واضح آرشیو وب فارسی:ايرنا: بررسي 21 شاخص تجارت الكترونيكي در دستور كار مركز آمار قرار ميگيرد
رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي گفت: بررسي 21 شاخص تجارت الكترونيكي در دستور كار مركز آمار قرار ميگيرد
دكتر "جعفر محمودي" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار علمي ايرنا، با اشاره به اينكه تاكنون تعامل خوبي با مركز آمار ايران نسبت به آمارگيري و ارايه آمار در مورد شاخصهاي تجارت الكترونيكي وجود داشته است، گفت: اين مركز شاخصهاي تجارت الكترونيكي در سطح بنگاهي (99 شاخص) استخراج و در اختيار مركز آمار قرار داده است كه در حال حاضر نشستهاي تخصصي براي نهايي كردن اين شاخصها و سنجش و اندازهگيري آنها ادامه دارد.
محمودي افزود: همچنين بر اساس توافقهايي كه با مركز آمار به عمل آمده است حدود 12 شاخص تجارت الكترونيكي در سطح خانوار نيز توسط مركز آمار ايران منتشر خواهد شد.
رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي، از فعاليت رسمي مركز توسعه تجارت الكترونيكي با اختيارات كامل براي توسعه تجارت الكترونيكي در داخل با خارج از كشور خبر داد و گفت: مستند قانوني تدوين اساسنامه اين مركز در مجلس و بر اين اساس متن اساسنامه مركز مزبور نيز در دولت به تصويب رسيده و به زودي توسط هيات وزيران به تمامي دستگاهها و سازمانها ابلاغ ميشود.
وي با تصريح اينكه بر اساس اساسنامه پيشنهادي، اين مركز نقش حاكميتي براي ساير دستگاهها خواهد داشت، خاطر نشان كرد: تمامي مصوبات اين مركز جنبه اجرايي و عملياتي خواهد داشت و بدون نياز به تصويب هيات وزيران توسط شورايي متشكل از وزيران بازرگاني، فناوري اطلاعات و ارتباطات، راه و ترابري، صنايع و معادن، امور اقتصادي و دارايي، رياست بانك مركزي، معاونتهاي برنامهريزي و نظارت راهبردي و توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور به تصويب ميرسد و حكم مصوبات دولت بر آن حاكم است.
محمودي اضافه كرد: سياستگذاري، برنامهريزي، پشتيباني و نظارت، ايجاد و توسعه زيرساختهاي تجارت الكترونيكي، آموزشي و فرهنگ سازي، توسعه كاربردها، دستيابي به منافع تجارت الكترونيكي، تدوين استانداردها و ضوابط مربوط به تجارت الكترونيكي و همكاري و تعامل با سازمانهاي منطقهاي و بينالمللي از مهمترين وظايف و فعاليتهاي اين مركز به شمار ميرود.
وي برگزاري دومين كنفرانس شهر الكترونيكي توسط جهاد دانشگاهي و شهرداري تهران را گام مهمي در توسعه فضا و زمينه توسعه تجارت الكترونيكي در كشور قلمداد كرد و گفت: اين مركز براي هر چه بهتر برگزار شدن اين كنفرانس و تحقق اهداف و آرمان شهر الكترونيكي از هيچ كوششي كوتاهي نخواهد كرد.
محمودي با اشاره به اينكه مراكز توسعه تجارت الكترونيكي در ساير كشورها سال ها پيش راهاندازي شده است، گفت: تاسيس چنين مركزي در كرهجنوبي به بيش از 15 سال پيش بر ميگردد ولي در ايران گر چه اين اقدام با تاخير صورت گرفته ولي با فعاليتها و زيرساختها و توانمنديهاي صورت گرفته، آينده روشن و اميدبخش در پيش روي كشورمان است.
وي با تصريح اينكه هزينه تجارت در دنياي مجازي بسيار ناچيزتر از دنياي غير مجازي است، گفت: تجارت و كسب و كار دنيا به سوي فضاي مجازي پيش ميرود و همه بايد تلاش كنيم تا اين فضاي مطلوب در كشور ساماندهي شده و شكل بگيرد.
رييس مركز توسعه تجارت الكترونيكي در پايان گفت: بر خلاف توسعه IT در كشور كه چندين سياستگذار و متولي دارد براي توسعه تجارت الكترونيكي در كشور يك متولي وجود دارد و اين امر هر گونه تصميمگيري براي توسعه تجارت الكترونيكي را هموار ميكند.
دومين كنفرانس شهر الكترونيكي با درك اين نقش مهم و كاربردي شهر الكترونيكي قصد دارد هم زمان با ارايه آخرين يافته هاي علمي در خصوص محورهاي كنفرانس به معرفي دستاوردهاي عملي و موفق سازمانها ، نهادها و شركتهاي خصوصي در حوزه هاي مختلف شهر الكترونيكي اعم از دولت الكترونيكي ، بانكداري الكترونيكي ، آموزش الكترونيكي ، شهرداري الكترونيكي و در سطح ملي بپردازد.
همچنين اين كنفرانس در نظر دارد با دعوت از متخصصان و صاحبنظران كشورهاي موفق در پياده سازي شهر الكترونيكي گامي در راستاي انتقال تجربه اينگونه كشورها به ايران برداشته و سطح دانش تجربي و عملي كارشناسان ايراني را در اين باره نسبت به قبل بهبود بخشد.
دومين كنفرانس شهر الكترونيكي ارديبهشت ماه سال ? ?????در برج ميلاد در تهران برگزار مي شود.
شنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1387
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 186]