تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بر شما باد رجوع به كتاب خدا (قرآن) ... كسى كه به آن عمل كند از همه پيشى مى گيرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868391220




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

تعاونی اعتباری شهـر مؤسسه مالی و اعتباری شد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: تعاونی "اعتباری شهـر" مؤسسه مالی و اعتباری شد رئیس کل بانک مرکزی به ایجاد اطمینان و آرامش‌خاطر سپرده‌گذاران و سایر مشتریان مؤسسه مالی و اعتباری "شهر" اشاره کرد و افزود : نظارت بانک مرکزی بر فعالیت مؤسسه‌های مالی و اعتباری موجب اطمینان خاطر مشتریان است که تحت هیچ شرایطی منافع آنان به خطر نخواهد افتاد. در راستای سامان‌دهی موسسات مالی و اعتباری ، تعاونی "اعتباری شهـر" مؤسسه مالی و اعتباری شد. به گزارش مهر، در راستای اجرای قانون و ساماندهی موسسه‌های مالی و اعتباری و به دنبال ساماندهی 5 مؤسسه مالی و اعتباری توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، پس از انجام تکلیف بانک مرکزی به شهرداری تهران مبنی بر واگذاری حدود 40 درصد سهام خود در بانک سرمایه به بخش خصوصی و با مشارکت شهرداری 7 کلان‌شهر ایران تعاونی اعتباری شهر به مؤسسه مالی و اعتباری شهر تبدیل شد. طهماسب مظاهری رئیس کل بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در نشستی با حضور دکتر محمدباقر قالیباف شهردار تهران و جمعی از شهرداران برخی کلان‌شهرها ضمن تأکید بر حفظ منافع سپرده‌گذاران در مؤسسه مالی و اعتباری شهـر، خاطر نشان کرد: در راستای جابه‌جایی صورت گرفته سپرده‌گذاران با اطمینان بیشتری به این مؤسسه اتکاء خواهند کرد چرا که انتظاراتی که از یک مؤسسه مالی و اعتباری تحت نظر بانک مرکزی دارند در مؤسسه مالی و اعتباری "شهر" به طور کامل برآورده خواهد شد.    رئیس کل بانک مرکزی به ایجاد اطمینان و آرامش‌خاطر سپرده‌گذاران و سایر مشتریان مؤسسه مالی و اعتباری "شهر" اشاره کرد و افزود : نظارت بانک مرکزی بر فعالیت مؤسسه‌های مالی و اعتباری موجب اطمینان خاطر مشتریان است که تحت هیچ شرایطی منافع آنان به خطر نخواهد افتاد. در ادامه این مراسم دکتر محمدباقر قالیباف شهردار تهران نیز بر ضرورت وجود یک مؤسسه مالی و اعتباری برای شهرداری‌ها تأکید کرد و گفت: این موضوع همواره در زمان شهرداران قبلی نیز پیگیری می‌شده که در زمان حاضر با پیگیری‌های بنده و سایر شهرداران کلان‌شهرها با جدیت بیشتری دنبال شد چرا که در کشورهای پیشرفته شهرداری‌ها دارای بانک به نام بانک شهـر (City Bank) هستند و امید داریم موافقت بانک مرکزی با تأسیس مؤسسه مالی و اعتباری شهـر، مقدمه‌ای باشد برای تأسیس بانک شهـر در آینده نزدیک. ساماندهی مؤسسات مالی و اعتباری ضمن تأمین منافع سپرده‌گذاران و سهامداران، اعمال کنترل و نظارت‌های بانک مرکزی و اجرای قوانین و مقررات و منافع و مصالح کشور را در بر خواهد داشت.




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 332]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن