تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر بنده اى بر همان چيزى كه در درون داشته و با آن از دنيا رفته، برانگيخته مى شود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827887578




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

غذاي پخته را همان روز ميل كنيد


واضح آرشیو وب فارسی:هموطن سلام: غذاي پخته را همان روز ميل كنيد
بايد در سفر از حمل گوشت خام و تخم‌مرغ خام و فرآورده‌هاي لبني با ماندگاري كوتاه خودداري كرد، چرا كه سريعا فاسد مي‌شوند.
با نزديك شدن به روزهاي پاياني سال و افزايش احتمال بروز انواع مسموميت‌ها اعم از دارويي، شيميايي و غذايي حين خانه‌ تكاني و سفر‌هاي نوروزي، وزارت بهداشت نكات ايمني را به هموطنان توصيه كرد.
به گزارش وزارت بهداشت، كودكان در سنين 1 تا 6 ساله، جزو گروه‌هاي پرخطر به لحاظ مسموميت به شمار مي‌روند و كودكان در خوردن داروها از رفتار بزرگسالان تقليد مي‌كنند. بنابراين داروها را بايد دور از دسترس كودكان قرار داد. همچنين به ياد داشته باشيد كه بسياري از داروها و محصولات خانگي نظير جوهر نمك، مواد شوينده و لك بر، سموم حشره‌كش و جونده كش (مانند مرگ موش)، تينر، ضديخ، بنزين و نفت مي‌توانند در صورت بلعيده شدن و تماس با پوست و چشم و يا در صورت تنفس، بسيار سمي باشند.
برپايه اين گزارش، كيف دستي، ساك خريد و كيسه‌هاي نايلوني بايد دور از دسترس كودكان قرار داد چون احتمال بلع اشيا درون ساك توسط كودك وجود دارد يا اين كه ممكن است كودك حين بازي آنها را روي سر خود كشيده و سبب خفگي وي شود. هنگام بازي كودكان در فضاي باز هم مراقب باشيد تا توسط گل‌ها و گياهان سمي، مسموم نشوند. تماس پوست با برخي از اين گياهان يا به دهان بردن آنها به مسموميت كودكان منجر مي‌شود.
در هنگام مصرف دارو يا استفاده از فرآورده‌هاي شيميايي حتما در نور كافي برچسب روي بسته بندي را مطالعه و سپس مصرف كنيد. استفاده از داروها و مواد شيميايي در تاريكي مي‌تواند خطرناك باشد. در هنگام استفاده از مواد شيميايي و فرآورده‌هاي شوينده و پاك‌كننده، پنجره‌ها را باز كنيد تا هوا به خوبي در محيط جريان داشته باشد. از اختلاط مواد شيميايي مانند جوهر نمك و مواد سفيد كننده و لك بر جدا خودداري كنيد چون بخارات و گازهاي ناشي از اين اختلاط بسيار سمي و خفه‌كننده مي‌باشد.
بر پايه اين گزارش، پس از استفاده از مواد شيميايي سريعا درب آن را ببنديد و توجه داشته باشيد كه هيچ ظرف دربسته‌اي از دست كودكان در امان نيست. در صورتي كه كودك شما ماده‌اي غير خوراكي را بلعيد، با مركز اورژانس 115يا مركز اطلاع رساني داروها و سموم 09646 تماس بگيريد.
داخل خودروي روشن نخوابيد
هيچگاه نبايد در داخل اتومبيل با موتور روشن در مدت هرچند كوتاه خوابيد. اين كار سبب بروز مسموميت كشنده با منوكسيد كربن خواهد شد. همچنين از روشن كردن گاز پيك نيكي در داخل چادر و يا اتومبيل و يا در محيط بسته ديگري به منظور تامين گرما بايد جدا خودداري شود. چنانچه در محيطي بسته و داراي بخاري نفتي يا گازي حالت تهوع، سرگيجه و خواب آلودگي داشتيد، سريعا بقيه را در جريان بگذاريد و اگر مشكوك به مسموميت با منوكسيد كربن هستيد سريعا محيط را ترك كنيد. هر شخصي كه با گاز منوكسيد كربن در تماس بوده و داراي علايم ملايم تا متوسط است بايد فورا توسط پزشك معاينه شود. نوزادان و افراد مسن، زنان حامله، افرادي كه داراي ناراحتي‌هاي قلبي عروقي هستند هم چنانچه با اين گاز در تماس باشند حتي در صورت نداشتن علامت بايد توسط پزشك معاينه شوند.
غذا را زود مصرف كنيد
مسافران نوروزي هم به خاطر داشته باشند كه غذاهاي مسموم كننده ممكن است بو يا مزه ناخوشايندي نداشته باشند. با وجودي كه اكثر مسموميت‌هاي غذايي معمولا ظرف 24 ساعت برطرف مي‌شوند، اما بعضي از آنها مي‌توانند كشنده باشند. رعايت ايمني غذايي مانع بروز مسموميت غذايي مي‌شود. پس بايد در سفر از حمل گوشت خام و تخم‌مرغ خام و فرآورده‌هاي لبني با ماندگاري كوتاه خودداري كرد، چرا كه سريعا فاسد مي‌شوند.
طي سفر براي حمل مواد غذايي فاسد شدني، از يخدان مناسب استفاده كنيد و هرگز غذاهاي پخته شده را بيش از 2 ساعت (اگر هواي اتاق گرم مي‌باشد، بيش از يك ساعت) در دماي محيط رها نكنيد. براي دوباره گرم كردن غذاهاي باقي‌مانده آنها را تا 74 درجه سانتي‌گراد گرما دهيد و غذاهايي كه بيش از 3 روز باقي مانده‌اند را مصرف نكنيد.
صابون را فراموش نكنيد
بر اين اساس، هميشه قبل از آماده كردن يا خوردن غذا، دست‌هايتان را با صابون بشوييد. نوعي از اسهال ميكروبي طي سفر و به علت عدم رعايت بهداشت قابل انتقال است. به خاطر داشته باشيد دست‌هايتان را بعد از استفاده از سرويس‌هاي بهداشتي، برداشتن گوشت خام، سيگار كشيدن، دست زدن به حيوانات و دست زدن به زباله‌ها حتما بشوييد.
وزارت بهداشت با بيان اين كه دستور طلائي پيشگيري از مسموميت غذايي: پختن غذا و خوردن آن در همان روز است در پايان تاكيد كرده است: علائم و نشانه‌هاي برخي از مسموميت‌هاي غذايي با تاخير ظاهر مي‌شود(12 تا 24 ساعت بعد از مصرف غذاي آلوده، علائم در فرد مسموم بروز كند) علائم و نشانه‌هاي اين مسموميت‌ها شامل سردرد، تب، خستگي، تهوع، استفراغ، اسهال آبكي شديد، كم شدن آب بدن، ضعف و درد شكم هستند.
بوتوليسم نوعي مسموميت غذايي كشنده است كه در اثر مصرف كشك غيرپاستوريزه، غذاهاي كنسروي (كه قبل از مصرف حرارت مناسب به آنها نرسيده است) يا سوسيس و كالباس خام و آلوده بروز مي‌كند. علائم و نشانه‌هاي اين مسموميت با تاخير(بعد از 12 تا 24 ساعت) ظاهر مي‌شود و شامل تاري ديد، دوبيني، افتادگي پلك فوقاني، عدم توانايي حركتي، اختلال تكلم، لكنت زبان، سختي بلع و خشكي و درد گلو مي‌باشد. مهم‌ترين اقدام درماني در اين مسموميت تجويز سريع ضدسم (Antitoxin) در مركز درماني مي‌باشد. در صورت عدم درمان ممكن است فرد مسموم در اثر فلج تنفسي فوت كند.

شنبه|ا|10|ا|اسفند|ا|1387





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: هموطن سلام]
[مشاهده در: www.hamvatansalam.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 187]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن