال هاي اخير تعداد مقالات اساتيد دانشگاه ها چندين برابر شده اما اين افزايش تعداد مقالات نتيجه توسعه اينترنت و بدست آوردن اطلاعات از منابع جهاني است در حالي كه محققان كشور در بسياري از رشته ها، تئوري مشخصي ندارند.

وي همچنين گفت: تنها زماني مي توانيم ادعاي نوآوري و توسعه در آموزش عالي كشور را داشته باشيم كه وزارت علوم از روزمرگي توسعه رشته هاي مختلف خارج و به يك وزارتخانه پژوهش محور و كارآفرين تبديل شود.

جلالي با بيان اينكه آموزش عالي كشور در توليدات جهاني نقش زيادي نداشته است، گفت: در بسياري از فروشگاه هاي ايراني مي توان به وفور كالاهاي خارجي مشاهده كرد در حالي كه در فروشگاه هاي كشورهاي جهان تنها چند كالاهاي محدود ايراني ديده مي شود كه اين خود نشانه نبود تاثير آموزش عالي در توليدات جهاني است.

نوآوري و شكوفايي بايد شعار ماندگار مسئولان كشور باشد

اين استاد دانشگاه علم و صنعت نوآوري و شكوفايي را يكي از بهترين شعارهاي سال هاي اخير جمهوري اسلامي ايران دانست و افزود: اين شعار بايد به يك شعار دائمي و ماندگار مورد توجه مسئولان، مردم و دست اندركاران توسعه فناوري اطلاعات كشور قرار گيرد.

وي در ادامه بيان داشت: با توجه به تاكيد رهبر معظم انقلاب در خصوص بهره گيري از امكانات مادي و معنوي براي انجام كارهاي نو و ابتكاري، انتظار مي رفت در بسياري از حوزه هاي آموزش عالي كشور حركت هاي جدي و نوآورانه ديده شود در حالي كه چنين پيشرفتي ديده نشد.

جلالي ضمن انتقاد از وجود روش هاي سنتي در آموزش كشور گفت: اين روش هاي سنتي كه پاسخگوي نياز امروز و فرداي جامعه ما نيست، بايد متحول شود.

اين متخصص حوزه IT همچنين گفت: متاسفانه برخي رشته ها به قدري توسعه يافته اند كه بسياري از فارغ التحصيلان آن بيكارند و براي بسياري از رشته هاي جديد نيز هنوز برنامه مشخصي تدوين نشده است.

وي تجارت الكترونيك را يكي از مباحث اقتصادي و مهم عنوان و تصريح كرد: متاسفانه در آموزش عالي كشور مباحثي همچون تجارت الكترونيك، بهداشت الكترونيك، بانكداري الكترونيك و ساير خدمات الكترونيك توجهي نشده است.

زير ساخت هاي فناوري اطلاعات متناسب با نيازهاي هزاره سوم نيست

جلالي در ادامه بيان داشت: همان طور كه چشم انداز 20 ساله كشور بر مبناي دانايي طراحي شده است، تمام بخش هاي جامعه نيز بايد خود را به سوي جامعه دانايي محور هدايت كنند.

اين استاد دانشگاه علم و صنعت با تاكيد بر لزوم تدوين روش هاي نوين توسعه دانايي در كشور اظهار داشت: روش هاي نوآورانه در آموزش و پژوهش كشور بايد مورد توجه مسئولان كشور قرار گيرد.

وي وجود مشكلات زير ساختي در فناوري اطلاعات را يكي از موانع پيشرفت كشور عنوان و تصريح كرد: در عصر دانايي كه محور حركت بر جابجايي داده از طريق شبكه هاي محلي، ملي و بين المللي (اينترنت) قرار داده شده و داده خود معيار توسعه يافتگي و كالاي استراتژيك به حساب مي آيد، وجود مشكلات زير ساختي باعث شده كه ما نتوانيم در توليد، توزيع و استفاده از اطلاعات، متناسب با نيازهاي هزاره سوم عمل كنيم.

جلالي با بيان اينكه دسترسي به خطوط اينترنت پر سرعت، تلفن هاي همراه نسل جديد و دسترسي به اطلاعات با قيمت از جمله زير ساخت هاي توسعه كشورهاست، گفت: متاسفانه هيچ يك از اين معيارها به عنوان زير ساخت هاي حركت علمي در كشور وجود ندارد كه بايد در برنامه پنجم توسعه مورد توجه قرار گيرد.

ايجاد نوآوري و خلاقيت هميشه پر هزينه نيست

اين متخصص حوزه IT‌ در تعريف نوآوري گفت: نوآوري پديده اي است كه با ايجاد نگاه جديد به يك موضوع دانش گذشته بشكند و دانشي نوين به وجود آورد.

وي با بيان اينكه نوآوري در بسياري از موارد بدون هزينه است، اظهار داشت: مي توان بدون ايجاد تغيير و تحول عمده فيزيكي و تنها با روش هاي خاص و ايجاد فرصت هاي جديد،‌ در جامعه نوآوري ايجاد كرد.

جلالي با اشاره به عدم رضايت برخي مسئولان آموزش و پرورش از كمبود بودجه هاي پژوهشي براي ايجاد خلاقيت و نوآوري اظهار داشت: اين در حالي است كه مي توان با امكانات محدود تفكر خلاقانه و نوآورانه را در دانش آموزان نهادينه كرد.

اين استاد دانشگاه علم و صنعت با بيان اينكه مي توان با دادن يكي از حبوبات مانند نخود به دانش آموزان تفكر خلاقانه آنها را بيدار كرد، گفت: معلم مي تواند از دانش آموزان بخواهد دانه نخود خود را در هر جايي كه خواستند با هر نوع خاك و آبي رشد دهند و نتيجه كار خود را به مدت 15 روز در دفتري يادداشت كنند در همين پژوهش كوچك دانش آموزان با بسياري از مسائل علمي و پژوهشي و بهره گيري صحيح از امكانات آشنا مي شوند كه چنين عمليات ساده اي در ادبيات علمي عمليات نوآورانه ناميده مي شود.

وي با اشاره به تجربه موفق كشورهاي اتحاديه اروپا در توسعه اقتصاد دانايي محور اظهار داشت: اتحاديه اروپا در سال 2000 ميلادي توانست با يك روش خلاقانه و نوآورانه اقتصاد دانايي محور را جايگزين اقتصاد سنتي كند.

جلالي همچنين گفت: اتحاديه اروپا با استفاده از روش نوآورانه آموزش الكترونيك توانست بيش از 80 ميليون دانش آموز و 10 ميليون نفر از مردم عادي را تحت پوشش خود قرار دهد.

تجهيز 10 هزار دفتر ICT در روستاها يك عمليات نوآورانه است

اين استاد دانشگاه علم و صنعت پروژه تجهيز 10 هزار دفتر ICT در روستاها را يك عمليات نوآورانه دانست و گفت: در طول يك سال گذشته 7 هزار دفتر ICT در روستاها به مرحله عملياتي رسيده است.

وي جلوگيري از 50 ميليون رفت و آمد به شهرها و جمع آوري 110 ميليارد تومان پس انداز روستائيان را از جمله مزاياي اين پروژه عنوان و تصريح كرد: اين پروژه توانست جايزه خلاقيت و نوآوري منطقه آسيا و اقيانوسيه را نيز به خود اختصاص دهد.

جلالي در پايان اظهار اميدواري كرد كه خلاقيت، نوآوري و شكوفايي در زندگي روزمره مردم دخالت داده شود و با به وجود آمدن روش هاي واقعي نوآورانه، شرايط ارتقاي جامعه فراهم شود./انتهاي پيام/

جمعه|ا|9|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبكه خبر دانشجو]
[مشاهده در: www.snn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 111]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن